אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,368 נושאים בפורום הזה
-
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
נתחיל מהסוף... נמאס לי לעשות דיאטות בדיוק ביחס הפוך למשקל העולה ועולה... אציין שפעם עשיתי דיאטה ממושכת של 30 ק"ג. אני יודע כמה זה דרש ממני. ואני יודע שאין לי את הפנאי/כח לזה בתקופה הנוכחית. שמעתי על הזריקות האלו. ופניתי לרופא המשפחה שלהתפעתי אישר ללא מצמוץ (כנראה שBMI 36 זה באמת כבר לא נמוך) אציין שברור לי שהזריקות אינם שיקוי קסם. אך אני מעוניין להשתמש בהן כ"בוסט" לשינוי תזונתי. הרבה יותר קל לגרוס חסה שאתה שבע ולא מסטול מרעב אם מישהו ניסה או יודע מה עדיף מבין השתיים או כל מידע נוסף/חוויה אישית או קרובה אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
- 11 עוקבים
- 23 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אני מחפש טיסות זולות, LOWCOST. בדרך כלל מחפש בSKYSCANNER כי הוא נותן את התוצאות מכל החברות והכי זולות בדרך כלל. הבעיה שהוא מציג מחיר ליעד ( אני עושה חיפוש לפי חודש הכי זול) ואז כשאני נכנס לתאריכים ליעד המחיר תמיד הרבה יותר גבוה. וגם לאחר מכן המחיר שוב פעם קופץ. איך זה קורה? איפה מוצאים את הטיסות הכי הכי זולות? שמעתי לא פעם על טיסות של 30$ הלוך חזור למשל
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 12 עוקבים
- 47 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, ב20 השנים האחרונות+- מחוברים להוט עם ספק הוטנט. לפני מספר שנים העברנו בבית חיבור קווי שמדי פעם מקרטע . כיום משלם 40 ש"ח על האינטרנט . אין צורך בטלוויזיה או טלפון, רק חיבור יציב לאינטרנט. אין שום בעיה לעזוב את הוט במידה ויש תשתית וספק עדיפים . בסלון יש NUC עם ערוצי IPTV -מאוד חשוב שבסלון יהיה שידור ללא תקיעות . בחדרים גולשים ,רואים תכנים אונליין,יוטיוב, מדי פעם מורידים טורנטים - 2 מחשבים שעובדים על גבי ווינדוס ומכשיר אנדרואיד אחד. כל מכשירי הקצה מחוברים קווית להוטבוקס וראוטר של TP LINK שנרכש באופן פרטי . תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת p_306_m, -
קארטינג בוינה
מאת ts1- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן, אשמח לשמוע המלצה לגבי קארטינג בוינה, ראיתי שיש את המונזה קארטינג, הבעיה שהוא סגור בימי שני שלישי רביעי, והזמנים קצת לחוצים לי מבחינת הגעה ועזיבה. האם הקארטינג שווה את המאמץ להגיע אליו? אשמח לשמוע מנסיונכם האישי. אולי יש קארטינג שווה אחר בעיר? ראיתי שיש קארטינג בכפר השעשועים, אבל הוא נראה ממש לילדים. בנוסף אשמח לשמוע אם יש איזו אטרקציה מוטורית מעניינת בוינה לחובבי הנהיגה והרכב. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת ts1, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לתובנות או ייעוץ כיצד להתנהל בעניין. המכשיר הוא אייפון 12, בחודשיים האחרונים החלו בעיות עם המיקרופון, כשלא ניתן להוציא ולקבל שיחות (הצד השני לא שומע) ולא ניתן לשלוח הודעות קוליות בוואצאפ (רואים גם בהקלטה שהסאונד מת במשך חלק מסוים מההקלטה עד שהוא סוג של חוזר לחיים עם רעשים מתכתיים). שלחתי את המכשיר במסגרת האחריות (שעדיין תקפה) למעבדה, ולמרות שתיארתי את התקלה, המכשיר הוחזר כלעומת שנשלח בטענה שהכל תקין. לאחר שיחה עם שירות הלקוחות של אפל בארה״ב, הופניתי למעבדה אחרת, שהסכימה לקבל את המכשיר. במעמד השליחה השמעתי לנציג את ההקלטות שבהן שומעים בבירור את התקלה, והוא אימת את התקלה, כך גם המעבדה בדו״ח ה״תיקון״, רק שבחרו לבצע ניקוי לפתחי המיק…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 32 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
היי , לפני כחודש רכשתי מיני פיסי ב600 ש"ח . להפתעתי , אחרי כשבועיים המחשב היה כבר בארץ. המכשיר חובר לטלוויזיה עם HDMI ואין תמונה . על המטען ישנה נורית המעידה על קבלת חשמל . המאוורר עובד ודי מרעיש אבל אין תמונה . אין חוברת הפעלה למחשב. ניסיתי ללחוץ מספר פעמים על כפתור ההדלקה או לרסט את המחשב מה שלא עזר . פתחתי מחלוקת וביקשתי החזר כספי. הסברתי את הבעיה בצירוף ווידאו ברור. אתמול קיבלתי מייל ובו דחיה למחלוקת . אני מעוניין לבטל את העסקה שבוצעקה דרך ישראכרט ולא בטוח מה בדיוק צריך לעשות. אני קונה הרבה בסין אבל לרוב ,מדובר בסכומים קטנים . זו פעם ראשונה שקיבלתי דחיה לבקשת החזר כספי בעקבות תקלה . תודה
הודעה אחרונה מאת yaniv572, -
-
- 8 עוקבים
- 16 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם , עברנו דירה וכחלק מההגנה הצטיידתי במנעולים הנ"ל (חצי סיבוב נעילה) - ההתקנה כביכול פשוטה , קדיחת חור מרכזי + שניים קטנים לניטים. השאלות שלי בעניין ההתקנה : 1.איפה ניתן לשים את המנעולים ? באמצע או בתחתית החלון ? 2.ישנו טריק על מנת לא לסדוק את הזכוכית של החלון ? תודה ושנה טובה לכולם .
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
שלום רב. כנראה חודש הבא מתחיל לקחת עבודה כפרילנסר יש לי מספר שאלות לפני פתיחת עוסק פטור. איך מתחילים? אני אעסוק גג עד 10 שעות בשבוע בעבודה הזאת קראתי שיש עוסק לא מוגדר שמשלם ביטוח לאומי מופחת השאלה כמה משלמים ביטוח לאומי ומס בריאות על הכנסה של עד 6300 ש"ח? לא הצלחתי להבין האם זה 5.47 אחוז? בנוסף האם כדאי לפתוח עוסק פטור ואת כול התהליך שיעשה לי רואה חשבון או לעשות לבד? האם צריך לעבוד מול רואה חשבון בניהול חודשי או מספיק רק לעבוד מול רואה חשבון בדוח שנתי וזהו? אשמח לעצות והצעות אפילו לרואה חשבון מומלץ שאתם עובדים איתו תודה שי.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני באמצע התקנה של מזגן חדש (2 כ"ס האייר) תמיד שהתקנתי מזגן ברגע שפתחתי את הפקקים של צנרת הקרר היה ואקום ממש חזק (פתיחה מהירה הייתה גורמת ממש לפיצוץ ובפתיחה איטית היה רעש ניכר של אויר) הפעם לא היה כלום. אפ כי לתחושתי הפקקים לא היו מהודקים מספיק חזק -יכלתי לפתוח עם היד. אני מסתפק אם להמשיך בהתקנה או לקרוא לאחריות. מה אתם הייתם עושים? נתקלתם פעם בכזו סיטואציה? @איציק נ. אשמח לשמוע מנסיונך
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי חברים, אשמח לשמוע המלצה על שואב אבק שכולל שטיפה ידני או רובוטי, האם הם באמת עושים עבודה טובה? לגבי הידני, יש לנו כרגע ספה נמוכה, אז אני לא יודע עד כמה זה יכנס ממתחת. אשמח לשמוע את דעתכם לכאן ולכאן.
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלומות. ראיתי בעבר סרט שאני לא זוכר את שמו או מי משחק בו, אבל אני כן זוכר סצנה אחת ספציפית. הסרט הוא אקשן-מד"ב. בסצנה, הגיבור נמצא בתוך חדר גדול (חלל של מועדון? לא זוכר), וכוחות משטרה צריכים לפרוץ פנימה- וכדי לראות מה קורה בתוך החדר, זורקים רימון שמפיץ מאות מצלמות קטנות לתוך חלל החדר. זה לא היה דוח מיוחד (שם היו "עכבישים"). אני יודע שזה מאד (מאד) כלום בשביל להיעזר בו על מנת למצוא את שם הסרט, אבל מנסה את מזלי בכל זאת. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת nev, -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום למומחים, הילד (12) רוצה להשתעשע עם החבר׳ה בפורטנייט, pubg, פיפא וכו׳. יש כבר אקס בוקס בבית, אבל בחדר של הבן הגדול. חשבתי לצייד אותו במחשב שישמש גם ללימודים וגם למשחקים. אני לא ממש מעודכן במפרטים ובביצועים של הרכיבים היום. הרכבתי איזה מפרט סתמי ואשמח לחוות דעת, בעיקר אם אפשר להוזיל את העלות: https://ksp.co.il/t/9lEj1J תודה
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
סליחה על השאלה, אבל אני נלחם עם גווגל ואתר המכס ואינני מבין מה צריך לעשות. אישתי היקרה עוסקת כתחביב בהרכבת שרשראות וצמידים מחרוזים. מידי כמה חודשים היא מזמינה חרוזים מAli Express בכ60-80 ש"ח כבר שנים. גם הפעם הזמינה חבילה ב80 ש"ח של חרוזים, סוגרים וכל שאר הדברים שמשתמשים בהם עבור התחביב שלה. קיבלנו מייל מהמכס: אינני מבין מה גדולי מוחות הדואר רוצים ממני. ניסיתי לחפש את הטופס באינטרנט, הדבר היחיד שאני מוצא זה טופס לשחרור מכשירי חשמל אלחוטיים (?) ניסיתי לחפש לפי ההודעה ואני מגיע לאותו הטופס של מכשירים אל חוטיים שדורש אישור מעבדה תדרים ודברים בסגנון. אשמח לעזרה ותודה מראש.
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
שלום חברים רוצה לשתף אתכם, התארחתי שבוע שעבר באיזו חברת הייטק באזור המרכז, בשעת ארוחת צהריים נכנסתי לחלל האוכל, ולהפתעתי ראיתי משהו שלא הכרתי קודם, שולחן מלא בשקיות של אוכל מוזמן, היה נראה כי חלק ניכר מעובדי החברה הזמינו לעצמם אוכל בצורה הזאת, ואכן, בעוד אני שם, אני רואה שוב ושוב אופנוענים/שליחים נכנסים עם עוד שקיות בידיהם. לא ממש הצלחתי לנתח אם ומה מפריע לי במראה הזה, לכאורה מה רע, אנשים יכולים להרשות לעצמם לקנות אוכל מוכן על בסיס קבוע, חלקם הגדול מן הסתם במימון מקום העבודה. אבל משהו כן הטריד אותי, ניסיתי להבין מה. חשבתי על כמות הדלק שנשפכת כאן, על עשרות האופנוענים הצעירים שמלהטטים בכבישים כד…
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי חברים, שאלה לחכמי הפורום: האם אפשר להשתמש באיזשהו אופן במים שמרוקנים מבריכת שחיה? כמו להשקות איתם את הגינה, לשטוף את הרכב, וכו'? או שעדיף שלא, בגלל הכלור שבמים או מכל סיבה אחרת, והמים צריכים להגיע היישר לביוב? פשוט חבל לי "לבזבז" ככה כמות לא קטנה של מים, אם ישנה אפשרות לעשות איתם משהו מועיל... תודה מראש על התשובות.
הודעה אחרונה מאת KoF-sHeLeG, -
- 10 עוקבים
- 34 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שבוע טוב חברים, אני עובר דירה בסוף החודש וזה יוצא בדיוק שישי-שבת, איך נהוג להתנהל במצב כזה? יום שישי זה היום האחרון לחודש (30/9) ושבת זה הראשון לחודש הבא(1/10), החוזה שלי הוא עד(כולל) ה30/9, הדירה שאני נכנס אליה לפי החוזה זה ב1/10 אבל דיברתי עם הדייר שעוזב ובעל הבית החדש ואני אקבל מפתח ביום שישי. (נראה לי בצהריים) שיוצא מצב כזה, מתי בדרך כלל עושים החלפת מפתח? לפי "שעות עסקים"? (זאת אומרת עד כניסת שבת בשישי ואחרי יציאת שבת בשבת) מתי אני מחוייב לפי חוק להחזיר את המפתח של הדירה שאני עוזב? ביום שישי בשעה 23:59? או שבגלל השבת אני "מרוויח" עד יציאת שבת (שבת בערב)?
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מצאתי את Milgo Milbar שמגישים חזה ברווז, הבעיה שהם פותחים רק ב-19:00 ואנחנו מחפשים משהו לצהריים בלבד. יש אולי המלצה על מקום אחר במרכז (לא אסייתי) בסגנון ?
הודעה אחרונה מאת עידן., -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרבה מים זרמו מאז שרכשתי באתר פארם, ואני מבקש לדעת היכן מומלץ לרכוש כיום את אבקת השריפה הזו, אין לי בעיה כמובן גם עם אתרים היושבים בחו"ל. הכל הולך. אז - איזה אתר מומלץ היום בתחום הויטמינים והתוספות? תודות ושנה טובה ובריאה.
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
מזגן קטן של מידאה. בן 14 שנים בערך. אתמול שמתי לב שהמנוע לא נכבה בכיבוי היחידה הפנימית (מה שגרם גם לעליה בצריכת החשמל וריח של עובש תמידי במזגן) התופעה בוודאות לא היתה כך לפני תחילת הקיץ. מקריאה באינטרנט הקונקטור (מגען) שעל הכרטיס נתפס המליצו לתת מכות על הכרטיס ואולי זה ישחרר אותו. לא שחרר. יש למישהו המלצה אחרת?
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
בעקבות הרעש והסבל בראשל"צ (פתחו לנו בר מתחת לדירה שעושה מסיבות עד השעות הקטנות של הלילה) לפני שבוע עברנו לדירה שכורה בנתניה. הדירה גדולה יותר ומאוד נחמדה, שקט מאוד ובאיזור טוב (קריית השרון) אני מחפש כמה טיפים וחומרים לניקיון. 1. בשירותים יש המון אבנית בעקבות דליפה קלה, הגומיה כבר הוחלפה ואין יותר דליפה אבל אנחנו לא מצליחים להוריד את האבנית. ניסינו חומרים שיש לנו שנמכרים בסופר להסרת אבנית אבל הם לא הועילו. יש המלצה למסיר אבנית חזק? 2. כנ"ל בברזים במטבח ומסביבם, יש המון אבנית שהצטברה במשך שנים. 3. בחדר השירותים השני יש ריח חזק של שתן, ניקינו וקירצפנו הכל עם כל חומר שהיה לנו החל מחומר ניקוי לאקונומיקה מסיר אבנית מסיר שומנים וכו... אבל הריח ל…
הודעה אחרונה מאת FROGIE, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שעון לונג'ין, בעל ערך סנטימנטלי. נראה כמו בתמונה. יש מה לעשות על מנת להחזיר ימיו כקדם? כאמור, הוא בעל ערך רגשי, לא כספי.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רציתי להתייעץ עם הקהילה כיצד מחליפים את בית המנורה שבתמונה האם אפשרי להחליף את החלק האמצעי (הבהיר יותר) שבמרכז בבית המנורה , או שצריך להחליף את כל בית המנורה ? אני שואל כי המקום שבו נועצים את המנורה נשרף, וכשנועצים שם מנורה היא לא נדלקת (או מהבהבת) תודה למסייעים
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כן יודע, היה אשכול כזה אבל הוא מאוד עתיק ולא רלוונטי עם תגובות של תעשה השתלה, מינקסי או כאלה ששמעו מהחבר של הדודה שזה גורם לבעיות ברבייה ובביצועים. אז השאלה פה היא אחרת, האם יש פה כאלה שמשתמשים בפרופסיה וממליצים? או ההפך מתנגדים כי קרה להם משהו? איבדתי הרבה שיער בשנים האחרונות וזה גנטי נטו. לא מצבי רוח, לא תזונה ולא עונות השנה. משתמש במינוקסי כבר יותר מעשור והוא לא מצליח להחזיק כבר. השיער הופך לדק וקצר. אם לא אקח את התרופה עכשיו, עוד 3-4 שנים אני עם קרחת. אני נמצא במצב שעוד אפשר להציל את המצב. השתלת שיער לא רלוונטית עבורי. בדקתי עם המון רופאים, איזור תורם קטן ודלילות למעלה לטענתם זה הולך ל NW7-6 🥲 לכל מי שאומ…
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לחכמי הפורום. יש לנו בסלון טלויזיה של סמסונג בת מספר שנים, חכמה עם חיבור וויפי והכל אבל בפועל טיפשה מאוד עם באגים לא נגמרים. היא אמנם לא תיזרק אבל תוחלף באחת אחרת. הנוכחית 50-55 אינץ׳ מחפשים 65 ומעלה והתקציב עד 3000 ש״ח. מאיפה כדאי לקנות? ראיתי שבשופרסל אונליין יש מחירים טובים. יש מקומות עדיפים? מבצעים בתקופה הנוכחית? כמו״כ ראיתי שיש מלא טכנולוגיות ותחכומים. על מה לשים דגש? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, ראשית, אני הדיוט בתחום, לכן משלם הרבה ומקבל קצת. יש לי אינטרנט של בזק, ספק+תשתית, ואת המודם B שלהם, שהבנתי מקצת קריאה שהוא שילשול. המיקום של המודם לא משהו בעליל (הוא בקצה, ולא באמצע), נכון לכעת, לא ניתן לשינוי. סמוך לחדר בו המודם נמצא יש את הסלון, בו יש אחלה Wifi, ככל שמתרחקים מהסלון האיכות יורדת, ברמה של אין קליטה אפילו במסדרון, לאחר מטרים ספורים (בית לא גדול). אני רוצה קליטה של Wifi בכל הבית. האם לקנות מודם טוב יותר יפתור את הבעיה? אם כן, איזה מודם יתאים לי? אם קניתי מודם, האם אני צריך ליצור קשר עם בזק, או שאני יכול להחליף לבד מבלי לעדכן אותם? (חוץ מלהחזיר להם את המודם השילשולי שלהם) בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
רציתי לשאול אם למישהו פה יש ניסיון עם הנושא ויכול להגיד מה הסדר גודל של עלויות , זמן וחברות מומלצות במרכז הארץ תודה
הודעה אחרונה מאת bobi, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, יש לי היום חשבון icloud עם 200GB שכבר 50% מלא אחרי סה"כ כמה חודשים. עוד מעט עוד אנדרואיד במשפחה יתחלף באייפון ויצטרף לחשבון icloud הזה ואז הוא בכלל ייחנק. מחפש המלצה לשירות גיבוי בתשלום שיאפשר לשלב בין גיבוי disaster recovery לבין משהו שזמין כל הזמן ממכשירים ניידים. הצורך הוא בעיקר תמונות וסרטונים, מדי פעם גם מסמכים. אם אין משהו טוב שמשלב בין שניהם אני שוקל ללכת על AWS S3 Glacier Deep Archive לטובת גיבוי עמוק ולהישאר עם iCloud לגיבוי זמין. מישהו כאן משתמש ב- S3 לגיבויים פרטיים ויכול לשתף חוויות? חושש ללכת על כל מה שהוא לא aws/ms/google מבחינת יציבות לאורך שנים אבל פתוח לרעיונות. עדיפות למשהו עם python sdk (או rest api) בשביל גיבוי…
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
גוף תאורה גדול וחזק במיוחד (150/40 ס"מ). הדרייבר שלו עבר לעולם שכולו טוב (הגוף ממצמץ באלימות במשך דקה וחצי עד שנדלק. כנראה דיודה תקולה. כשמסיים את המופע שלו, עובד היטב). העברתי חלק נכבד מיום שישי שלי בלחפש בכל חנויות החשמל/תאורה בחדרה והסביבה דרייבר מתאים. לא מצאתי, ותכלס- גם ברשת אני לא רואה שיש דבר כזה. אולי אני מפספס משהו בנתונים של הדרייבר? נראה לי שאני צריך לחפש 70w כפול אחד. אבל למה לא רשום גם מתח יציאה? מצ"ב תמונה של הדרייבר המנוח ושל הנתונים מהגב של פנל הלד שבתוך הגוף
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מעל המרפסת שלנו(בערך 3 מטר גובה) יש מעין איזור שיונים תמיד יושבות בו ומחרבנות לנו על המרפסת. חשבתי לקחת רובה מים, למלא אותו בנוזל הזה ולהשפריץ על האיזור. השאלה האם זה באמת עובד? או לחילופין יש רעיון אחר? דוקרנים או שאר מכשולים פיזיים בילתי אפשרי לשים על האיזור בגלל המיקום שלו( מאוד לא בטיחותי להשתמש בסולם)
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
צריך המלצה לבגד ים חדש. כמו שכולם יודעים. יש בגד ים עם רשת כזאת. יש כזה שאתה שם תחתונים מתחת - מכנס גלישה. ויש ספידו תחתונים. יש לי כרגע בגד ים רשת, אני האמת רוצה משהו כמו טייטס כזה. רציתי לדעת אם ניסיתם או ממליצים
הודעה אחרונה מאת David32, -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,570 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- Boris
- sperial
- fatboy1340
- itzik123
- ba323f
- garicho
- Matanb1998
- משה משה משה
- Albetx
- גולדן191
- FROGIE