אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,367 נושאים בפורום הזה
-
משתעשע במחשבות עד שאני כבר לא משועשע עוד- האם מעצבי פנים ואדריכלים זקוקים לשיתוף פעולה מספקי רהיטים?
מאת ברווז- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השאלה בכותרת. כשאני מעלה את הנקודה בעבודה, אומרים לי לרדת מזה כי הם ידרשו תשלום עבור השת"פ מסוג זה. אני לא סגור על זה- כעצמאי, עבדתי מול אדריכלית שהייתה מעבירה לי עבודות. את הרווח שלה היא מקבלת הרי מהלקוח, והעבודה או משולמת ע"י הלקוח ישירות אליה והיא לי בתורה, או ישירות אלי כמבצע העבודה. איך דבר כזה עובד בתחום הריהוט למשל? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Johnathan, -
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי, אני רוצה לחזור להתאמן אחרי שבשנים האחרונות די הזנחתי את עצמי . יש 2 פקטורים משפיעים (בכוונה לא קורה להם בעיה )- 1.יש לי מגבלה מולדת ברגליים - נעזר במקל הליכה . שיווי משקל ויציבה הם לא הפורטה שלי לרוץ,לקפוץ ולבצע תרגילים המחייבים תנועה ללא תמיכה - קשה לי מאוד עד בלתי אפשרי. מצד שני, ברגע שיש תמיכה, לא חסר לי כוח ומה שהלך לאיבוד בשנים האחרונות ,אפשר להחזיר. 2.אימון סטנדרטי בחדר כושר אם זה עם מכשירים או משקל חופשי -משעמם אותי. אני מתמודד עם אתגרים כל החיים , TRX למשל, מאוד מעניין כי יש מגוון תנועות שאפשר לבצע ויש חלופות בתוך האימון . ספינינג אף פעם לא ניסיתי. שלושה דברים מנחים אותי- א. כמה שיותר קשה,יותר טוב . ב.מבחינה פיסית אני מסוגל להר…
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, אני וזוגתי רוצים לשחק טניס יחד. היא חסרת כל ניסיון. אני שיחקתי בעבר כשנתיים והייתי שחקן חובבן סביר ולא מעבר. האמת שלמדתי לשחק עם מחבטי מיד פלוס (98) ולא הייתי צריך ראש גדול. בכללי אני לא מחפש מחבט עם ראש ענק כי ממצים אותם די מהר. אנחנו שני סטודנטים, אז לא בא לנו להיכנס להוצאות גדולות מדי. שיחקתי עם מחבט BABOLAT AERO DRIVE ועוד של BABOLAT והם היו מעולים, אבל עלו כ-1000 שקלים בזמנו. כרגע מעדיפים מחבט אלומיניום זול, כי באמת שמשחקים ברמה הכי חובבנית שיש. ראיתי שיש בדקטלון מחבטים טראש באזור ה-40-120 שקלים. אני מתאר לעצמי שאיכות השזירה שלהם על הפנים? גם לא בא לי עכשיו פציעות בשורש כף היד או משהו בגלל מחבט גרוע. מצד שני ממש לא בא לי להוציא…
הודעה אחרונה מאת locus, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ראשית דבר- אין לי שום עניין בכדורגל, לא אוהד של אף אחד, לא מבין בזה וזה ממש לא מעניין אותי. המשכו של דבר- אני גר ליד אצטדיון טדי. לפני כשעתיים נסעתי עם הילדה להחזיר את חברה שלה הביתה. הדרך עוברת דרך הצומת של טדי/קנין מלחה. עומד ברמזור אדום. מליוני צהובים ערסים שוטפים את הרחובות. לידי עומד רכב עם זוג בתוכו, בחור ובחורה. היה להם צעיף אדום מתנפנף מהחלון האחורי. נחיל הערסים חוצה את מעבר החצייה, ניגשים לרכב עם הזוג, מתחילים לירוק להם על הרכב ולקלל. הזוג באוטו נשפך מצחוק. הערסים לא צחקו. התחילו לבעוט באוטו ולאיים על הנהג שייצא והם י*יינו אותו, כמו שבית"ר הולכת ל*יין את הקבוצה שלו, כדבריהם. הילדות יושבות באוטו ומפחדות, סוגרות חלונות. האור מתחלף ל…
הודעה אחרונה מאת יובל .מ., -
-
- 7 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ביחידת ההורים מותקנת יח' קצה נסתרת של מזגן מולטי אינוורטר של תדיראן. שלשום לפני סגירת הגבס החדר התקרר במספר דק' קטן, היום אחרי שסיימו להרכיב גבס ותריס, החדר לא מתקרר. הגבס עצמו מרגיש קר, וגם התריס, אבל החדר עצמו ממש לא, גם לא אחרי חצי שעה המתנה... כמובן שצילצלתי לאיש מזגנים שהבטיח לבדוק זאת בראשון, אני פשוט תוהה מה יכולה להיות הבעיה ואם יש סיכוי שיצטרכו להוריד גבס בשביל לתקן... אם כן מעבר הדירה שלנו יידחה וזה מאוד מצער - לי עדיף לדעת את זה כמה שיותר מוקדם, ולכן שואל.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
יש חיה כזו? לא רוצה להזמין בארץ.
הודעה אחרונה מאת omricn, -
שלום לכולם, אני רוצה לשתף אתכם במה שקרה לי בשנה האחרונה. לי ולאשתי יש 2 ילדים (אחד שנתיים והשני 3 וחצי). אישתי תמיד רצתה עוד ילד. הבעיה שהבית מאוד קטן ולקנות/להשכיר דירה גדולה יותר אין ביכולת (המחירים מטורפים) ומעבר לזה, ילד זאת הוצאה כלכלית לא קטנה (מעון , מחיה ועוד). במיוחד שיש ילד שכרגע במעון ורק על המעון אנחנו משלמים 2000+ בחודש לא כולל מה שמסביב (אוכל טיטולים ועוד.) לאישתי היה בזמן קצר התקן תוך ריחמי שהרופא הוציא לה אותו בגלל בעיה רפואית. היא לא יכולה לשתות כדורים מונעי הריון ואני לא יכול לשים קונדום (אנחנו זוג דתיים). מה שהיה אפשר לעשות זה לשים את הדפים האלו שהם קוטלי זרע / נרות (מי שמכיר מכיר). יום אחד אישתי מודיעה לי שהיא נקל…
הודעה אחרונה מאת falou, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם יש לנו מקרר LG ואנו רוצים להחליפו עקב אמינות נמוכה(דליפת גז). הבנתי מכולם ששארפ הכי טוב ורציתי לשמוע גם על הייסנס מבחינת אמינות, האם סביר או לא לגעת בכלל. ממה שראינו שארפ לא מגיע בגודל ונפח של LG ולכן האישה פחות מתלהבת.
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שאלת הקיטבג בכותרת, אשמח לעזרה רכשתי מאמזון טוחן קפה שהוא 110V עם 150WATT ואני לא מוצא את עצמי בחיפוש של ממיר מתח מתאים לקניה בארץ, שכן הבנתי שאם אחבר עם מתאם רגיל הוא יתפוצץ לי בפרצוף. מה אני צריך לרכוש? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת CartMan2oo5, -
-
תשלום ועד בית לאחר מכירת דירה
מאת Guest Mikelt89- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מכרנו את הדירה בבניין בו ועד הבית התייקר בצורה דרסטית ממש לאחרונה ועלתה בי השאלה על מי מוטלת האחריות לשלם אותו במקרה הזה.. אנחנו עדיין גרים בדירה עד הפינוי המיועד לעוד כמה חודשים שיכול לקרות גם לפני, מה החוק במקרה הזה? אם נפנה הדירה לדוגמא מחר ובעל הדירה החדש לא יעבור לשם עוד חודשים על מי מוטלת האחריות לשלם ועד בית במקרה הזה?
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 968 צפיות
נקב די גדול (עלפי הרופא) אשר מצריך ניתוח לתיקון, מישהו עבר? יש חידושים מעבר לפתיחת האוזן מאחורה ותיקון? אשמח לכל מידע רלוונטי בנושא
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היססתי קצת, לבסוף החלטתי לכתוב כאן ולא ב"טכני" או ב"אספנות". לדעתי החשיפה כאן נכונה יותר. חבר מתקן ווספה ישנה ומיכל הדלק שלה הוא מהסוג הלא מעורבל, יעני דלק נקי (ושמן במיכל אחר). מיכל הדלק הנ"ל במצב סביר מאד והוא רוצה לבצע לו טיפול נגד חלודה עתידית. אני כיוונתי אותו לחומצה פוספורית, אבל הוא מצא אצלו ממיר חלודה של טמבור בן כחצי שנה, חדש. השאלה שלו היא האם ממיר החלודה הזה יהיה עמיד בדלק? או שלאורך זמן הדלק יפרק אותו ויגרום לו לחגיגה?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
שלום לכולם, כותב את הפוסט בלב כבד לאחר שהתייעצתי עם כל הסביבה הקרובה שלי, הבעיה שבסביבה שלי אין מביני עניין בתחום התעסוקה שלי ולכן הגעתי לפה, בידיעה שאנשי הפורום עובדים בכל קשת התפקידים הקיימים. קצת עליי: בן 26, חבר פורום מאז שאני בן 16 (נחסמתי בעבר ושיניתי משתמש 😀). גר בטבריה, משרת בחיל האוויר משנת 2015, כרגע בדרגת רס״ל. משמש בתור סגן מפקד מחלקת מחשוב ביחידה מאוד מבצעית בצפון, אחראי הדרכה גפי, נאמן בטיחות באש ואחראי משמרת במידת בצורך. המחלקה אחראית על כל שירותי הIT, helpdesk, וירטואליזציה, מולטימדיה,חומרה, התקנות, זיווד ועוד. השכלה - הנדסאי אלקטרוניקה,תואר ראשון במערכות מידע ניהוליות, תואר שני במנהל עסקים בהת…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
השאלה בכותרת ; אשמח לתשובה מבעלי נסיון עם וויקום בכל הנוגע לגיחות מזדמנות לאירופה (ובעיקר דנמארך). אפשר לסמוך עליהם (וויקום) או שעדיף להתאפס על סים מקומי בנמל התעופה (אין eSim).
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז כך מדובר במקום סביב ה100 מ"ר . אפשרי להרצות ללא הגברה אך זה יותר עומז על המרצה/שומעים. מה שנדרש זה מערכת פשוטה לתפעול פלג&פליי עם צליל ברור ופשוט. כרגע ישנה בידורית/מוניטור מסורבל וכבד. עם איכות שמיעה נוראית. מיקרופון דווקא יש אחד מעולה שור sm58. אם כי אני חושב שיותר מתאים לשימוש הממוצע שלנו רמקול שולחני "קונדנסר" שלא צריך להיות צמוד לפה של המרצה. הכי טוב זו מערכת מותקנת ונייחת עם רמקולים בעלי נראות נמוכה. שתשרת את הפונקציה שלה הם נועדו. חיפוש חופשי במרשתת העלה ים של מערכות שאין לי מושג אם הן אובר קיל או שלא יספקו את הסחורה. כך שי הלכתי לאיבוד בין JBL פארטי בוקס לבין רמקולים דוגמת זה.. …
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
- 11 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שבוע טוב ומבורך לכולם, בחיפושי אחרי דירה במחיר שאפשר לעמוד בו, נתקלתי בדירה יפה ובמחיר יחסית זול, כשנכנסתי לפרטים ראיתי שזה טאבו משותף... אשמח מאוד להבין מה זה אומר טאבו משותף, והאם שווה להיכנס לכזה דבר?
הודעה אחרונה מאת om2, -
נניח ואתם יושבים במסעדה. הזמנתם מנה שמתוארת בתפריט. המנה הגיעה. היא מתאימה במדויק למתואר בתפריט. מבחינת העשייה - הכל תקין. אין מרכיבים נוספים או חסרים. אבל.. וואלה - לא טעים לי. לגיטימי לבקש להחזיר/להחליף אותה?
הודעה אחרונה מאת Ooga, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון. אנו מעונינים להתנתק מסלקום, מהטלויזיה ומהאינטנרנט. את הניידים רוצים כרגע להשאיר (כל ה- 3 כרגע בחבילה אחת). האם ניתן לבצע ניתוק סלקטיבי? האם זה באמת עובד דרך נתק, או שעדיף לעבור את מדורי הגהינום (שימור לקוחות וכו'...) דרך שיחות מייגעות עם סלקום? האם את הממיר הזה שסלקום נתנו אז, הם באים לאסוף או שזה עלינו, ההחזרה?
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
חברים יקרים, חלקכם מבלים זמן רב על הכביש. יש שבוחרים לשמוע מוסיקה בזמן הזה ויש שבוחרים להאזין לפודקסטים. למי שלא יודע פודקסטים הם בד״כ שיחות ודיונים מוקלטים שבהם יש מראיין ומרואיין - דומה מאוד לפאנלים של רדיו. בהתחלה הייתי סקפטי לגבי זה אבל ככל שהזמן עובר אני מאוד נהנה להאזין להם בזמן הנסיעה לעבודה. אז אשמח אם חברי הפורום יחלקו פה את הפודקסטים האהובים עליהם יחד עם פירוט קצר. כרגע האוהבים עלי הם: The Joe Rogan podcast - המגיש לשעבר של Fear Factor, קומקאי ושדרן מפורסם של האבקות. מראיין אנשים מעניינים מאוד ובכללי איש שיחה חזק עם חוש הומור מאוד מאוד מפותח. אחד הראיונות המפורסמים שלו היה עם אילון מאסק שבו הם עישנו מריחואנה יחד. Bigger pockets - עוסק בהשקעות נדל״ן ב…
הודעה אחרונה מאת method, -
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
המקרר הבא( בן 5): https://www.sharp-israel.co.il/shop/מקררים/sj-r8520in/ קם בבוקר מתקרב למקרר ומרגיש שהרצפה בסמוך למקרר קרה מהרגיל. פותח דלת שמאל ומגלה הצטברות קרח קטנה על התאים והדפנות של התא. פותח דלת ימין, הכל תקין. משיטוט באינטרנט אין הרבה פרטים, כנראה סתימה במערכת ניקוז או תקלה במערכת הפשרה. הזזתי את המקרר, צינור הניקוז נקי לחלוטין. אשמח להכוונה לפתרון התקלה. איפה נמצא כרטיס מערכת ההפשרה? איך ניתן לבדוק אותו? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת nev, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
יש לי שידת נעליים לבנה שקניתי באיקאה (כזו - סט של 3) ואני רוצה להוסיף לו פלטת עץ מעל כמו שאפשר לראות בתמונות דיברתי עם נגר, אבל המחיר יוצא ממש יקר (מעל 500 שח), השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות דבר כזה בעצמי? ביררתי עם חנויות עץ והגודל של הפלטה לא סטנדרטי מה שמסבך את העניין הגודל שאני צריך בס״מ: 154x 16 X 3 מאיפה ניתן לקנות עץ שיוכלו גם לחתוך לי אותו במידה? ואיזו לכה עלי לשים כדי שיהיה גימור טבעי של העץ (לא מבריק) המטרה שהטקסטורה של הפלטה תיראה כמו בשולחן בתמונה
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בטעות, בלי כוונה וקשר, התחלתי להשתעשע ברעיון מסויים שלא קיים עדיין בשוק אחרי בדיקה קטנה שערכתי. אני יודע שאני לא יכול להרים סטארטאפ כזה בעצמי. אולי יש פה מישהו שיכול להרים את הכפפה? אני לא מבקש הרבה בתמורה... 2% וקרדיט על הרעיון. מדובר על אפליקציה שתיכנס לשוק גלובאלי שמגלגל לא מעט כספים וכרגע אין אפשרות נוחה (אין גם אפליקציה, מבדיקה קצרה שעשיתי) שתרכז את הגישה והמידע בצורה נוחה להתעסקות. מעצורים שאני רואה כרגע: מיסים בינ"ל המשתנים ממדינה למדינה; איסור מכירת דברים מסויימים במדינות מסויימות (מצריך היכרות עם חוקים בינ"ל). מעצור פוטנציאלי: אני מניח שיש סיבה לגבי מדוע אין עוד אפליקצייה כזו בשוק, אני רק לא מצליח לתאר לעצמי מהי. …
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלומות, במהלך התמ"א קיבלנו צ'קים מהיזם, השניים האחרונים חזרו. החלטנו כל הדיירים לחכות עם כל התביעות עד לסוף התמ"א כדי לא לעכב את התהליך הארררררוך גם ככה. אחרי שהסתיים הכל, הלכנו שמחים וטובי לב לעורך דין, שבהתחלה עשה רושם טוב ואז לכל המחירים שהוא נתן בהתחלה נוספו כל מיני מע"מ דמי פתיחת תיק דמי שקר כלשהו כך שיצא שבסוף אנחנו משלמים כמה אלפי שקלים תמורת צ'קים של בערך 8000 שקל וגם אין שום הבטחה שאפילו נקבל את הכסף. כמובן שבשלב מסויים ירדנו מרעיון העו"ד. עכשיו יש לי כמה שאלות- האם אפשר לפתוח תיק באופן עצמאי? כמה מסובך זה? מצאתי כמה מקורות ובכל אחד היה כתוב משהו אחר. והשאלה הכי חשובה- האם יש על זה התיישנות? הצ'קים כמעט בני שבע אוטוטו, האם אפשרי…
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
- 6 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היי התחלתי לאחרונה עבודה, בתור נציג. בהתחלה הוצבתי בעמדה מסוימת, למדתי לעבוד עם המערכות של החברה. מגבוה הגיעה החלטה שאני לא מתאים לעבוד בעמדה הזו בתור נציג והעבירו אותי לתפקיד שבגדול הופך אותי להיות חפ"ש.חודשים עוברים, עניינים מתגלגלים, מנהלים מתחלפים. יוצא מצב שבחודשים האחרונים החלפתי את מי שהיה האחראי שלי, כמה וכמה פעמים, כי כנראה סומכים עליי לעבוד בתור אחראי על הצוות. הצוות קטן. מי שאני מנהל מבוגרים ממני בכמה וכמה עשורים - בגילאים שונים. אני מודע לעובדה שאני די בינוני בניהול אבל מנסה להשתפר, ההתחלה היתה קשה - עדיין קשה, אבל מה לעשות אני אוהב את השילוב של שטח ומשרד (נושך את השפתיים עם העצבים שאני חוטף כל יום מאנשים בצוות). יש לי ריבים עם האנשים שב…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם בחודש דצמבר 2020 אימי רכשה דירה שניה למגורים, בכ-1.8 מליון ש"ח. הדירה הראשונה הושכרה לטווח לא ידוע. בחישוב זריז, היה עליה לשלם כ-95K ש"ח מס רכישה. מכיוון שהדירה הקודמת במוקדם או במאוחר ממילא הייתה עוברת לרשותי, החלטנו לעשות זאת כעת, ובכך להימנע מלשלם את המס. לצערי הרב, בגלל אילוצים כאלה ואחרים, העברת הבעלות נמרחה עד הזמן האחרון. לאחר בירור הסתבר לנו שעשינו טעות מרה, ופספסנו את מועד העברת הבעלות שפוטר ממס רכישה. נכון לעסקאות שנעשו בדצמבר 20, המועד הרלוונטי, הפטור תקף אם הדירה נמכרה תוך 18 חודש (דהיינו, העברת הבעלות הייתה צריכה להעשות עד יוני- יולי השנה). החל מיולי 21, הוארך המועד לפטור לשנתיים מרכישת הדירה השניה. מצאתי את הפסקה הבאה, בדג…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 11 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אתמול בערב ישבתי אצל חבר שהבן שלו חזר מטיול באירופה. בחיים שלי לא שמעתי כזה סיפור: מסתבר שהבן הזמין תור לחידוש דרכון אי שם בחורף - לשבוע שעבר. בנתיים טס לחו"ל (הדרכון עדיין בתוקף אבל מתוכננת לו נסיעה לארה"ב שנה הבאה) וגם חזר ארצה. לאחר שחזר הגיע המועד שהזמין במשרד הפנים והתייצב שם, לדאוג לחידוש הדרכון. הגברת אמרה לו שמבחינתם הוא עדיין בחו"ל... לאחר דין ודברים מסתבר שמערכת בקרת הגבולות, זאת שמעבירים בה את הפתק הקטן שיוצא בסריקת הדרכון - לא קלטה אותו. את הפתק הוא כמובן לא שמר וכעת הוא יכול לשדוד בנק אבל אף אחד לא יכול לפנות אליו, היות והוא עדיין לא בארץ... הזייה. הוא הסביר לה שעובדה שהוא יושב מולה, עם 4 מסמכים רשמיים של המדינה הכוללים תמונתו: ת.ז., דרכון, רישיו…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלומות, מסתמנת נסיעת עבודה למרקש, שאני שוקל להאריך בכמה ימים ולטייל באזור. חוץ מזה שצריך ויזה, אשמח לשמוע מבעלי נסיון למה כדאי לשים לב, ממה/ממי להיזהר וכו'. כמו כן, הבנתי שהמדבר הוא אטרקציה גדולה שם - האם לדעתכם שווה להשקיע בטיול גי'פים/חמורים/נאקות? מודה לכם מראש.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, עברנו לא מזמן לאזור מעלות והמחירים בטמבוריות גבוהות בעשרות אחוזים לעומת מרכז הארץ. יש חנות לחומרי בניין מומלצת באזור, עם מחירים נוחים? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
היי חבר'ה, שאלה שמאוד מעניינת אותי, במיוחד בימים/תקופה של התייקרות, איך אתם מנווטים בין הרצון שלכם לחסוך (בהנחה ויש לכם כזה) לבין הרצון להתחדש/ לקנות משהו/ לתחזק תחביב שעולה כסף? כל הוצאה שאינה הכרחית מבחינתי מעבירה אותי הרבה סיבובים ומחשבות האם כדאי או לא, האם לא היה עדיף לחסוך את הכסף/לסגור/השקעה וכו' מה אתם אומרים? איך אתם מנווטים?
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים. מחפש לרכוש מדבקה לחיפוי חלון על מנת לסנן קרני שמש. יש לי ניסיון טוב בהדבקה מישהו מכיר או התנסה היכן ניתן לרכוש אך המדבקה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,431 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- Tal7
- ELI001
- BoazB11
- סולל הדרך
- RK
- avnerak
- mcshmupi
- עדי-אל
- Eli vahaba
- tan tan
- viper83