Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, om2 כתב:

והאמת. ממש מוזר מהודעה פתיחה של "זוג ביטוח לאומי רוצים הכי זול" הגעתם לכמעט סגירה באחד האולמות הכי יקרים

תצחקו על טרנספורטר כמה שאתם רוצים, אבל ידע וכישרון בתחומו לא חסר לו.

הוא נשמע כמו אחד שאם היה מוכר מכוניות, והיה בא אליו קונה עם 5 אש"ח שרוצה משהו שנוסע, היה מוציא אותו עם מרצדס חדשה במימון מלא.

הקונה יישב בסלון הממוזג על מושבי עור, יגרד את הראש ולא יבין מה לעזאזל קרה עכשיו.

• אהבתי 2
  • מצחיק 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 8 שעות, ניקו פ. כתב:

אבל אני לא מחליטה ;)

עכשיו אתה מבין שמאדם תכליתי אתה הופך לאדם תחליטי.

שיהיה לכם מזל טוב אושר ושמחה!

• מצחיק 3

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, ניקו פ. כתב:

ולכן היא תשבור את הראש בשבת ונחליט בראשון. 

היא לא תשבור את הראש אלא תאכל אותו. אחר כך תהיה החלטה, אחריה 50 פעם למה לא לקחנו את השני ובסוף אתה תהיה אשם.

עריכה: את ההכי חשוב שכחתי. שיהיה לכם בשעה טובה ותשתדלו גם להנות בחתונה שלכם.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

ברכות על ההחלטה ואני מאחל לכם כל טוב וברכות חמות לרגל נישואיכם.

גם אני רוצה להודות ל- @Transporter, שתרם והביא המון מניסיונו הברור כאיש מקצוע מבין עניין בתחום הזה, שיש בו המון ניואנסים ומלכודות, והפך את השרשור למשכיל ומלמד.

לפני 11 שעות, Night Driver כתב:

היא לא תשבור את הראש אלא תאכל אותו. אחר כך תהיה החלטה, אחריה 50 פעם למה לא לקחנו את השני ובסוף אתה תהיה אשם.

רק שונא אנשים שנותנים ספוילרים לפני שהעונה מתחילה?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

היום ביקרתי באולם שלדעתי לא המלצתי עליו כאן. לא יקר.

חייב לציין שהאוכל הפתיע לטובה, בפעם הקודמת שהייתי שם בחורף אני זוכר שאכלתי ציפס ובסוף הערב נסעתי לאכול משהו.

לכל מי ששאל איך באותו אולם אפשר לתת מחירים שונים ללקוחות שונים.

לאחד אתה תתן את התפריט הכי  פח שלך, כזה שאנשים יעדיפו לאכול צ'יפס ולא את מה שיש בעמדות

לאחר אתה תתן תפריט מעניין, מושקע, טעים, שיש מחשבה מאחוריו.

וזה ההבדל בין לקוח שקיבל מנה ב 250 ללקוח שקיבל בתאריך דומה 210.

למרות שלא היה אנטריקוט באירוע, הגישו אסאדו כמנה עיקרית, שזה בד"כ מראה על תפריט חסכוני ולקוח שלא רצה לבזבז.

• תוכן חדש...