Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילד חדש

netanel1014
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, _-? כתב:

אני באמת לא אתפלא אם חלק גדול מאלה שהגיעו בכלל לא נשואים ולא יודעים מה זה זוגיות 

נשוי כבר 15 שנים ועם שלושה ילדים , האנס שענית לו לזכרוני גם נשוי יותר זמן וגם עם יותר ילדים ... 

כל מי שאני מכיר שענה כאן כנראה נשוי / בזוגיות ארוכה - ורובם עם מספר דומה / יותר ילדים ... בזה אני אסיים את זה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 321
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין אם היו אומרים "עזוב שחרר תחליק" אם אשתו היתה מפתיעה אותו ליום ההולדת עם ג'יפ מרצדס חדש בהלוואה מהשוק האפור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, phpclub כתב:

חלק מהתגובות מפתיעות אותי.

שחרר, לא נורא

מה זה לא נורא ?!?

היא לא העלימה לו 100 שקל מהארנק ואמרה שהיא לא יודעת

היא פאקינג גנבה זרע, היא באופן חד צדדי גרמה להבאת ילד לעולם בהחלטה מודעת שהוא לא מעוניין בילד הזה.

בשרשור השכן על הבחור שרוצה לשכנע את חברה שלו לקחת עוד כלב כולם תמימי דעים שהוא לא צריך לפעול בניגוד לדעתה,

כאן כשמדובר בילד (החלטה משנה חיים לעד) אומרים לו תחליק ?!

ומה זה השטויות על אחרים שרוצים ואין להם ? איך זה רלוונטי למקרה הפרטי של פות"ש ?

משבר אמון חמור ואפילו לא נראה לי שהיא מבינה את זה (בתירוצי דת מחורטטים)

איך תתקדם מכאן זה החלטה שרק אתה יכול לקבל, כנראה שבעזרת אנשי מקצוע, שאולי בגללם או בעזרתם היא תבין את גודל הבלאגן שהיא עשתה כי נכון לכרגע נשמע שהיא מתייחסת לזה בביטול, כאילו מקסימום שתתה לך את הכוס קפה.

לא מאחל לאף אחד דבר כזה.

לפי סיפורו לא היו שום ""תירוצי דת מחורטטים"", הוא רק העיד על עצמו שהוא דתי ועל אמצעי המניעה, בזה זה הסתכם.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
Just now, _-? כתב:

אבל אני בא בגישה חיובית

אתה אולי מגיע להורות שלך בגישה חיובית, וזה מצוין

אבל כשאתה רושם למישהו שעבר את מה שפות״ש עבר שאשתו אישה חכמה כי היא בחרה בלעדיו להביא ילד לעולם, או שיש לו זמן פנוי ולכן שיפסיק להתבכיין - אין בזה שום דבר חיובי. אני מניח שזו בורות ולא רוע, אבל זה בכל מקרה לא מוציא אותך יותר מדי טוב.

מדובר כאן בהחלטה גורלית, ליטרלי גורלית (כל הגורל שלו השתנה), וצריך אמפתיה מאוד מאוד בסיסית בשביל להבין שכשמישהו מקבל עבורך החלטה גורלית, זו חתיכת טראומה מזורגגת - גם אם ילדים זה ממש חמוד וגם אם אתה ממש ממש יהודי.

• אהבתי 6
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, _-? כתב:

זה ממש לא בא בקטע של התנשאות ואני האחרון שאתנשא על מישהו 

אז יכול להיות שיש עוד הרבה לפני ואני בטוח בזה 

אבל אני בא בגישה חיובית ברצון ובהבנה שביל זה אני פה 

נולד לך ילד לפני חודשיים ואתה מלמד מישהו עם 2 ילדים איך להתנהל במצב שבחיים לא היית בו.
למישהו אחר אמרת ממרום 3 שנות נישואין שזה לא בשבילו ושיעדיף לו לוותר.
אם זאת לא התנשאות אז מה זה?
גישה חיובית זה טוב, אבל זאת לא גישה חיובית זאת גישה רעילה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני 1 דקה, oryo כתב:

אבל כשאתה רושם למישהו שעבר את מה שפות״ש עבר שאשתו אישה חכמה כי היא בחרה בלעדיו להביא ילד לעולם, או שיש לו זמן פנוי ולכן שיפסיק להתבכיין - אין בזה שום דבר חיובי. אני מניח שזו בורות ולא רוע, אבל זה בכל מקרה לא מוציא אותך יותר מדי טוב.

תסלח לי, אני לא חושב שזה בורות

אני חושב שזה הטרלה, זאת לא השרשור הראשון שהסימן שאלה זורק דברי הזיה לכל הדעות.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

בורות, הטרלה... לא בהכרח.

סתם צעירוּת :-) כולנו היינו חולים בזה פעם.

תוסיף חזרה בתשובה וקיבלת טון מאוד חד משמעי ושחור לבן לגבי כל נושא שבעולם. לא להתרגש.

לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

מעניין אם היו אומרים "עזוב שחרר תחליק" אם אשתו היתה מפתיעה אותו ליום ההולדת עם ג'יפ מרצדס חדש בהלוואה מהשוק האפור.

ג'יפ מרצדס זול יותר בשורה התחתונה...

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 4

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מכיוון שהפלה לא באה בחשבון ,התפקיד שלך הוא:

1. להפנים שמה שקרה קרה. 

2. לדאוג שזה לא יקרה שנית.  שיחה צפופה או במידה וישנן בעיות אחרות בנישואים, טיפול זוגי.

3. לחשוב טוב טוב על הנער\ה שיקראו את השרשור הזה כאן בקארספורום 15 שנים מהיום... ואילו מהלכים אתה יכול לקחת כבר היום בשביל לשפר לו\לה ולילדים האחרים את איכות החיים (בטח שלא גירושין...).

• רעיון טוב! 1

No worries 8)

פורסם
לפני 11 דקות, tzahico כתב:

3. לחשוב טוב טוב על הנער\ה שיקראו את השרשור הזה כאן בקארספורום 15 שנים מהיום... ואילו מהלכים אתה יכול לקחת כבר היום בשביל לשפר לו\לה ולילדים האחרים את איכות החיים (בטח שלא גירושין...).

אני באמת שואל,עדיף הורים נשואים שלא סובלים אחד את השני או הורים גרושים ושמחים?באיזה מהמצבים הילד יגדל בצורה בריאה יותר?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

נשים עושות את החישובים שלהן לגבי ילדים ולא משתפות את הבעל.

אני לא אתפלא היא רוצה להתגרש ורק רצתה להביא עוד ילד אחד לפני שהיא מודיעה לך.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 3 שעות, _-? כתב:

ואתה ניקו.פ 

לא בשביל משהו אחי 

אבל לפני איזה חודשיים העלית פה פוסט שאתה חושב על חתונה 

אני יכול להגיד לך כבר מעכשיו שחרר אחי זה לא בשבילך 

יום אחד היא תגמור לך את החלב לקפה ותצטרך בגלל זה יועץ זוגי אני הייתי מוותר מראש 

לפני שעתיים, _-? כתב:

זה ממש לא בא בקטע של התנשאות ואני האחרון שאתנשא על מישהו 

כל היופי בפורום, זה שהכל כתוב. לא צריך ריבים וירידה לפסים אישיים. אתה רק צריך להסתכל אחורה ואז אולי תראה את הדבשת של עצמך. 

שנית, הייתי מציע לך, לא בשביל משהו, קצת ענווה. באמת, תנסה פעם לחשוב צנוע. גם אם משהו מאוד מכעיס אותך או שאתה מאוד לא מסכים איתו, תנסה שנייה לעצור, לחשוב רגע, אולי יש בכל זאת משהו בדבריו של האדם בצד השני שאתה לחלוטין לא יודע עליו, ורק אז אם ממש תרצה תשחרר ארס. 

לחזור בתשובה זה יפה, אבל זה לא שווה כלום כשאתה דוש לאחרים. 

הייתי גם מגיב משהו על הסוגיה של פותח השרשור, אבל לא נראה לי שאתה מסוגל לקבל נקודות מבט שונות משלך, אז אוותר ברשותך. 

• אהבתי 2
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 5

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 4 שעות, Potato כתב:

אני באמת שואל,עדיף הורים נשואים שלא סובלים אחד את השני או הורים גרושים ושמחים?באיזה מהמצבים הילד יגדל בצורה בריאה יותר?

הורים גרושים ושמחים זו תוצאה טובה - אבל הצד השני שלה קטסטרופלי - הורים גרושים ואומללים, שדואגים גם לאמלל אחד את השני, ועל דרך מאמללים גם את הילדים.

אני מניח שיש כאן בפורום חברים שבאו ממשפחות שהתפרקו ויכולים לחוות את דעתם בעניין - אבל לעניות דעתי, גירושין הם המוצא האחרון בהחלט, לאחר שהגעת למסקנה שיעוץ זוגי (או כל טריק אחר) לא עוזרים להגיע למצב של זוגיות סבירה.

• אהבתי 2

No worries 8)

פורסם
לפני 9 שעות, SurfHigh כתב:

כולם פה מציעים טיפול זוגי.

לזוג עם 3 ילדים שהגדול בהם בן 3.5 אין זמן אפילו ללכת לשתות קפה... 

להתגרש לוקח יותר זמן יותר כסף, וזה נשאר ככה גם אחרי התהליך.

לפני 10 שעות, gollu כתב:

טיפול זוגי זו סיסמה נחמדה וגם דרך מעניינת להוציא כסף (שנשמע שאין), אבל ניסים ונפלאות מזה לא יצא. 

טיפול זוגי זה לא קסם, אבל מה שיש ביניהם זה חוסר כנות בדיאלוג, ואת זה דווקא מטפל טוב פותר. זה, כמובן, בתנאי ששני הצדדים באים לטיפול עם כוונה לאמר את האמת.

דבר שני, צריכה להיות בין הצדדים לפחות אמפטיה בסיסית. אם אין, זה מת ויש רק זלזול, זה מת.

ולבסוף, צריך טיפול זוגי גם כדי להתגרש נכון. זה סוג אחר של דיאלוג, אבל גם אותו חובה לקיים, כי, כמו שאמרתי, מלחמה בגירושים זה גיהנום נפשי וכלכלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, _-? כתב:

איך לעזאזל אתה משווה אימוץ כלב (שכבר נולד וקיים ומחפש בית) לפאקינג לייצר אדם חדש יש מאין?

שלא לדבר על ההפרש האינסופי בצרכים ובהוצאות בין השניים.

זאת השוואה שגובלת בחוסר שפיות..

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...