אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
כרגע יש לי טרולי ישנה ששוקלת כמעט 3.5 ק"ג והיא ממש כבדה. אז החדשה שצריכה להיות כמה שיותר קלה וכמה שיותר חזקה. אם אפשר אז גם המלצה למקום בגוש דן לקנות.
הודעה אחרונה מאת save, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בוקר טוב, ברשותי הליכון של הורייזון פיטנס שקיבלתי במתנה לפני כחמש שנים, דגם OMEGA II CS. קיבלתי אותו משומש במצב טוב לאחר ששימש כמתלה כובעים אצל הבעלים המקורי וכתושבת עציצים אצל זה שנתן לי אותו. מזה כחמש שנים 4-5 פעמים בשבוע אני עושה איתו הליכה משולבת ריצה קלה כחצי שעה כל בוקר. בשנתיים האחרונות הוא התחיל לגרגר כאילו יש איזה לאגר חופשי שם. אני מפחד לפרק ולהזיק. לאחרונה נוצר צורך שיהיה אצלי שקט ואני צריך לתקן את הרעש. פרט לכך הוא עובד בסדר, פעם בהרבה זמן נפילת מתח רגעית, לא משהו קריטי. אין לי מושג מהיכן הוא נרכש. היו לו 10 שנות אחריות - אולי הוא בן 9 ? 1. מישהו מכיר את היבואן הרשמי של הורייזון פיטנס - אם יש אחד כזה? 2. אם אין - מישהו מכיר ט…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש לרכוש סירה מתנפחת איכותית שתשמש אותי ואישתי לגיחות לכנרת / ים. אציין שזה הסירה הראשונה שלי, לכן אשמח מאוד מאוד להסברים מפורטים, למה לשים לב וכו'. ממה שחשבתי בנתיים התקצעב יהיה סביב 2000 ש"ח, ובהמשך גם אוסיף מנוע חשמלי. הכי חשוב לי זה משהו שיהיה בטיחותי מאוד... אני לא רוצה ח"ו סירה שתתפוצץ / תתהפך באמצע הים. כל המלצה תתקבל בברכה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אנחנו עוברים לבניין חדש ויש הרבה טענות על כך שיש הרבה ניתוקים באינטרנט בסיבים של סלקום שנגרמים מכך שבכל פעם שבא טכנאי לחבר דירה אחת הוא מנתק אחרות. כאשר דיירים שהתנתק להם האינטרנט ניסו לגשת אל הטכנאים שעשו את החיבור החדש ולומר שהם כנראה ניתקו דירות אחרות במהלך תהליך החיבור, הטכנאים התחילו לצעוק עליהם ובשירות הלקוחות התחילו לטרטר אותם עד שהסכימו להגיע לתקן. בבניין אחר גם אישרו לי שיש את הבעיה הזאת בסלקום ושהרבה אצלם התנתקו מסלקום בגלל זה. גם לאנשים אצלנו כבר נמאס והרבה מחליפים חברה. הבעיה שאין לנו עדיין סיבים של פרטנר, אלא רק בזק שהם יקרנים והוט שיותר זולים אבל עם שירות מזעזע ואמינות בקנטים. האם זה משהו מוכר שקרה לעוד אנשים, או שרק אצלנו בשכונה י…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום, בזמן האחרון אני נתקל יותר ויותר בהתאספויות של ערבים בכול מיני מוקדים בחיפה, בעיקר בטיילת ברחוב יפה נוף וליד מלון מרידיאן. לא יודע מה מושך אותם דווקא למקומות האלה. אבל כול שנה התופעה מתרחבת עוד ועוד... הם מגיעים בקבוצות על אופנועים או מכוניות משופרות, עושים המון רעש, מאיצים ליד הולכי רגל, חוסמים את הכביש כדי להצטלם, מפעילים מוזיקה רועשות, צועקים, זורקים זבל מהחלונות... בקיצור כול דבר רע שאפשר לעשות הם עושים. השאלה אם זה חוקי? אף פעם לא ראיתי שם ניידת או שוטרים.
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אני אמור לטוס ביום רביעי לגאטוויק עם וויז אייר, והבנתי שיש שם בלגן רציני- כל יום עשרות ביטולים (איזי ג'ט, וויז ואפילו בריטיש) רציתי לדעת, אם מישהו יודע במקרה- כמה זמן מראש מודיעים על ביטול הטיסה? ברור לי שזה משתנה אבל מה הממוצע? יום? שעה? שבוע? בינתיים במעקב אחרי הטיסה הספציפית הזו, נראה שזה יום כן יום לא (ועושה רושם שאני ביום לא 😭) תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
-
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רכשתי לפני זמן מה סף "מברשת", שמגיע עם דבק. מיותר לציין שלמחרת כבר לא היה מודבק. כיצד ניתן להתקין אחד בצורה טובה? האם אני יכול לקדוח בדלת? אודה לעצות והסברים.
הודעה אחרונה מאת Gosser1860, -
קניתי קומקום בזמנו, של kenwood, שתוך זמן קצר המשיך לחמם את המים גם אחרי הרתיחה, מה שגרם לגלישה. הבעיה באה והלכה עד שנמאס לי ובקניה רגעית בסופר קניתי קומקום חדש של איזה מותג מדבקה. עכשיו גם הוא התחיל עם אותה בעיה, בהתחלה זה בא והלך כמו במכשיר הקודם, עכשיו נראה שזה ישאר כך לנצח. לפני כן היה לי קומקום שהחזיק שנים, לא זכור לי המותג אבל זה לא היה מוצר יקר במיוחד, סתם קומקום פשוט. זו לא הוצאה גדולה, אבל תהיתי אם זה מזל רע שלי או שפשוט לא טורחים לעשות היום קומקומים שעובדים תקין ליותר משנה?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האם מעסיק יכול לסרב לשחרר את העובד למילאוים בצו קריאה חריג שהעובד חתם בהתנדבות? לדוגמא, האם מעסיק יכול לסרב לשחרר את העובד למילואים בהתראה קצרה מהמוגדר בחוק או לתקופה ארוכה מהמוגדר בחוק?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
מישהי שאני מכיר נמצאת בזוגיות אלימה, אבל טוענת שהיא לא רואה את זה, האם יש דרך לעזור לה? 1 2 3 4 8
מאת TheExplorer-
- אחראי פורום
- 22 עוקבים
- 114 תגובות
- 18.5 אלף צפיות
שלום לכולם, לא חשבתי שאני מכל האנשים אהיה בעמדה הזאת ואשאל את השאלה הזאת כאן בפורום, אבל לדעתי הגיע הזמן לקבל עצה מחכמי הפורום. כמובן, לא אציין שמות ומיקומים כדי שהשאלה תשאר אנונימית עד כמה שניתן. אני עובד בחברת הייטק במרכז הארץ והכל היה רגיל ורגוע עד לפני כשנה. לפני כשנה הגיעה לצוות שלי עובדת חדשה, בחורה יפה, צעירה, חכמה מאוד וסה"כ בן אדם נחמד וכיפי. יש לציין שהבחורה צעירה ממני במספר שנים, היא בסוף שנות ה-20 שלה ואני בתחילת שנות ה-30 שלי (זה פרט שיהיה חשוב להמשך הסיפור). בערך מהשיחה הראשונה שדיברנו, היא דאגה לציין כמה בן הזוג הוא כל עולמה, כמה הוא חכם ומבריק, כמה הוא יודע הכל וכמה היא מקשיבה לו ועושה כל מה שהוא אומר. במילים …
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הוספתי חדר רחצה בעליית הגג, וכדי לא לוותר על שטח אכסון יקר, יש פתח גישה דרך המקלחת לחלק מעליית הגג שאני משתמש בו לאכסון חפצים שלא ניגשים אליהם בתדירות גבוהה: הדפסתי לוח קצף בינתיים כדי לסגור את החלל הזה, אבל רוצה פתרון קצת יותר מערכתי. החלל בצד השני לא מבודד וקר פה בחוף. אני מתכוון לבודד אותו, אבל עדיין מעדיף שתהיה כמה שפחות זליגת חום מחדר הרחצה לשם. רציתי לייצר דלת זכוכית חלבית רב שכבתית מבודדת ולהתקין התקנה בלי מסגרת (רק צירים, ואטמי סיליקון מסביב מהצד השני), כמה אפשרי מ10 עד בן גביר מתחתן עם עבאס זה צפוי להיות?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 795 צפיות
שלום לכולם עברתי דירה ויש 2 אסלות בלי מנגנון דו כמותי ואחת מהם ממשיכה לזרום לאחר הורדת המים. יש אולי סט להחלפה למנגנון דו כמותי? אחת האסלות של חברת villeroy & bochr
שלום חברים, התקלקל לנו התנור אפיה בבית. דבר ראשון - גוגל. אבל נראה שהיום כבר כמעט ולא מוכרים תנורי אפיה כמו של פעם? אין לנו מטבח שיש לו מקום לתנור שהוא רק תנור (אלה שנמכרים היום) אלא מקום במטבח לתנור עומד עם גז עליו. ואני מתקשה למצוא כאלה (טובים, עם ביקורות טובות) נראה שרוב ההיצע הוא לתנורים בלי גז למעלה. הייתי שמח לקבל כמה המלצות מכם או ממכרים שלכם שאתם יודעים שרכשו לאחרונה תנור כזה. מאילו חברות להתרחק? באיזו תוצרת להתמקד? המקום לתנור מוגבל ל-60 ס"מ בלבד אין אפשרות ליותר (פשוט לא יכנס). האם קניתם כזה לאחרונה? או אולי מישהו שאתם מכירים רכש? אשמח לקבל המלצות
הודעה אחרונה מאת innvision, -
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אהלן, 2 שאלות (כרגע בתכנון בית): אילו הכנות צריך לעשות לTV? חשבתי על 2 שקעים + שקע תקשורת לטובת כבל רשת. אני מפספס משהו? צריך עוד משהו? (הכל טלויזיות חכמות). בנוסף, מרחק מהספה לסלון היא 4.5 מטר. פתאום 85 אינצ' נראה לי קצת קטן שם... אבל מעבר לזה המחירים כבר סופר יקרים. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת bobi, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 4 אלף צפיות
התנור אפייה אוהב להפיל את הפחת באזור שעה 1-3 בלילה. הוא לא מפיל את הפחת כשהוא עובד. רק כשהוא נח... הפחת מסרב לעלות כשהממ"ט של המטבח למעלה והתנור בשקע. כל ארון החשמל הוחלף לפני מספר שנים ע"י חשמלאי מוסמך שאני מכיר אישית ויודע להעיד שהוא יודע מה הוא עושה למפסקים חדשים של ABB (איכות מעולה). הוחלף שקע לשקע מוגן מים(נמצא ישירות מעל הכיריים, מעל למכסה הזכוכית). הוחלף תקע (למיטב זכרוני הוחלף התקע אבל אני לא 200% משוכנע). כל זה לפני מספר חודשים (לא זוכר כמה), ועזר עד היום. מאפה אני יכול להתחיל לאתר את הבאג? לא מובן לי בכלל הקטע. התחלתי לחשוב לשים לו תקע עם מתג שניתן לנתק כשהוא לא בשימוש ואולי גם לשים לו מגן מתח, לפחות בשביל השקט הנפשי. אבל זה…
הודעה אחרונה מאת gilcom, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 760 צפיות
מישהו התנסה עם ה- tornado wd inv 40? רוצים להחליף מזגן מיני מרכזי בן 25 שנה בבית, לא בטוחים באילו דגמים רצוי להביט, הומלץ לי ע''י קרוב משפחה שעוסק במזגנים על הדגם הזה, בעל דירוג אנרגטי G שהוא הכי גרוע שיש אבל אמר שהוא יהיה חסכוני יותר מזה שיש לנו כעת, במחשבה חוזרת אני גם מבין שככל הנראה לא קיים מיני מרכזי עם הרבה כוח שגם יהיה חסכוני.
הודעה אחרונה מאת שליקו99, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך נטענים האופניים החשמליים בעמדות של עירית תל אביב? לא רואים שום חיבור חשמלי בעמדה, אבל לד כחול דולק באופניים. ואף פעם לא ראיתי שמובילים אותם לטעינה במקום כלשהוא.
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברים , אשמח לשמוע המלצות על חבילה של אינטרנט וטלויזיה שתיהיה הכי משתלמת ונוחה.מחפש את זה לבית של ההורים לכן האינטרנט פחות קריטי כמה מהיר הוא יהיה - העיקר שיהיה סביר +.... כרגע בבית שלי יש פרטנר TV שלדעתי הוא על הפנים הממשק ממש גרוע לעומת זאת האינטרנט מעולה (179 ש"ח חודשי) ואצלהם מותקן כרגע הוט והמחיר גבוהה מאוד אני חושב (239 שח) והסטרימר שלו גרוע מאוד ולא נוח לשימוש לאנשים מבוגרים.לאחרונה ראיתי פרסומים של NEXT TV ומעוניין לשמוע איך הוא? ובאופן כללי אשמח שתציינו איפה אתם וכמה משלמים האם החוויה הכללית שלכם טובה . תודה רבה נ.ב- אני בטוח שיש עוד שרשורים בנושא אך מכיוון שהתחום מתעדכן מחודש לחודש המידע הישן פחות רלוונטי .
הודעה אחרונה מאת HellCat, -
מזעזע איך שכולם מופיעים בכתבה בערוץ 13 ומשכנעים אותנו שיהיה בסדר. מה דעתכם? לדעתי תכף כולם ייבכו למה נסענו
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
מזגן עם ריח רע
מאת superb- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 700 צפיות
מדובר במזגן של אלקטרה בדירה כמובן די חדש (בן 5 גג), כאשר מדליקים אותו על קור - יוצא ממנו ריח שאי אפשר לתאר אותו אחרת מאשר ריח של נפיחה... אני מעביר אותו למצב של אוורור לכמה שניות, ואז מחזיר לקירור - והריח מפסיק לגמרי. האם יש משהו לעשות או שאין מנוס מלהזמין טכנאי? או שפשוט נגזר עליי לחיות לעד עם סדר הפעולות המצוין מעלה? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת outnex, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 830 צפיות
האם השם אילקה קשור לעשרות רבות של מכונות תפירה שמשמשות כתפאורה של המקום?
הודעה אחרונה מאת אלי הרזהב, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 707 צפיות
מחפש טונר מקורי למדפסת brother 2710dw. בחנויות כמו קרביץ ושות' רוצים איזה 500 ומשהו שקל. עם טונרים תחליפיים זולים יש לי ניסיון רע, אז אני מעדיף מקורי. צריך את זה יחסית דחוף, ולא יכול לחכות כמה שבועות למשלוח, אז רצוי שזה יירכש בארץ (מוכן להגיע לחנות פיזית בשרון/מרכז) , או במינימום אצל מוכר באמזון שנמצא קרוב.
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלומות. אני מעונן לקחת עימי חבר ילדות הלום קרב, לטיול רגוע של זקנים, באלפים של שוויץ בחורף, ינואר 2023. הבחור נפגע באחת הפעולות הצבאיות לפני כמה עשרות שנים, שנינו יצאנו ממנה בשן ועין ומאז קצת קשה לו להתאושש, אני נמצא לצידו רוב ימי השבוע ומנסה לתמוך איפה שאני יכול. בעצת אנשי מקצוע, בהחלט הומלץ לנפוש קצת והאזור והעונה שנבחרו רשומים מעלה. נכנסתי לצ'אט מול החבר'ה באתר myswitzerland והתאכזבתי. הייתי ממש צריך לחלוב את המידע. חיכיתי יומיים ושוב בצעתי שם צ'אט, מוודא שמדובר בנותן שירות אחר ושוב התאכזבתי. החבר'ה שם ממש עושים טובה. מהמעט שאני יודע, ניתן לעלות על רכבת בעיר כור (Chur) ולנסוע למשך ימים בודדים עד שמגיעים לשדה בציריך, משם נחזור ארצה - זאת התוכנית בגדול - כאשר ב…
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא ידעתי שהמכס על גגון הוא 40 אחוז... ועוד העמלות של פדאקס. יצא לי להוסיף 300 שח על מחיר הגגון (בערך 450 שח). עוד לא הרכבתי אותו כי אני בבידוד כרגע אבל אני מקווה שיהיה טוב
הודעה אחרונה מאת amos77, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 728 צפיות
כשאני מעביר את הזרמת המים מהדוש אל הראש גשם חלק מהמים עדיין יוצאים מהדוש. אם הזרם חלש הוא קופץ חזרה לדוש. ניתן לתקן דבר כזה בלי אינסטלטור? תודה
הודעה אחרונה מאת amos77, -
- 10 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם, בהמשך לשרשור שבו אני מעוניין להשתחרר מקבע ולעבור לשוק אזרחי זה סוף סוף קורה. עתיד להשתחרר בספטמבר, התקבלתי ל2 משרות IT, מעוניין להתייעץ עם בעלי ניסיון ללא אינטרס כיצד להתקדם. 2 המשרות דומות באופיין עם פוטנציאל הרחבת אופקים וקידום זהה. אנחנו מצפים לילד לקראת סוף שנה כך שאני מחפש מקום די גמיש, בצבא די התרגלתי לשכונה וגמישות רחבה. משרה א' משכורת ברוטו 13,000 גלובלית ימי חופש 14 קרן השתלמות לאחר 3 חודשים כל השאר לפי חוק רכב צמוד (אני לא רואה אותו בתלוש אבל צריך לשלם מס) , אני גר ביישוב מזכה אז תכלס לא ארגיש את המס. זמן נסיעה עם הרכב 40 דק'. חברה די קטנה עם התנהלות משפחתית וחברית, ה…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
כשאני מסיים לשתות קפה שחור בבית אני שוטף את הכוס והשאריות לכיור. אז מה אומרים? יש עם זה בעיה או לא? שמעתי שעלול לגרום לסתימה בכיור, לא ברור לי למה, זה לא שומני, זה לא ארוך כמו שערה שיכולה להתפס בפיתול מסויים, זה לא קשיח כמו מקלון אוזניים. או שזו אגדה אורבנית?
הודעה אחרונה מאת tepic, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השאלה בכותרת. אני רק מעוניין לאתר את השם, ויש לי את מספר הזהות בלבד. מבטיח שזה למען מטרה טובה ולא משהו אסור, רע, בלתי חוקי או בלתי מוסרי. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני שאני נוטש לחלוטין את הרעיון, האם מישהו מכיר חברה שמספקת תריס גלילה לחלון בגובה 6 מטר?
הודעה אחרונה מאת kramerica, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בתקופה האחרונה המים בכיור מטבח מתנקזים באיטיות. פירקתי את הסיפון וכל המכלול מתת לכיור - היה מלא בבוצה מסריחה ודביקה. ניקיתי הכל. הבעיה שגם בקו ביוב שנכנס לקיר יש מלא כזאת ואת זה כבר אין לי מושג איך לנקות. שיחקתי עם הקפיץ מתכת הזה שפותח סתימות אבל זה ממש טיפה בים. יש חומרים שאפשר לשים וימיסו את החרא הזה? שטיפה בלחץ?
הודעה אחרונה מאת hans,