אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,368 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כמו בכל פרוקייט כזה גם לנו יש קבוצת וואטסאפ מעייפת. בין השאר מציעים שם בעלי מקצוע כל מיני הצעות עם הנחות לפרוייקט וזה כמובן רק לעכשיו. רק מי שסוגר עד סוף החודש. אחרת… וואי וואי כמה תשלמו. הדירה אמורה להמסר עוד שנה. לפי קצב הבנייה זה מאוד ריאלי פלוס אופציה להקדמה קטנה. קיבלנו הצעות למיזוג הדירה מחברה בשם ״כוכב המיזוג״. זאת איזו חברה שלפי מה שראיתי באינטרנט עוסקת הרבה בתחום הזה של פנייה לקהלים גדולים (מוסדי/קבוצות רכישה וכו׳). ככה מהסתכלות עם הבנה בינונית ההצעות נראות בסדר. זה הכל כלול כזה. קח מזגן. התקנה כולל הכל (גבס, גופי תאורה וכו׳) במחיא מסוכם מראש. מניסיונכם - יש באמת הגיון בללכת לשלם עכשיו את כל הסכום או…
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלומות, אני מעוניין לרכוש שניים-שלושה מאווררי תקרה שיתגברו את מערך המזגנים בבית. ברור לי בגדול שקוטר הלהבים צריך להתאים לגודל החדר, אבל אין הרבה ידע מעבר לזה. אם מישהו כבר עשה את המחקר הזה בעבר ויכול לשתף במידע - אשמח להשכיל. פיסת מידע מעניינת לדוגמה שמצאתי בינתיים: מסתבר שלמאווררי ווסטינגהאוס יש איזה קבל סורר שנוטה לשבוק אחרי שנה של עבודה ולהאט משמעותית את המנוע. תיקון של 10 דקות למי שיודע לעבוד עם מלחם וסולם, אבל עדיין מעצבן למדי.
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
טוב, מסתבר שאין פה שרשור כזה מהתקופה האחרונה. יש לי פתיו שפעם היה בשמש מלאה והיום יש גפן שהפכה אותו לחצי חצי, יש מערכת השקיה אוטומטית לרוב העציצים. אשמח לשמוע מה הצמחים הכי מגניבים\יפים\פרקטיים שיש לכם. אצלי בינתיים יש פטוניות וגרניום בגזרת הפרחים, ליפופית בטטה (שקצת קשה לה), היפואסטס בשני צבעים שהאדום סבבה והירוק טיפה פחות, סן פדרו גיבור אחד ועוד כמה שטויות. (יש גם גינת תבלינים עם אורגנו,רוזמרין ולואיזה שעברו את גובה מטר, שיבא, זוטא,טימין, לאחרונה הבאתי גם בזיליקום, נענע ופטרוזיליה). התמונות ישנות כי כבר חשוך, אעלה בהמשך משהו יותר עדכני.
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם, הבית הקטן שלנו נקלע לאסון של ממש. מכונה של סמסונג בערך בת שנתיים שמציגה פתאום ביום בהיר תקלה עם הקוד העמום DC והבגדים של הילדה (ושלנו) נערמים ונערמים. בבדיקה ברשת אומרים שזה עניין של leveling או מכונה מלאה מדי או כביסה מרוכזת במקום אחר, רק שהלבלינג בסדר ואני בכלל מנסה להפעיל את המכונה ריקה, העיקר שתעבוד. כבר הוצאתי מהחשמל לרבע שעה, פתחתי את פתחי הניקוז וניסיתי הכל. המכונה ממאנת לעבוד. מישהו נתקל ויודע לתת פתרון? בתודה, הטובעים בכביסה
הודעה אחרונה מאת shake, -
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
טוב לא באמת משתעשע.. חזרנו הביתה אחרי שלושה שבועות ויש עובש בתקרת המקלחת. לפני שאני נופל על השכן מלמעלה, יש איזשהו סיכוי שזה לא קשור אליו? חדר המקלחת היה סגור לאורך כל התקופה, גם הדלת וגם החלון. יש סיכוי שזו רטיבות שנותרה מלפני הנסיעה? אם זה השכן, מה אני צריך לדרוש שיעשה?
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, נכנעתי להרחקה של הסלולארי מהפנים ואפילו לחוסר חשק בקריאת עיתון, אני כבר בן 49 והגיע הזמן. האם קנייה של משקפי קריאה בסופרפארם (שלוש ב 50..) זה קניה הגיונית או שצריך לעשות בדיקה אצל מומחה ולשלם 200 שח ורק אז לקנות?
הודעה אחרונה מאת shimta, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נתקלתי בפתרון מדליק: 159 שח כולל משלוח נק איסוף חינם! | קוד קופון - INEEDITKSP | קישור - https://www.ksp.co.il/item/4786-203414 .
הודעה אחרונה מאת nev, -
-
ESIM לעניים? 1 2
מאת mrmiki1234- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אהלן כבר חשבתי להחליף טלפון עקב אי תמיכה בESIM ואז מצאתי את האתר הזה. באיזור 100 שח אפשר לקבל כרטיס פיזי שמחקה ESIM. מישהו מכיר/שמע? https://www.androidpolice.com/esim-me-sim-card/ האלטרנטיבה ממול היא חבילת גלישה בחברת WECOM שגם נראית רלוונטית.. מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת natco, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
החבר'ה במישפוחה שטסים בעוד כשבוע וחצי, שאלו אותי מה אני יודע בנושא. אני לא יודע. האם אתם יודעים? הם טסים עם לופטהנזה. השירות הזה עדיין קיים? אם כן - האם הוא באמת מומלץ? האם הוא של לופטהנזה או של נתב"ג? איך? מה? מי? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
לבת הזוג קצת נמאס ממגורים בשכירות, ואנחנו מכתתים רגליים פה ושם לראות דירות. ראינו היום דירת גן מעניינת. שטח עיקרי 85 מר, עם סלון ושלושה חדרי שינה. יש מרתף כ 25 מר עם חלונות של כ 30-40 ס"מ לכל האורך. הדרך היחידה לגור בדירה ההיא שחדר שינה הורים פלוס מקלחת ושירותים וחדר עבודה נמצאים במרתף. בת הזוג נדלקה על הדירה. יש למישהו ניסיון? עד כמה זה גרוע?
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
ערב קליל, מטרת השרשור היא לשתף קצת לגבי חיות המחמד שלכם. תמונות, פרטים נוספים על החיות, למה דווקא החיות האלה ודפוסי התנהגות של אותה החיה. אני אתחיל: קודם כל הייתה לי קוקר ספניאלית חמודה כשגדלתי. בימים אלה אני גר לבד, ועם כל הרצון שיהיה לי שוב כלב- פשוט אין לי את הזמן להקדיש בכדי לגדל אחד כראוי(וגם כי אני עצלן קצת, מודה) כרגע יש לי בגינה אמא חתולה ושלשה גורים חמודים, וגם אחלה כלב שתמיד עם מצב רוח- הכלב שייך לעובדים התאילנדים שעובדים בסביבה. החתולה מרשימה. רגועה ולא ״דורשת״ אוכל. מבקשת בנימוס ולא חצופה. הגורים פחדנים. הכלב תמיד מצב רוח טוב ותמיד ישמח למשחק קצר- אך אני לא רואה אותו יותר מדי. להלן התמונות:
הודעה אחרונה מאת Tair, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מבחינת ראש המברג די סגור על HAZET 810BHK כראש קטן ועל Wiha CentroFix כראש גדול. פחות סגור על סט ביטים אלא אם למישהו יש המלצה על סט שלם. אני מכיר את הסטים של Wera אבל משהו בעיצוב של הידנית יוצר אצלי רושם של משהו פחות נוח לאחיזה.
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מן המפורסמות שהכרטיסים הללו עולים כמו כליה בשוק השחור, כאשר רוכשים אותם בשדה. המשפחה נוסעת ממינכן לאוסטריה ותשהה באוסטריה. יש שם זוג הורים, בת 22 ובן 16. הדרישות אני מניח, הן וואטסאפ בעיקר וגם וייז. אשמח לקבל תובנות לגבי מה רוכשים כיום והיכן. כמו כן שמעתי שיש בארץ (בדואר?) כרטיסי סים במחיר טוב ושעובדים לא רע בכלל.
הודעה אחרונה מאת Boltik, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, רכשתי את המכשיר ב-200$ מהדיוטי פריי לאחר סקירה מעמיקה, ורציתי לקבל המלצות לחומר ניקוי לשימוש במכשיר, וראש שיתחבר למברגה. 1. איזה סוג ראש מבריש אצטרך לרכוש במידה ומדובר בניקוי של ספות, מושבי רכב ושטיחי רכב? 2. האם החומר אותו ממלאים במיכל ה-bissell הוא אותו החומר שממלאים במיכל ההתזה הנדחס (במידה ואחליט להשתמש בכזה), בכל אופן אשמח לקבל המלצה לחומר כזה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
מעוניין לקנות מזגן נייד לממ"ד האם זה מספק את הסחורה? זה מסתדר טוב עם החלון כנף של הממד? ראיתי כיסוי pvc שמוכרים בaliexpress, שווה משהו? מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה אחד? והאם יש מזגנים מומלצים כלשהם? רעש פחות מעניין אותי כי הוא יופעל רק במהלך היום
הודעה אחרונה מאת RedLabel, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן, מחפש המלצה. לא קריטי לי המחיר, ממה שראיתי ההבדלים נעים בין 3 דולר אצל GHOST לבין 7 דולר אצל NORD ואקספרס. זה הבדל לא מהותי לי לחודש. מצד שני, לא בטוח שלצרכים שלי אני צריך יותר מזה. זה נטו בשביל סטרימינג, נטפליקס, חיפושים של חופשות וכו'. הייתי עם NORD תקופה והייתי מרוצה. למישהו מכם יש המלצות מוצלחות יותר אשמח לשמוע. אשמח לכל המלצה.
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלומות מרובות, יוצא עם חברים מחר ומחפשים מקום נחמד לפקנק/למנגל. ראינו את המעין המדובר והוא מסתדר לנו יופי עם המסלול. נהיה שם בערב, סביבות 6. מישהו מכיר את המקום? המלצות או דיס? צפי לעומס? (מפוצץ. כמובן. חופש.) תודה רבה והמשך יום נפלא.
הודעה אחרונה מאת GR8Day, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני שוכר דירה ומעוניין לעשות ביטוח, התכולה לא מעניינת אותי ולכן אני עושה ביטוח מבנה (לנזק אש וכו') וצד ג' למקרה שמישהו יפצע בדירה. סוכן הביטוח שאל אם אני רוצה להוסיף גם כיסוי לצנרת שמקרה ויש נזילה\פיצוץ. למיטב הבנתי הצנרת ומערכות הדירה הן באחריות בעל הדירה ואין לי קשר אליהן, האם זה באמת ככה ואני יכול לוותר על כיסוי צנרת? זה בסה"כ עוד 200 ש"ח בשנה אבל אם באמת אין לצנרת שום קשר אליי כשוכר אז אני לא אבטח אותה.
הודעה אחרונה מאת Charge, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים! אז אחרי הדיון הפורה על מסך הטלוויזיה, הגיע השלב של מה יהיה בטלוויזיה. אני מתעניין בשירותי IPTV עם שידורי ספורט וסדרה מאוד ספציפית עם כתוביות בעברית. הסדרה - צעירים חסרי מנוח. סדרה שאמא שלי מאוד אוהבת והיא מתנה את המעבר מחברת כבלים לשירותי סטרימינג כזה רק במידה והסדרה קיימת שם. אז א', אשמח להצעות לשירותים כאלה, בתקווה שיהיה משהו באיכות טובה, וב' להמלצות על איך אפשר למצוא שידורים של הסדרה הזו🤔 מודה לכולם מראש ובתקווה לדיון פורה לפחות כמו הדיון על הטלוויזיות
הודעה אחרונה מאת maor23, -
- 12 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן. ראשית אציין שאין לי שום מושג בתחום, ממש כלום. כרגע אאל"ט, אנחנו על תשתית של בזק כאשר סלקום נותנים את האינטרנט. אני שוקל לעבור אל פרטנר שכבר הגיעו עם הסיב האופטי שלהם לבניין שלנו (ניתן להכניס באתר שלהם כתובת והם מציינים סטטוס). הם מפרסמים בין היתר גם את זה: והבנתי מחבר שזה אולי מה שיפתור לי את ההשהיה המעצבנת שיש לי באינטרנט הביתי. קודם כל - אשמח לשמוע דעתכם, ושנית - גם דעתכם לחבילה שהם מפרסמים כאן. האם המחיר סביר? האם יש למישהו ניסיון עם החבילה הזו? תודה.
הודעה אחרונה מאת arik100, -
הבנות שלי בחופש חשבנו לקחת אותן יום אחד לטיול ברכבת לחיפה, שם לעלות על הרכבל ואולי לקנח בנסיעה בכרמלית (היא עוד נוסעת) וחזור בנסיעה ברכבת יום תחב"צ מה שנקרא... איך אני עושה את זה? הפעם האחרונה שנסעתי בתחב"צ היה לפני הקורונה כך שלי ולאישתי הרבקו כבר לא בתוקף לבנות שלי אין בכלל רבקו 1. איפה מוציאים רבקו? מים הסתם בתחנה מרכזית 2. כמה עולה לעשות את הנסיעה הזאת ברפורמה החדשה? יש חופשי יומי? 3. מאיזה גיל צריך כרטיס נסיעה ברכבת? 4. עוד המלצות שיש לכם תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אהלן איפה מומלץ לחנות באיזור לשעה קלה?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, אמצע ספטמבר. לא מחםשים משהו מעבר ל3-5 ימים לנקות את הראש. קצת בריכה, ים, אם אפשר נוף יפה. לא באמת קריטי לצאת מהמלון אלא אם יש עיר יפה ליד. מעדיפים מלון שיש לו חוף, פעילויות קצת. הסתכלתי בבוקינג. רוב האלו שבמקומות הראשונים בסנטוריני/רודוס/אתונה נראים אחלה. אשמח להמלצה על עיר ומלון ספציפיים. בונוס: אם אפשר לצאת יום אחד מהמלון עם רכב שכור לטייל קצת בטבע יפה אבל לא הרבה מעבר לזה. אודה להמלצה.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רכשתי לפני מספר שנים מיכל גז ומיכל MAPP (שגם הוא גז! איזה קטע) יחד עם ראש מבער. קיוויתי להשתמש בהם אבל עדיין לא יצא לי. האם יש למיכלים הללו תאריך תפוגה? בטיחותי להשתמש בהם גם לאחר שנים? או שעדיף להעיף לקיבינימט (ואיך? צריך לרוקן אותם קודם, לא? איך לעשות זאת בבטחה?) ולגמור עם זה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
גר באשדוד, הוצע לי ליום הפריימריז עבור 12 שעות של חלוקת פליירים, 800 שקל ברוטו שמחויב משום מה ב-25% מס... מה שמשאיר אותי עם 600 נטו, לא לרוחי. שמעתי על מקומות שנותנים 1300,1400 ליום מלא, אם מישהו מכיר משרה פנוי, מישהו שמחפש אשמח שיקשרו אותי למשרה מעניינית.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
לפני שנתיים עלתה באוויר מחשבה לחוקק חוק שכל מי שלא מתחסן לקורונה (אלא אם כן החיסון פוגע במצבו הבריאותי) יחוייב בקנס כספי. עקב כך הייתה סערה ציבורית מקצה אל קצה נגד ההצעה המדוברת אבל בסופו של דבר מה זה כבר לשלם קנס של 300 או אפילו 1000 שח? השאלה שלי היא איך הייתם מרגישים, אם היו נותנים לכם חיסון קורונה בכוח? אני אזהיר מראש, הפוסט הבא באופן מצער הולך להיות פרובוקטיבי ומניפולטיבי, עקב כך שיש לי מחשבה שכשאכתוב אותו באופן הספציפי, יקשיבו לי יותר. איך הייתם מרגישים שעקב פוסט שכתבתם, היו מזמינים אתכם לתחנת המשטרה, שהייתה גורמת לכם לבטל תוכניות, ללקיחת טלפונכם ולשעתיים של חקירה במשטרה? איך הייתם מרגישים אם הבוס/ית שלכ…
הודעה אחרונה מאת פבל, -
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
זו לא שאלה, רק שיתוף ואזהרה לקונים באתר הנ"ל. רכשתי מוצר וכשרציתי לבדוק סטטוס הזמנה, גיליתי שהוא לא מופיע ברשימת ההזמנות, נעלם, בדקתי "All orders" (כל ההזמנות), בדקתי גם במחשב וגם בנייד. בדקתי בדוא"ל ומצאתי את ההזמנה, שילמתי בפייפל וראיתי שחייבו אותי, ביקשתי החזר מפייפל.
הודעה אחרונה מאת nameuser, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש משהו כזה: https://www.aliexpress.com/item/1005004421494161.html?spm=a2g0o.ppclist.product.8.592cQ4z1Q4z12L&pdp_npi=2%40dis!ILS!₪ 38.87!₪ 27.36!!!!!%402101f6b816599558336655347e33d3!12000029128095028!btf&_t=pvid:9fe63c44-fa97-4833-bb66-0715a9f8b5e7&afTraceInfo=1005004421494161__pc__pcBridgePPC__xxxxxx__1659955833 אבל עם חיבור לצינור שלבסוף יתחבר למיכל אמגזית חד פעמי אבל עם שסתום (לדוגמא: https://www.amgazit.co.il/מוצר-35-מיכל-גז-חד-פעמי-שסתום-230-גרם) חייב את הצינור, לא יכול לעבוד עם מבער מוברג על המיכל. היכן ניתן לרכוש בארץ? או בעליאקספרס? - לא הצלחתי למצוא.
הודעה אחרונה מאת Boltik, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
רק במטרה לחוות את הירי וללא שום יומרות מעבר לכך. האם יש מטווח כזה שמאפשר לירות באקדח שלו? כמובן שבהשגחת והנחיית מדריך.
הודעה אחרונה מאת Coresh, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני שאני מתחיל לשלוח ייצוגיות. אני יודע שכל בעלי העסקים חוייבו לעבור לסליקת אשראי באיזה פרוטוקול מאובטח )nfc(? זה מחייב גם קיום של סליקה באמצעות טאץ?
הודעה אחרונה מאת DubelBoom,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,570 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- Boris
- sperial
- fatboy1340
- itzik123
- ba323f
- garicho
- Matanb1998
- משה משה משה
- Albetx
- גולדן191
- FROGIE