אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,369 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי אני מתעניין ברכישת דירה בחודשים הקרובים. אולם יש לי כמה תהיות שמובן לי שאצטרך להתייעץ עם עורך דין בנושא, אבל הייתי רוצה קודם לרחרח. השאלות הן: 1. יש בבעלותי דירה שהוריי רשמו על שמי ולכן אינני זכאי למס רכישה 0%. האם ניתן להעביר את הדירה על שמם (בהסכמתם כמובן) ובכך להימנע ממס רכישה? האם יהיו לכך השלכות בעתיד? 2. כדי לצמצם את המשכנתא, חשבנו על אפשרות של לקיחת הלוואה בתוך המשפחה. האם ההחזר החודשי בהלוואה כזו נכנס לחישוב של "הכנסה פנויה" לצורך חישוב החזר משכנתא?
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש רמקול נייד שחיבור כמעט קבוע שלו לחשמל לא יקצר את חיי הסוללה. הרמקול יעבוד 24/7 (מוזיקה ביום ורקע בלילות) בחיבור בלוטות'. כיום משתמש ברמקול סיני אבל שמתי לב שחיי הסוללה התקצרו לאורך הזמן למרות שרוב חייו מחובר לחשמל. חשוב שתהיה לו סוללה בשביל הרגעים הניידים. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אז עוברים דירה, והאישה רוצה אינטגרלי. יש הסכמה שבשתיקה שהיא אומרת כן על הרכבים שאני קונה ולכן אל תנסו להניא אותי מבחירה באינטגרלי... יש למישהו ניסיון או המלצות? Liebherr - כנראה הכי זול, סביב 20K MIELE - כמעט פי 2 (סביב 35K-40K) sub-zero - כבר באזור ה 60K אין לי כוונה להוציא סתם, אין לי רצון לקנות מוצר גרוע. יש משהו זול וטוב שאני מפספס? גם 20K נראה לי פסיכי להוציא על מקרר (צריך 2...) תודה
הודעה אחרונה מאת קיורטוש אוטומוטיב, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מזגן עילי. יחסית חדש (שנתיים). שמפעילים אותו יש בעיקר בהתחלה ריח כזה של אבק. הפילטרים נקיים. לאן מתקדמים מפה?
הודעה אחרונה מאת blackpolo, -
-
- 9 עוקבים
- 36 תגובות
- 7 אלף צפיות
היי, הפזילה מגיל ילדות. לא היוותה מכשול עד שהתחלתי לעבוד מול אנשים. בסופו של דבר החלפתי עבודה בדיוק מהסיבה הזו. לאחרונה מדי פעם הופיע כאב ראש (לאחר 8 שעות עבודה מול המחשב). את הניתוח רציתי לעבור לפני יותר מעשור אך נאמר לי שאין ניתוח ייעודי לתיקון הפזילה עבור מבוגרים. לפני מספר חודשים החלטתי לבדוק את הנושא פעם נוספת ולהפתעתי הסתבר שניתן לעבור ניתוח שיתקן את הפזילה הקיימת רק באחת העיניים. לפני כמעט שבועיים עברתי ניתוח קוסמטי לתיקון פזילה. העין עדיין קצת אדומה וישנה הרגשה מוזרה באחת מפינות העין, כאילו יש חול בעין שאני לא מצליח להוציא. הרופאה טוענת שזה בסדר, יעבור עם הזמן. לטענת הרופאה, לניתוח ישנה תופעת לוואי של ראיה כפולה. אני לא…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצ"ב צילום קיר שנבצע 2 שכבות לאחר שעבר שפכטל ושיוף טרם הצביעה. מדוע בחלקו הוא מתקלף? צבע של נירלט אם זה משנה משהו
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
השאלה בכותרת תמות נפשי עם פלישתים במשרד שבו אני עובד, הודיעו שחוזרים לעבוד באופן מלא במשרד, משבוע הבא - אין יותר קפסולות ועבודה מהבית. בואו להתבאס איתי ביחד, למה שרק אני יסבול? חזרתם לעבוד?
הודעה אחרונה מאת noknok, -
שלום. מנסה להבין את הסוגיה עבור חבר לעבודה שביקש ממני עצה בנושא אולי מישהו פה מבין קצת יותר ממני. חבר לעבודה הודיעו לו שיפטרו אותו מהעבודה בעקבות נסיעה פתאומית לחו"ל עובד חדש. אז הסיפור הוא כזה,הוא התקבל אצלנו במחלקה במהלך "הכשרה לתפקיד" הוא נאלץ לטוס לחו"ל הבת זוג שלו הפתיעה אותו ורכשה כרטיס מראש ופתאום הודיעה לו שהיא עושה לו הפתעה עם כרטיס ליעד שהוא חלם הרבה זמן לטוס אליו. הוא הודיע למנהל האחראי עליו והמנהל לא אהב את זה כמובן ואמר שזה הפתיע אותו והוא יעדכן איך אפשרי להתקדם. במשך שבוע וקצת הוא לא עדכן רק אמר לחבר שישקול את המשך העבודה ופה זה נגמר. הוא החליט ביוזמתו לחייג למנהל והמנהל אמר שהם החליטו לפטרו. אחרי שהוא ביקש ופנה לחברה שלא ע…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמובן, נסתכל גם בחשודים המיידיים כמו רגבה. אבל מחפשים גם לקבל הצעות מנגר מטבחים טוב. אם מכירים - נשמח לשמוע. וכמו שכתוב בכותרת - אזור חיפה. וכמו שאמר החבר מאו - גם מסע של 1,000 מיילים מתחיל בשאלה באוף-טופיק. תודה!
הודעה אחרונה מאת הרקוליטו, -
- 12 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
חשקה נפשי לקנות תחתונים שאוכל להסתובב איתם ביום יום: משהו שיסנן UV אם אחליט להתפשט יחמם את הביצים אם יתקרר בחוץ יהיה מספיק אופנתי להסתובב איתם במשרד וכמובן מבד נמתח, לא משנה מה הסיבה אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
אהלן. יש לי נישה למקרר ברוחק של 90 ס"מ. כרגע יש לי מקרר סטנדרטי 2 דלתות (מקפיא עליון) ברוחב 70. אני מעוניין/צריך להחליף אותו. חשבתי לרכוש מקרר 4 דלתות. מצאתי כמה דגמים ברוחב של עד 80 ס"מ. מצד אחד של הנישה אין בעיה לפתוח את הדלת למעל ל-90 מעלות. מהצד השני יש קיר שיגביל את הפתיחה ואני מפחד שלא אוכל לפתוח את המגירות. אם אני נגיד מצמיד את המקרר לצד אחד של הנישה ומשאיר כ-8 ס"מ מהצד השני זה מספיק? יש איזה חוקי מינימום?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאחרונה המחשב סובל מהנעת בוקר קשה. סוללה תקינה. נפתח כבר פעמיים, הכל נקי ומחובר טוב. טו מייק א לונג סטורי שורט, עכשיו בדיוק סיימת לסגור אותו, עם החיבור לחשמל הוא נדלק (סוללה תקינה, ברגע שאני משחרר אותו מהמטען הסוללה מלאה ומחזיק מעמד עד הסוף שלה) - אבל מצאתי שהכפתור הדלקה לא מגיב בכלל. ---->>> בתוך המחשב מצאתי בחלק האחורי של המקלדת סימן של נוזל שנשפך והתייבש, בדיוק בפינה של הכפתור הדלקה. לדעתי זה שייך לאיזה מקרה לפני שנתיים (באשמת אישתי ). בהנחה ואני פותח אותו שוב ושופך אלכוהול 99% על הפינה הבעייתי בחלק האחורי (שהוא סגור עם ניטים\הידוק ולא ניתן לפתיחה וניקוי ידניים) ובמקביל למזיגת האלכוהול משחק מעט עם המקש, יש סיכוי להציל…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 3 אלף צפיות
ערב טוב! נכנס לדירה שכורה שבה יש מס טפטים שנראים כבר רע מאוד. קראתי כמה מדריכים להסרה שלהם, אך האם יש עוד משהו חוץ מלעבוד עם שפכתל מים חמים ואולי חומר להסרת דבק או משהו. האם למישהו מכם יצא להתקל בסוגיה כזאת? האם יש עוד מו רין שנדרש לקנות, תודה!
הודעה אחרונה מאת dinnnn, -
-
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מצורפת תמונה. אין לי מושג מהם העמודים הללו ולמה הם נועדו. אולי מכאן תבוא הישועה? יש עוד אחד שאני יכול לראות במרחק של כמאה מטרים מזה המצולם.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 23 עוקבים
- 123 תגובות
- 36.7 אלף צפיות
רציתי להזמין משקפיים חדשות וחשבתי להזמין מהם. (יש לי מרשם) האם החנות מומלצת ?אמינה? איך איכות העדשות? מה עלות המשלוח? זה פשוט מצחיק איך משקפיים עם המרשם שלי עולות שם 30 דולר, ובאופטיקות בישראל המחיר נע בין 400-500 שקל(ללא בדיקת אופטימטריסט כמובן)*** ***-האופטיקות הנ"ל לא חייבות לי כלום, כול אחד יכול לפרסם מוצר במחיר שהוא רואה לנכון, ואני חש בושה על זה שאני מתרעם על המחיר
הודעה אחרונה מאת much, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 29 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
נשאלתי, אז אני שואל פה... הססמא לא שמורה בזיכרון הדפדפן, ואני לא יודע איך להיכנס להגדרות מתוך הנתב (נתב ישן של בזק). אודה למדריך להדיוטות כיצד ניתן לאתר את הססמא.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
הבן שלי צריך עזרה במילוי סקר לעבודה שהוא והחברים שלו עושים בנושא זכויות להט"ב, עבור הבגרות באזרחות. כולה 9 שאלות. לא יקח לכם הרבה זמן. תודה מראש לכל מי שימלא. שלום רב. אנחנו ארבעה תלמידי כיתה י"א מתיכון חדש בית אליעזר. במסגרת שיעורי אזרחות נדרשנו לערוך סקר על מתן זכויות שוות ללהט"בים. נשמח אם תענו על השאלון המצורף בקישור, תודה רבה. https://forms.gle/nsXWokDoU1CYLqDp8
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
היי לפני המון זמן טעמתי את הממרח הלימונים כבושים של ביטון, עפתי על הממרח אבל אז מתוך חשק פתאומי החלטתי להכין את הממרח. בהתחלה הכנתי פשוט לימון כבוש עם מלח גרוס אבל אז מצאתי את הסרטון הזה היום הכנתי את הממרח אבל משום מה יצא לי מריר, מאוד מריר. הוספתי כמות די נדיבה סוכר ודבש אבל עדיין יוצא מריר (כפי שהומלץ בתגובות אבל אני הייתי קיצוני בעניין). מה בדיוק אני מפספס במתכון הזה? איך בדיוק אני יכול לתקן את המרירות שיש לממרח? אם אין איך לתקן את התוצרת הנוכחית, מחפש המלצה למתכון ממרח לימון כבוש
הודעה אחרונה מאת arik100, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
ניסיתי על ידי הרתחה של שכבה דקה של ג'ל כביסה עם מים. בדרך כלל זה עובד, הפעם לא.
הודעה אחרונה מאת arik100, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי אני ממש מעוניין לשפר את יכולת הדיבור שלי באנגלית. מתלבט בין קורב בברלינגטון שמשלב אפליקציה, ומפגש פרונטלי בכיתה קטנה פעמיים בשבוע. ניתן להחליף למפגש בזום. בוול סטריט, מדובר בעיקר באפליקציה ושיעור בזום בסיום יחידת לימוד. השיעורים הם עם תלמידים ומורים מכל העולם והם מציגים את זה כיתרון בלהתרגל למבטאים שונים. אשמח להמלצה המבוססת על ניסיון אישי או ניסיון של חברים
הודעה אחרונה מאת boy23, -
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי צהריים טובים. קרוב משפחה עשה סדר במחסן, ומצא כל מיני מחשבים משנת תרפפו שהיו בבעלותו. הוא מעוניין לתרום את המחשבים, אבל רק אחרי פרמוט ווידוא שאין שם חומר רגיש שלו. אז הוא הטיל עליי את המשימה. הבעיה היא שהמחשבים הגיעו ללא חיבור לספק כוח. עם כל השאר אני יכול להסתדר. חיבורי vga וכו זה לא בעיה. הבעיה היא הדלקת המחשב (אם בכלל עובד). אז חשבתי אולי במקום לנסות להדליק את המחשב, לארגן מסכים וכו, אולי יש אפשרות לחלץ רק את הכונן הקשיח ולהוציא את המידע הרגיש. כמובן שניסיתי לגגל לפני שפתחתי את הפוסט, אבל כל המידע שמצאתי הוא ״הכר את ההבדלים בין דיסק קשיח ל ssd״. אפרופו ssd, בגלל שהמחשבים ישנים אני מאמין שאין להם כזה, אבל במידה שכן, השא…
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, אני אנסה לקצר את זה כמה שיותר: סבתא שלי שהיא נכה, מעוניינת לקנות את דירת עמידר בה היא מתגוררת כיום. יש חוק שאם אתה מתגורר 5 שנים באותה הדירה, יש לך אופציה לקנות אותה בהנחה(סבתא שלי מתגוררת שם 25 שנים וסכ''ה ההנחה זה בסביבות 50%). הכנו את כל המסמכים, לקחנו תעודת זכאות מהחברת דיור וכ'ו, אבל מסתבר שהיה חסר לנו מסמך אחד: תמצית רישום של סבתא שלי, שכוללת ילדים. ביקשנו ממשרד הפנים את המסמך הזה, אבל משום מה בקטגוריה של ''ילדים'', מופיע רק בן אחד שהוא נפטר ז''ל, ואמא שלי לא מופיע שם למרות שהיא הבת שלה, ובלי שיהיו ילדים בחיים משרד הבינוי והשיכון לא מוכן למכור את הדירה. הלכנו למשרד הפנים עם סבתא שלי, היא חתמה על מסמך שנקרא קישור תיקים ביחד עם אמא…
הודעה אחרונה מאת FuriousLift, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחד הצעירים במשפחה פעיל בצופים. יש להם בעיה של "היעלמויות מסתוריות" של כלי מטבח שונים, תופעה המתרחשת בעיקר במחנות הקיץ למיניהם. כעת הם לפני רכש של כמה כלים חדשים, מדובר בהוצאה כספית ניכבדת, והם מבקשים לסמן את הכלים בצבע בלתי מחיק. כתבתי "עמיד במדיח כלים" אבל כמובן שאין להם מדיח, במיקרה הטוב יש חום מאד גבוה בתנור או בבישול על הכיריים, וכמובן סבון כלים ומים. כמובן שפנו אליי, וכמובן שאני פונה לפורום הכל יכול. יש רעיונות? תודות מראש.
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערבא טבא. מבקש המלצתכם לבעל מקצוע מתאים, לתיקון פטיפון (ישן). לדעתי המנוע אינו תקין (התעסקתי איתו קצת וללא הצלחה). באיזור המרכז. עבור בעל מקצוע עילאי - מוכן להרחיק מעט. ברכה והצלחה. ותודה גם.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 746 צפיות
בוקר טוב, אשמח לשמוע המלצות וחוות דעת מבעלי ניסיון בבריכה הזו, למטרת שחייה נטו, לא מעבר לזה. אאל"ט - למקום קוראים זאוס והוא מכיל גם חדר כושר אשר לא מענין אותי. אני מעונין למצוא בריכה שתאפשר לי לשחות במסלול 3-4 ק"מ וללכת הביתה. מעריך שזה יקרה פעמיים-שלוש בשבוע. אז, לפני שאבקר פיזית במקום, אשמח לשמוע ממי שכבר היה שם והתרשם. מתי פנוי יחסית? מתי עמוס? שעות פעילות הבריכה? האם הם סוגרים מסלול ומאפשרים שחייה ארוכת טווח? אוכלוסייה נעימה/סבירה? רמת הניקיון? מחיר? תודה.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אהלן, שקלתי איפה להתחיל, אך אני חושב שאחת מהמטרות שהצבתי לעצמי היא דווקא הפצת הבשורה הנוגעת לרפואה רגנרטיבית (בהקשר האורטופדי והנויורולוגי) לאחר מסכת הייסורים שעברתי במשך השנה האחרונה. אספר בקצרה שב-16.4.21 נפלתי מאופניי וקרעתי לחלוטין את הרצועה הצולבת (ACL) וקרעתי חלקית את הרצועה הצידית החיצונית (LCL). משפגשתי אורטופד לאחר MRI, הוחלט שאתהלך עם סד צירים כדי לתת הזדמנות לרצועה הצידית להתאחות. במקביל, התחלתי פיזיותרפיה בקופה ושם הפיזיותרפיסט הגרוע החליט שאבצע תרגיל שאני לא מספיק חזק לבצע, לצערי, בקימה מהרצפה כחלק מהתרגיל, קרעתי חלקית את הרצועה הצולבת (ACL) ברגל הימנית. לצערי, לא הצלחתי להשתקם דיו כדי להגיע למצב של ניתוח, הרגל הימנית הייתה במצב גרוע מאו…
הודעה אחרונה מאת For Martha, -
-
תיאום מס\החזר מס 1 2 3 4 6
מאת Shaike.Zam- 20 עוקבים
- 88 תגובות
- 26.6 אלף צפיות
היי אני שכיר בהייטק כבר כ 7 שנים, צריך לעשות החזר מס על ה4 שנים האחרונות. אין לי משוג איך עושים את זה ולא רוצה לעשות את זה לבד כי פשוט אין זמן. זקוק להמלצה לרו"ח בר"ג (אגב כמה נהוג לקחת עמלה על תהליך שכזה?) תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת iEminem, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רשות האוכלוסין וההגירה פותחת החל ממחר מרכז לדרכונים זמניים הנמצא ברחוב "במבצע קדש 64, בני ברק" (מול קניון איילון) שימו לב ! יש להזמין תור מראש דרך האפליקציה MYVISIT ולשלפ לפני ההגעה. https://www.gov.il/he/departments/news/temporary-passport-center
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כרגע עם קנקן רגיל ופילטרים מסוג maxtra+. ראיתי באמזון קנקן עם פילטר כחול הדורש החלפה כל חצי שנה. האם אני מפספס משהו? למישהו יש ניסיון?
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לצורך העניין, נניח רדיוס 20 ק"מ סביב פוריה. לא כולל טבריה רבתי שהיא מבחינתי מחוץ לתחום. ילדים בגילאי יסודי. כרגע בדיקת התכנות ראשונית בלבד. מגורים = בשכירות (אם ייתמשך מעבר לכמה שנים, נחשב מסלול מחדש). מה אני צריך לדעת? אני מניח שברשימה שלי יהיו קיבוצי עמק הירדן למיניהם, אלומות, פוריה-נווה עובד. קיבוצי דרום הרמה לצערי מחוץ לתחום, אני לא רוצה לשלוח את זוגתי לנסוע בעליות של מבוא חמה באישון לילה. יבנאל גם מחוץ לתחום מבחינתי, וכפר תבור לדעתי גבולי מבחינת מרחק/זמן. אודה לטיפים מועילים. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -