Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, GTאי כתב:

על הסאב זירו ארכדי דוכין כתב פעם:

נאמר כבר הכל
אין לי מה להוסיף לזה
פשוט לא יכול

הייתי במטבח הדיגיטלי, יש הצעת מחיר, מוצר מדהים, לא מתכוון להוציא כאלו סכומים (מעדיף כבר להוציא אותם על הרכב הבא :) )

גגנאו - אכן לא הכנסתי, גם שם המחיר פסיכי.

סימנס יוקרה - האמת שלא הכרתי, אבל אני רואה שהמחירים הם כמו miele בערך - אופציה טובה אם נחליט לוותר על ליבהר (עוד לא התייאשתי, דווקא הפורום כאן מחזק שזו קניה לא כל כך רעה אם לוקחים בחשבון את הפשרות)

תודה!

העניין עם ליבהר הוא באמת היבואן, ומשך האחריות. במובנים רבים, ולמרות שירות ברמה לא אחידה, BSH מעניקים חמש שנים ויש לזה משמעות. 

ֿאשר לציטוט של דוכין, הכי נכון ומדוייק. המוצר מדהים, וגם יקר מאוד. פרופורציות וזה. 

פורסם (נערך)
לפני שעה, Johnathan כתב:

העניין עם ליבהר הוא באמת היבואן, ומשך האחריות. במובנים רבים, ולמרות שירות ברמה לא אחידה, BSH מעניקים חמש שנים ויש לזה משמעות. 

אל תתבלבל בין אחריות יצרן (שנה) בין הרחבת אחריות יבואן (+ 4 שנים) במקרה הזה BSH חברת בת של בוש העולמי, אבל לרוב תעברו על אותיות קטנות ומה שעלול להתקלקל לא יהיה כלול ב"הרחבה" (וכל החוקים בקשר לזמינות מלאי חלקים וזמני הגעה החוק מתייחס רק לאחריות יצרן) או יש השתתפות עצמית גבוה, ולרוב +4 שנים זה בתוספת תשלום...אז צריכים להסתכל על זה כמו רכישת ביטוח שלרוב לא שווה. הרי זה משעושה יבואן מילה/ליבהר, המתקין בדרך להתקין את המוצר, כבר מתחיל את "תסריט מכירה" של ביטוח שזה מה שמביא לו משכורת, בלי בושה יפחיד שהמכשיר היקר יכול להתפגר אחרי שנה...ואז זורק לך 80-100-150 ש"ח לחודש.....ל-3/4 שנים :D

בתור אחד שעבד בתחום הזה 15 שנה, הדבר האחרון שמשכנע אותי לרכוש מוצר צריכה חשמלי/אלקטרוני זה משך האחריות כי אני מכיר את החרטה הזה.
ואל תשכחו במוצרים חשמליים גם צריך מזל !  

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
  • תוכן חדש...