אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,368 נושאים בפורום הזה
-
היי, אשמח לשמוע מחברי הפורום אם מכירים אולמות מומלצים או לחלופין דיס המלצות? איפה אתם התחתנתם לאחרונה? חתונה שהייתם לאחרונה ונהנתם במיוחד מהמיקום והאוכל? כדאי להיעזר במארגנים תמורת תשלום? יש קבוצת פייסבוק מומלצת לעניין? תאריך: גמיש אבל מכוונים למה שזול. אזור מרץ. אולי דצמבר. לא יודע לא בקיא בזה. רק בשלב התחלתי. אזור: בגדול בין נתניה לצומת כנות בדרום, אלא אם תהיה ממש מציאה של איכות+מחיר זול מוכנים להצפין. הכי נחמד זה אזור השרון (כפ"ס/רעננה/אבן יהודה וכל אלו). לא מאוד קריטי. כמות: אולם שידע להכיל 400 אורחים. לדעתי יהיו פחות, יותר באזור ה-300/350 אבל לכל מקרה מכוונים לשם. תקציב: אנחנו זוג ביטוח לאומי, אז לא מעוניינים במשה…
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
היי, נתקלתם במסעדה שווה או גרועה? דוכן שווראמה להיט או פח? הזמנתם משלוח מפיצה מדהימה או גוש שמן בקרטון? שתפו אותנו שנדע לרוץ אל או מ- אותו מקום. בנוסף, אני בטוח שאפשר להגיב על כל דבר, אבל נחמד אם לא יהיו פה תגובות "מה אתה פראייר שילמת 500 שקל על מאה גרם ססטייק ואגיו". כאילו, אין בעיה לרדת על מחירים של מסעדות, אבל שזה לא יהפוך לויכוחי למי יש יותר גדול או כל מיני הודעות "אני עושה בבית ויוצא לי יותר טעים בחצי מחיר". גם אם זה נכון, זה לא המקום לא על אוכל ביתי ובטח שזה לא היפוך להיות דיון על תמחור מסעדות וכמה בעל הבית מרוויח לכיס. אז מה כן יהיה נחמד? אם נציין מיקום, מחיר, כמה מילים על מה ולמה אהבתם או לא וגם תמונה או שתיים. לדוגמה: …
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן מחפש את עזרת ההמונים החיפאים כבר שנים שאני לא מוצא מקום נורמלי לקניית פיתות ומתפשר במאפה זיו, שכביכול הן פיתות בטאבון בעבודת יד, אבל הן לא שוות את זה באמת. מאיפה קונים פיתות איכותיות עבות וטובות? *אני חושב שהן נקראות פיתות תימניות אבל לא סגור על זה
הודעה אחרונה מאת aviaviavi, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש לי איזה מוט לוילון קל מאוד.ועליו וילון קטן ששוקל שום וכלום דבר. לא חושב שכל העסק ביחד שוקל חצי קילו. המוט היה תפןס ב-2 ברגים לקיר באמתעות דיבלים בתוך בלוק רגיל. הילד החליט שהוא רוצה לשחק משוך בוילון. ואחד הדיבלים יצא מהמקום. בהתחלה רציתי למלא את החור בגבס. לחכות. לקדוח שוב ולהכניס דיבל חדש. אחכ חשבתי לעצמי למה למרוח קצת גבס על הדיבל. לשים בפנים איזו שקית סנדוויץ שלא יתפוס מהנפח הפנימי של הדיבל ויפריע להברגה אחכ ואז לחסוך לעצמי לכלוך וקצת עבודה. יש בעיה עם הרעיון שלי? יש לכם רעיון יותר טוב?
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האפליקציה הנ"ל נדרשת על מנת ללמד ילד עם צרכים מיוחדים https://apps.apple.com/us/app/soundingboard/id390532167 הטילו עליי את המשימה לגלות האם האפליקציה הזו תעבוד על אייפד. המוכר בחנות (אין לי מושג לאיזו ההורים הלכו) טען שהוא לא יכול להבטיח שהאפליקציה הזו תעבוד על אייפד. מישהו בבקשה יכול לבדוק על הדגם החדש את האפליקציה הזו? ואם האפליקציה עובדת, באיזו חנות לקנות באילת את הטאבלט? מבצעים וכו' תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, אני משתמש בתוכניות של גוגל ומיקרוסופט לבקרת הורים (חסימת אפליקציות, הגדרת שעות וכו'), הילדה גדלה ואוטוטו מגיע WhatsApp הארור שיש כבר לכולם בכיתה 😔. מישהו מכיר אפליקציה שיודעת לנטר תכנים בעברית? למשל קללות וכו בהתכתבויות בWhatsApp? שיודעת להתריע? אני מכיר את רימון ושות' כסנני תוכן - אבל להבנתי הם לא יודעים לקרוא תכנים אלא יותר תמונות/אתרי אינטרנט. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חושבים לעבור לסיב אופטי, הבעיה שיש לנו 2 קומות, יש להם את הסופר wifi (מגדיל טווח), למישהו יש נסיון איתם? במיוחד כשיש שני קומות?
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, אמלק זה בתמונה. התקשרו למשטרה. הגיעו והבעלים אמרו שהם מנקים ולכן הכלב בחוץ. לדברי מספר מגיבים שגרים בשכונה זה שקר והכלב מיילל כל היום כבר מספר שבועות. המשטרה חסרי תועלת חוץ מלהתקשר אליהם שוב יש מה לעשות? למישהו לפנות? צער בעלי חיים מתעסקים בחיות בית? יש אנשים שלא ראויים לבע"ח. אני מבקש, בגלל שזה נושא טעון בפורום, לא להמשיך פה את השרשור על הנשיכות,אלא בעיקר מחפשים עצות פרקטיות איך לעזור לו. הוא חברותי ומסכן.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחפש חלק (מנואלה/ידית מתקפלת) עבור כיסא נשלף לרכב של חברת carony classic. כרגע הכנסתי לציר בורג ארוך כציר, אך אני מעדיף פתרון של ידית מתקפלת. מצרף תמונות של הציר השבור ושל אלתור שעשיתי. מצרף קישור לסרטון על הכיסא. שימוש במנואלה בזמן 1:19 https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DdPmdKYEfR-Q&ved=2ahUKEwjKp62DlO75AhXenP0HHbYkCzIQxa8BegQIBxAF&usg=AOvVaw0yE3zLIwoSwWdAW28vSmiO
הודעה אחרונה מאת yairw, -
-
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
https://www.tornado-top.co.il/catalog/product_page?productid=297 גם במוקד שלהם לא יודעים להגיד. מצד אחד הם רושמים שצריכת החשמל שלו בחימום היא 900W שזה כלום. שזה 50 אגורות לשעת הפעלה. מה שמראה שהוא אינוורטר אבל בחלק מהאתרים רשום כן ובחלק לא. מי צודק? והאם יש על מה לסמוך שהוא באמת 900W צריכת חשמל בחימום?
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
שלום, קצת רקע למקרה, לפני בערך חצי שנה לקומה שבה גרים ההורים עבר להתגורר זוג צעיר עם כלב. הזוג הזה די מוזר, סוג של פריקים שעובדים בהייטק ולא בדיוק מחוברים למציאות, נראים מעופפים או/ו על סמים. הם מגדלים בדירה כלב שנראה כמו הכלאה של צבוע וכלב זאב, שוקל בערך 60קילו ובגובה בערך 1.5מ. הוא לא רק שלא מאולף הוא מתנהג כמו חיית פרא ולא חיית בית. כשהוא סגור בדירה הוא נובח בלי הפסקה וכשמוציאים אותו לטיול אז הוא מתחיל למשוך את הבעלים בכול השכונה ולנסות לתקוף אנשים וכלבים אחרים. כשמעירים לבעלים הם מתחילים לצעוק שהוא לא עושה כלום. עכשיו נעבור למקרה עצמו, היום בצהרים אבא שלי יצא לחדר מדרגות ובאותו הזמן בעלת הכלב פתחה את הדלת כדי להיכנס לדירה, הכלב בכו…
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן, שתי סוגיות, האחת היא רכב והשנייה היא מקומות מומלצים שאולי יצא לכם להכיר. התקציב בהכל מאוד גמיש. אין שום כוונה לחסוך, מצד שני לא רוצים לאכול כל יום במישלן או לשכור רכב שעולה 1000 דולר ליום. לגבי הרכב: בעיקר אשמח לשמוע מאיפה שכרתם והאם ממליצים + ביטול השתתפות וכל הכיסווים כמובן. השאיפה להשכיר רכב מיוחד ומעניין לשבוע בערך מבוסטון ואז להחזיר אותו בניו יורק (כל מקום בניו יורק) אחרי שבוע בערך. אין צורך בפרארי, אלא יותר משהו שידע להכיל זוג + 2 מזוודות + לנסוע בנוחות מקסימלית אבל גם עם כוח ואבזור. המטרה היא לייצר סביבת נהיגה מאוד נעימה ומהנה עבור זוג שמטיילים טיולי יום. לגבי התכנון: הזמנים והכמות שנבלה בכל אזור הם גמישים מאוד ולכן נשמח לה…
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מישהו יכול לומר לי מה הסוג של הדבר היפה הזה שטיפס לי ליד החלון כרגע. היא דיי גדולה.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
כביסה למתקדמים
מאת gadik6- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ביקרתי השבוע בחו"ל, ויצא לי לעשות כביסה במכונה של Miele עם נוזל כביסה של אריאל (ולאחר מכן לייבש את הבגדים במייבש של אותה חברה). לא השתמשתי במרכך. עברו כבר כמה ימים, וריח נוזל הכביסה עדיין נמצא על רוב הבגדים, גם כאלו שכבר לבשתי, מה שלא קורה כשאני עושה כביסה בבית, למרות שמשתמש גם בנוזל וגם במרכך כביסה של בדין. האם הסיבה היא המכונה עצמה? האם יש סיבה לשלם 3+ אלף על מכונת כביסה של Miele לטווח הארוך? לעניין המרכך - יש סיבה להשתמש בו היום במכונות החדשות ולאור העובדה שנוזל הכביסה עצמו כבר מגיע עם ריח?
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, יש לנו שלושה מזגנים בבית שלא יצא לנו לעשות להם עדיין ניקוי מזגנים, מהמזגן בסלון יש ריח של עובש ואני מעוניין לנקות אותו, אני יודע שיש שירותים שמגיעים על לבית ומנקים את המזגן מכל הזויות ועושים עבודה מעולה ואני יודע גם שיש כל מיני תרסיסים שאפשר לקנות לבד אבל אני מניח שזה לא ייצא טוב כמו שבעל מקצוע יעשה את זה עם צינורות לחץ והכול, יצא לכם לנקות את המזגנים או להזמין מישהו שעושה את זה?מה המחירים פר מזגן?מכירים מישהו מומלץ באיזור תל אביב? תודה, זיו
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אספר את הסיפור המלא בהזדמנות מחפש מאלף תותח מנסיון בלבד אחד שמתאים גם לאנשים בלתי מנוסים בעליל אבל מלאי רצון טוב
הודעה אחרונה מאת Gosser1860, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום מחפש מקום שמבצע ריתוך אלומיניום לעבודת סטודנטים קטנה באיזור חיפה. כמובן בתשלום מלא. הצעות?
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום סיימתי שיפוץ לא מזמן בבית יד 2 משנת 96 הארון חשמל בתוך הבית ויש תלת פאזי לא שינינו כלום מבחינת הלוח חשמל אולם כן הוספנו נקודות חשמל- שקעים איפה שהיה אחד עשינו עוד וכו... בנוסף הוספנו מזגן 1 כס בקומה השנייה. הבית הוא דו קומתי וכעת שמנו לב שבעת הדלקת מכונת הכביסה ומייבש קופץ המפסק שלהם שקשור גם לתאורה של הקומה. המכונה ומהייבש יושבים על 2 שקעים צמודים. היה שקע אחד והוספנו עוד אחד. יש אפשרות להביא איש מקצוע ובלי חציבות פשוט לעשות חלוקה מחדש של החשמל היות ולדעתי כנראה מה שהתאים ל 96 לא מתאים ל 2022? אני חושש מהחורף עם צריכת חשמל מוגברת של תנורי חימום מזגנים בויילר.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בבניין שאני גר בו התחילו תהליך של פינוי בינוי נשלח אלינו הסכם שנעשה העו"ד שלנו מול העו"ד של היזם וביקשו שאנחנו נעבור עליו וניתן הערות אני אדם חכם עם הבנת הנקרא טובה אבל כמעט 60 עמודים בשפה משפטית אני פשוט לא מצליח להחזיק ראש מה גם שאני לא יודע מה לחפש, הכל נשמע הגיוני ובסדר מחפש עו"ד נדל"ן שמתעסק בפינוי בינוי שיעבור איתי על החוזה וידגיש לי נקודות שטעונות שיפור לא מחפש ליווי מלא צמוד אלא פגישה או אפילו מעבר במייל אם יש למישהו המלצות מנסיון אישי שלו/משפחתי, אשמח לשמוע. עדיפות לאיזור חדרה-נתניה כמה לדעתם דבר כזה אמור לעלות?
הודעה אחרונה מאת nev, -
עבודה כבנקאי 1 2 3
מאת המהיר הזהיר-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 44 תגובות
- 7 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם, כיום אני עובד בסוכנות ביטוח כבר מעל שנה, בזמן האחרון אני מרגיש שהעבודה קצת משעממת אותי... מצד שני, אני ברוך ה' מאוד מרוצה ממקום העבודה, המעסיק בנ"א הוגן מאוד, השכר הוגן, העובדים נחמדים מאוד, מיקום מעולה,יש חניה מקורה וכו' מצד שני, אני מרגיש קצת משעומם בזמן האחרון, העבודה עצמה לא כ"כ מספקת אותי, אני לא יוצא סוף יום עם סיפוק, שאני חושב שזה הדבר הכי חשוב בעבודה... כעת אני רוצה להתקדם ולעבוד בבנק כבנקאי, בדיוק חבר הציע לי שיש כרגע קורס עם התחיבות להשמה אחרי כחודשיים. אשמח לעצות האם עבודה בבנק באמת תיהיה מעניינית יותר? יותר אקשן, יותר חויות וכו? והאם באמת שווה לעבור מקום עבודה שמצד אחד יש לי שם הרבה פלוסים כמו שציינתי? אש…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עבור איש צבא במשפחה (לא חייב להיות נגד הפצצות, הנ"ל עבר לתפקיד משרדי יותר). הבקבוק המבודד שרכשתי לזוגתי בזמנו הוא מתוצרת Swell, נירכש בהמלצת הפורום הנכבד ואכן מוכיח עצמו תמיד מחדש, אבל הוא מתכתי. הבחור מעדיף פלסטי. אני מבקש לדעת האם יש חידושים בתחום? כאמור צריך להיות עם פייה, לא סוגר רגיל.
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, ברגשות מעט מעורבים החלטנו לעזוב את הדירה שלנו ולעבור למקום קרוב יותר למשפחה. מצאנו את הדירה שנעבור אליה ועכשיו נשאר לנו למצוא שוכרים לדירה הנוכחית. מצאתי מגוון שרשורים קודמים עם טיפים מועילים: אז אין לנו מושג ככ. - האם מומלץ לחפש עו"ד או לקחת לדוגמה חוזה סטנדרטי של עיריית ת''א ולעשות לו קצת התאמות? - האם כדאי/מקובל להשתמש בשירות כמו we check? - לפי מה להחליט לתמחר את הדירה? השקענו לא מעט על הבית וכן חשבנו להישאר בו, אבל נפלה ההחלטה לעזוב ולהיות קרובים יותר למשפחה וגם לצמצם טווח נסיעות יומי(צמצום 40 קמ יומי לכל רכב בהערכה גסה). כל עצה והמלצה נוספת תתקבל בברכה 😇
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
האם יש מוצר מקביל לאנדרואיד (בדגש על התאמה לשיאומי רדמי נוט ולפיקסל של גוגל) שעושה את העבודה?
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל לרתך פרופילים מברזל למטרת בניית גדר ופעולות תחזוקה בבית. חשבתי להתחיל עם הציוד הבא: JASIC ARC 200 (רתכת אינוורטר מדגם JASIC ARC 200 - Z28903 לריתוך כל סוגי האלקטרודות כולל 6010 - - רתכות אלקטרודה (welding.co.il) אלקטרודות 6013 2.5 מ"מ (אלקטרודות 2.5 מ"מ E6013 MONOLITH - - אלקטרודות (welding.co.il)) מסכה ריתוך: Auto Darkening Helmet Adjustable Range MIG MMA Electric Welding Mask Helmets Welding Lens Caps for Welding Machine Professional|Welding Helmets| - AliExpress כפפות: HHPROTECT BBQLeather Forge/Mig/Stick Welding Gloves Heat/Fire Resistant, Mitts for Oven/Grill/Fireplace/Furnace/Stove/Pot Holder|Safety Gloves…
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מדובר בחלקה של כ- 20 מ"ר, המשפחה שם מתלבטת בין ריצוף, יציקת בטון (פיחסה...) או דק. כרגע יש דק ישן שעשוי עץ די נחות, והוא מתפורר/נירקב. ריצוף ידרוש מן הסתם תשתית מאד ספציפית, מדובר באדמת חמרה ובחורפים יש פה ושם זרימות מים באזור. אז, הכיוון שאליו היא נוטה הוא דק. נותרה השאלה איזה? כמו כן מה יהיה הכי זול מבין האפשרויות שהועלו כאן?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, מזה יומיים אני מקבל כל מספר דקות, הודעת דוא"ל חדשה מאתרים שונים. חלק מהאתרים באנגלית, חלק בצרפתית, פורטוגזית ועוד. מדובר באתרי עיתונות, קניות, אוכל, צעצועים ועוד. החשבון הוא חשבון גוגל. יש מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
ציטוט מ"הארץ" מהיום: "מצרים ייצאה מתחילת השנה כ-9.5 מיליון מ"ק גז, כ-45% יותר מבשנה שעברה, והיא מתכננת להרחיב משמעותית את היצוא. מנגד, חברות הגז המקומיות רוכשות את הגז הטבעי בעשירית מהמחיר שבו הוא נמכר לחו"ל, " הלוואי שגם אצלינו הציבור היה מרויח מהגז המופק אצלינו. https://www.themarker.com/wallstreet/2022-08-25/ty-article/.premium/00000182-cf71-d201-afaf-cffd39850000
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 28 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
להגן על מוצרי החשמל הכוונה בזמן קפיצת מתח. כי כשקפיצה כזאת קורית ממה שנראה זה שמהכשירים נכבים ונדלקים במהירות. האם מגן ברקים יכול להגן על המכשירים במקרים כאלה? איך מגן ברקים עובד? האם הוא אוגר בתוכו חשמל, ואז כשהוא מרגיש שיש קפיצה (אין מתח?) אז המכשיר שמחובר אל המגן מקבל ממנו בינתיים את החשמל שהוא אגר (כמובן לזמן קצר של דקה בודדת)? אם כן אשמח להמלצה לדגם מומלץ של מגן כזה לרכוש כמה יחידות למכונת כביסה, מקרר, מזגן, טלוויזיה אם מגן ברקים זה לא הפתרון, אז איך נקרא מה שאני מחפש? תודה רבה לעונים
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היוש מתוקות. בהמשך לשרשור הזה: בימים כתיקונם הייתי מתקשר ישירות למר"ן @yosi05 אבל הוא לא איתנו אז אסתמך עליכם (אהםםם אהםם @מרק10 @אביב). יש לי בבית (הבריטי) מחמם מים בגז. כרטיס הבקרה שלו כבר טוגן פעם אחת על ידי קפיצת מתח ועשה לי את המוות, וגם יש דיבור על סיכוי להפסקות חשמל בחורף הקרוב. כדי להרוג שתי ציפורים במכה אחת, אני שוקל להרכיב UPS על אספקת החשמל של הבויילר, שגם יגן עליו וגם יתן עוד כמה שעות ריצה עד שחוזר החשמל. הבויילר צורך 119W כשמשאבת הסחרור עובדת, אני יכול לקצר את זמני העבודה שלה ע"י העלאת טמפרטורת מים שתוביל לחימום מהיר יותר של החדרים וסגירה של התרמוסטט. חשבתי לקנות UPS של 1600VA/900W שאמור להספיק לכמה שעות …
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, בעוד כשנה וחצי, שנתיים אני אצא לעצמאות בתחום שלי, ויצא לי כבר להסתכל על סוגים שונים של עצמאי והייתי מעוניין לדעת קצת יותר, חיפשתי בגוגל ויוטיוב הסברים אך לא מצאתי משהו ממש שימושי ואשמח לקבל מידע ממי שבאמת יודע על זה. כל הסוגים מחויבים בהעסקת רואה חשבון. עוסק פטור - יודע שמדובר בעצמאי בהכנסות נמוכות, מתחת ל8,000 בחודש עוסק מורשה - עסק יותר רווחי, מגיע בהתאם למדרגות מס מאוד גבוהות, יכול להצהיר על חלק מההוצאות כהוצאות עסק ולקבל אחת לחודשיי החזרי מע''מ. חברה בע''מ - משלם אחוז נמוך יותר של מס, אך בשביל כדאיות צריך מחזורים מאוד גבוהים, יכול להצהיר על רכב כהוצאה של עסק, ולקבל הטבות מס כמעט כל כל ההוצאות שסובבות רכב.
הודעה אחרונה מאת Potato,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,541 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RedLabel
- nisim91
- שביט
- שימי 85
- yoav911gt2
- menir1
- zvit
- Alberrto
- Monopusto
- om2
- שעון חכם
- D4K