Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית דבר- אין לי שום עניין בכדורגל, לא אוהד של אף אחד, לא מבין בזה וזה ממש לא מעניין אותי.

המשכו של דבר- אני גר ליד אצטדיון טדי. לפני כשעתיים נסעתי עם הילדה להחזיר את חברה שלה הביתה. הדרך עוברת דרך הצומת של טדי/קנין מלחה.

עומד ברמזור אדום. מליוני צהובים ערסים שוטפים את הרחובות. לידי עומד רכב עם זוג בתוכו, בחור ובחורה. היה להם צעיף אדום מתנפנף מהחלון האחורי. 

נחיל הערסים חוצה את מעבר החצייה, ניגשים לרכב עם הזוג, מתחילים לירוק להם על הרכב ולקלל. הזוג באוטו נשפך מצחוק. הערסים לא צחקו. התחילו לבעוט באוטו ולאיים על הנהג שייצא והם י*יינו אותו, כמו שבית"ר הולכת ל*יין את הקבוצה שלו, כדבריהם.

הילדות יושבות באוטו ומפחדות, סוגרות חלונות.

האור מתחלף לירוק ונסענו. גם אני וגם הזוג לידי. ניסיתי להסביר לילדות שזה בסכ"ה קופים ואין מה להתרגש מהם. הילדות לא הפסיקו לפחד גם אחרי 10 דקות נסיעה.

אז במחילה מכל זני הקופים באשר הם- ההשוואה לא הייתה נכונה. הם הרבה יותר נחותים מקופים.

ואני, שלא היה אכפת לי כהוא זה מעולם מכדורגל מייחל היום לדבר אחד- הלוואי ויפסידו. הלוואי יפסידו כל החיים. הלוואי יפסידו 30-0. הלוואי והערסים האלה יפסידו בכל דבר בחיים שלהם.

איזה אנשים מגעילים. איכס.

זהו, פרקתי. לא היה לי למי לספר אז תודה על האוזן הקשבת. כעת ניתן לחזור לשגרה :)

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 2
פורסם

זה חוליגנים של כדורגל, קיים בכל מקום בעולם.

מוזמן להריץ חיפוש על חוליגנים ברוסיה, אנגליה, סרביה, לא רואים ממטר את אוהדי בית״ר.

לא כל האוהדים בארץ אבל זבאלה כאלה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גם נגמר לך טוב...  אמנם לא 30-0 אבל בנקודות זה לא משנה.

ואגב, אולי זה (כמעט) ככה בכל העולם וזה "חוליגנים" כמו (כמעט) בכל קבוצת כדורגל, אבל הקבוצה הזאת היא באמת עם אוסף מזוקק של אוהדים.

פורסם

ברור שאם מפסידים, זה אפילו אני יודע.

מה שכן- ב17:00 אספתי את הילדה מהחוג, החוג בחניון של טדי.

כמות השוטרים היא בלתי נתפסת. אוטובוסים על גבי אוטובוסים מלאים שוטרים, עשרות אופנועי יס"מ, מלא פרשים, מלא קודקודים.... כנראה מוכנים לזה.

ואני חי 40 שנה בירושלים, לא אחד שמתרגש מהתקבצות של כמה שוטרים..

• אחראי פורום
פורסם

פודקאסט מעניין על אלימות וכדורגל ב"מעבדה" בכאן. לא מצליח לקשר. 

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מעולם לא הצלחתי להבין את הקשר החזק הזה בין אנשים וקבוצות ספורט.

אתה בתור אוהד לא עושה כלום. אתה לא משחק. אתה לא משפיע על כלום. הקבוצה לא שמה עליך.  אתה סתם זבוב על הקיר. 

ועדיין, אנשים נהיים פסיכים לגמרי בנושא שאין לו שום וכלום משמעות ולהם אין שום וכלום השפעה על זה.

לא אכפת להם ככה מהמקום עבודה שלהם שמפרנס אותם, לפעמים גם לא מהמשפחה. במקום הראשון הקבוצה.

עכשיו הקבוצה הנ"ל משלמת לא מעט כסף לשחקנים. ולהם לא אכפת ממנה כל כך.  האוהדים צריכים לשלם מנויים/כרטיסים. 

וגם כמו שסיינפלד אמר בזמנו, בסופו של יום הקבוצות משתנות, תוך X שנים כל השחקנים והסגל מתחלפים. 

אז האהדה היא לא ליכולת של קבוצה. אלא לסמל. אבל הסמל הזה, מה להם ולו? 

אנשים שפאנטים לגבי המדינה שלהם - אני יכול להבין. הם מאמינים שהמדינה מגנה עליהם. זה הבית שלהם. בסדר.

אנשים שפאנטים לגבי הדת שלהם - מאמינים שהם יזכו לאיזה תגמול בעולם הזה/בעולם הבא. בסדר.

אבל נגיד אתה אוהד קבוצת ספורט והיא מפסידה מהיום עד סוף חייך או מנצחת. מה זה משנה? יש לזה השפעה עלייך. על החיים שלך. לא מבין. בחיי.

• אהבתי 6
פורסם

אתה מתאר את החוויה הפרטית (הכואבת) שלך, אבל זה ממש לא בלעדי לקבוצה מסוימת.

אתה מוזמן לעבור בבלומפילד לפני דרבי ליד אוהדי הפועל ת"א עם צעיף של מכבי ת"א ולחזור לדווח.

פורסם
לפני 5 שעות, Nakamichi כתב:

מעולם לא הצלחתי להבין את הקשר החזק הזה בין אנשים וקבוצות ספורט

גם אני לא, אבל לדעתי זה הצורך להשתייך לאיזשהו סמל, או למלא באיזושהי צורה את החיים הריקניים שלהם.

אדם נורמטיבי יראה משחק, ישמח/יתבאס שהקבוצה שלו ניצחה/הפסידה, ובזה ייגמר העניין. מקסימום יתווכח בפורומים או משהו.

הבבונים צריכים למלא את החיים החסרי תכלית שלהם במשהו. אחרת כל מה שיש להם זה גרעינים ועיגול, אז צריך להראות לסביבה ולעצמך שאתה בעצם חלק ממשהו יותר גדול, שיש לך מטרה בחיים.

לפני 20 שעות, אורח לרגע כתב:

ואני, שלא היה אכפת לי כהוא זה מעולם מכדורגל מייחל היום לדבר אחד- הלוואי ויפסידו. הלוואי יפסידו כל החיים. הלוואי יפסידו 30-0. הלוואי והערסים האלה יפסידו בכל דבר בחיים שלהם.

איזה אנשים מגעילים. איכס

אני הייתי מעניש את הקבוצה - האוהדים שלכם מתפרעים, אז תשחקו בלי קהל במגרש סגור. אם זה ממשיך - מונע מהם לשחק.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כאשר האהדה לקבוצה הופכת למעין "דת" פנאטית - מתחילה הבעייה.

ספורט זה דבר נהדר.

לעשות. גם לאהוד. עדיף כמובן לנצח...

אבל עד גבול מסויים. 

• אהבתי 1

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 21 שעות, vadim6385 כתב:

אני הייתי מעניש את הקבוצה - האוהדים שלכם מתפרעים, אז תשחקו בלי קהל במגרש סגור. אם זה ממשיך - מונע מהם לשחק.

זה משהו שקיים, לא משתמשים בזה מספיק לדעתי.

https://www.one.co.il/Article/171738.html

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4036045,00.html

https://www.ynet.co.il/sport/article/one401996

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

כנער "ירשתי" את האהדה לבית"ר ירושלים מאחי והסביבה הקרובה. גרים רחוק בצפון, אין סיכוי להגיע למגרש...רק בטלוויזיה. אוהד לייט, מעולם לא פנאט. בפעם הראשונה שנסעתי למשחק של ביתר זה רק אחרי הצבא, נגד נתניה בקופסא. בדרך הביתה כבר זרקתי את הצעיף של ביתר לפח, ומאז לא מאחל להם הצלחה בכלום. נראה לי שהנאחס שלי עובד עליהם דיי טוב...(;-

ולמי שכתב בבונים, אתה מחמיא להם. כמובן שמאז הלכתי להרבה משחקים של קבוצות אחרות, ראיתי לא מעט בבונים של קבוצות אחרות, אבל הג'ונגל של ביתר הוא יחודי ולא ממש תמצא משהו כזה בשום קבוצה אחרת.

לא סתם הם זכו למערכון קומפלט מהגשש, לסט מערכונים ממה קשור, לקאסט שלם בבובה של לילה, ועוד. שורפים את המועדון, אמרנו כבר ?

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...