אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,368 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
תריס סלוט מאלומיניום בגודל 5 מ, כאשר מפעילים מזגן יש קצת התעבות, אם יש חלון פתוח זה הופך לטיפטוף ממש. מעניין אותי אם יש דרך למנוע? גם פתרון חלקי שיפתור רק כשהכל סגור מתאים.. הוא בטח יקל כשהילדות יפתחו את חלון המרפסת ולא ייסגרו.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 8 אלף צפיות
אהלן, פעם הייתה לקיי אס פי אפשרות להזמין תור מראש. כבר לא קיים? לא מצאתי באתר אופציה.מצאתי בגוגל אבל הקישור שבור. רוצה לוודא שלא רק אצלי. תודה.
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מחפש להעביר שעון סבא (אורלוגין) ועוד כמה פריטים קטנים מירושלים למרכז. הדאגה העיקרית היא למוביל אחראי שאפשר לסמוך עליו לארוז ולפרוק את השעון בבטחה. אשמח לשמוע המלצות, תודה!
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 29 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
חשבתי לחזור לרכב בשטח אבל לשדרג את החוויה עם מנוע עזר חשמלי. מחיפוש קצר ברשת עולה כי מחיר אופני שטח חשמליים מתחיל בסביבות 12 אש"ח וצפונה (ללא הסבר) ולכן החלופה השניה שעלתה לי הינה להוסיף מנוע לאופניים שברשותי. מכירים מקום שיודע לבצע הסבה כאמור?
הודעה אחרונה מאת Ooga, -
-
אני לא יודע איך שפר עליי מזלי ככה והטלפון שלי הגיע לאיזה מאגר שכמעט על בסיס יומי מתקשרים אלי מאיזו עמותה לבקש כסף. אין שום סיכוי בעולם לחסום את המספרים האלה כי זה כנראה איזה קו מתגלגל כזה וכל פעם מספרים שונים. עכשיו ישבתי וחשבתי עם עצמי. מי תורם להם? מי האנשים שמתקשרים אליהם אנשים זרים. מבקשים תרומה. אין להם מושג מי/מה/מו. העמותה קיימת/לא קיימת. עושה מה שהיא טוענת או לא. ופשוט מוסרים להם מספר אשראי בטלפון. מצד אחד אם זה לא היה קורה, לא היו מתקשרים יותר. מצד שני, מה שטענתי. מי יעשה דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
- 12 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הילדה חזרה עם עקיצות מטיול. בינתיים השק"ש והנעליים תלויים לאוורור מחוץ לבית. מתלבט מה לעשות איתם, כואב לזרוק לפח כי הכל חדש. ואז עלה לי הרעיון בכותרת. מישהו ניסה? האם זה יעיל? רעיון אחר? תודה למומחים.
הודעה אחרונה מאת nameuser, -
שלום לכולם, היום אני בבנק הפועלים ומתחיל להמאס לי מהחוסר שירות שלהם, בנקאים שלא עונים להודעות, קשה להשיג אותם בטלפון. מרגיש שעושים לי טובה כל פעם. איזה הטבות אפשר להוציא מבנק כשלקוח פרטי רוצה לעבור אליו? אני נחשב לקוח טוב, הכנסה קבוע, ללא חובות וכד'
הודעה אחרונה מאת G. P. Magnus, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שנה טובה מצ"ב תמונות של הסוללה המכונית נרכשה מעידן 2000 וכבר לא באחריות רוצה להשמיש אותה בזול ככל הניתן המידות הן 15*9.5*3.5 אשמח אם תוכלו לסייע לי למצוא קישור לרכישה
הודעה אחרונה מאת rev-Match, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אמ:לק דרושה חנות חשמל באיזור אשדוד שמתעסקת ומוכרת שנאים של מסכים/מחשבים ניידים. פירוט: לאחר הפסקת החשמל האחרונה בבית, מסך המחשב לא נדלק. בעבר הייתי מנתק אותו מהחשמל, לוחץ כמה שניות על כפתור ההדלקה כדי לפרוק אותו ולאחר חיבור מחדש היה נדלק כרגיל. הפעם זה כבר לא עבד. השנאי נבדק עם מכשיר שיש לי בבית, מוציא מתח תקין אך כשמנסים למדוד זרם אין כלום. מעבר לזה, כשבודקים מתח שוב המכשיר מראה מתח מאוד נמוך של 0.1-0.2V לאחר ניתוק וחיבור מחדש של השנאי לחשמל הוא שוב מוציא מתח תקין, אך ללא זרם. מצאתי שני שנאים אחרים בבית (מתחים שונים) ובדקתי אותם כדי לוודא שהם לא מתנהגים כמו ה"חשוד" שלי. הם מראים מתח וזרם תקינים…
הודעה אחרונה מאת HybridBoy, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 990 צפיות
שלום רב, מחפש המלצה למצלמת רכב עד 500 שקלים. צילום קידמי+אחורי. חשוב שההתקנה תהיה קלה והשימוש יהיה פשוט. עתיד לרכוש 3 מצלמות (לי, לאבא שלי ולאמא שלי). מה נותן את התמורה הטובה ביותר למחיר ? יכול לעלות במחיר עד 2000 ל3 מצלמות אם יש מוצר ששווה את זה. אשמח לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
אהלן! בעקבות רצון לפתח תחביב ישן, אני רוצה לנסות רכיבת אופני שטח. מעולם לא עשיתי את זה בצורה מקצועית, רק בתור ילד בבית ספר. מעוניין להתחיל מרכיבות שבילים\מסלולים בשטח. ממה להתחיל? באיזה תקציב לקנות אופניים? לקחת חדש\יד 2? אמשח להכוונה ודגם מומלץ למתחילים(גם בלי לקרוע את הכיס יתר על המידה).
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, מחפש לקנות מכנות שטיפה בלחץ לבית ולגינה. התקציב עד 8,000, חשמלי, חד פאזי. מתלבט כרגע בין Karcher 6/15 ל Karcher 6/16 . יש הבדל של 3,000 שקל במחיר ו20 ק"ג במשקל . ב6/16 רשום "סל"ד נמוך", לא אומר לי כלום. ניסיתי להתקשר לחנות, הנציג טען בביטחון שההבדל הוא שהראשון חד פאזי והשני תלת פאזי, כאשר בפועל שניהם חד פאזים. לכן הבנתי שהישועה לא תבוא משם. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת snoop90, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, רצה הגורל ובתקופה האחרונה הבחנתי כי השיער שלי נהיה "גלי" ולא חלק ונעים כפי שהיה בעבר.. יש לציין שאני חופף ומקפיד להשתמש בשמפו ללא מלחים ולא נוהג למרוח חומרים שונים ומשונים על השיער, כך שאין לי מושג איך זה קרה.. חשוב לציין שעצות להחלקות למיניהן פחות יתאימו, מדובר בשיער קצר. כמה קצר? מסתפר אחת לשבוע-שבוע וחצי ומוריד במכונה כ-5-6 מ"מ בכל פעם. קצר. האם אולי בכל זאת מישהו נתקל בתופעה ויכול להמליץ מניסיון על שמפו / מסיכה / חומר כלשהו שיכול להועיל ולשפר את המצב? ברוכים תהיו.
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למיטה הבנתי, המצלמה משדרת את הסירטונים המוקלטים לענן דרך הוואיפי של הטלפון הנייד, כלומר נעשה שימוש של חיבור בין הנייד למצלמה ברשת וואיפי מקומית. אני משתמש באנדרואיד אוטו אלחוטי אצלי ברכב שגם משתמש בחיבור וואיפי מקומי בין המולטימדיה לנייד. האם בוא זמנית הנייד יוכל לעבוד בחיבור וואיפאי גם למצלמה וגם לאנדרואיד אוטו? אני לא רוצה לוותר על החיבור באנדרואיד אוטו האלחוטי. האם המצלמה והאנדרואיד יעבדו יחדיו ללא בעיות? אשמח לתשובה ממי שיודע או מי שניסה.
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מישהו פה יודע מה הדרך הכי טובה/זולה נכון להיום להעביר סכומי כסף משמעותיים מרוסיה לישראל? למען הסר ספק, לא מדובר פה במשהו פלילי. זה בשביל עולים שרוצים למכור את הנכסים שלהם ברוסיה ולהעביר את התמורה לישראל. אחד מהרעיונות שחשבנו עליהם זה לפתוח חשבון בנק במדינה צד ג' שמאפשרת קבלת הרבה כסף מרוסיה, ולהעביר אותם משם לישראל. זה ישים, לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למה הם בעצם חוסמים את האפשרות הזו? דרך אגב, ניתן להשיג את המוצרים בחנויות ישראליות, אמנם במחיר גבוה יותר אך עדיין ניתן.
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
קרה מקרה ואני צריך להחליף חיישן טמפ' בבר מים. מדובר על תרמיסטור NTC, התנגדות נונימאלית 50K ו b25-50 של 3950. כזה בקיצור: https://www.aliexpress.com/item/4001345867305.html (תעשו העתק הדבק ללינק כי אם לוחצים הוא מראה שגיאה). בעלי קל להשיג. איפה להשיג בשלוף בארץ לא מצאתי.. יש למישהו מושג? אציין שכל החיישנים היעודיים שראיתי לברי מים הם בעלי התנגדות של 10K ולכן לא מתאימים.
הודעה אחרונה מאת Ooga, -
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שאלה לגבי בניין הסמוך לבניין שבו יש בבעלותי דירה. הבניין נבנה בתחילת/אמצע שנות השישים. בפברואר 2014 נפתחה בקשה לתמ"א 38 - הבקשה נסגרה - "בקשה ללא היתר" באוקטובר 2018 נפתחה בקשה לתמ"א 30 באוקטובר 2020 נשלחו הודעות לבניינים הסמוכים (לי), ואנחנו הדיירים הגשנו התנגדות. מצורף צילום מסך מתוך אתר ההנדסה לגבי פעולות אחרונות שבוצעו. ועכשיו לשאלה: פרויקט תמ"א 38/1 הופסק. האם ההפסקה היא גם לתהליכים שלא החלו? או שתהליך שכבר התחיל את "הריצה" ימשיך, גם אם בפועל לא בוצע בשטח כלום, לשים לב לתקופה שעברה.
הודעה אחרונה מאת locus, -
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני אוהב גבינה בולגרית. אני אוהב שהיא מעשירה כל מאכל בטעמים נפלאים. אני אוהב שיש לה יחס קלוריות-חלבון מעולה. אני אוהב אותה בסלט, אני אוהב אותה בשקשוקה, אני אוהב אותה סתם ככה לבד. אני אוהב אותה 5% ואני אוהב אותה בקוביות. אני לא אוהב אותה ב-12 ל-100 גרם איפה אפשר להשיג בגוש דן (סובב ת"א) גבינה בולגרית 5% בקוביות, במחיר של עד 8 ש"ח ל-100 גרם? (אשמח להרבה פחות כמובן) אני צורך הרבה ממנה ולכן אין לי בעיה לקנות כמות גדולה (יכול לצרוך קילו בשבוע) לעזרתכם אודה. תודה ושנה טובה
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תודה רבה רבה לעוזרים מידע- משקעים+טמפ מדוייקת
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כאשר אני גולש באתר - המחשב לא מציג לי את התמונות והטקסט כאילו גולש על טקס אחר. נראה שחסר פקד או תוסף. אני משתמש ווינדוס 10 עם דפדפן כרום. אשמח לעצה. תודה
הודעה אחרונה מאת Igalz, -
-
שלום לכולם אני גר בשכונה במרכז הארץ, שכונה שמונה כ-10 ביניינים, ולכולם חניות פרטיות. מחוץ לביניינים יש שטחי חנייה אפורים שחונים שם ולאחרונה גם ישנה מצוקת חניה. לפני כשבוע, העירייה בצעד חד צדדי, החליטה להפוך חנייה אחת לנכים דווקא מול הבניין שלנו, ואילו הביניינים האחרים לא.. מה שיצר מצב ששכן אחד שיש לו תעודת נכה, ויש לו כבר שני חניות פרטיות נגישות, אימץ אותה לחיקו וחונה שם דרך קבע כאילו מדובר בחנייתו הפרטית. פנינו לעירייה ושאלנו אותם למה עשו רק בבנין שלנו ולא בשאר הביניינים? וגם הסברנו להם שהם יצרו עיוות שבמקום חניית נכים ציבורית, למעשה רק מישהו אחד משתנש בה. כמובן שלא קיבלנו מענה על השאלות האלו, והם אמרו שכל מי שיש לו תעודת נכה רש…
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מקווה ששייך לשאול כאן. יש לי קובץ תמונה JPEG שאני צריך שתהיה בגודל מסויים. לצורך הנוחות נתנו לי קובץ PSD בגודל המתאים. איך אני מלביש את התמונה שיש לי על הקובץ ששלחו לי? תודה!
הודעה אחרונה מאת FROGIE, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היי דיסקליימר - אני לא צופה במשחקי כדורגל וגם אין לי חבילות צפייה בתשלום דרך הספקים השונים אלא רק עידן+ אז די מוגבל למשחקים לאומיים או חשקים של שר כזה או אחר שמחליט לשלם את הכופר לספק השידורים וזו לא פרסומת לערוץ כזה או אחר. שמעתי הרבה הייפ על המשחק של חיפה נגד בנפיקה שהחלטתי לנסות לחפש שידור באוןליין ומצאתי בגוגל, את אתר ערוץ 5 שאפשר לצפות דרכו בשידור חי - 13 שקל למשחק. לא היה הרבה מידע חוץ מכפתור "לצפייה/לרכישה", ניסיתי את מזלי ומצאתי את הדברים הבאים בשידור עצמו - ההרשמה לאתר ערוץ 5 - ליגת האלופות מבוצע דרך כתובת שמיועדת למובייל ולא ניתן להמיר את זה למחשב נייח (תמוה בעיני - אשמח להסבר - אם מישהו פה מבין). איכות השידור היא עד 720P, לא …
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אתמול היינו בחוף נווה ים, והיה מדהים! המקום די גדול ויש הרבה מה לראות מתחת למים וגם החוף עצמו מסודר עם סככות צל, מלתחות ומקלחות. מישהו אולי מכיר עוד חופים כאלה באזור? עדיף שהחוף יהיה מסודר ולא נידח מידי...
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
סתם חשבתי שיהיה נחמד לעשות שרשור כזה, של דגשים שלשים לב אליהם במוצרים שונים(יכול להיות גם רכבים) שנוטים לא להגיד אותם במפרט(וגם לא לדבר עליהם בביקורות). יש מישהו שאולי יכול לחשוב שזו הטפלות לקטנות, אבל אחרים יכולים למצוא את זה בתור דיל ברייקר. ואשמח אם זה באמת יהפוך למשהו אינפורמטיבי, ולא לויכוחים על מותג X לעומת מותג Y. סתם דוגמא ממוצר שקניתי ואף אחד לא דיבר על זה בביקורות. אוזניות אלחוטיות 1MORE COMFOBUDS PRO- מצב "האזנה לסביבה". עובד ממש ממש טוב, בטח ביחס למחיר שלהם. אבל מה? כשרצים בחוץ(איפה שהרבה ישתמשו במצב כזה מטעמי בטיחות), הוא מגביר בצורה מאוד מוגזמת רעשי רוח, מה שלגמרי הורס את חווית שמיעת המוזיקה, ככה שבסופו של דבר, הוא לא פרקטי בכלל.…
הודעה אחרונה מאת aviaviavi, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
למבינים: מאיזה זן של קפה (לא היצרן, הזן) מכינים את האספרסו המדהים ברשת "בנדיקט"?
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 4 אלף צפיות
אז הכלב שלי בן 4 חודשים, ממושמע בדרך כלל ומשוחרר דרך קבע בחצר (בחצר מספר מבנים ומגורים שאני גר באחד מהם). כשאני בבית הדלת פתוחה מעט כדי שיכנס ויצא מתי שבא לו. בחצר יש לו המון משחקים וגם מרפסת פרטית משלו. בנוסף לכל זה הוא מקבל 2 טיולים ביום. העניין הוא שבימים האחרונים תפסתי אותו משחק בצמוד לשער הכניסה וכאן כבר מתחיל החשש שביום מן הימים יחליט לצאת מיוזמתו ואי אפשר לדעת מה יקרה מאותו רגע (בכוונה אני לא כותב 'יברח' כי לתפיסתי הוא תמיד יכל לצאת). בקיצור האם כדאי לגדר עבורו שטח (יש לי אפשרות לשטח גדול מאוד עבורו) מאשר לתת חופש לשוטט כרצונו? האם יש היום מכשירים דיגיטליים או טכנולוגיה למעקב והתראה אם כלב מתרחק מאזור מסויים (למשל מתקרב לשער או לחלופין מתרחק מהבית)?
הודעה אחרונה מאת גור אדם, -
-
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, אני גר כיום בחריש כשנתיים, ועובד במקום עבודה במרחק כ40 קילומטר לכל כיוון. חובה רכב. סביב שעה נסיעה לכל כיוון, תלוי במצב התנועה. אני מתחיל להתעייף מהנסיעות. לעבור ליקנעם עלית, מרחק של 10 קילומטר למקום עבודה. או, לעבור למרכז, ליישוב שהם ואז גם לעבור מקום עבודה. ההתמקדות ביישובים האלה בגלל השכירות היחסית נמוכה מערים מרכזיות. ההתלבטות היא בין הערים- יקנעם עילית, חריש ( כיום), שהם. מה עדיף? מה היתרונות והחסרונות? תודה
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבר שאל אותי, אין לי מושג, לא התחום שלי אבל אמרתי לו שלדעתי שפות תכנות עדיף לעשות קורס פיזי. אין לי נסיון בזה את התוכנות שאני עובד איתן בעסק שלי עשיתי בזמנו קורסים וירטואלים של 40-60 שעות שנתנו לי כמעט את כל מה שאני צריך.
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,541 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RedLabel
- nisim91
- שביט
- שימי 85
- yoav911gt2
- menir1
- zvit
- Alberrto
- Monopusto
- om2
- שעון חכם
- D4K