Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ממרח לימונים כבושים יצא מריר, מה אפשר לעשות?


DareDevil
 שיתוף

פוסטים מומלצים

היי 

לפני המון זמן טעמתי את הממרח הלימונים כבושים של ביטון, עפתי על הממרח אבל אז מתוך חשק פתאומי החלטתי להכין את הממרח.

בהתחלה הכנתי פשוט לימון כבוש עם מלח גרוס אבל אז מצאתי את הסרטון הזה 

 

 

היום הכנתי את הממרח אבל משום מה יצא לי מריר, מאוד מריר. הוספתי כמות די נדיבה סוכר ודבש אבל עדיין יוצא מריר (כפי שהומלץ בתגובות אבל אני הייתי קיצוני בעניין). 

מה בדיוק אני מפספס במתכון הזה? איך בדיוק אני יכול לתקן את המרירות שיש לממרח?

 

אם אין איך לתקן את התוצרת הנוכחית, מחפש המלצה למתכון ממרח לימון כבוש

 

ready to rock
ready to rumble
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וגם כדאי לקחת לימונים עם צהובים עם קליפה דקה.

הירוקים מרים יותר. כנ"ל צהובים עם קליפה עבה, כאמור. החלק החיצוני הוא החלק המר ביותר

 

אפשרות נוספת היא להשרות את הלימונים החתוכים במים. ככה כמה פעמים עד שהמרירות יורדת. אני פחות אוהב כי גם הטעם שלהם יורד ככה.

לכן עדיף לדעתי להסיר את הקליפה. הכי קל ובטוח

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע,

אבל תמיד שלוקחים מתכונים מאיזו דודה או סבתא בשלנית (או איזה גורו של ממרחים / חמוצים),

תמיד אבל תמיד זה לא יוצא כפי שצריך לצאת.

("אה - לא הוספת אבקת אפייה ? " למשל... תמיד יחסירו לכם איזה תוסף או טיפ חשוב).

אבל הכי חשוב - לא להתייאש.

  • אהבתי 1

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 שעות, om2 כתב:

אפשרות נוספת היא להשרות את הלימונים החתוכים במים. ככה כמה פעמים עד שהמרירות יורדת. אני פחות אוהב כי גם הטעם שלהם יורד ככה.

לכן עדיף לדעתי להסיר את הקליפה. הכי קל ובטוח

נכון מאוד. השרייה במים תעבוד, בדיוק כמו הכנת זיתים.

בנוגע למרירות הקליפה - החלק החיצוני הצבעוני (מה שהופך לגרידת לימון...) איננו מר,

מה שמר זה החלק הלבן (העיקרי) של הקליפה. הייתי ממליץ לקלף לגמרי.

 

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלק הלבן - ציפה הוא המר לא הצהוב.

הצהוב זה כל השמנים והטעם של הלימון.

אני לא שמתי סוכר וכו' בכלל

רק פפריקה קצת ומלח גס

וחשוב לכסות עםמיץ לימון-שמן זית

 

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 שיתוף

×
×
  • תוכן חדש...