Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים, אני עובר דירה בסוף החודש וזה יוצא בדיוק שישי-שבת, איך נהוג להתנהל במצב כזה?

יום שישי זה היום האחרון לחודש (30/9) ושבת זה הראשון לחודש הבא(1/10), החוזה שלי הוא עד(כולל) ה30/9, הדירה שאני נכנס אליה לפי החוזה זה ב1/10 אבל דיברתי עם הדייר שעוזב ובעל הבית החדש ואני אקבל מפתח ביום שישי. (נראה לי בצהריים)

שיוצא מצב כזה, מתי בדרך כלל עושים החלפת מפתח? לפי "שעות עסקים"? (זאת אומרת עד כניסת שבת בשישי ואחרי יציאת שבת בשבת)

מתי אני מחוייב לפי חוק להחזיר את המפתח של הדירה שאני עוזב? ביום שישי בשעה 23:59? או שבגלל השבת אני "מרוויח" עד יציאת שבת (שבת בערב)?

פורסם

לא בטוח שה"נהוג" משמעותי.

איך בכוונתך להעביר את החפצים? אם בעזרת מוביל, אתה תלוי בשעות העבודה שלו.

נראה לי שאתה צריך לסגור עם בעלי בדירות בשיחה אישית. סביר שתדרש גמישות כלשהי, מצידם או מצידך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, nev כתב:

רוב הסיכויים שתחטוף תלונה במשטרה על רעש בלתי סביר בשעות מנוחה.

מעבר דירה לא חייב להיות מלווה ברעש בלתי סביר, בדיוק כמו ששטיפת בית לא חייבת להיות מלווה בריקון דליי מים דרך החלונות.

לפני 7 דקות, Sparrow420 כתב:

מתי אני מחוייב לפי חוק להחזיר את המפתח של הדירה שאני עוזב? ביום שישי בשעה 23:59? או שבגלל השבת אני "מרוויח" עד יציאת שבת (שבת בערב)?

את כל השאלות האלה תפנה אל בעל הדירה הקודמת.

אם הייתי במקומו, לא הייתה לי שום בעיה שתחזיר לי את המפתח בשבת, כל עוד זה יהיה לפני שנכנסים הדיירים החדשים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

@nev

תודה על ההערה, אבל אני לא מתכוון להפריע לאף אחד

זה תלוי למה אתה מתכוון ל"להעביר דירה", אני גם לא אוהב רעש בימי מנוחה.

אני לא מביא משאית עם 5 פועלים וגורר ספות בחדר מדרגות על הראש של כולם.

אני עושה מעבר עצמאי של דירת רווק מקרקע לקרקע, אני מוכן להתערב שאף אחד לא שם לב בכלל שאני עושה משהו אלא אם מסתכל מהחלון.

עריכה אחרונה על ידי Sparrow420
פורסם

כשאני נכנסתי לדירה שכורה, בעל הבית לא היה זמין באותו יום מאיזושהי סיבה, אז הוא פשוט השאיר לי את הדלת פתוחה עם מפתח על השולחן.

נכנסתי לדירה ריקה, אז במילא לא היה שם מה לקחת.

אז תסגור עם בעלי הדירות משהו דומה - תסגור עם בעל הדירה שאתה משאיר את הדירה הישנה פתוחה עם המפתח בפנים, או שאתה שם לו את המפתח במקום נסתר איפשהו.

לפני 5 דקות, nev כתב:

אוקיי. אצלי מעבר דירה משוייך עם חבורה של סבלים שחוסמים חצי רחוב, צעקות וצפירות.

אני העברתי דירה עם טויוטה פריוס. שום צפירות ושום צעקות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 דקות, nev כתב:

עניתי לך על הדרך. אם שכן היה מעביר דירה בשבת ליד האוזן שלי הוא היה חוטף תלונה מוצדקת.

מוצדקת או לא זו שאלה. אבל  היית מרוויח שכן ממורמר שימרר את חייך עד סיום החוזה שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וחזרה אליו. אין שום סיבה בעולם שהמנוחה הקבועה בחוק של הבניין והסביבה תפגע כי מתחשק לשכן לעבור בזמן הזה.

פורסם
לפני 16 דקות, sperial כתב:

נראה לי שאתה צריך לסגור עם בעלי בדירות בשיחה אישית. סביר שתדרש גמישות כלשהי, מצידם או מצידך.

לפני 16 דקות, vadim6385 כתב:

את כל השאלות האלה תפנה אל בעל הדירה הקודמת.

ברור שזה התוכנית, אבל נניח והבעל בית שלי לא מוכן להתפשר על דקה, מה "מגיע" לי מבחינה חוקית? עשיתי חיפוש קצר בגוגל ולא מצאתי תשובות

רוב הסיכויים שלא תיהיה בעיה וגם אם כן יש לי כבר 2 תוכניות גיבוי, הקטע זה בכלל לא להכניס אותו לפינה משפטית, רוצה לעבור בשקט, יש לי מספיק דברים אחרים על הראש

(בלי קשר גם יש לי קלף חוקי עליו (בנייה לא חוקית בכמה מקומות) אז הוא לא יעז להכנס איתי לעימות משפטי)

סתם רוצה לדעת "מה הולך בשוק" במצבים כאלה, גם ביום רגיל וגם שזה נופל על "מועדים" כאלה ואחרים, מתי מחזירים\מקבלים מפתח אם שני הצדדים בונקר?

לפני 15 דקות, vadim6385 כתב:

תסגור עם בעל הדירה שאתה משאיר את הדירה הישנה פתוחה עם המפתח בפנים, או שאתה שם לו את המפתח במקום נסתר איפשהו.

איך להחזיר לו את המפתח זה לא בעיה, שלל אופציות זמינות לי. השאלה זה מתי

לפני 10 דקות, sperial כתב:

מוצדקת או לא זו שאלה. אבל  היית מרוויח שכן ממורמר שימרר את חייך עד סיום החוזה שלו.

ואם זה השכן שבדיוק יוצא מהדירה? 😜

ואיך השכן ידע מי התלונן?

פורסם
לפני 25 דקות, Sparrow420 כתב:

שבוע טוב חברים, אני עובר דירה בסוף החודש וזה יוצא בדיוק שישי-שבת, איך נהוג להתנהל במצב כזה?

יום שישי זה היום האחרון לחודש (30/9) ושבת זה הראשון לחודש הבא(1/10), החוזה שלי הוא עד(כולל) ה30/9, הדירה שאני נכנס אליה לפי החוזה זה ב1/10 אבל דיברתי עם הדייר שעוזב ובעל הבית החדש ואני אקבל מפתח ביום שישי. (נראה לי בצהריים)

שיוצא מצב כזה, מתי בדרך כלל עושים החלפת מפתח? לפי "שעות עסקים"? (זאת אומרת עד כניסת שבת בשישי ואחרי יציאת שבת בשבת)

בעקרון צריך לפנות את הדירה עד סוף יום שישי. לא מרוויח את יציאת השבת.

אבל הכי פשוט - זה לסנכרן מול בעל הדירה. ייתכן ולא יפריע לו אם תחזיר לו בשבת.

• תוכן חדש...