Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, YNV כתב:

אם כבר עלה כזה שרשור, הגברת רוצה שנשתול באדניות שבגינה גרניום כי משום מה היא חושבת שאנחנו באוסטריה.

גרים על הכרמל. יש מחשב השקיה ויש מגוון תנאי תאורה - מצל מוחלט ועד שמש בכינון ישיר. 

איך מתקדמים מפה? בלי הוראות מדוייקות אני מסוגל לרצוח גם נענע. 

הפרחים האדומים בתמונות שהעליתי היום זה גרניום זקוף, הוא מחובר למחשב השקיה שנותן לו טפטפת 20 דק' ב6 בבוקר ועוד רבע שעה ב14:00 (כדי לפצות על מה שהשמש יבשה) וזהו. שים לו עציץ בגודל של פח משרדי כזה ושא ברכה.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מצאתי ברחוב עציץ של לימונית (אני חושב..), החלטתי לקחת אותו איתי ולנסות להחיות את הצמח. בנתיים לא הרגתי את העציץ, בערך פעם ביום משקה עם בערך חצי ליטר (עד שיוצאים המים מלמטה). בנתיים שורד עם התעסקות של ההשקייה. לאט לאט גודל הבעיה שצריך לדשן. 

חוץ מהעציץ, כמה רגעים ואני בתוך גינה עם שלל צמחים ועצים שבעל הבית דואג לתחזק.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מוסיף עוד צמח מהמרפסת שלי...

קניתי אותו לפני כמה חודשים במשתלה ועכשיו התחיל לפרוח, מה שגורם לו להראות ממש טוב (וגם להריח). חדי העין יראו שיש לו עוד עשרות פרחים שיפתחו בהמשך. לא זוכר איך הוא נקרא, אז מי שמזהה מוזמן לכתוב פה.

במשתלה ראיתי אותו גם מעוצב כעץ, אבל במחיר כפול. אז לקחתי את השיח.

20220628_211436.thumb.jpg.db7cf3be2373938903c50233de844e8b.jpg

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

זו הגינת מרפסת שלי .

IMG_20220701_090859.thumb.jpg.b43d76b41983e11e1bc2779491c1b6cf.jpg

פירוט של העצים והשיחים מימין לשמאל:

רימון ננסי,נותן פירות אבל לא ממש אכילים.

ברונפלסיה,גדל בקלות פורח כמעט כל השנה בסגול ולבן ונותן ריח מצוין גם.

לימון,אין כמו לסחוט לימון טרי,נותן לי פירות בכמויות כמעט כל השנה.

פיטנגו (בתמונה בפינה הלימון והפיטנגו נראים כמו עץ אחד בגלל הזוית),עץ חזק פירות נחמדים אבל דיי מלכלך.

ליצי. זו היתה טעות לשתול ואני נותן לו צאנס כבר כמה שנים אבל הוא לא מתרומם. יוחלף בקרוב.

דורנטה מצויה,שיח חזק יפה דיי מלכלך.

הדס ננסי.

קלמטינת מיכל,טעים.

בין העצים אני שם פרחים עונתיים וגם יש לי תרד שחוזר לי כל שנה.

בכללי: יש לי מערכת השקיה עם משאבן דישון. זה הרבה עבודה, וניסוי וטעיה.אני אוהב מאוד את זה.

אני מאלו שאוהבים את הגינה מסודרת ולא גו"נגל ולכן גוזם יחסית הרבה. בקיץ זה גדל בטירוף.

קצת תבלינים לתה ולסלט..

עירית,לואיזה,,טימין.רוקט.בצל ירוק,נענע,זעתר,כוסברה.

IMG_817.thumb.jpg.49a8dd6dfe70199e427f37eee9da53d7.jpg

עריכה אחרונה על ידי blackpolo
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אז הבזיליקום שלי כשל :(.
למרות שקיבל טפטפת משלו.

הוחלף בפטרוזיליה, נראה מה היא תגיד.
ערוגה די מוצלת, אולי זה העניין?

הפלפלים לא עפים שם מדי, השרי דווקא בכיוון טוב, צריך כבר לבנות מתקן להדלייה. נראה לי אני אביא 5 מקלות מטאטא ואעשה מבנה פשוט (שני משולשים ומוט בטופ).
לאיזה גובה בכלל מגיע שרי?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...