Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילד חדש

netanel1014
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קשור מלחמה, מדובר כאן בזוג נשוי שעבר משבר, לא צריך ללכת ישר על הקונוטציה המיליטנטית...

• אהבתי 7

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 321
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 9 דקות, DareDevil כתב:

אני מבין אותך אבל נראה לי שצריך להבהיר ישר על ההתחלה שאם זו מלחמה אז בכל הכוח.

אין טעות גדולה יותר מכסאח בגירושים. זו השמדה עצמית וזוגית, עם הילדים באמצע. זה הדבר הכי גרוע שמישהו יכול לעשות לעצמו בחיים.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טיפול זוגי זו סיסמה נחמדה וגם דרך מעניינת להוציא כסף (שנשמע שאין), אבל ניסים ונפלאות מזה לא יצא. 

האישה כאן לקחה החלטה גדולה ואין דרך לחזור לאחור. קודם כל היתי דואג שזה לא יחזור על עצמו, כי מי שרצתה 3 ילדים יכולה גם לרצות גם 4.

אחרי זה לבין שיש משפחה עם 3 ילדים ולהתמודד עם המצב כמו גבר שיודע לעשות 3 ילדים.

ובסוף בסוף, אם זה לא עובד, יש ריבים, אלימות או בעיות חמורות אחרות לחשוב על פירוק.

מהסיפור של פות"ש התרשמתי שהם דווקא זוג די סטנדרטי, שלכל אחד יש את הרצונות שלו ולפעמים אחד מהם מנצח. 

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 3
פורסם
לפני 37 דקות, falou כתב:

אין טעות גדולה יותר מכסאח בגירושים. זו השמדה עצמית וזוגית, עם הילדים באמצע. זה הדבר הכי גרוע שמישהו יכול לעשות לעצמו בחיים.

כנראה לא מבינים אותי פה, הכוונה בהודעה שלי היא סה"כ להציב תמרור אזהרה לבחור שאם הוא בוחר בדרך של גירושים אזי הוא צריך לשקול את זה בכובד ראש ובעיקר להיזהר מהאישה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כולם פה מציעים טיפול זוגי.

לזוג עם 3 ילדים שהגדול בהם בן 3.5 אין זמן אפילו ללכת לשתות קפה... 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

תשמע, מבין את משבר האמון אבל ניסית לדבר איתה (לדבר במטרה להבין, לא לריב ואני יודע שזה קשה מאוד לשניכם לעשות את זה) ולנסות להבין מה הביא אותה לעשות דבר כזה?

אחרי שתשמע ותבין גם אם לא תסכים יכול להיות שמשבר האמון יהיה פחות חמור.

גם עכשיו יש מצב נתון. מבין השורות אני מבין שחוץ מזה אתם זוג נורמטיבי שחי טוב יחד אז אפשר להמשיך עם הכאב וחוסר האמון ואפשר לנסות לנטרל את הכאב והעלבון ולנסות לשקם את האמון.

אל תשכח שכמו שאתה הצבת לה עובדה שלא יהיה ילד שלישי היא הציבה עובדה שיש. הטעות שלה היתה שפחדה להגיד לך מיד אחרי שנקלטה (מנחש שחששה מהתגובה ובצדק. אף אחד לא היה מקבל את זה בשוויון נפש)

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, netanel1014 כתב:

רבתי איתה והזכרתי לה את זה. המריבה הייתה גדולה עד שהיא בכתה. הרגשתי רע

מניפולציה נשית קלאסית, והחלק הבעייתי שהן אפילו לא עושות את זה בכוונה, היצור פשוט בא ככה מחווט

• רעיון גרוע 2
  • מצחיק 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 1 דקה, Mech Morphix כתב:

מניפולציה נשית קלאסית, והחלק הבעייתי שהן אפילו לא עושות את זה בכוונה, היצור פשוט בא ככה מחווט

היא הריונית. אלה ההורמונים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני במצב הפוך ממך ידידי, 

הגדולה שנתיים, הקטנה חצי שנה.

אני לוחץ על אשתי לעוד ילד, כשאשתך אומרת "תגיד תודה כי יש כאלה שאין להם" אז היא מתכוונת אלי, לקח לנו 5 שנים.

אני יותר לכיוון החרדי היום.

מה שאני הולך לכתוב בא מנקודת מבט שאתה אכן דתי.

פרנסה זה לא פאקטור, יש לי פה שכן עם כ15 ילדים, אברך, חי אחלה חיים, מה ההבדל ביניכם? אתה מעדיף הרבה כסף אבל בית ריק?, הייתי שם, לא כיף בכלל.

לגבי אשתך אין לי מה להגיד לך למה אני לא מתיימר לדעת מה נכון לעשות.

• אהבתי 7

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

היא הריונית. אלה ההורמונים.

או שזו טקטיקת ניצחון בכל ויכוח שהגבר מדבר מתוך לוגיקה והאישה מתוך רגשות, ואז היא שולפת את החלק האחרון של אקסודיה

• רעיון גרוע 1

פורסם

סליחה על הבורות והחוסר טאקט, דתיים מקיימים יחסי מין להנאה? הדפים האלה זה מסלול עוקף את הזרע לבטלה?

פורסם
לפני 9 דקות, SurfHigh כתב:

כולם פה מציעים טיפול זוגי.

לזוג עם 3 ילדים שהגדול בהם בן 3.5 אין זמן אפילו ללכת לשתות קפה... 

תירוצים מפה ועד פתח תקווה.

הייתי בעצמי בייעוץ נישואין עם 4 ילדים תוך כדי סגר קורונה.

המציאו פעם דבר כזה שנקרא זום, אתה יודע...

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, MZN כתב:

סליחה על הבורות והחוסר טאקט, דתיים מקיימים יחסי מין להנאה? הדפים האלה זה מסלול עוקף את הזרע לבטלה?

כמעט להכל יש פרצה היום, אם תכריח את כולם לחיות לפי ה״חוקים האמיתיים״ תאבד אנשים. 

הכל בסדר עם הבחור למעלה כל עוד אתה משפריץ בפנים, אצלנו בבית אומרים

God only cares about the creampie

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix
  • משעמם 1
  • מצחיק 9

פורסם (נערך)

תשמע, קשה. קשה ומעליב. לא מקנא בך. הפאק באמון מאוד גדול ולא ניתן לגשר עליו בקלות. קודם כל מצטער שחווית את זה ומקווה שתצליחו להתגבר על זה, במידה ואתם באמת אוהבים. 

אני יכול לומר לך שמה שהייתי עושה, זה פשוט לוקח את הדברים שלי ועוזב לכמה ימים להורים או לנוח. לא כדי לנפוש, אלא כדי לחשוב. במקרה שלך זה אולי יעזור לה להבין כיצד אתה תופס את חומרת המעשה, אם השיחה איתה לא הבהירה לה, או אם בעזרת התקשורת שלכם אתה לא מצליח להבהיר לה שאתה פאקינג לא יודע איך אתה אמור להמשיך ולסמוך על אשתך ומה עוד היא מרשה לעצמה לעשות מאחורי הגב שלך. בשבילך זה טוב כי זה יעזור לך באמת לחשוב ולראות את החיים שלך בלעדיה. אולי פתאום תגלה שאתה מאושר עד הגג ואולי תגלה שאתה אומלל וילד נוסף שווה את זה (וזה עדיין לא ישנה את זה שמה שהיא עשתה פסול בכל רמה אפשרית).

אני כן חושב שטיפול זוגי יכול לעזור, גם לזוגות עם תקשורת מעולה וגם לכאלו שפחות. לא יודע איפה אתם על הסקאלה, אבל זה ממש מועיל להרבה אנשים. הייתי מנסה. 

מאחל הצלחה.  

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון גרוע 3
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 45 דקות, ניקו פ. כתב:

תשמע, קשה. קשה ומעליב. לא מקנא בך. הפאק באמון מאוד גדול ולא ניתן לגשר עליו בקלות. קודם כל מצטער שחווית את זה ומקווה שתצליחו להתגבר על זה, במידה ואתם באמת אוהבים. 

אני יכול לומר לך שמה שהייתי עושה, זה פשוט לוקח את הדברים שלי ועוזב לכמה ימים להורים או לנוח. לא כדי לנפוש, אלא כדי לחשוב. במקרה שלך זה אולי יעזור לה להבין כיצד אתה תופס את חומרת המעשה, אם השיחה איתה לא הבהירה לה, או אם בעזרת התקשורת שלכם אתה לא מצליח להבהיר לה שאתה פאקינג לא יודע איך אתה אמור להמשיך ולסמוך על אשתך ומה עוד היא מרשה לעצמה לעשות מאחורי הגב שלך. בשבילך זה טוב כי זה יעזור לך באמת לחשוב ולראות את החיים שלך בלעדיה. אולי פתאום תגלה שאתה מאושר עד הגג ואולי תגלה שאתה אומלל וילד נוסף שווה את זה (וזה עדיין לא ישנה את זה שמה שהיא עשתה פסול בכל רמה אפשרית).

אני כן חושב שטיפול זוגי יכול לעזור, גם לזוגות עם תקשורת מעולה וגם לכאלו שפחות. לא יודע איפה אתם על הסקאלה, אבל זה ממש מועיל להרבה אנשים. הייתי מנסה. 

מאחל הצלחה.  

תודה רבה אחי 

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...