אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,368 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
החבר'ה במשפחה שיטוסו בעוד כשבועיים, ביצעו ביטוח רפואי באתר של PassportCard . קיבלו קישור שבין היתר - רשום בו גם: זה נכון? יש שוב צורך בבדיקה לפני היציאה מהארץ? משהו שלא סיפרו לי? או שהאתר שלהם פשוט לא מעודכן. בפתיח כתוב:
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, ההורים שלי אוהבים את אתר וואלה, ומשתמשים בדוא"ל של וואלה. משתמשים באינטרנט 200 מגה (כן, בטח) של הוט. הם נתקלו בבעיה של טעינת האתר - connection timeout. וזה בזמן שאתרים אחרים נטענים כמו שצריך. גם בכרום וגם ב EDGE. המחשב מחובר חוטית להוטבוקס דרך SWITCH של 1G. מכיוון שלא מצאתי פתרון לבעייה, פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש חלונות 10. הבעייה חזרה אחרי יום יומיים. התקנתי מחשב אחר - גם בו הבעייה הופיעה אחרי יום. אשמח לרעיונות והצעות לדיבאג / פתרון הבעייה. תודה!
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
השואב הוא אלקטרולוקס : והגיע הזמן לרכוש עבורו ערכת מסננים חדשה. מורכבים שם שניים: האחד הוא רחיץ וגמיש והשני הוא קשיח, HEPA H13. בעליאקספרס יש כאלה כבר ממחיר של 4 ש"ח. באמאזון, ערכה מקורית עולה 60 דולר. מצד אחד קשה לי מאד להאמין שמסנן שעולה 4 ש"ח, הוא באמת תקני לפי דרישת H13. מצד שני - לא בא לי לשלם 60 דולר לשני מסננים, וכל זאת עוד לפני משלוח. נשמע לי מפגר לגמרי. אני חושב שיש אי שם יצרן מסננים תחליפי המציע גם איכות, בדיוק כפי שיש מטענים לנייד תחליפיים ועדיין איכותיים. למישהו יש ידע או ניסיון בתחום?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 10.3 אלף צפיות
יש לי מזגן של אלקטרה. אבד לי השלט ואני כמובן רוצה לקנות שלט אחר. הבנתי שצריך לדעת מה הקוד של המזגן כדי לקודד את השלט החדש. האם הקוד מופיע על המזגן היכן שהוא? מדובר במזגן קטן דגם 8N(1 כ"ס) וישן למדי (להערכתי משהוא כמו 15 שנים).
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
- 11 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אז קניתי 2 מוצרים חשמליים בארצות הברית ושלחתי אותם לחברת דילטאס. צירפתי קבלה מקורית, שילמתי עבור המשלוח לארץ ואת כל המיסים הנדרשים כחוק. עלות המוצרים מתחת ל $500 יחד. שמתי לב באתר שדילטאס סיווגה את המוצרים בתור חלקים לרכב. פניתי אליהם ורשמתי שזה לא חלקי חילוף לרכב זה מוצרי חשמל. אם נניח קניתי שואב אבק מדוע אתם מתייגים את זה בתור חלק לרכב? זה שואב אבק. אם אני מנקה את הרכב אז זה נחשב חלק חילוף לרכב? אמרו שהם ישנו את סיווג החבילה לא יודע אם הם עשו זאת או לא. מיענתי את החבילה לאחותי כי האחיינים שלי בבית בחופש והם יוכלו לקבל את החבילה בזמן שאני בעבודה. החבילה הגיעה לארץ ואני מקבל הודעה מדילטאס שמכס ישראל החליט לעצור את החבילה. בנוסף המכס מבקש ממני הסברים בכתב מדוע קניתי…
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
- 12 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מדד האושר הבינלאומי שפורסם לשנת 2022 מציג כי שלושת המדינות המאושרות בעולם הן: 1. פינלנד 2. דנמרק 3. שוויץ לא שמות מפתיעים במיוחד לראות בצמרת הרשימה בהתחשב שמדובר במדינות משגשגות, עשירות, ובלי מלחמות. להפתעתנו נראה כי ישראל מופיעה במקום ה-12, כאשר עוקפת מדינות משגשגות ומוצלחות כגון: 13. גרמניה 14. קנדה 21. צרפת 55. יפן מה אתם חושבים שתורם לרמת האושר הגבוה בישראל? אחרי הכל אנחנו עם במלחמה בלתי פוסקת, כל המדינות הסובבות אותנו רוצה במותנו, אנחנו עם מפולג, אנחנו עם מאוד לחוץ, המצב הכלכלי לא פשוט בכלל ויוקר המחייה בין הגבוהים בעולם, אחרי כל זה, מה בכל זאת מציב אותנו כמדינה מאושרת?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 11 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
היי, אנחנו מתכננים לעבור דירה עוד כחודשיים, ובבניין אליו אנחנו עוברים סובל מבעיית ציפורים ולשלשת ציפורים בחניון, כל הרכבים דלמטיים. אנסה לעבוד על פתרון ברמת הוועד (אולי החלפת השער לשער אטום כדי שציפורים לא יכנסו) אבל עד אז אני מחפש פתרון אישי וחוקי לחניה שלנו שכמובן רשומה על שמנו בטאבו. חשבתי להתקין סוכך, הדילמה היא שבחניון יש מערכת אש עם ספריקנלרים ואני לא יודע אם מותר ומה מותר. אשמח לדעתכם ופתרונות יצירתיים אחרים אם יש 😀
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
למשל במקום 2 מגבים אז כתוב "פריט כללי -חנות" 50 ש"ח. (כל אחד 25). או למשל ידית לדלת נניח אז "מוצר כללי" - 25 שקל. אפשר כמובן אח"כ לכתוב עם עט על הקבלה/מאחורי הקבלה. וגם המוצרים שפה הם רק לדוגמה (קטנים) אני מתכוון למוצרים יותר גדולים (במחיר, שייתכן ויהיה צורך בקבלה למימוש האחריות) ועדיין כתוב "כללי" (כלומר ככה יוצאות הקבלה מהחנויות האלה) יש סיבה שחנויות מעדיפות להוציא קבלות עם תיאורים כאלה כללים? הרי גם לבעל החנות זה לא נוח. אין לו נתונים אם הוא ירצה מתישהו להשתמש במידע. (כמה הוא מכר מאיזה פריט וכולי) אולי יש פה בעלי עסקים שיכולים להסביר את זה? את ההיגיון מאחורי זה שאין תיאור בקבלה של מה שנרכש?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פוסט למי שחשב/חושב לקנות .. הוא טוב אם רוצים את ה BASICS (לדבר עם הילד שיהיה זמין) כל שאר הפונקציות כמעט אף פעם לא עובדות, אי אפשר להקשיב (רוב הזמן send failed), אי אפשר לקבל תמונות (רוב הזמן sendfailed או תמונות לבנות) הילד שולח הודעה לא תמיד היא מגיעה לשירות לקוחות אין טלפון (לך תחפש אותם בפייסבוק) כל מיני תופעות ... עכשיו שלחתי להם הודעה, אעדכן אם יצא מזה משהו..
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לא נסיעה משפחתית ראשונה עם רכב. כמו תמיד תכננו לקחת הבוסטרים מהארץ, אבל לאור ״משבר המזוודות״, אין ביטחון שיגיעו. חברת השכרת הרכב לא יכולה להבטיח יהיו בוסטרים זמינים - לכן השאלה בכותרת: איפה אפשר לרכוש בוסטרים בשדה התעופה או בסביבתו?
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. שוב אני בענייני עצים נדיבים, והפעם: חמי שתל בגינה גפן. הגפן שאב השראה מעץ הלימונים ומילא את עצמו באשכולות ענבים מזן לא ידוע. אני מאוד רוצה למצוא להם שימוש שהוא לא הפח (הגפן יחסית חדש וחמי אדם דתי, רוצה לזרוק) ולו לשם התנסות ופחות לשם צריכה. חשבתי לעשות יין בבית או משקה ענבים מסוג כלשהוא אבל חושש מהרפתקאה שתסתיים בקלקול קיבה. אשמח להצעות ו/או מדריכים למשהו מעניין
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי שתי כריות של כיתן שאני רוצה לכבס אותן. זה מה שכתוב על התווית שלהן: אני לא מצליח להבין משהו. כתוב "מומלץ לכבס במכבסה מתמחה". מה זה אומר? שאי אפשר לכבס במכונה? שאי אפשר לכבס במכבסה רגילה, צריך לחפש מכבסה מיוחדת? אם כן, יש כאלה באיזור כפר סבא? כמה זה יכול לעלות? (יש לציין שמעולם לא השתמשתי בשירותי מכבסה). ואם כן אפשר לכבס במכונה, מספיק לכבס במצב של סינטטי 30 מעלות/מים קרים, או שצריך משהו מיוחד? זה שאסור לשים במייבש כבר הבנתי. אם כן אפשר לכבס במכונה, אלה המצבים שיש לי במכונת כביסה. מה מומלץ לשים? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת borsood, -
כרטיס טיסה למזרח 1 2
מאת mrmiki1234- 5 עוקבים
- 23 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אהלן מעוניין לקנות כרטיס טיסה, עם אפשרויות שינוי וביטול, למזרח, במהלך החגים.. כמו פעם. האם יש למישהו סוכן מומלץ? תודה
הודעה אחרונה מאת dani666, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שוקל לרכוש מקרר מישני, למירפסת (הנוכחי, שארפ, מבקש להאסף לאבותיו). כמו תמיד אני במיקרים אלו הולך על איכות וחוות דעת אבל לפתע אמרתי לעצמי - למה לא מהסינים הללו שחדרו לשוק בשנים האחרונות? ובכן - מה דעתכם? זה שהוא יהיה מישני לא אומר שהוא צריך להיות חנטריש, כן?... אבל ברצינות - מהי חוות דעתכם מניסיון אישי וגם משמועות לגבי המקררים הסיניים? האם הם שווים את הכסף? כיום לאחר כמה שנים שהם כבר איתנו, אני מניח שיש ידע בנושא. כרגע אני מכיר מידאה, אבל יודע שיש עוד מותגים, פשוט לא זוכר. המידות המקסימליות המותרות הן רוחב 68 ועומק 70 (גובה לא רלוונטי, יש 3 מטר...). תודה!
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
הורי היו אמורים ביום ראשון הקרוב בצהריים להפליג ליוון מחיפה עם מנו ספנות, החברה דורשת הצגת בדיקת קורונה שלילית שבוצעה עד 72 שעות לפני ההפלגה, היום בצהריים התקבלו בדיקות הpcr שלהם שבוצעו אתמול ולצערנו אבי יצא חיובי ואמי שלילית אך לטענתו ותחושתו הוא מרגיש מצוין ואין לו שום תסמינים המעידים על מחלה כלשהי, השאלה אם יש מה לעשות/לערער במצב כזה שכבר משרד הבריאות אמר לו שעליו לשהות בבידוד? הוא רשאי לבצע בדיקה נוספת/ חוזרת נניח היום בשבת בסופר-פארם ואולי ייצא הפעם שלילי והם יוכלו בכל זאת להפליג ?יש בכלל עם מי לדבר/לנסות לשכנע לאחר שהבדיקה כבר נעשתה ונרשמה במשרד הבריאות שהוא חיובי ובבידוד ? הבעיה שכולם סגורים ושאין עם מי לדבר בשבת לא עם שירות הלקוחות של מנו ספנות ולא עם הביטוח נסיעו…
הודעה אחרונה מאת much, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני לא מצליח להבין למה. בעקבות באג באינטרנט שהיה לי, אחד המדריכים און ליין הציע לפתוח חלון קונסול (RUN>CMD) ולעשות שם משהו. החלון נפתח לשבריר שנייה, ונעלם כלא היה. שוב ושוב חוזר על עצמו. ניסיתי לפתוח את החלון גם כאדמיניסטרטור, כלום. עולה לשבריר שנייה ונעלם. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת guya72, -
אני אדם שנגעל/פוחד מכל הייצורים למיניהם שרואים בבית פרטי נמלים, מקקים, לטאות, עכברים/חולדות וכו'. אני משתעשע במחשבה על לעבור מתישהו לבית פרטי, והנושא הזה הכי מטריד אותי מה שכן אני יכול להגיד, זה שאת החצר לא אשאיר כקרקע פוריה לייצורים האלו - אלא אמצא פתרונות להפוך את זה לפחות פראי (לדוגמא, לא עצים, ריצוף חלק גדול מהמקום, לא גדר עם פתחים וכו). אשמח לשמוע מאנשים כמוני שעשו צעד כזה, עד כמה זה נוראי ואיך הם מתמודדים עם זה.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
אהלן, קיבלנו זכאות. שוקלים לאילו ערים להירשם. כרגע יש 4 ערים שנראות לנו סבירות וביכולתינו (רמת גן מאחורי שיבא, נתניה ליד בלוביי/עין התכלת שזה די חור מבחינת תעסוקה ותחב"צ, ראש העין בדרום שכונות חדשות ובחיפה דרום מזרחית לכניסה לחיפה מכביש 4). לציין כי בנתניה גרתי עד לפני כמ שנים ולכן שם אני בן בית או איך שלא קוראים לזה (מקנה הסתברות גבוהה יותר לזכייה). הדירה תהיה ככל הנראה להשכרה ולא עבורינו בזמן שנשכור במקום אחר בתקווה שהמשכנתא ודמי השכירות שנקבל יתקזזו פלוס מינוס. את כל המידע היבש קראתי ועשיתי ש.ב. עד כמה שהצלחתי שכן חוץ מלדבר עם מתווכים ואנשים באזור קשה לי להעריך איזו דירה תיתן ערך טוב יותר לעתיד. השאיפה תהיה לשמור אותה ובעתיד לרכוש דירה אחרת למגורים…
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
יש מצבים בחיים שאנחנו קונים את המוצר הזול יותר שבסקאלה. בין אם זה מצב כלכלי או מתוך שיקול של עלות/תועלת. טוב, גם מתוך קמצנות. רוב הזמן הם מתפקדים באותו יחס למחיר, כלומר מתחת לממוצע. בשרשור הזה נעשה ההיפך, נפרגן למוצרים הזולים והנלעגים לעיתים שהחזיקו ותפקדו הרבה מעבר למה שציפינו. בדיוק היום פיניתי ארון 3 דלתות מהממ"ד. הוא נרכש בערך ב-600₪ מהום סנטר לפני 14 שנה, טרום ילדים, טרום כסף בעו"ש, טרום סטייל בחיים. עבר 4 פעמים דירה ועוד פעם פעמיים בין חדרים בבית. המצחיק הוא שעם כל מעבר כזה, הוא הלך והתיישר. הדלתות היו בקו אחד, המגירות נסגרו עד הסוף. אם לא המראה ה"סוכנותי" והמידות הקטנות יחסית, יכול להיות שהוא היה מגיע אצלנו לגבורות. כה…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- 13 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
היי , מתגורר כרגע בדירה קטנה ברמת גן ומחפש להחליף לדירה גדולה יותר.מחפש כבר כחודשיים משהו באיזור רמת גן-גבעתיים עד סכום של 4500-5000 ש"ח אבל לא מוצא דירות "שוות" וגם על כל דירה שנראת בסדר יש עומס שוכרים שבאים לראות וזה כבר ממש מעצבן. חשבתי אולי "להרחיק" קצת מרמת גן ומחפש את עזרתכם- אשמח שתמליצו לי איפה לחפש? מחפש 3 חדרים במחיר שפוי שנראת בסדר ואפילו רוצה לחפש משהו בקיבוצים אבל ביד 2 מופיעות דירות בודדות חשוב לציין שחולון ובת ים לא בא בחשבון. נ"ב עובד באיזור איירפורט סיטי ולומד בתל אביב אז צריך לקחת גם את זה בחשבון. תודה חברים
הודעה אחרונה מאת BloodFist, -
בוא נדבר קצת על דברים חשובים באמת, חוץ מרכבים. הסרטים האחרונים של הMCU ממש מאכזבים. זה התחיל עם ETERNALS שהיה קטסטרופלי יחסית, המשיך עם Doctor Strange in the Multiverse of Madness ועכשיו Thor: Love and Thunder, שהרגיש כמו סרט שניסו להתאים במיוחד לילדות בנות 16. נעלם לו העומק-העלילתי-מחשבתי שאפיין את הסרטים האחרונים בסדרה, המון פרטים מוכמנים. האפקטים מרגישים ממוחזרים, הטובים מנצחים, בואו ניתן לכם קצת אקשן בדיחות רמה 3 ועירום של PG-13 שיקרוץ קצת לנוער היותר מבוגר. ולמי שתוהה מה צופה העתיד, הוא לא מבשר טובות לפי הרשימה הזאת: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Marvel_Cinematic_Universe_films#The_Multiverse_Saga
הודעה אחרונה מאת aviaviavi, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן. ב4/3/2023 יש משחק באנפילד בין ליברפול למנצ'סטר יונייטד. מחפש דרך אמינה ובטוחה לרכוש שלושה כרטיסים כרטיסים למשחק. באתר של הקבוצות עוד אי אפשר לרכוש ומה שכן, זה רק לבעלי מנויים. ברדיט ראיתי המלצות על אתרים, אבל גם אם אמינים, המחיר או מנופח פי 3 או ניתן למצוא ביקורת על כך שהכרטיסים מגיעים רק כמה שעות לפני המשחק ואם ישבעיות אין עם מי לדבר. אז אם יש כאן תושבי אנגליה או אנשים שעשו זאת באתר אמין, גם אם קצת יקר, אשמח להמלצה מניסיון. לגגל אני יודע בעצמי אז אין צורך לצרף לי חיפוש גוגל שעשיתם בשבילי. כאמור, מבקש משהו מניסיון אם יש כאן חבר פורום שגר באנגליה ויכול לעזור עם הרכישה כמובן שמוכן לשלם לו על כך. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת method, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אהלן, מחפש המלצה למכון כושר באיזור שבין מרכז חורב לאונ' חיפה. לא TRX, לא קרוס-פיט, לא הנפצות אחרות שאיזה מורעל צווח עלייך. מקום מרווח, רגוע, הרבה ספספלים ומשקולות חופשי, כמה מכשירים ומחיר הגיוני. הכי חשוב - שלא יהיה מפוצץ מדי באיזור 17-18. כרגע מכיר שיש במרכז הקונגרסים PROFIT ובקניון חיפה HOLMES PLACE, הראשון זול אבל להבנתי מפוצץ, השני להבנתי יקר. קיצר, דברו אליי.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
ראיתי היום במשרד, האמת לא מכיר? אני חושב שזה מיוצר באמריקה? נקרא okai. יש לו פס לד לכל אורך הכידון, ומדרך רחב, נראה טוב. משהוא מכיר?
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
-
שלום. התחלתי להתעניין בזמן האחרון בסיגריה אלקטרונית,מהסיבה שבא לי להפחית בכמות של הסיגריות היומית. היום אני מעשן בין 15-20 סיגריות ביום. הבנתי מחבר שרכש את המוצר שהיא ממש עוזרת לו כמעט לא לעשן או לפחות להפחית בהרבה את הכמות. עכשיו השאלה: באייבי משום מה אני לא מוצא כלום,רק מציתים אלקטורונים לאיפה כולם נעלמו,אני זוכר שהיה המון. בDX יש שפע ומשם כניראה אני אזמין,אבל-אני לא מבין איזה סוגים יש? פילטרים מתחליפים מכילים טבק. טבק נוזלי בתוך פילטר קבוע. מחירים של כמה דולרם בודדים מול כמה עשרות של דולרים. מישהו יכול לעזור? לכוון אותי? מה טוב מה מומלץ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בהנחה ואין מענה טלפוני אצלם (כמה מפתיע) וגם לא בוואטסאפ - מישהו לא יכול לטוס איתם ומעונין להעביר הכרטיס למישהו אחר, איך עושים זאת? בכניסה לניהול ההזמנה באתר שלהם יש רק אפשרויות שינוי לתאריכים או ליעד, לא לשם הנוסע... אנא יהודים הושיעו.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלומות, כבר שנה וחצי שהדיילי דריבר שלי בTWS , הן ה ugreen HItune X5. סאונד מעולה, מיקרופון טוב לשיחות זמן סוללה מצויין ומחיר זול ( חלום) בנוסף טובות גם לאימון אופניים וחדרכ. אחרי ניקוי של האוזנייה כנראה עשיתי נזק לרמקול ושמע באוזנייה אחת לא טוב. מבקש המלצה לTWS סיניות טובות, שיעבדו בשתפ עם האייפון 13 פרו שלי. תקציב עד 200 ש"ח. נ.ב אם יש משהו שדומה בצורה שלו ליוגרין, של חברה פחות סינית נניח כמו JBL , אז גם טוב. תודה!
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן שכחתי אתמול באיזור הכספומט פתק של משיכת מזומנים ללא כרטיס. למיטב זכרוני, הפרט המזהה היחיד היה הסכום (לא מעניין) ומספר חשבון בנק מלא, ללא שם שלי או תז. זה מעניין מישהו? יש מה לעשות עם זה?
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- 7 עוקבים
- 22 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום רב, אני מחפש טלוויזיה 85 אינץ' לסלון. התקציב הינו עד כ10 אש"ח, בעדיפות לכמה שפחות. ישנם מספר דגמים שאני מתלבט לגביהם לאחר הרבה חיפושים באינטרנט ולכל מסך החסרונות שלו. חשובה לי איכות התמונה, בעדיפות שתהיה אופציה לעוזרת קולית אלקסה, הטלוויזה תשדר ערוצים מהרשת (סטימג טיוי/נטפליקס) ותחובר לסוני 5 (פעם ב... משחקים לילדים. לא גיימר כבד). אופציה מס' 1: סמסונג au8000. חסרונות מבחינתי טכנולוגיית לד "פשוטה". אופציה מס' 2: LG NANO חסרונות מבחינתי, קראתי שטכנולוגיית נאנו בעלת צריכת חשמל גבוהה (לא יודע כמה יותר? האם זה משמעותי?), ובלילה סביב אובייקטים בהירים רואים "הילה". אופציה מס' 3: סמסונג Qled חסרונות, כל …
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, זקוק לכוחו של הפורום. בגדול חיפשתי דרך יצירתית אבל גם שלא תעלה כמו אייפון חדש כי זה קצת יאבד פואנטה. זוגתי הייתה במכולת. היה בלאגן בתור והיא ארזה מהר את הדברים והלכה כדי לא לעכב. השאירה את הטלפון שלה על העמדה והמוכרת בחנות חשבה שהוא של הלקוחה שהייתה אחריה, רצה אחרי אותה אישה, נתנה לה את הטלפון, הביא אמרה תודה והמשיכה בדרכה. הטלפון דלוק ומחייג כבר 4 שעות אך אין מענה. יש שעון חכם של אפל תואם, הלכנו לפי findmyiphone, עשינו שיצלצל, שירעיש, השעון לא מוצא אותו. פיינד מיי אייפון הראה נכון ללפני חצי שעה שהטלפון עדיין בטיב טעם (מה שלא מסתדר עם דברי המוכרת) אבל עכשיו כבר לא מתעדכן והשעון לא הסתנכרן איתו כשעשינו סיבוב בחנות למרות שהטלפון דלוק (אבל נעול ומסומן…
הודעה אחרונה מאת Giant_TA,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,570 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- Boris
- sperial
- fatboy1340
- itzik123
- ba323f
- garicho
- Matanb1998
- משה משה משה
- Albetx
- גולדן191
- FROGIE