Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 51 דקות, Transporter כתב:

לא כולם שואפים לרמה של ההפקות שאני מוציא

לא לכולם. יש תקציב לזה

לא כולם שואפים להוציא רבע מיליון שקל ומעלה על השטות הזו, גם אם יש להם את התקציב לזה

תמיד יש דברים יותר טובים לעשות עם הכסף

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 3 דקות, avargel כתב:

לא כולם שואפים להוציא רבע מיליון שקל ומעלה על השטות הזו, גם אם יש להם את התקציב לזה

תמיד יש דברים יותר טובים לעשות עם הכסף

אף אחד לא הציע לו פה לעשות משהו בסגנון הזה 

ההפך המלצתי לו מההתחלה על אולמות שמתאימים לתקציב שלו ויתנו לו תמורה טובה

לא זכור לי שהצעתי כאן שירות שלי ההפך הוא קיבל הרבה טיפים בחינם

וכן חשוב להראות לו מה קורה באולמות העממיים

דווקא באיזור השרון שמישום מה מציגים את עצמם כאולמות הרבה מעל הסטנדרט. שזה פשוט לא נכון

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

האמת שאזור השרון פשוט היה הכי קרוב אז התחלנו שם, וספציפית מהעלמה באמת מאוד התרשמנו גם מהאולם וגם מהמנהל שדיבר איתנו. היה מאוד מקצועי ולעניין. האוכל נראה יפה בתמונות אבל אין לי מידע מעבר. 

מחר יש לי פגישות באלגריה ושאטו. 

רביעי לאגו, אמארה וגבריאל. 

חמישי נסיה ועוד איזה אחד (אם אני זוכר נכון יארה). 

בראשון לוקא, המקום שהכי מסקרן אותי. טיפה מעל מה שתכננתי להוציא, אבל נראה מה יש להם להציע. 

אחרי זה נשב ונחליט. 

לגבי חוות רונית זה הרבה מעל התקציב שלי כבר אי אפשר להוציא מהם מנה בפחות מ-370-380 לאדם. כנ"ל אווניו באיירפורט סיטי וקולוניה. מעדיף להתחיל את החיים בנישואין עם דירה (בשאיפה) ומשכנתא נמוכה יותר מאשר זכרונות ומחמאות מחתונה, איכותית ככל שתהיה. לשמחתי כך גם זוגתי. לא שזה לא אפשרי במקומות זולים יותר, אבל כן מתאים ציפיות לתקציב. 

בתור מישהו שהוא גם "נותן שירות" מאוד יקר בתחומו, אני בהחלט מבין את מה שאתה כותב ואני מאוד מזדהה עם מה שכתב דרדוויל על התסכול של לראות קולגות עושים דברים בצורה חאפרית. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעה, avargel כתב:

קצת קשה לי לקחת אותך ברצינות אחרי כל שרשורי הוואגיו של איציק וביטוח לאומי, סורי

לעומת שירשורי הוואגיו, פה תיהיה בטוח שזה בן אדם שזה המקצוע שלו כבר שני עשורים, ככה שמשהו הוא עושה נכון, והוא רואה המון חתונות.

אז אומנם הכול בסגנון טרנספורטרי טיפוסי, אבל אתה סתם מזלזל.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני שעה, ניקו פ. כתב:

האמת שאזור השרון פשוט היה הכי קרוב אז התחלנו שם, וספציפית מהעלמה באמת מאוד התרשמנו גם מהאולם וגם מהמנהל שדיבר איתנו. היה מאוד מקצועי ולעניין. האוכל נראה יפה בתמונות אבל אין לי מידע מעבר. 

מחר יש לי פגישות באלגריה ושאטו. 

רביעי לאגו, אמארה וגבריאל. 

חמישי נסיה ועוד איזה אחד (אם אני זוכר נכון יארה). 

בראשון לוקא, המקום שהכי מסקרן אותי. טיפה מעל מה שתכננתי להוציא, אבל נראה מה יש להם להציע. 

אחרי זה נשב ונחליט. 

לגבי חוות רונית זה הרבה מעל התקציב שלי כבר אי אפשר להוציא מהם מנה בפחות מ-370-380 לאדם. כנ"ל אווניו באיירפורט סיטי וקולוניה. מעדיף להתחיל את החיים בנישואין עם דירה (בשאיפה) ומשכנתא נמוכה יותר מאשר זכרונות ומחמאות מחתונה, איכותית ככל שתהיה. לשמחתי כך גם זוגתי. לא שזה לא אפשרי במקומות זולים יותר, אבל כן מתאים ציפיות לתקציב. 

בתור מישהו שהוא גם "נותן שירות" מאוד יקר בתחומו, אני בהחלט מבין את מה שאתה כותב ואני מאוד מזדהה עם מה שכתב דרדוויל על התסכול של לראות קולגות עושים דברים בצורה חאפרית. 

אני לא רוצה לתת דעה ספציפית לגבי אף מקום, תלך ותתרשם

לאגו וגבריאל האולמות הכי טובים בגוש דן וכנראה בטופ 5 בארץ. ברור שאחד מהם מועדף עליי אבל פחות משנה. 

גם אמארה טוב

לצערי שלושתם לא רלוונטים לך

אמארה ביום זול אתה תשיג 350-380 שח למנה

בלאגו בערך אותו דבר בלי עיצוב

בגבריאל אפילו יותר. שם בכלל העיצוב רק עם צמחים חיים וכו'. מקום מדהים מכל הבחינות, אבל לא רלוונטי למי שרוצה להתחתן ולסיים עם זה.

בכל ה 3 האלה אי אפשר להתחתן בלי להוציא כסף מהכיס בסגירת חשבון. גבריאל ולאגו לא שונים מחוות רונית.  אני באופן אישי מעדיף אותם

בכל אחד מהם הייתי ממליץ לאנשים הכי קרובים אלי להתחתן.

לוקא מקום עם אוכל טוב מאוד. האווירה שם לא משתווה לאף אחד מהאולמות למעלה ^, לי באופן אישי מרגיש יותר ווייב של מסעדה ופחות של מסיבה. שלושת האחרים הוקמו במחשבה לתת מענה קולינרי לצד מסיבות מטורפות. בגבריאל בכלל יש פיצ'רים מטורפים להפקות ענק, המות תשתיות מוכנות שחוסכות המון זמן וכסף. שוב לא רלוונטי לך. יש שם את אחת החופות הכי יפות בארץ על אגם מדהים. 

אבניו התחילו לתת מחירים הרבה יותר עממיים ממה שמכירים מלפני 10 שנים, מסיבותיהם שלהם. שווה ללכת לבדוק

קולוניה אחת הקבלות פנים הכי  טובות שיש מבחינת טעמים וגם נסיה קבלת פנים מעולה. לדעתי נסיה יותר זול משמעותית במחיר

אלגריה ושאטו כבר מדברים לקהל קצת יותר עממי מלאגו גבריאל ואמארה.

אני מאמין שבסוף אתה תכוון לנסיה, אלגריה, שאטו, קולוניה. אולי תוציא באבניו דיל טוב על יום ספציפי. בקטגוריה הזאת הייתי הולך גם לעדיה ביבנה

כל השאר לדעתי פחות רלוונטים. במידה ובכל זאת תחליט שכן אני  יכול לעזור שם.

בכל  מקרה התיאור של האולם שהייתי בו היום, בא להסביר פה לקוראים שההבדל בין אולם יוקרה כמו גבריאל לאולם שהייתי בו בשרון, זה הרבה מעבר לאיכות של האנטריקוט שנבחר בקפידה, או המוח עצם שמגישים עליו,

אלא הפרטים הקטנים. בגבריאל אף מלצר לא יגיד לך "אני לא מלצר שלך" וימשיך ללכת, אתה לא תשב כמה דקות בלי סכום ואף אחד לא יתייחס אלייך, ולא תתקל בקבלת פנים עם 6 עמדות שאף אחת לא אכילה. באופן אישי שמעתי שמדריכים שם את המלצרים לעולם לא להגיד לא לקוח על שום דבר. תמיד יעשו את המקסימום כדי שהלקוח יקבל מה שביקש

זה שירות פרימיום, הרבה לפני האנטריקוט או הצלעות כבש. לתת ללקוח להרגיש שהמלצר באמת רוצה שיהיה לו טוב, ולא שהמלצר רק מחכה לזרוק לך את הצלחת לשולחן וללכת לעשן, גם אם זה אומר שאין לך סכום בכלל ותאכל עם הידיים.

כן יש בשרון גם אולמות עם אוכל טוב בקבלת פנים, אבל כשאתה נכנס פנימה תתאכזב מניהול כושל ואוכל בינוני בפנים וצורת הגשה לא נוחה בשם "קונספט מסעדה". באולמות שדיברתי עליהם בכל הפרמטרים מנצחים. אבל עזוב בצד את האולמות יוקרה האלה.

מאמין שתוכל למצוא אולם שמתאים לך ב 250-300 שח למנה ותחיה עם זה שיש קצת פיקשושים.

בסוף אי אפשר להשוות אולם שמארח הפקות בר מצווה במליון שח לאולם שמוציא חתונות של 100 אלף.

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, Transporter כתב:

לדוגמא מגישים פה מלון בבר פירות. יש פירות שנחשבים זולים מאוד. מלון אחד מהם. בדיוק כמו להגיש המבורגר  או ברבוניות במנה עיקרית.

פה לא מסכים איתך.

לא מעניין אותי כמה זה עולה אלא אם זה עונה לטעם שלי או לא.

אפשר למשל לקחת חזה עוף ולמלא אותו בחזה אווז מעושן וחרדל ואז הוא עדיף על אנטרקוט בינוני למרות שהאנטרקוט עולה פי 2.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 שעות, Transporter כתב:

אני מלווה זמר שאני עושה לו את הבמות וההגברה

אז עכשיו הכל ברור, הרי הזמר הוא האטרקציה של האירוע ולאו דווקא האוכל שהגישו או העיצוב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אירוע מוצלח זה כל המכלול.

אם יהיה אוכל פצצה, הופעה של עומר אדם מארח את אייל גולן והכלה תנחת עם חללית במרכז האולם אבל נכנסת לאולם דרך השירותים המסריחים אתה תזכור את השירותים.

פורסם

לא יודע למה חשוב שהיה אוכל גורמה, סקסופון, בלונים, זיקוקים או עומר אדם, הייתי במאות חתונות עד היום ואני לא זוכר אף אחת מהם חוץ משלי.

למה זוג צעיר שמתחיל את החיים צריך להוציא רבע מיליון שקל בשביל "הפקה", מה הוא מפיק? הלוואות לבנקים? רכב חדש לבעל האולם? וגיו לטרנספורטר? גירעונות לחצי עשור הקרוב?

למי שיש את הממון אז אני בהחלט יכול להבין, אבל לרוב הזוגות הצעירים כולל אח שלי שמתחתן עוד חודשים מספיק חתונה יפה, חמודה עם אוכל "עממי" (לפי טרנספורטר) ולסגור את הכל במינימום גירעונות.

אז אולי יש הצדקה לאולם עם מנה ב 450 ש"ח כמו שיש הצדקה לקנות מרצדס חדשה בחצי מיליון שקל, אבל בשני המקרים אני ורוב האנשים שאני מכיר הם לא קהל היעד.

• אהבתי 3

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 5 שעות, Transporter כתב:

אני לא רוצה לתת דעה ספציפית לגבי אף מקום, תלך ותתרשם

לאגו וגבריאל האולמות הכי טובים בגוש דן וכנראה בטופ 5 בארץ. ברור שאחד מהם מועדף עליי אבל פחות משנה. 

גם אמארה טוב

לצערי שלושתם לא רלוונטים לך

אמארה ביום זול אתה תשיג 350-380 שח למנה

בלאגו בערך אותו דבר בלי עיצוב

בגבריאל אפילו יותר. שם בכלל העיצוב רק עם צמחים חיים וכו'. מקום מדהים מכל הבחינות, אבל לא רלוונטי למי שרוצה להתחתן ולסיים עם זה.

בכל ה 3 האלה אי אפשר להתחתן בלי להוציא כסף מהכיס בסגירת חשבון. גבריאל ולאגו לא שונים מחוות רונית.  אני באופן אישי מעדיף אותם

בכל אחד מהם הייתי ממליץ לאנשים הכי קרובים אלי להתחתן.

לוקא מקום עם אוכל טוב מאוד. האווירה שם לא משתווה לאף אחד מהאולמות למעלה ^, לי באופן אישי מרגיש יותר ווייב של מסעדה ופחות של מסיבה. שלושת האחרים הוקמו במחשבה לתת מענה קולינרי לצד מסיבות מטורפות. בגבריאל בכלל יש פיצ'רים מטורפים להפקות ענק, המות תשתיות מוכנות שחוסכות המון זמן וכסף. שוב לא רלוונטי לך. יש שם את אחת החופות הכי יפות בארץ על אגם מדהים. 

אבניו התחילו לתת מחירים הרבה יותר עממיים ממה שמכירים מלפני 10 שנים, מסיבותיהם שלהם. שווה ללכת לבדוק

קולוניה אחת הקבלות פנים הכי  טובות שיש מבחינת טעמים וגם נסיה קבלת פנים מעולה. לדעתי נסיה יותר זול משמעותית במחיר

אלגריה ושאטו כבר מדברים לקהל קצת יותר עממי מלאגו גבריאל ואמארה.

אני מאמין שבסוף אתה תכוון לנסיה, אלגריה, שאטו, קולוניה. אולי תוציא באבניו דיל טוב על יום ספציפי. בקטגוריה הזאת הייתי הולך גם לעדיה ביבנה

כל השאר לדעתי פחות רלוונטים. במידה ובכל זאת תחליט שכן אני  יכול לעזור שם.

בכל  מקרה התיאור של האולם שהייתי בו היום, בא להסביר פה לקוראים שההבדל בין אולם יוקרה כמו גבריאל לאולם שהייתי בו בשרון, זה הרבה מעבר לאיכות של האנטריקוט שנבחר בקפידה, או המוח עצם שמגישים עליו,

אלא הפרטים הקטנים. בגבריאל אף מלצר לא יגיד לך "אני לא מלצר שלך" וימשיך ללכת, אתה לא תשב כמה דקות בלי סכום ואף אחד לא יתייחס אלייך, ולא תתקל בקבלת פנים עם 6 עמדות שאף אחת לא אכילה. באופן אישי שמעתי שמדריכים שם את המלצרים לעולם לא להגיד לא לקוח על שום דבר. תמיד יעשו את המקסימום כדי שהלקוח יקבל מה שביקש

זה שירות פרימיום, הרבה לפני האנטריקוט או הצלעות כבש. לתת ללקוח להרגיש שהמלצר באמת רוצה שיהיה לו טוב, ולא שהמלצר רק מחכה לזרוק לך את הצלחת לשולחן וללכת לעשן, גם אם זה אומר שאין לך סכום בכלל ותאכל עם הידיים.

כן יש בשרון גם אולמות עם אוכל טוב בקבלת פנים, אבל כשאתה נכנס פנימה תתאכזב מניהול כושל ואוכל בינוני בפנים וצורת הגשה לא נוחה בשם "קונספט מסעדה". באולמות שדיברתי עליהם בכל הפרמטרים מנצחים. אבל עזוב בצד את האולמות יוקרה האלה.

מאמין שתוכל למצוא אולם שמתאים לך ב 250-300 שח למנה ותחיה עם זה שיש קצת פיקשושים.

בסוף אי אפשר להשוות אולם שמארח הפקות בר מצווה במליון שח לאולם שמוציא חתונות של 100 אלף.

האמת שספציפית לאגו יש להם איזה מבצע חורף עכשיו שמאוד מתאים לנו בתקציב והוא "הכל כלול" כזה. גבריאל גם היה מאוד נחמד ואחרי שהסברתי לו בטלפון שאני לא רוצה לבזבז לו את הזמן מצד אחד, אבל מצד שני אנחנו שני סטודנטים ששמעו המלצות חמות ורוצים להתרשם, הוא אמר שאם נהיה קצת גמישים בתאריך הוא יצליח למצוא לנו מחיר שיותר מתאים לתקציב שלנו. 

בסוף, אם יהיה לנו טוב באולמות שבדרום מבחינת רושם ואיך שהמקום נראה והמחיר שם יהיה נגיד 250 למנה אז נעדיף ללכת עם המקומות היותר עממיים הללו ולא עם משהו מדהים ב-330/350 למנה. אבל זה חייב להיות משהו שנאהב. בינתיים ברוב מה שראינו, ידענו לשלול תוך 5 דקות סיבוב. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
לפני 6 שעות, Transporter כתב:

וואלה?
אני חיתנתי את הבן שלי לפני שנתיים,
בקושי מצאנו אולם שהסכים ל250 ש"ח למנה, רובם רצו לכיוון ה300 וצפונה בהרבה,
ולא חיפשנו שום דבר יוקרתי, אולם טוב יחסית במרכז....
בסוף באה הקורונה והוא התחתן בגינה (לא עלה הרבה יותר זול למנה...)

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 דקות, motizkn כתב:

לא יודע למה חשוב שהיה אוכל גורמה, סקסופון, בלונים, זיקוקים או עומר אדם, הייתי במאות חתונות עד היום ואני לא זוכר אף אחת מהם חוץ משלי.

למה זוג צעיר שמתחיל את החיים צריך להוציא רבע מיליון שקל בשביל "הפקה", מה הוא מפיק? הלוואות לבנקים? רכב חדש לבעל האולם? וגיו לטרנספורטר? גירעונות לחצי עשור הקרוב?

למי שיש את הממון אז אני בהחלט יכול להבין, אבל לרוב הזוגות הצעירים כולל אח שלי שמתחתן עוד חודשים מספיק חתונה יפה, חמודה עם אוכל "עממי" (לפי טרנספורטר) ולסגור את הכל במינימום גירעונות.

אז אולי יש הצדקה לאולם עם מנה ב 450 ש"ח כמו שיש הצדקה לקנות מרצדס חדשה בחצי מיליון שקל, אבל בשני המקרים אני ורוב האנשים שאני מכיר הם לא קהל היעד.

אני לא חושב שטרנספורטר טוען שצריך להוציא הרבה. הוא אמר פשוט שיש קורלציה ברורה בין כמה מוציאים לתמורה בעסקי החתונות. אני כמובן מסכים אתך בדעה שעדיף להיות שקול כלכלית, אבל לא כולם רוצים ולחלק מן האנשים חשוב גם השופוני. אם יש אדם שחולם על חתונה מפוארת מגיל צעיר ויכול להרשות לעצמו. לבריאות. אני גם, כמוך, לא זוכר 99 אווז מהחתונות שהייתי בהן חוץ מאחת שזכורה לי כמעפנה במיוחד.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

להורים יש הרבה השפעה על החתונה, במיוחד אצל הזוגות היותר צעירים. נראה לי שדווקא ניקו וזוגתו יהיו מאלה שיושפעו על ידי ההורים רק בקטעים הנכונים, שקשורים לאורחי המשפחה.

ההפקות עם בלונים וזיקוקים ואיזה מרצדס שכור שורפות כסף שרוב הזוגות הצעיריםמצריכים למטרות הרבה יותר חשובות. וכפי שכבר נאמר, אם לא תגרם הרעלת מזון המונית אף אחד לא יזכור את הארוע אחרי 3 ימים.

@llaavviiגם אני חיתנתי בן בקורונה - חתונה שתוכננה ל-300 מוזמנים, נדחתה 3 פעמים וכמה חודשים ובסופו של דבר נערכה בהתראה של 10 ימים עם 40 אורחים, אפילו בלי סשן טעימות - ונראה לי שדווקא היא תזכר לטובה.

דרך אגב, אם אני זוכר חתונות, אלה דווקא הראוותניות ביותר, שבדרך כלל אני זוכר לרעה. אם אני זוכר משהו לטובה הרי מדובר דווקא בדברים שאינםמעולים כסף, כמו מנחה מבני המשפחה עם הומור מיוחד, או עבודות שבני הזוג והמשפחה עשו בעצמם, מכסימום נעזרו במוצרי מקס סטוק ועלי אקספרס.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 34 דקות, motizkn כתב:

מסכים עם רוח הדברים אבל הנקודה היא לעשות אירוע מאוזן.

לא צריך אוכל גורמה אבל צריך אוכל שכולם ימצאו מה לאכול ושיהיה סביר, לא צריך עומר אדם אבל צריך מוזיקה שלא תפוצץ את האוזניים ושיהיה אפשר גם לשבת ולדבר ובכלל שיהיה נעים.

אם השוות למרצדס אז מהצד השני לא צריך גם דאצ'יה דלתא מודל 88 בלי מזגן.

• תוכן חדש...