Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילד חדש

netanel1014
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, netanel1014 כתב:

לאישתי היה בזמן קצר התקן תוך ריחמי שהרופא הוציא לה אותו בגלל בעיה רפואית. 

היא לא יכולה לשתות כדורים מונעי הריון ואני לא יכול לשים קונדום (אנחנו זוג דתיים). מה שהיה אפשר לעשות זה לשים את הדפים האלו שהם קוטלי זרע / נרות  (מי שמכיר)

לדתיים אסור להשתמש בגלולות? 

https://ph.yhb.org.il/14-05-17/

ולנושא, אכן. אפשר להסכים שיש כאן משבר אמון לא קטן.

אך  בכל זאת, תנסה לחשוב בינך לבין עצמך האם כל זמן הנישואים תמיד דבקת באמת? אף פעם לא שיקרת על אשתך? לא "עיגלת פינות"? "שקרים לבנים"? "למען השלום בית"?

אז הפעם זה הגיע מצידה ועצם זה שהיא חשפה את זה בפניך זו כבר מעלה.

אגב, במקרה הזה- הלכתית כנראה שהיא גם צודקת. צריך להתייעץ עם סמכות רבנית אבל לדעתי אין שום היתר למנוע הריון לגבר שעדיין לא הביא לפחות בן ובת (ויש אומרים שני בנים). בכל אופן, עם אחד לא יוצאים ידי חובה.

אחרי שסיימנו עם ענייני דת, הייתי ממליץ דווקא עכשיו להסתכל על כל הדברים החיוביים שאשתך עושה עבורכם. כי לחפש את הרע זה הכי קל.

במציאות של היום, על פי רוב- נשים סוחבות הריון, מניקות דואגות לחינוך הילדים (כולל הילד הגדול-הבעל), שותפות לפרנסת הבית, מקלחות, מבשלות, מנקות, מגהצות, מכבסות, כלים, שבתות, חגים ומי יודע עוד כמה. אה, ועוד דואגות לצרכי הוד מעלתו גם אם "לא בא לה".

אתה דואג לכסף? חישבת פעם כמה היה עולה לך להביא ילד ע"י פונדקאות, כמה היה עולה להחזיק עוזרת? נני קוראים לזה היום.

ועבור הילד השני?

תנסה לכמת גם את העלויות האלו לפני טיטולים ומעון פרטי.

בסופו של דבר, נשמע שאתם זוג דיי נורמטיבי ושנפגע לך קצת האגו. בסדר, מותר.

בשביל זה להרהר בגירושים? לעבור גיהנום של בתי משפט, עוכרי דין (טעות מכוונת), לגדל ילדים יתומים עם הורים חיים? 

לחיות בסטטוס של גרוש+? או כמו שאמרו הגששים: "המצב היום בשוק לא משהו".

אשתך צודקת, אתה צריך לומר תודה. הרבה זוגות עוברים טיפולים של שנים וגם אז, אחרי 20 שנה של סבל מגיע בשעה טובה זעטוט אחד ועושים מסיבת הודיה.

יש גם כאלו שהאישה נכנסת לדיכאון לאחר הלידה ולא מסוגלת לחשוב על ילדים נוספים. לכם זה בא בקלות ואתה חושב על גירושים.

תסלח לי, דתי? אשמח אם תפנה אותי היכן זה כתוב בדת.

כבר אמרו חז"ל: "אם תמצא עורב כולו לבן - תמצא כשרה בנשים" ודיברו על נשים של זמנם. היום..?! שישו ושמחו.

בקיצור ידידי, תשכח, זה לא שווה את זה. חודש הרחמים והסליחות. תעביר, גם לך יעבירו.

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever
  • אהבתי 6
  • רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תגובות 321
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחד הפוסטים החזקים שקראתי לאחרונה.

דעתי האישית:

להערכתי, היא לא מודעת למעשים שלה.

מבחינתה, המצווה (להזדיין ולהביא ילדים) גוברת על ה"תעלול" הקטן שהיא עשתה לך. החניה בגן עדן כבר שמורה לה (ככה כנראה היא חושבת).
צריך לדבר איתה ולהסביר לה שמה שהיא עשתה לך - פגע בך מאוד (ברמת האמון ההדדי). בכי כבר לא יעזור לתקן את המצב. אי אפשר להזיז את המחוגים של השעון אחורה, מה שנעשה כבר נעשה.

הציעו פה הרבה חבר'ה ללכת לטיפול - אני דווקא בעד. כל ניסיון להציל את המצב הוא שווה פי מיליון מלא לנסות לעשות כלום.

ה"חצי נחמה" כמו שאני רואה אותה: אתה כבר גם ככה "שוחה" בטיטולים ובמטרנות - ואם כבר עוד ילד, לדעתי עכשיו זה זמן טוב - למרות הקושי. ככל שגדלים הפערים והקטנים כבר גדלו (והספקת לשכוח את החרא שאכלת שהם היו קטנים), אחר כך זה מאוד קשה לחזור לזה.
ממה שהתרשמתי עד עכשיו, הפחד שלך לעזוב הוא בעיקר כלכלי. זה דבר אינדבידואלי לחלוטין - לכן קשה לי להמליץ לך "תעיף אותה".
למרות הכל אתה צריך להבין שלצערי הרב אנחנו חיים בתקופה מוזרה כזו. אנשים (נשים וגברים) הופכים להיות אימפולסיביים ויעשו הכל בשביל "להגשים את עצמם" או להגשים את ה"חלום שלהם" - ובלי להניד עפעף הם יעשו מה שהם רוצים גם אם זה אומר לדרוך על אנשים, כולל בני זוג, בדרך.
זה לא הופך את המעשה ל"כשר" בשום אופן, וזה גם לא נאמר במטרה להכניס לך לראש ש"כולם ככה וזה מה יש" - כי זה לא נכון. זה שהעניין במגמת עליה (דבר גרוע כשלעצמו) זו עובדה שלא מוחקת יתר בני הזוג (נשים וגברים כאחד) שיש להם עמוד שידרה ולא יעשו כזה מעשה מאחורי הגב. אני בטוח שבצד המתרס שלך יש מלא מלא מלא מקרים כמו שלך, שהגבר בכלל לא יודע ולא מתעמק בזה - ולעיתים היא יכולה לשמור את הסוד עד יומה האחרון ואתה לא תדע לעולם. מה יותר גרוע\חרא, אני באמת לא יודע לומר לך.

המסקנה שלי:
אם אתה אוהב אותה - אתה חייב להעלות את הנושא על הפרק ולשפוך את כל מה שיש לך על הלב (שתבכה כמה שהיא רוצה) עד שתרגיש שפרקת את הכל ואתה מסוגל (!) לשים את האירוע הזה בצד ולהמשיך הלאה. ד"א, עכשיו אתה יכול לזיין חופשי בלי שום דף או נייר :mm_tongue

איציק

• אהבתי 1
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אין מצוות פרו ורבו לנשים, זה חל רק על הגבר.

זה לא הגיע לה ממקום דתי, זה הגיע לה ממקום רגשי שהיא רצתה עוד ילד, הוא גם הבהיר את זה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Mech Morphix כתב:

מניפולציה נשית קלאסית, והחלק הבעייתי שהן אפילו לא עושות את זה בכוונה, היצור פשוט בא ככה מחווט

רואים שלא חווית אישה הריונית ההורמונים משתוללים והבכי יכול להגיע כי נגמר לה המלפפון חמוץ 

לפני שעתיים, MZN כתב:

סליחה על הבורות והחוסר טאקט, דתיים מקיימים יחסי מין להנאה? הדפים האלה זה מסלול עוקף את הזרע לבטלה?

כן דתיים מקיימים יחסים גם להנאה 

אהה ואין חור בסדין 

תשחררו קצת חברה גם בבני ברק חיים בני אדם

לפני שעה, ניקו פ. כתב:

תשמע, קשה. קשה ומעליב. לא מקנא בך. הפאק באמון מאוד גדול ולא ניתן לגשר עליו בקלות. קודם כל מצטער שחווית את זה ומקווה שתצליחו להתגבר על זה, במידה ואתם באמת אוהבים. 

אני יכול לומר לך שמה שהייתי עושה, זה פשוט לוקח את הדברים שלי ועוזב לכמה ימים להורים או לנוח. לא כדי לנפוש, אלא כדי לחשוב. במקרה שלך זה אולי יעזור לה להבין כיצד אתה תופס את חומרת המעשה, אם השיחה איתה לא הבהירה לה, או אם בעזרת התקשורת שלכם אתה לא מצליח להבהיר לה שאתה פאקינג לא יודע איך אתה אמור להמשיך ולסמוך על אשתך ומה עוד היא מרשה לעצמה לעשות מאחורי הגב שלך. בשבילך זה טוב כי זה יעזור לך באמת לחשוב ולראות את החיים שלך בלעדיה. אולי פתאום תגלה שאתה מאושר עד הגג ואולי תגלה שאתה אומלל וילד נוסף שווה את זה (וזה עדיין לא ישנה את זה שמה שהיא עשתה פסול בכל רמה אפשרית).

אני כן חושב שטיפול זוגי יכול לעזור, גם לזוגות עם תקשורת מעולה וגם לכאלו שפחות. לא יודע איפה אתם על הסקאלה, אבל זה ממש מועיל להרבה אנשים. הייתי מנסה. 

מאחל הצלחה.  

ואתה ניקו.פ 

לא בשביל משהו אחי 

אבל לפני איזה חודשיים העלית פה פוסט שאתה חושב על חתונה 

אני יכול להגיד לך כבר מעכשיו שחרר אחי זה לא בשבילך 

יום אחד היא תגמור לך את החלב לקפה ותצטרך בגלל זה יועץ זוגי אני הייתי מוותר מראש 

לפני כשעה, netanel1014 כתב:

תודה רבה אחי 

לפני 48 דקות, Muzic4Ever כתב:

לדתיים אסור להשתמש בגלולות? 

https://ph.yhb.org.il/14-05-17/

ולנושא, אכן. אפשר להסכים שיש כאן משבר אמון לא קטן.

אך  בכל זאת, תנסה לחשוב בינך לבין עצמך האם כל זמן הנישואים תמיד דבקת באמת? אף פעם לא שיקרת על אשתך? לא "עיגלת פינות"? "שקרים לבנים"? "למען השלום בית"?

אז הפעם זה הגיע מצידה ועצם זה שהיא חשפה את זה בפניך זו כבר מעלה.

אגב, במקרה הזה- הלכתית כנראה שהיא גם צודקת. צריך להתייעץ עם סמכות רבנית אבל לדעתי אין שום היתר למנוע הריון לגבר שעדיין לא הביא לפחות בן ובת (ויש אומרים שני בנים). בכל אופן, עם אחד לא יוצאים ידי חובה.

אחרי שסיימנו עם ענייני דת, הייתי ממליץ דווקא עכשיו להסתכל על כל הדברים החיוביים שאשתך עושה עבורכם. כי לחפש את הרע זה הכי קל.

במציאות של היום, על פי רוב- נשים סוחבות הריון, מניקות דואגות לחינוך הילדים (כולל הילד הגדול-הבעל), שותפות לפרנסת הבית, מקלחות, מבשלות, מנקות, מגהצות, מכבסות, כלים, שבתות, חגים ומי יודע עוד כמה. אה, ועוד דואגות לצרכי הוד מעלתו גם אם "לא בא לה".

אתה דואג לכסף? חישבת פעם כמה היה עולה לך להביא ילד ע"י פונדקאות, כמה היה עולה להחזיק עוזרת? נני קוראים לזה היום.

ועבור הילד השני?

תנסה לכמת גם את העלויות האלו לפני טיטולים ומעון פרטי.

בשביל זה להרהר בגירושים? לעבור גיהנום של בתי משפט, עוכרי דין (טעות מכוונת), לגדל ילדים יתומים עם הורים חיים? 

לחיות בסטטוס של גרוש+? או כמו שאמרו הגששים: "המצב היום בשוק לא משהו".

אשתך צודקת, אתה צריך לומר תודה. הרבה זוגות עוברים טיפולים של שנים וגם אז, אחרי 20 שנה של סבל מגיע בשעה טובה זעטוט אחד ועושים מסיבת הודיה.

יש גם כאלו שהאישה נכנסת לדיכאון לאחר הלידה ולא מסוגלת לחשוב על ילדים נוספים. לכם זה בא בקלות ואתה חושב על גירושים.

תסלח לי, דתי? אשמח אם תפנה אותי היכן זה כתוב בדת.

כבר אמרו חז"ל: "אם תמצא עורב כולו לבן - תמצא כשרה בנשים" ודיברו על נשים של זמנם. היום..?! שישו ושמחו.

בקיצור ידידי, תשכח, זה לא שווה את זה. חודש הרחמים והסליחות. תעביר, גם לך יעבירו.

לדתיים מותר להשתמש בגלולות במצבים מסויימים כמו המצב של ידידנו שרוצים לחכות קצת בין ילד ילד ( או שלא 😊)

ולגבי התגובה שלך 

פשוט הוצאת לי את המילים מהפה 

נתנאל היקר

בנימה אישית 

שתחרר אחי 

אני נשוי 3 שנים לפני חודשיים נולד לי ילד וזה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים 

ואני כבר מצפה לעוד אחד/ת ולרגע שזה יהיה אפשרי יש לך זוגיות טובה ואישה חכמה ש"בחכמה בונה ביתה"

אתה דתי לא?

תינוק בא ופיתו בסלו נאמר בגמרא 

אם יש לך זמן לשבת ולכתוב פה בפורום כנראה שיש לך זמן פנוי 

ואם כ"כ לחוץ לך הכסף ויש לך זמן פנוי אני במקומך הייתי מוצא עוד עבודה צדדית

בהצלחה בכל העניינים 

הריון קל וידיים מלאות בעזרת השם 

אני רק אניח את זה פה

https://carsforum.co.il/topic/714692-איך-לשכנע-את-הבת-זוג-לאמץ-עוד-כלב/

עריכה אחרונה על ידי _-?
  • אהבתי 3
  • רעיון גרוע 9
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
ציטוט

אין מצוות פרו ורבו לנשים, זה חל רק על הגבר.

זה לא הגיע לה ממקום דתי, זה הגיע לה ממקום רגשי שהיא רצתה עוד ילד, הוא גם הבהיר את זה.

נכון, אבל הוא לא יכול לבוא בטענות כי החיוב כן קיים עליו.

חוץ מזה - "לא תוהו בראה לשבת יצרה". גם אם אין לה חיוב, זו המהות של חייה ואין באפשרותה לשנות זאת.

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

פוסט קשה ברמה של מועקה בגוף.

שולח לך חיבוק, תנשום, תוריד את הרגל מהגז, תסביר לה את גודל הטעות שהיא עשתה (כולל השלכות כלכליות) ותעשו את המקסימום כדי לעבור את זה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 3

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 50 דקות, Muzic4Ever כתב:

בכל זאת, תנסה לחשוב בינך לבין עצמך האם כל זמן הנישואים תמיד דבקת באמת? אף פעם לא שיקרת על אשתך? לא "עיגלת פינות"? "שקרים לבנים"? "למען השלום בית"?

עצות אחיתופל. תחליק, תשחרר, יהיה בסדר, "ככה זה נשים" (פגומות לפי ההלכה אז מחליקים).

טפי. להקיא.

זה מתכון מושלם לגדילה של שני זרים בבית בלי שום אמון ביניהם, אהבה או תא משפחתי נורמלי. אחר כך מתפלאים שהילדים יוצאים לתרבות רעה - "מה, לא היו לנו ריבים בבית, הכול היה בסדר" *על פני השטח*.

• אהבתי 9
  • רעיון גרוע 1
  • משעמם 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 30 דקות, _-? כתב:

בנימה אישית 

שתחרר אחי 

אני נשוי 3 שנים לפני חודשיים נולד לי ילד וזה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים 

ואני כבר מצפה לעוד אחד/ת ולרגע שזה יהיה אפשרי יש לך זוגיות טובה ואישה חכמה ש"בחכמה בונה ביתה"

אתה דתי לא?

תינוק בא ופיתו בסלו נאמר בגמרא 

אם יש לך זמן לשבת ולכתוב פה בפורום כנראה שיש לך זמן פנוי 

ואם כ"כ לחוץ לך הכסף ויש לך זמן פנוי אני במקומך הייתי מוצא עוד עבודה צדדית

בהצלחה בכל העניינים 

הריון קל וידיים מלאות בעזרת השם 

אני רק אניח את זה פה

https://carsforum.co.il/topic/714692-איך-לשכנע-את-הבת-זוג-לאמץ-עוד-כלב/

וואוו, אחת התגובות התלושות שראיתי כאן בפורום.

אם זורמים עם התגובה הזאת הייתי מציע שפות"ש ישאל את אשתו כמה ילדים עוד היא מתכננת, סתם שיידע לפחות כמה שנים הוא צריך להחליף טיטולים וכמה עבודות צדדיות הוא צריך למצוא.

ברור מאיפה זה בא ומה הגישה שלך, נראה לי הזוי לא לתכנן את החיים ומה שיוצא אני מרוצה, אבל איש באמונתו יחיה.

פשוט חבל על נתנאל, ברור שהוא מחפש הגיון וחיים בריאים ולא להיות עלה נידף.

• אהבתי 5
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 17 דקות, GABIUBOGI כתב:

פוסט קשה ברמה של מועקה בגוף

מחזק, בתור אדם אל-הורי ממש כאב לי לקרוא את מה שעובר על פות"ש

הדעות שלי בנושא קיצוניות למדי, במקרה הזה אני מעדיף לשמור אותן לעצמי. אז נותר לי לשלוח לנתנאל חיבוק דוב, תהיה חזק

• אהבתי 4

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 7 דקות, hans כתב:

עצות אחיתופל. תחליק, תשחרר, יהיה בסדר, "ככה זה נשים" (פגומות לפי ההלכה אז מחליקים).

טפי. להקיא.

זה מתכון מושלם לגדילה של שני זרים בבית בלי שום אמון ביניהם, אהבה או תא משפחתי נורמלי. אחר כך מתפלאים שהילדים יוצאים לתרבות רעה - "מה, לא היו לנו ריבים בבית, הכול היה בסדר" *על פני השטח*.

יש דרך לפתור דברים 

וכשהיא בחודש שישי זה ממש לא הזמן לעשות את זה 

זה שזה מהלך לא מקובל בעליל זה נכון אבל מפה ועד "להתגרש" "לחשוב על המשך הזוגיות" "משבר אמון"

ועוד כל מיני ססמאות כאלה 

אני באמת לא אתפלא אם חלק גדול מאלה שהגיעו בכלל לא נשואים ולא יודעים מה זה זוגיות 

• אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם
לפני 2 דקות, V6 כתב:

וואוו, אחת התגובות התלושות שראיתי כאן בפורום.

אם זורמים עם התגובה הזאת הייתי מציע שפות"ש ישאל את אשתו כמה ילדים עוד היא מתכננת, סתם שיידע לפחות כמה שנים הוא צריך להחליף טיטולים וכמה עבודות צדדיות הוא צריך למצוא.

ברור מאיפה זה בא ומה הגישה שלך, נראה לי הזוי לא לתכנן את החיים ומה שיוצא אני מרוצה, אבל איש באמונתו יחיה.

פשוט חבל על נתנאל, ברור שהוא מחפש הגיון וחיים בריאים ולא להיות עלה נידף.

לא, עדיף לצרוב את הנישואים 

לחזור לבית של ההורים 

לזרוק את האישה עם שלושה ילדים 

ולשלם מזונות ב20 שנה הקרובות

אתה תלוש אחשלי לגמרי תלוש שאתה בטוח שאתה יכול לתכנן את החיים שלך

לא בקטע דתי בקטע הכי קרש שיכול להיות 

אתה יודע מה יהיה איתך מחר? אם תקום בבוקר? אולי תקבל התקף לב? שבץ? תאונה בדרך לעבודה? תומר מהגלעין של הבית באמצע החומוסיה?

שתחרר זה שתחרר 

אם עשית הכל כדי למנוע את זה וזה קרה אז תמשיך קדימה 

ואחרי שההריום יסתיים שישבו לדבר על זה רגועים ונטולי הורמונים

• רעיון גרוע 8
פורסם
לפני 3 שעות, gollu כתב:

טיפול זוגי זו סיסמה נחמדה וגם דרך מעניינת להוציא כסף (שנשמע שאין), אבל ניסים ונפלאות מזה לא יצא. 

ל ד ע ת ך

אני מכיר הרבה מקרים שזה פתר קשיים רציניים ביותר והוביל לקשר הרבה יותר חיובי.

לפני 3 שעות, gollu כתב:

מהסיפור של פות"ש התרשמתי שהם דווקא זוג די סטנדרטי

אין שום דבר סטנדרטי או תקין בלקחת החלטה כזו בצורה כזו שמשפיעה על כל החיים כתא משפחתי מאחורי הגב.

זוגיות בריאה כוללת תקשורת ושיתוף פעולה. זו בערך אחת ההחלטות היותר משמעותיות שזוג יכול לקחת על עצמו בחיים.

לפני שעתיים, SurfHigh כתב:

כולם פה מציעים טיפול זוגי.

לזוג עם 3 ילדים שהגדול בהם בן 3.5 אין זמן אפילו ללכת לשתות קפה... 

לזוג שלא מתקשר עם 2 ילדים צריך להיות היכולת והרצון לפנות זמן לתהליך. אנחנו בעולם שאפשר לעשות את התהליך הזה גם עם זום מרחוק ב8 בערב על הספה בסלון במקום לראות חדשות.

כמו שידידי האנס אמר - מניוסיון.

עכשיו שלא יובן לא נכון - זה לא פתרון קסם שתמיד עובד - אבל זה בהחלט (אפילו אם לא מרגישים מיד) עוזר בהרבה מקרים. הרבה יותר ממה שאנשים נותנים לזה קרדיט - וגם אני הייתי סקפטי שבסקפטים.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

אתה מדבר מפוזיציה של אופוריה כי נולד לך ילד. מזל טוב.
חכה עוד 3 שנים. תגדל את הילד שלך, תדאג שתמיד יהיה לו אוכל ושתיה, תקלח אותו, תקום להאכיל אותו באמצע הלילה, תרגיע אותו כשהוא עצבני, תחליף חיתולים, תנקה את הבית כשהוא לומד להיגמל מהחיתול, תסיע אותו לרופאים בשעות דפוקות על כל שטות קטנה, תוקפץ מהעבודה להוציא אותו מהגן כשיש לו חום, תקנה בגדים, תשלם על מסגרות, חוגים, צעצועים, טיולים, תשחק איתו כשאתה גמור אחרי 10 שעות בעבודה, תתן לו תשומת לב ויחס כשהמח כבר לא מתפקד, תהיה הורה איזה שנה ואחרי זה תחזור להודעה הנחרצת שלך.
ילדים זה באמת שמחה שאין כמוה וזה דבר נהדר. זו גם אחריות לכל החיים, והדבר האחרון שצריך להקל בו ראש.
גבר ואישה מקימים משפחה וצריכים שיהיה בניהם אמון מלא. אישה לא "בונה ביתה" בעצמה, היא בשותפות עם בעלה. שותפות זה אומר שקיפות מלאה, בטח בנושא חשוב כמו ילדים. זה חובה. 

זו כבר התנשאות חבל על הזמן, מה זה עבודה צדדית כשיש תינוק? מי יעזור לאשתך להתאושש מהלידה? מי יטפל בילד? מה זה כ"כ לחוץ הכסף? אפשר לגדל ילדים בלי כסף? מאיפה אתה יודע מה המצב הכלכלי שלו שאתה בטוח שזה בקטנה ושישחרר?

וזאת עוד התנשאות של אחד שנשוי 3 שנים וחושב שהוא איזה בן 90 שראה הכל בחיים.

זה ממש לא בא בקטע של התנשאות ואני האחרון שאתנשא על מישהו 

המצב הכלכלי שלי לא בשמיים אישתי לא עובדת כרגע וגם לא עבדה לפני ההריון בגלל בעיה רפואית 

אני עובד קשה כדי להביא הביתה את מה שצריך 

ולומד להסתדר עם מה שאני רוצה ולא יכול להרשות לעצמי 

עם אישתי אני יוצא כמעט 8 שנים חזרנו התשובה ביחד ואנחנו נשואים כבר 3 שנים 

על ילד חלמתי איתה עוד בגיל 17 כי שנינו הבנו עוד אז שזה תכלית החיים ובסופו של דבר הדבר היחיד שנשאר פה ממני זה הילדים שלי 

אז כן אני לא אומר בהפרזה ולפי דעתי 10 ילדים זה המון 

אבל ילד שלישי רבאק 

הלכתם רחוק מידיאהה ודרך אגב 

הבן שלי נולד עם מום קטן בלב שדי גרם לי להחסיר כמה פעימות ולעשות כמה נסיעות לבית חולים 

אני ואישתי קמים לילה כן לילה לא 

ואני די אבא במשרה מלאה

אז יכול להיות שיש עוד הרבה לפני ואני בטוח בזה 

אבל אני בא בגישה חיובית ברצון ובהבנה שביל זה אני פה 

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...