Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאיזה בנק כדאי לעבור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ESTK כתב:

אחרי חוויה מאוד לא נעימה שעברתי בבנק אחר, (25 שנה הייתי בבנק הקודם , לקוח שכל הזמן רק ב +)

כי אתה לא משתלם להם (לפחות עד שהעלו את הריבית) הבנקים מעדיפים לקוח במינוס - פרה חולבת.

עריכה אחרונה על ידי nev
פורסם
לפני 50 דקות, nev כתב:

כי אתה לא משתלם להם (לפחות עד שהעלו את הריבית) הבנקים מעדיפים לקוח במינוס - פרה חולבת.

אתה לא יכול לנהל בנק רק עם לקוחות במינוס שלוקחים הלוואות.. אתה צריך אחוז מסויים של אנשים עמידים, לא?

כאילו, אתה יכול תכלס לעשות להטוטים עם כסף בצורה כזאת, אבל זה לא נראה לי כמו עסק יציב לאורך זמן

פורסם

כשהריבית היתה אפס זה כמעט לא הועיל להם. ברגע שהריבית עלתה כל הכסף שבעו"ש אוטומטית שווה להם יותר.

פורסם
לפני 3 שעות, Sparrow420 כתב:

בדיוק הקטע!

זאת הסיבה שעברתי מלאומי למזרחי, כי כל הפרסום שלהם זה בנקאות אישית וזה בדיוק אותו סיפור בסוף..

אני עשיתי סיבוב בנקים בזמנו, הגעתי ל2 סניפים של מזרחי.

אחד בראשון לציון(אני זוכר שזה היה בתוך קניון) והיה שמה פשוט שוק - מיליון אנשים דחוסים צעקות לחץ באלגן, הנציגה שהגיע התור שלי אמרה לי שפתיחת חשבון זה נציג אחר ואמרה לי לשבת בצד ויקראו לי - אחרי 10 דקות המתנה לקחתי את עצמי וברחתי כל עוד נפשי בי.

כמה שנים אחרי עשיתי אותו דבר, הפעם הלכתי לסניף בצפון תל אביב - קודם כל הסניף היה רגוע משמעותית, אבל עדיין - אחרי שישבתי חצי שעה בכניסה בזמן שהעובדים היו מנומנמים בעמדות הלכתי.

ככה למדתי שפרסומות לחוד ומציאות חוד - ובמקביל לשאר הבנקים שהסתובבתי בהם הבנתי שכולם אותו ח**, באמת שזה לא משנה - מי שנותן הכי פחות עמלות ושירות דיגיטלי הכי טוב הוא הכי כדאי.

כשעברתי לארה"ב הייתי צריך לפתוח חשבון בנק, וככה מהכניסה לסניף הייתי בשוק בהבדלים ברמת השירות - הבנקים פה פשוט עולם אחר, הנציגים בבנק סופר רספונסיבים לקבוע פגישה עם בנקאי זה מקסימום ליום למחרת וכו'.

אבל נגיד המערכת האשראי פה כ"כ דפוקה(לקח לי, אדם שמחשבים זה העבודה שלו - באיזור השעתיים להצליח להבין איך מגדירים תשלום אוטומטי לאשראי,מה שבארץ זה אוטומטי) - וגם זה בסוף יצא עקום ואני תמיד משלם ידנית באפליקציה את החשבון אשראי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אנחנו לא מדברים על סניף פיזי.

אתה יוצר קשר, קובע תאריך ושעה לחתימה בסניף שנוח לך וזהו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני עברתי ל-One Zero לפני מספר חודשים. כחלק מהטבת הפאונדר (היוזרים הראשונים) אין לי כלל עמלות, ובנוסף

אין עמלות על המרת מט"ח וזה תופס גם בעסקאות מט"ח (קניות באינטרנט וכדומה). בינתיים כל מה שהייתי צריך מהם הם

היו מאוד הוגנים והאפליקציה שלהם נחמדה.

2016 BMW M235i.

פורסם

בעיה מרכזית בואן-זירו היא שעדיין אין להם שירות של חשבונות משותפים (יש  פיילוט).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

בעיה מרכזית בואן-זירו היא שעדיין אין להם שירות של חשבונות משותפים (יש  פיילוט).

איך עובד על העניין של הבטוחות בבנק חדש? 

מי ערב לכסף?

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

לדעתי מזרחי זה הרע במיעוטו.

הם לא חפים מבעיות וגם לי הם הצליחו להביא את החלסטרה - אבל שוב, בשיקלול הסופי זה הרע במיעוטו.

השירות בסניף הוא בסדר וגם במוקד הטלפוני, הבעיה היא החיבור בינהם - וכמו תמיד (וכמעט כמו בכל מוקד טלפוני), הרמה המקצועית של הנציגים. גם במזרחי טפחות מדובר בנציגים עם מעט מאוד ידע שגורמים ללקוחות להזיע מעצבים לא מעט.

גם לאחר פניה למחלקת "פניות הציבור" של הבנק, עם כל העובדות, הם שלחו תגובה לקונית ביותר - בלי שום התנצלות.

בקיצור, לא מציאה בכלל.
עדיף שהסניף יהיה קרוב אליך (למקרה שתרצה לקפוץ לסניף להפוך איזה שולחן :-P ). סתם סתם, אני צוחק :-) 

כנס לסניף (לא משנה של איזה בנק) שנותן לך תנאי הצטרפות הכי טובים שתמצא - ומשם תתגלגל. כמובן בנק שיש לו שירותים דיגיטליים טובים על מנת שתצטרך לפגוש במינימום אנשים-בשר-ודם בסניף.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפני 8 שעות, D1winner כתב:

איזה הטבות אפשר להוציא מבנק כשלקוח פרטי רוצה לעבור אליו?

לא חושב שיש הבדל בין הבנקים בדרך כלל מציעים "הלוואה נוחה" שזה בעצם הטבה לבנק...

לפני 6 שעות, sperial כתב:

לא חשוב הבנק, חשוב הסניף. תתייעץ עם חברים שגרים בקרבתך.

בדיוק! יש הבדל של שמים וארץ בין סניפים שונים של אותו בנק.

לעומת זאת מבחינת שרות כללי: אפליקציות, מוקד שרות שמאוכלס בזומבים, חוסר זמינות -- כל הבנקים פחות או יותר באותה רמה.

לפני 5 שעות, Sparrow420 כתב:

ואם מי שאני מכיר לא מבין בזה ואין לו מושג?

תשקיע בזה, אולי לאו דווקא חבר, אלא השכן מהקומה השלישית יוכל לתת לך מידע כזה.

לפני 5 שעות, פינדר כתב:

היום כולם רוצים מינימום התעסקות מול אנשים וכמה שיותר פעולות מול אתר\אפליקציה.

בכל מקום ידחפו אותך חזק לאפליקציה\אתר, והאמת רוב הבנקים אם לא כולם בסדר בזה, אבל אתה צריך אנשים אמתיים ליום שבו כמו שהאמריקאים אומרים ה"חרא פוגש במאורר".

לפני כשעה, noknok כתב:

כשעברתי לארה"ב הייתי צריך לפתוח חשבון בנק, וככה מהכניסה לסניף הייתי בשוק בהבדלים ברמת השירות - הבנקים פה פשוט עולם אחר, הנציגים בבנק סופר רספונסיבים לקבוע פגישה עם בנקאי זה מקסימום ליום למחרת וכו'.

אבל נגיד המערכת האשראי פה כ"כ דפוקה(לקח לי, אדם שמחשבים זה העבודה שלו - באיזור השעתיים להצליח להבין איך מגדירים תשלום אוטומטי לאשראי,מה שבארץ זה אוטומטי) - וגם זה בסוף יצא עקום ואני תמיד משלם ידנית באפליקציה את החשבון אשראי.

כל כך אמריקאי... בדיוק כמו הבדיחה הזו

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 4 שעות, nev כתב:

כי אתה לא משתלם להם (לפחות עד שהעלו את הריבית) הבנקים מעדיפים לקוח במינוס - פרה חולבת

זה לא נכון, בלשון המעטה.

הבנק מעדיף לקוחות עם כסף, כל כסף שיש לך בחשבון(גם בעו"ש, בניגוד למה שהרבה חושבים) מושקע על ידי הבנק. וזה מכניס פי כמה וכמה מהפרוטות שמשלמים על המינוס 

• תוכן חדש...