Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מן המפורסמות שהכרטיסים הללו עולים כמו כליה בשוק השחור, כאשר רוכשים אותם בשדה.
המשפחה נוסעת ממינכן לאוסטריה ותשהה באוסטריה. יש שם זוג הורים, בת 22 ובן 16.
הדרישות אני מניח, הן וואטסאפ בעיקר וגם וייז.
אשמח לקבל תובנות לגבי מה רוכשים כיום והיכן.
כמו כן שמעתי שיש בארץ (בדואר?) כרטיסי סים במחיר טוב ושעובדים לא רע בכלל.

פורסם

המחיר בשדה כמו בכל מקום.

בגרמניה יש,סיפור של רישום הסים על שם הקונה, יכול להיות בלבול מוח לא קטן. לכן לרכוש.רק בחנות או דוכן רשמיים של אחת הספקיות.

אופציה נוספת - גלובאל סים של פלאפון או אחד המתחרים הרבים. אמנם יותר יקר - 120-150 ש"ח ל-5 ג"ב, אבל יכול לשמש אותך לכמה נסיעות. בשימוש נכון, עם התחברות ל-WiFi במלון, ובלי להתקמצן על וייז וואטסאפ, יכול להספיק ל-10 נסיעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם Esim בא בחשבון

אני ממליץ על https://www.airalo.com/
אחלה מחירים, קל מאוד להוסיף דאטה אם נדרש
אם תשתמש בקוד הממליץ שלי גם תקבל עוד כמה שקלים הנחה

AVI3793

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה חבר'ה.
לא יודע אם שמתם לב, אבל הם נוחתים בגרמניה ונוסעים לאוסטריה.
יש סיכוי נמוך שביום החזרה הם יקדימו לטובת סיור קצרצר במינכן, יעני שוב גרמניה.
השאלה היא האם הסים שעליו כל אחד מכם מדבר - יודע לעבור בין מדינות?

פורסם (נערך)

בשביל זה לוקחים חבילה גלובלית לאירופה... פשוט!

image.thumb.png.9a8251d64b793c3afe1a75a99bb5723c.png

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

לא לוקחים חבילות מחברות הסלולר הישראליות אלא סים ייעודי או מקומי.

באירופה יש חוקי roam like at home, אבל כל חברה מיישמת אחרת.

אני ממליץ על האתר הזה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מנסיון אישי שלי - פעמיים (בשתי נסיעות שונות) רכשתי סים מקומי באוסטריה בחנויות של Hoffer (רשת סופרמרקטים גדולה). אם אני זוכר נכון, התשלום הוא 2 יורו עבור הסים פלוס תשלום עבור נפח הגלישה והשיחות. החבילה הקטנה ביותר עולה 10 יורו ועבורי היא בהחלט הספיקה. מדובר בסים מקומי לכל דבר, כאשר עברתי לגרמניה, עשה רואמינג לרשת סלולר גרמנית (אאל"ט לדויטשה טלקום).

פורסם (נערך)

א.  יש חברה ישראלית שמוכרת סים וירטואלי , esim . יושבים ביגאל אלון 94, בתל אביב. נקראים simtex . זה עובד כמו כל שאר חברות ה eSim. בדקתי בצ'כיה :עובד. 

ב. יש לפעמים חוקים מוזרים לסים שקונים במינכן ואיתו נוסעים לאוסטריה: צריך לצרוך שימוש בגרמניה לפני שעושים נדידה. משהו כמו 150 מגה.  יש להם איזה חוק מוזר על זה שנקרא שימוש סביר. 

ג. בסופר באוסטריה ניתן לרכוש סים מקומי של חברת שלוש, אורנג' וכו'. הסיפור הוא השפעול והרישום שלו. יש חנויות שיצלמו דרכון ויקחו עמלת רישום של 20€...

אז הסים מאד זול , ההפעלה מאד יקרה. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

יש גם את חברת we4g או wecom בשמם החדש אחר המכירה. הם MVNO של סלקום. 

נותנים סים עם מספר ישראלי עם ניוד או בלי : כובשת את העולם!

חבילת סלולר עם גלישה נצחית גם בחול ב ₪50 חודשי. 

בלי פג תוקף בלי שטיקים. תבדוק גם. אין לי אחריות ואין לי רווחים. 

לדעתי עדיין יותר משתלם esim למרות פג תוקף קצר. 

אפרופו : השמועה אומרת ש wecom יאפשרו לראשונה לרכוש מספר ישראלי esim לשיחות אנדרואיד. ממש כמו רכישה פיזית של סים. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בעבר היה לי משהו דומה של הוט מובייל, שימש אותי איזה שנתיים - שלוש. שימושי אם אתה נוסע כמה פעמים בשנה.

פורסם
לפני שעה, save כתב:

ג. בסופר באוסטריה ניתן לרכוש סים מקומי של חברת שלוש, אורנג' וכו'. הסיפור הוא השפעול והרישום שלו. יש חנויות שיצלמו דרכון ויקחו עמלת רישום של 20€...

אז הסים מאד זול , ההפעלה מאד יקרה. 

כפי שכתבתי קודם - בשתי הזדמנויות רכשתי כרטיס סים מקומי. אכן נדרש אמצעי זיהוי (דרכון במקרה הזה) לא נדרשתי לשלם כל עמלת רישום, אפילו לא של יורוסנט אחד, הפעם האחרונה היתה בחודש מאי השנה (לפני פחות משלושה חודשים) כך שזה די מעודכן.

פורסם

בגרמניה הסיפור הוא שכדי להרשם במנגנון הרגיל (דרך המרשתת) צריך כתובת בגרמניה. כדי לעקוף את ההגבלה הזו צריך לרכוש את הכרטיסים בחנות או דוכן רשמיים של אחד מספקי הסלולר, וגם אז אתה חותם על ניירת בהיקף שבארץ מספיקה לרכישת דירה ורישום בטאבו.

עם זאת, אם הכוונה לנחות במינכן ולנסע ישר לאוסטריה אני לא רואה סיבה לקנות סים גרמני בשביל הכמה שעות האלה - אלא אם מדובר בסים שתוכלו לנצל בנדידה לאוסטריה. תהליך רכישה והרישום הוא כמו חצי זמן הנסיעה לגבול האוסטרי.

• אהבתי 1

פורסם

תבדקו בקבוצות טיולים בפייס האם למישהו יש סים אירופאי למסירה. הייתי ממליץ על סים צ'כי VODAFONE שאפשר להטעין אותם דרך האתר עם כרטיס אשראי ישראלי.

• תוכן חדש...