Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאיזה בנק כדאי לעבור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום אני בבנק הפועלים ומתחיל להמאס לי מהחוסר שירות שלהם, בנקאים שלא עונים להודעות, קשה להשיג אותם בטלפון.

מרגיש שעושים לי טובה כל פעם.

איזה הטבות אפשר להוציא מבנק כשלקוח פרטי רוצה לעבור אליו?

אני נחשב לקוח טוב, הכנסה קבוע, ללא חובות וכד'

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

לא יודע לגבי איזה הטבות, אבל אני הייתי במספר בנקים וכרגע אני במזרחי טפחות כבר קרוב לעשור ומאד מרוצה.

החשבון משוייך לסניף ורטואלי וזה ממש נוח, הכל מהאתר אינטרנט ובמקרים בודדים אמרו לי לבחור סניף בשביל להגיע ולחתום על טפסים.

ממליץ לבדוק מה הם נותנים לך.

טסלה 3 2022

פורסם

לא חשוב הבנק, חשוב הסניף. תתייעץ עם חברים שגרים בקרבתך.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 57 דקות, sperial כתב:

לא חשוב הבנק, חשוב הסניף. תתייעץ עם חברים שגרים בקרבתך.

ואם מי שאני מכיר לא מבין בזה ואין לו מושג?

(אני במצב ממש דומה לפות"ש וגם חושב על זה תקופה)

פורסם
לפני 52 דקות, sperial כתב:

חשוב הסניף

אפילו צעיר כמוני (49) מקבל חלחלה מלשמוע על סניף. לא הייתי בסניף בנק כבר הרבה הרבה שנים.

היום כולם רוצים מינימום התעסקות מול אנשים וכמה שיותר פעולות מול אתר\אפליקציה.

אני בטוח שבהיכרות אישית עם צוות הבנקאים של הסניף הקרוב אלי, הייתי יכול לקבל תנאים יותר טובים של משהו, ואולי זה היה משמעותי אם הייתי בעל עסק, אבל אני מוותר על התענוג.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מצטרף להמלצה של @motizkn על הסניף הוירטואלי של מזרחי.

העמלות לא בין הנמוכות אבל בתמורה הצוות המטפל (לא מוקד ולא מענה קולי) זמין כל יום כל היום כולל בשישי בטלפון או בהודעות והשירות מצויין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מגיע לסניף בממוצע פעמיים-שלוש בשנה, בדרך כלל בגלל כל מיני עניינים טכניים. אבל אני גם לא נזקק לשירותים כמו הלוואות או ייעוץ בהשקעות. 

אני סוגר קרוב ל-40 שנה בסניף ספציפי של בנה"פ ומרוצה מהשירות שאני מקבל בו, עד כמה שאני נזקק לו. מה שלא פחות חשוב הוא שהמיקום נוח ויש חניה. הספקתי לעבור במהלך השנים בעוד כמה סניפי בנקים - חלקם במקביל לנוכחי - בחלקם קיבלתי יחס מבחיל, בחלקם סתם עניין של גיאוגרפיה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דעתי היא שכל הבנקים הם אותו הדבר. לצערי הרב.
אף אחד מהם, אף אחד - אינו מביא איזו המצאה חדשה. הכל אותו ...
כולם עובדים באותה המתכונת, כולם משקיעים את ממונם בפרסומות במקום בדבר האמיתי ואצל כולם תיראה נסיונות לדחוק אותך לשירותי רשת ולא להעסיק אנשים בשר ודם.
יש לזה יתרונות (בעיקר לבנקים).
יש לזה חסרונות (בעיקר ללקוח).

הבעיה היא שהתיאום ביניהם מושלם משום מה...
אף אחד לא חוזר לעבוד במתכונת "שירות ללקוח, הלקוח מעל לכל" וכו'.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 32 דקות, ירחמיאל כתב:

לא להעסיק אנשים בשר ודם.

בדיוק הקטע!

זאת הסיבה שעברתי מלאומי למזרחי, כי כל הפרסום שלהם זה בנקאות אישית וזה בדיוק אותו סיפור בסוף..

• רעיון טוב! 2
פורסם

האמת היא שהשאלה המרכזית היא מה השירותים שלהם אתה נזקק. אם אתה צריך חשבון בסיסי של משק בית זה סיפור אחר, אם עצמאי או עסק זה סיפור אחר לגמרי. וגם בכל אחד מהם יש מגוון שירותים שלהם אתה כן או לא נזקק.

פורסם

אני בבנק דיסקונט ומאוד מרוצה  , אחרי חוויה מאוד לא נעימה שעברתי בבנק אחר, (25 שנה הייתי בבנק הקודם , לקוח שכל הזמן רק ב +) 

כל הווירטואלי הזה זה בזבוז זמן, בסוף בן אדם שמפקיד בבנק כסף שהוא עובד קשה בשבילו, רוצה איזה שהוא מישהו לדבר איתו  כשיש בעיה , ושמישהו יפתור לו אותה, לא רק אפליקציות ודמיונות, 

בסוף תמיד (גם בהכי וירטואלי יש ויהיה שירות לקוחות אנושי) 

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש כמה גורמים שמשפיעים על הממשק האנושי של הבנק. בסופו של דבר זה קודם כל האינטרס העסקי של הבנק שמעדיף להשקיע במערכות אלקטרוניות ולצמצם בפקידים, הקורונה שדחפה לצמצום מגע אנושי, וגם מדיניות האוצר שהוציאה מהבנקים הרבה שירותים (למשל קופות גמל והשתלמות כרטיסי אשראי, הלוואות צרכניות, צמצום השימוש במזומן). כל אלה כיווצו עסקים של הבנקים, ומובן שהם נזקקים לפחות כוח אדם.

כיוון שהגורמים האלה פועלים לכל רוחב המערכת יהיה עלינו להתרגל לממשק חדש. כפי שהתרגלנו לממשק חדש מול חברות הביטוח.

פורסם
לפני 20 דקות, Sparrow420 כתב:

בדיוק הקטע!

זאת הסיבה שעברתי מלאומי למזרחי, כי כל הפרסום שלהם זה בנקאות אישית וזה בדיוק אותו סיפור בסוף..

במזרחי אין לך מענה אנושי של הצוות שלך (לא של מוקד)?

אצלי בסניף הוירטואלי זה בדיוק מה שיש. ההתנהלות השוטפת דרך האפליקציה/תיבת ההודעות ואם צריך אז טלפון מביא אותי ישירות לצוות המטפל.  זה עובד יפה כשהייתי צריך להעביר סכום גדול בשישי ב 12.30 ועובד בכל שאלה או בעיה.

• רעיון טוב! 1

פורסם

אני ברחתי מלאומי אחרי שהייתי צריך הסכמה של המוקד כדי לדבר עם הסניף ופועלים זה בכלל אסון.

• תוכן חדש...