Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עקוב אחריי לסלולרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי 3 שאלות שונות:

1) יש לי 2 מספרים האם אפשר לעשות עקוב אחריי ממספר א' למספר ב'? ואם כן - האם אפשר לדעת לאיזה מספר התקשרו במקור?

2) האם יש אפשרות שכל מי שמתקשר למספר א' יקבל הודעה קולית שהטלפון לא זמין לשיחות נכנסות אלא רק לסמסים?

3) יש אפשרות לשני מספרים סלולרים במכשיר טלפון אחד?

פורסם

כיום חלק נכבד ממכשירי האנדרואיד הוא dual sim standby לרבות סמסונג, שיומי וכד.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

אני מנהל לפעמים כמה קוים וירטאוליים לצרכי עבודה. בממשק הבקרה ניתן להגדיר עקוב אחרי בינהם ולראות את ה"קפיצה" רק בדוחות החיובים בדיעבד. לא בזמן הצלצול. 

למעשה אני יכול להחזיק מספר גדול של מספרי טלפון בו זמנית, בהתאם למדינה בה אני נמצא . זה רק טיפה מסובך טכנית פעם ראשונה,אבל אין החלפת סים. זה הכל VOIP ולכן רק צריך תוכנית גלישה אחת או לעבוד על WiFi

הפתרון הפשוט עבורך,כמו שכתבו לך זה מכשיר עם שני סימים. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
בתאריך 15.7.2022 בשעה 19:59, איציק נ. כתב:

כיום חלק נכבד ממכשירי האנדרואיד הוא dual sim standby לרבות סמסונג, שיומי וכד.

מה הכוונה? יש שם מקום להכניס 2 סימים?

בתאריך 15.7.2022 בשעה 20:55, save כתב:

אני מנהל לפעמים כמה קוים וירטאוליים לצרכי עבודה. בממשק הבקרה ניתן להגדיר עקוב אחרי בינהם ולראות את ה"קפיצה" רק בדוחות החיובים בדיעבד. לא בזמן הצלצול. 

למעשה אני יכול להחזיק מספר גדול של מספרי טלפון בו זמנית, בהתאם למדינה בה אני נמצא . זה רק טיפה מסובך טכנית פעם ראשונה,אבל אין החלפת סים. זה הכל VOIP ולכן רק צריך תוכנית גלישה אחת או לעבוד על WiFi

הפתרון הפשוט עבורך,כמו שכתבו לך זה מכשיר עם שני סימים. 

קו וירטואלי זה מספר חדש על גבי האינטרנט ולא רשת סלולרית?

פורסם

ברוב המכשירים החדשים יש גם esim ואם מגירת סים

לא צריך יותר מקום ל2 סימים פיזית ל2 קווים…

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קו וירטואלי  בשילוב DiD  דורש ממש קו אמיתי שאתה רוכש מבזק בתשלום חודשי ,יומי (דיי יקר, כמובן בזק זו רק דוגמא, זה יכול להיות הוט)

כלומר כל אחד עם טלפון PSTN יכול לחייג אליך. פשוט הניתוב (כלומר עקוב אחרי) מגיע בסוף בסוף לאיזה מכשיר עם כתובת אינטרנטית בלבד שזה במקרה מחשב או מחשבון או פלאפון עם אפליקצייה . זה החיבור בין טלפון דור 1 לטלפון דור 5.

פורסם
לפני 14 שעות, Liviur כתב:

ברוב המכשירים החדשים יש גם esim ואם מגירת סים

לא צריך יותר מקום ל2 סימים פיזית ל2 קווים…

אין לי מכשיר חדש (mimax3) ☹️ אז esim לא רלוונטי כרגע.

אבל מה קורה אם אכניס את שני הסימים לאותה מגירה? תהיה הודעה מיוחדת לכל מספר שמתקשר? כלומר איך אדע לאיזה מספר התקשרו? ומה לגבי אפליקציות כמו ווצאפ או סמסים?

פורסם

מדובר במגירה אחת, אבל עם שני מקומות ("חריצים") שלכל אחד IMEI שונה (אם כי הם עוקבים), ולכן, מבחינת הרשת/ות, הם קווים נפרדים. כמובן שמבחינת המכשיר המיקרופון והאוזניה יכולים לשמש רק אחד מהם בזמן נתון.

אם יש לך רק מקום אחד במגירה, אפילו אם יש עוד מקום המיועד ל-microSD, המכשיר יתמוך בקו בודד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יופי, xiaomi mi max 3 מגיע עם מקום לשני סימים. כמובן תאלץ לוותר על ה sdCard  כי הוא יושב על המקום של sim2 . 

חוץ משבב NFC , הטלפון הזה פצצה של טלפון. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בלי NFC אתה מוותר על תשלום במגע ועוד..

לפני 4-5 שנים עוד היה אפשר להבליג על טלפון שהגיע למערב ללא NFC, היום פחות.

• אהבתי 1
פורסם

עזבו אותי מ NFC לא משתמש בזה כרגע וגם לא בעתיד הנראה לעין.

מה שsperial כתב חשוב יותר כי לפי מה שכתב אין אפשרות לשני קווים במכשיר (הגיוני כי מה עושים אם אני בשיחה ואז פתאום נכנסת שיחה בקו השני?). יש למישהו ניסיון או שבאמת אין אפשרות כזאת?

וגם אם מישהו התנסה בעבר עם עקוב אחריי או קו טלפון בלי שיחות נכנסות...

פורסם

באייפון אתה תראה את זה כשיחה ממתינה

אתה תראה איך קיבלת את ההודעות (מ2 הקווים)

וואטסאפ לדעתי לא תומך ב2 מספרים על אותן מכשיר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...