Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הצעירים במשפחה פעיל בצופים.
יש להם בעיה של "היעלמויות מסתוריות" של כלי מטבח שונים, תופעה המתרחשת בעיקר במחנות הקיץ למיניהם.
כעת הם לפני רכש של כמה כלים חדשים, מדובר בהוצאה כספית ניכבדת, והם מבקשים לסמן את הכלים בצבע בלתי מחיק. כתבתי "עמיד במדיח כלים" אבל כמובן שאין להם מדיח, במיקרה הטוב יש חום מאד גבוה בתנור או בבישול על הכיריים, וכמובן סבון כלים ומים.
כמובן שפנו אליי, וכמובן שאני פונה לפורום הכל יכול.
יש רעיונות?
תודות מראש.

פורסם (נערך)

קרוב משפחה שהיה נגעל להשתמש בכלים שאחרים אכלו/שתו מהם סימן עליהם פס קטן עם לק בורדו של אשתו.

לא יודע מה היה מחזור חידוש הלק אבל בטוח מחזור גדול בהרבה מהציפרניים של אשתו.

היה גם שוטף עוגיות...אבל זה לפוסט אחר.

עריכה אחרונה על ידי gsi16v
  • מצחיק 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפני שעה, om2 כתב:

השיטה הכי טובה היא חריטה עדינה עם דרמל.

רעיון יפה, אבל הדרישה היא לצבע בכדי שזה ייראה למרחוק.
אולי אפילו ינסו כתם צבע גדול לטובת הניראות מרחוק.

פורסם

הייתי פעיל בבני עקיבא. שם יש עניין של בשרי חלבי

מנסיון, כל צבע יורד.

במיוחד בשימוש בשטח עם מדורות/שטיפת כלים עם חול.

יש צבעי מתכת מאוד חזקים אבל הם ממש ממש לא מיועדים לכלי אכילה (משלבים בתוכם מתכות רעילות)

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

קיימות גם מדבקות עמידות למדיח - אנחנו משתמשים בהן עבור מיכלי האוכל של הילדים בבתי הספר. לא מחזיקות לנצח, אבל כן שנה שלמה של שטיפה יומיומית במדיח.

מה שכן - אני לא מוצא שום קשר בין סימון לבין איבוד כלים. כלים מסומנים "הולכים לאיבוד" בדיוק באותה תדירות כמו כלים לא מסומנים במערכות האלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...