אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,368 נושאים בפורום הזה
-
חוות הדעת שלי על מעבר לסיגריה אלקטרונית מעישון סיגריות לטובת מי שרוצה לעשות את המעבר. 1 2
מאת Alkash- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אז כמו לרבים אחרים, סיגריות זאת ההתמכרות שלי חיי, התחלתי בגיל מאוד צעיר, עישנתי המון שנים. ההפסקה הכי ארוכה שלי הייתה 7 שנים, בזמן הקורונה בגלל כל מיני תירוצים כאלה ואחרים נשברתי שוב ומהר מאוד חזרתי לעשן כמו קטר קופסה - קופסה וחצי ביום. אז אחרי 4 מכשירים, כ50 נוזלים שונים וקרוב ולחצי שנה של התנסות באתי לחלוק את החוויה שלי כדי שלא תבזבזו את כספכם לשב כמוני בגלל חוסר בידע. 1) התחום בארץ מאוד לא מפותח ביקרתי בעשרות חנויות ברחבי הארץ שמכרו מוצרים לvape וברוב המקומות למוכר אין מושג על מה הוא מדבר, זה יהיה מלווה ב"עזוב זה לא חשוב" או "יש לזה טעם סבבה תקנה בקבוק ב60 ש"ח אתה תמות על זה". החנויות המסוכנות ביותר הן חנויות "מוצרי עישון" שיש בהן מדף של vape, ממליץ ל…
הודעה אחרונה מאת Giant_TA, -
שלומות לכולם. אני לומד במכללת עתיד, סיימתי שנה א' (מבחן מה"ט השבוע, בהצלחה לי). רגע לפני סמסטר קיץ (מה זה השיקוץ הזה לא ברור לי). אני בכנות לא הכי מרוצה, והכל בגלל מרצה אחד שהמכללה לא ששה להחליף למרות כל מה שהכיתה (פלוס כיתה נוספת) ניסו לעשות. אני לא שולט על החומר ברמה שנוח לי איתה. וזה מתסכל אותי. אני השני מבחינת גיל בכיתה, והחבר המבוגר ממני באותו הראש איתי- שנינו שם כדי ללמוד ולהבין, ולא להיות תוכי (תמונה להמחשה) השאלה שלי: אני יכול לעבור למכללת אורט קרית ביאליק. האם אני אצטרך לעשות את שנה א' מאפס שוב? או שאם אני כבר אחרי מבחן חיצוני ראשון אני יכול להתחיל מאיפה שהפסקתי למעשה? שילוב כלשהו בין השניים? אני מ…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
פינוי בינוי 1 2
מאת colauti 9- 11 עוקבים
- 27 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
קיבלנו פנייה בדואר מחברה שמתעסקת בנושא,עברנו כנס עם הסבר קצר וניתן לידינו חוזה לחתימה ראשונית. הוסבר בע"פ וצויין בהסכם בכתב שנקבל: תוספת 25 מטר לשטח הדירה,חנייה פרטית+מחסן בטאבו+ממ"ד +מרפסת. היזם אמר,שאם התוכנית תאושר בעיריה יש סיכוי שתטוך 6-8 שנים זה יגמר. כיום על הבית שלי יש מכנתא בבנק- מול מי אני צריך להתצייעץ- עורך דין ? יועץ משכנתאות ? אשמח להבהרות גם אם בקצרה.
הודעה אחרונה מאת motizkn, -
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום, יש הרבה מדינות בעולם ששואפות להשיג נשק גרעיני במטרה להרתיע את השכנים. אחרי השגת הנשק בדרכ אף אחד לא מתעסק עם המדינות האלה. למשל צפון קוריאה. מה שאני לא מבין, למה רק אנחנו מסתירים את היכולות הגרעיניות שלנו, למרות שהן קיימות. ולמה מדינות שכנות שיודעות על היכולות שלנו עדיין מאימות אלינו, ולפעמים גם תוקפות? https://he.wikipedia.org/wiki/כנף_2
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, היום התקינו בחדר השינה שלי מאוורר תקרה מסוג פסיפיק פלורנס 54", מאוורר עוצמתי, מבחינת אוורור אין מה לדבר. הבעיה היא התאורה שמגיעה איתו. שמתי לב שעוצמת התאורה נמוכה יותר מגוף התאורה צמוד תקרה שהיה קודם לכן. זה מורגש. החדר מרגיש פחות מואר. רציתי להתייעץ מה אפשר לעשות כדי לשפר את התאורה בחדר, האם זה יהיה חייב לחצוב, לקדוח וכו' ולהתקין גוף תאורה או שיש פתרון כמו רצועות לדים? תודה..
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 905 צפיות
וא"כ מה הדרך?
הודעה אחרונה מאת borsood, -
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברים, אם יש כאן לאחד המשתמשים את המכשירים האלה אשמח לחוות דעת. נתחיל מזה שאני מאוד רוצה פלייסטישן 5 אבל המחירים בארץ הם מחירי שחיטה וברוב המוחלט של החנויות מכריחים אותך לקנות את הקונסולה עם באנדל שאתה בכלל לא צריך.. ואז חשבתי למה לא לקנות כבר אקס בוקס עם מנוי GAME PASS - יכול לחסוך לי מלא כסף בקניית משחקים, ועכשיו גם סוני הוציאה מתחרה ל- GAME PASS של מיקרוסופט, אבל הסתכלתי על רשימת המשחקים בכל החבילות שסוני מציעה- משחקים לא כאלה להיטים, אבל לסוני יש להם אקסלוסיבים שבלעדיי רק בפלייסטישן. פלייסטישן 4 לא בא בחשבון (קונסולה ישנה מדי) ממה שקראתי לגבי אקס בוקס בסייריס X יש תמיכה ב-4K במשחקים והמעבד יותר חזק ואחסון 1TB, כונן דיסקים (בשבילי לא רלוו…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הילדה שלי עולה לכיתה א' ואני מתלבט אם לרכוש לה מחשב שיהיה לה קצת למשחקים ואולי קצת להיכרות עם עולם המחשוב והאינטרנט. דעתכם מניסיון כמובן. האם לוותר בשלב זה או שרכישת מחשב הינה מומלצת ורואים את היתרונות של זה. תודה
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן אשתו של חבר היא בעלת מקצוע חדשה במקצועות הטיפוליים. אין לה דף פייסבוק/אינסטגרם/אתר אינטרנט והיא רוצה לפרסם את עצמה קצת במדיום האינטרנטי (למשל להופיע בגוגל תחת טיפול רגשי באיזור X). איזה בעל מקצוע מתעסק עם זה? מה סדר גודל של התקציב שדרוש?
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, הכלב שלי בן 7 חודשים, הוא מתחיל להיות גדול וחזק ברמה שחוץ ממני אנשים מתקשים לשלוט עליו. בנוסף, יש לו כמה בעיות התנהגות שהייתי רוצה לעבוד עליהן, כולל משיכת רצועה כאשר הוא לא ברגלי ואכילה של דברים בזמן טיול. הבעיה האחרונה מציקה במיוחד מכיוון שהוא גם לפעמים אוכל צואה שהוא מוצא על המדרכה ובפארק ובריא זה בטוח לא. לפעמים אומרים לי שככה זה הגזע (מדובר בלברדור) אבל כבר יש כאן סכנה בריאותית. השיטות שאני ניסיתי כדי לעצור את ההתנהגות הזו לא עבדו ואני מרגיש שהגיע הזמן להתייעץ עם בעל מקצוע. מבקש המלצה על מאלף באזור חיפה והקריות (אפשר להרחיק קצת יותר עבור מאלף ממש מומלץ), לכל הפחות לייעוץ ואולי גם לכמה מפגשי אילוף. כמובן שלא מעוניין במאלף שמשתמש באמצעים …
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני יודע שזה לא תקופה טובה לסמוך על נתבג אבל אולי כשזה בתשלום זה אפשרי אני טס למיקונוס עוד מעט חוזר לנתבג, צריך לאסוף מזוודה מנתבג, טס לאילת חוזר שוב לנתבג, צריך להשאיר שם מזוודה ולהחליף לטרולי ולטוס לאיביזה איך עושים את זה?
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם. הסיפור הוא כזה: מתווך אחד שאני מכיר פנה אלי לפני כשבוע וחצי לגביי דירה שמצאה חן בעיני. אני ורעייתי הלכנו לראות את הדירה, אמנם לא הכל היה מושלם אבל הרוב כן התאים. לפתע הופיע ה"שותף" של המתווך ואמר לו לאחר השיחה איתנו ש"הוא צריך לדייק איתו כמה דברים" (ככה"נ רצה לומר לו משהו שלא נשמע). ניהלנו מו"מ על המחיר עם המתווך הראשון שפנה אלי וסגרנו בעל פה מחיר. עד כאן הכל טוב ויפה. המתווך סיפר שיש איזה קונה ברקע שמושך אותם כבר חודשיים. מפה לשם, המתווך אמר לי שיש למוכר 2 תנאים: 1. שבמידה ורוצים להתקדם אז הוא רוצה 50K ש"ח בזכרון דברים וב' הוא רוצה 3 שבועות מחתימת החוזה 1.3 מ' ש"ח. אמרתי למתווך שאין לי בעיה אבל אני צריך לבדוק מול הבנק שבא…
הודעה אחרונה מאת waterman, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אהלן משתמש בגוגל מאפס. חלק מהפעילות (לדעתי אגד) מציג רק זמנים מתוכננים ולא בפועל (או חלק מהקווים). זה תקין? באפליקציה אחרת יש יותר מידע ?
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
צביעת דירה 1 2
מאת עדי-אל-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אני צריך לצבוע את הדירה. הדירה תהיה ריקה לגמרי. חשבתי לקנות מכשיר ספריי לצבוע את הדירה. האם מומלץ? https://autotrade2000.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=2153850&gclid=EAIaIQobChMIpJWXy43_-AIV25BoCR12Kge4EAQYASABEgLtAPD_BwE
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
חברים - יש לי בדירה 5 חלונות עץ שאני רוצה להחליף (4 שהם מטר על מטר, 1 מטר אורך על 75 ס"מ ואחד 64 על 64 סמ) לחלונות אלומיניום אטומים עם רשתות. הנוסף יש לי חלון אלומיניום 3 חלקים ענק בסלון שזקוק לקצת אהבה וגם רשתות ככל שניתן להתקין (בערך 3.20 אורך על 2.30 גובה). האם מישהו מכיר בעל מקצוע טוב ואמין / יודע להעריך כמה יעלה התענוג? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש פתרון כלשהו שישמש כנגן ספוטיפי. מקווה שתבינו את ההסבר - המכשיר צריך לכלול אפשרות להתחבר לספוטיפי בעצמו - שיהיה מסך שיעלה את באפליקציה ויהיה אפשר להשתמש בה דרך המסך ושיהיה גם רמקול. בעצם סוג של רמקול bt ונייד משולבים ביחידה אחת. זה קיים?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
חנות אינטרנטית 1 2 3
מאת ChaoscripT-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 40 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
היי חברים, אני רוצה לפתוח חנות אינטרנטית כעבודה צדדית. אני מחפש נישות טובות, מעדיף כאלו דרופשיפ (שהספק שולח ישירות ללקוח הסופי) מאשר להחזיק סחורה. ממה שאני בודק, אני מבין שהרבה נישות הם פשוט לא ריווחיות, ואני אתן דוגמא: דיברתי עם אלקטרה על מנת למכור מזגנים, הבחור שדיבר איתי, אומר לי תקשיב, זה פשוט לא משתלם, אתה תפסיד כסף בייחוד שהולכת להיות עוד עליית מחירים. שאלתי אותו לגבי דברים לבנים (מכונת כביסה, מקרר וכו') אמר לי שגם שם המצב לא מזהיר והרווחים לא גבוהים. אשמח לשמוע מכם, אם אתם מכירים/יכולים להמליץ על נישה טובה.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
בעקבות העליות של המחירים של מוצרי כל החברות, יש חברה שהתחילה לייבא באופן עצמאי ומוכרת בזול, אין לי קשר אליהם אבל שווה לכם לבדוק כמה אתם משלמים לעומת המחירים שהם מציעים https://www.bestmobile.co.il/health-n-sport/care.html
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
היי פורום אוף טופיק אני עובד במקום עבודה חדש יחסית, עובד בעיקר בחוץ לעומת העבודה הקודמת שהיתה רוב הזמן במשרד (ככה שמאוד קשה לי לדעת איך לגשת לזה). מדי פעם מגיע נכנס למשרד ואני חווה בעיקר שהטמפרטורה של המשרד היא שכמו שאני אעשה אחח אחח קרוב לאוזן של בנאדם. בקיצור חם ברמות במשרד אחרי סבב עבודה בחוץ. הטרור מגיע מאישה, קר לה כל הזמן. אני חם לי כל הזמן. זה כבר הגיע לאלימות מילולית כלפי. אני יודע שהיא כבר עושה דווקא כשהיא מעלה טמפרטורה ופותחת דלתות/חלונות. מעלה טמפרטורה אבל משנה את הטמפרטורה בשלט ליותר נמוכה. העבודה היא לא להיט ולא משהו ששווה להשקיע בו אבל אני גם צריך למצוא עבודה אחרת בשביל שלא אפול בין הכיסאות של חיפוש עבודה בלי עבודה. זה איכשהוא מגיע לצעקות מציד…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 עוקבים
- 60 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
שלום כותרת אני לא הולך לשאוב איתו איצטדיון אבל רוצה איד חזק במיוחד על מה צריך לשים דגש?
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
שלום חברים. ברצוני להוזיל עלויות ולעשות בעצמי רק את התשתית הגסה. זא להעביר מנקודה A לנקודה B כבל חשמל. שאלתי היא, איזה כבל להעביר? מה עליי לרכוש? יש לקחת בחשבון שהכבל יזין כנראה שתי עמדות. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
-
מחפש דרך חוקית להתמודד עם רעש בלתי נסבל של גנן הנמצא בסביבת הבית שלי פעמיים בשבוע. הכלים שלו מיושנים (שתי פעימות כמובן) ומייצרים רעש חזק מעבר לסטנדרט של כלים כאלו, רעש שאני מתקשה לסבול (מודה אני די רגיש לרעש). מאז הקורונה אני עובד מהבית ובכל פעם שהוא נמצא זה או שהוא מעיר אותי ב-7 בבוקר או שהוא מפריע לי לעבוד בשעות קצת יותר מאוחרות. החוק לצערי ליצידו, החריגו רק את המפוח ואת השאר אפשרו לא משנה מה רמת הרעש שהכלי מייצר. לדבר עם השכנים לא הועיל, לדבר עם הגנן שיעבור לכלים חשמליים גם לא הועיל (אני בעצמי רכשתי כאלו רק בשביל הרעש, כלים מעולים בלי קשר) ובקיצור, הוא מצפצף עלי ואני סובל מכך. אשמח מאוד לרעיונות.
הודעה אחרונה מאת SuperBamba, -
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אהלן, יש לי זכאות לדרכון פורטוגלי, וביד (או בכיס..) כבר דרכון אירופאי ממזרח אירופה. שתי המדינות כמובן חברות באיחוד. האם יש טעם/יתרון בדרכון הפורטוגלי בנוסף? ניסיתי לברר הרבה ולא הגעתי לתשובה חד משמעית
הודעה אחרונה מאת SuperBamba, -
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כמו שכתוב בכותרת תפסו את המכשיר ואת המפעיל שלו, שבעצם שלח את המסרונים המטרידים ורציתי להבין מה אני בעצם רואה בסרטון ולהבין מה בדיוק רץ על המסך בדקה 0:38 אשמח להסבר ממי שמבין תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מחפש קורקינט לנסיעה של 5 קילומטר, בעיקר מישור וירידה, משקלי 80 קילו. מנה שראיתי יש את שיאומי s1 ומעט יקר יותר Segway f25e. היתרון בסגוואי זה צמיגים גדולים יותר, וניתן לעלות עליות בזוית של 10 מעלות, בשיאומי לא מצוין. יש עוד דגמים שפיספסתי? או דגמים שמאוד שווה לעלות מעט את התקציב? יש חנויות מומלצות בתל אביב?
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אנוכי ו-2 ילדים בני 7+10 הקיץ מתחיל - לונה פארק או סופרלנד? מה עדיף? ובכלל, אטרקציות ממוזגות יש בנמצא?
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
חידוש רב קו 1 2
מאת car_me- 8 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
סרקתי את הרב קו שלי בטלפון, והיה רשום שהוא יפוג עוד חודש והציעו לי להאריך, אז הארכתי את התוקף ועכשיו הוא עד ינואר הקרוב. האם מישהו יודע האם אפשר להאריך אותו ככה עד אין קץ, כל פעם לחצי שנה, או שאני אצטרך להוציא חדש? כי הוא ל-8 שנים לפי מה שהבנתי. באתר שלהם לא בדיוק רשום כמה אפשר להאריך אותו. אבל יש אפשרות להזמין חדש בדואר ללא הגעה לתחנת שירות. נ.ב. אני נוסע באוטובוס לעיתים רחוקות מאוד ורק בגלל שתכננתי ליסוע באוטובוס גיליתי שהוא עומד לפוג. רשום גם שברגע שהוא פג אי אפשר לחדש אחרי שהוא פג חודשיים, אז צריך לשים תזכורת.
עקוב אחריי לסלולרי 1 2
מאת anonport-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי יש לי 3 שאלות שונות: 1) יש לי 2 מספרים האם אפשר לעשות עקוב אחריי ממספר א' למספר ב'? ואם כן - האם אפשר לדעת לאיזה מספר התקשרו במקור? 2) האם יש אפשרות שכל מי שמתקשר למספר א' יקבל הודעה קולית שהטלפון לא זמין לשיחות נכנסות אלא רק לסמסים? 3) יש אפשרות לשני מספרים סלולרים במכשיר טלפון אחד?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
דלתות פנים
מאת SurfHigh-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם קיימות בישראל דלתות פנים שמקבעים את המסגרת שלהם לפתח אור *שלא* באמצעות קצף פוליאוריטן? האם יש מסגרת שמקבעים באמצעות ברגים למשל?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
שלום רב. התחלתי לעבוד מקום עבודה חדש לפני 3 חודשים ובחוזה לא היה מצוין לי התקציב החודשי של הסיבוס (תן ביס) אלא רק שהחברה משתתפת בארוחות אבל לא כתבו את הסכום. באפליקציה היה לי תקציב חודשי של 1000 ש"ח ופתאום אני מגלה שהורידו לי את רוב הסכום על חשבוני בזמן שבחוזה לא מצוין את עלות החודשית לארוחות שהחברה משתתפת. האם זה חוקי? מבחינתם אין מה לדבר על החזרים כי השתמשתי בארוחות. לא מפריע לי לשלם הבעיה שזה לא צוין בשום מקום בחוזה את הסכום החודשי שהחברה נותנת לעובד אחרת הייתי מתנהל אחרת. במקום הקודם שלי עבדתי ונתנו לי תן ביס שבו היה מוגדר סכום נניח 800 שח לחודש וזה היה התקציב שלי מהעבודה לארוחות ופה זה שונה. תודה.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,570 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- Boris
- sperial
- fatboy1340
- itzik123
- ba323f
- garicho
- Matanb1998
- משה משה משה
- Albetx
- גולדן191
- FROGIE