אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,368 נושאים בפורום הזה
-
תרומת ציורים
מאת סלע- 0 תגובות
- 4 אלף צפיות
ערב טוב אמי היקרה, פנסיונרית וציירת חובבת, החליטה לעשות סדר בבית. יש לה עשרות ציורים שאותם היא מתכוונת לתרום. מי שמקושר למוסדות שישמחו לראות קצת צבע על הקירות(דיור מוגן, בתי חולים וכו') מוזמן ליצור אתי קשר כדי שנוכל לקדם את העניין. חלק מהציורים ניתן לראות ביוטיוב תחת ester sela paintings. אשמח לפניות תודה
הודעה אחרונה מאת סלע, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בניין יחסית חדש. הכל על פניו תקין, הגומיות של הדלת שלמות, הסף של הדלת ישר, הדלת ישרה,הכל סגור כולל פתח המיזוג והחלון ועם זאת מריחים בישולים מהמטבח במהירות. כמה שלא הסתכלתי אני לא מוצא בעיה. אם הייתי יכול להשתמש במכונת עשן לראות מאיפה הדליפה הייתי עושה זאת. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? האם יש חומר איטום שאפשר להוסיף הסף הדלת?
הודעה אחרונה מאת natco, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, מתכנן בדיוק שיפוץ חדר שירותים שיש בו גם מקלחון פעיל בקומת קרקע של בית פרטי וקבלן שיפוצים שהזמנו טוען שעדיף לא לאטום את הבטון שמתחת לריצוף אלא להיפך - לעשות חורים בבטון כדי שבמידה ויש נזילה המים ייצאו דרך הבטון לאדמה ולא יעלו דרך הקירות ויגרמו לנזק. אישית, בשיפצים שביצעתי בעבר תמיד ביצעתי איטום בחדרים הרטובים של הבטון + קירות עד לגובה 30-40 ס"מ (לאחר הנחת הצנרת וביטונה). מה עדיף? הגישה של קבלן השיפוצים או כפי שפעלתי עד כה?
הודעה אחרונה מאת גור אדם, -
- 7 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
רוצים לקחת מע"מ על עמלת האמרה. https://www.ice.co.il/tourism/news/article/883617 רשות המסים מתכננת לייקר את עמלות השימוש בכרטיס האשראי בחו"ל ולגבות מע"מ על סך 17%. העלייה הצפויה נובעת ממחלוקת בת שש שנים בין בין חברות כרטיסי האשראי לרשות המסים, שכעת עשויה להסתיים בפשרה.
הודעה אחרונה מאת urich, -
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלומות הו פורום יודע כל, אני מחפש עציץ קטן שגם לא ימשיך לגדול כדי לשים מתחת לטלוויזיה. כמוכן שלא יצטרך אור שמש. יש לי עציץ נפלא במטבח שגודל וגודל בלי אור שמש אבל הוא לא מתאים כי הוא פשוט לא מפסיק לגדול- מצאתי כל מיני רשימות של צמחים שלא צריכים אור שמש אבל לא ברור מה הגודל שלהם והאם הם ממשיכים לגדול. תודה מראש לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה דעתכם על התחום? הרבה יועצים מסביבי עושים כסף טוב, עבודה מעניינת, לא קשה מדי. חושב להתחיל קורס בחודש הקרוב בחברה רצינית בקורס 16 מפגשים. תודה על התגובות בעד ונגד
הודעה אחרונה מאת BloodFist, -
- 6 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום. רוצה לשתף בחוויה שהייתה לי בתקופה שגרתי בנורווגיה. אקדים ואומר שמעולם לא היה לי מפגש עם המשטרה בארץ, אפילו לו דו"ח תנועה. אז ככה, יום שבת, תחילת החורף, אני נמצא עם חברים בבית בכפר קטן שגרנו, בית קרקע בעל 3 קומות. יושבים שותים קצת, מתכוננים לצאת לאיזה פאב. מולנו יש בית שגרים 2 זקנים, מולם יש בית נטוש, שמשהוא התחיל לבנות ולא סיים, או בתהליך בנייה. פתאום אני קולט בזוית של העין אור כתום חזק, הבית "הנטוש" התחיל לעלות באש, אבל ממש, כולו(בתי עץ, נורווגיה). בזמן הזה היה איתי עוד ישראלי שבא לבקר חברה טובה שלו, הגיע לשבועיים ביקור. רצים למטה אני והוא, אני עם גרביים, בלי נעליים. רצים לבית שעולה באש, וזה כמו בסרטים, החלונות מתפוצצים מהחום, החוטי חשמל שמעל,…
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלומות. בחדר השינה שלי יש נקודה בתקרה שסירבה לקבל צבע כמו שצריך כשצבעתי אותה, ולאחרונה אני רואה שהטיח מתחיל להתקלף שם. מה עושים מכאן? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
מחפש פתרון למספר ישראלי או אמריקאי נוסף, ללא הגבלת זמן, ללא תשלום חודשי (טוקמן ללא הגבלת זמן?)
מאת MoonKnight- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי, מחפש אפשרות למספר ישראלי או אמריקאי חדש, שצריך לקבל SMSים, ללא תשלום חודשי, וללא הגבלה ל 30 יום (מוכן להתפשר על כחצי שנה אם אין ברירה) מוכן לשלם תשלום חד פעמי על סים ואפילו על טעינה אם צריך יש לי במכשיר תמיכה ב eSim אם זה עוזר יש כזו חיה?
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
אני מתכנן מטבח חדש לא גדול ומנסה לחסוך מקום, חשבתי במקום לרכוש תנור בילט אין ומיקרוגל רגיל שנכנס לתוך קלאפה מעל התנור, לרכוש מכשיר משולב שיחליף את שני המוצרים באחד, (לדוגמא: תנור משולב מיקרו דגם H7640 BM מילה Miele | קרייזמן (kreizman.co.il)), האם יש לכם נסיון עם מכשיר שכזה? האם זה sustainable? הוא עובד טוב כתנור כמו תנור רגיל? תודה
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
צינור השקייה
מאת ד ו ד- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
מדובר בצינור השקייה לגינת מרפסת חשופה לשמש. מחפש צינור השקייה 1/2 גמיש ונוח לקיפול , עמיד בתנאי חשיפה לשמש מרבית שעות היום. ראיתי את הצינור "המזדקף מקצת למקס" , לא חושב שיתאים למשימה ואולי כן, בכל מקרה דעתכם וההמלצות שלכם חשובות מאוד.
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
בגדול לכל אורך חיי שתיתי מי ברז בעיר הולדתי ומעולם לא הייתה בעיה. לאחרונה עברתי לבניין בן יותר מ60 בעיר במרכז הארץ, כבר בפעם הראשונה ששתיתי את המים מהברז היה להם טעם מוזר. כעת אני שם לב שאחרי מספר מועט של הרתחות מים מהברז בקומקום נוצרת שכבה שקופה\לבנה מוזרה על דופן הקומקום, ועל פני המים יש כמו שכבה עדינה ממש של חומר כל שהוא. צירפתי תמונות. אציין שאני משתמש רק במים קרים (לא מהדוד אלא ישר מהצנרת העירונית). בגדול הייתי רוצה להמנע מקנייה של מים מינרלים\תשלום על תמי4\ בריטה\ סננים למיניהם, אלא פשוט לשתות מים מהברז וזהו זה. אבל אני רוצה לוודא שאני לא שותה רעל. כמו כן ראיתי שבדיקת מים מתאגיד המים העירוני עולה יותר מ500 ש"ח, סכום שלא ממש בא לי להוציא על התענוג המפוקפק. …
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אהלן חברה המחירים פה בארץ של רחפנים לא נורמאלי ולהזמין מחול הבנתי שלא כזה פשוט בגלל התקנים של תדרים וכו' מחפש להזמין 2 אחד לי ואחד לגיסי שיש לו יום הולדת בקרוב מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? מישהו הזמין והגיע והוא מרוצה מהמוצר? הדרישות עד 100 דולר שיהיה gps (עמידה וחזרה למקום) עמיד כמה שניתן בפני נפילות מצלמה חובה עדיף לנורמאלית קל לתפעול לשנינו אין נסיון בכלל בהטסה ראיתי המון שעומדים בתקציב ומשאירים לי עודף אבל אני לא באמת בטוח מה יגיע אם בכלל בגלל כל התקנים תודה לכל העוזרים שמואל
הודעה אחרונה מאת roiei, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברים, הייתי רוצה להתחיל תחביב חדש( או שלא). אני חובב הגה מאוד גדול. וראיתי שהיום יש כבר משחקי vr, של מירוצים שאפשר לשחק איתם, עם הגה ודוושות והכל, וגם עם מושב שזז לפי המשחק. מאוד הייתי רוצה לקנות ציוד של כיסא שזז, הגה ודוושות וקונסולה מסוימת שתתמוך גם בvr. מישהו יודע להגיד לי כמה דבר כזה אמור לעלות? ( לא עכשיו גיימינג מטורף כן?) מאיזה תקציב כדאי להתחיל דבר כזה בכלל?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
קיר דקורטיבי שקרס 1 2
מאת avizaz-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
השאלה היא כזו, מי אשם ואת מי אני צריך לתבוע. התקנתי קיר דקורטיבי מחברת רהיטים מוכרת, אחרי כחודש הפאנלים של הקיר קרסו במזל לא על אף אחד, הרסו 3 רהיטים שגם הם נקנו מאותה חברה. התרעתי לחברה שהקיר לא יציב כשבוע וחצי לפני שזה קרה, הם כמובן לקחו את הזמן ולבסוף זה קרס. הסכום הכולל של הנזק, בלי לדבר על הקיר שכרגע נראה זוועה כבר חודש ומשהו זה כ25 אלף שקל (עלות של הריהוט והקיר). מהרגע שהקיר נפל עד שהם טרחו להגיע אליי הביתה עברו 3 שבועות, דבר מרתיח שכשלעצמו מאחר ואני הייתי צריך להסיר פלטות שעוד כן הצליחו להחזיק כדי שלא יפלו. בקצרה, כל ההתנהלות שלהם על הפנים, בסוף הביאו מומחה שטען שהקיר לא עומד בתקן ולכן הכל נפל, הדירה חדשה נמסרה במרץ, הקיר הותק…
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
-
מצ"ב תוכנית פריסה לריצוף שנמסרה ע"י המעצבת שלי לקבלן, שקיבל והסכים לבצע אותה בזמנו. הבעיה היא הריצוף באיזור הדלת של החדרים הרטובים. כשקיבלנו את הדירה ראינו את התמונות המצ"ב - הקבלן אומר שככה זה מופיע בתוכנית ולכן הוא יישם כך.. 1) בתוכנית מופיע בבירור שקו החלפת הריצוף אמור להיות מתחת לדלת. הדלת מוקמה בחלקו האחורי של המשקוף וקו החלפת הריצוף נשאר במקומו. 2) המעצבת, בעלת 10 שנות ניסיון, טוענת שכל תוכניותיה כאלה, ומעולם לא נתקלה בביצוע אידיוטי שכזה. עו"ד שייצגה אותי בקניית הדירה אומרת שלדעתה אין פה שאלה בכלל והקבלן טעה. לפני שאני מפעיל אותה בתור צעד אחרון - אשמח לשמוע את דעתכם בנושא - יכול להיות שלקבלן יש פה קייס ובצעדים משפטיים לא אצליח ל…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
היי, אחותי עובדת במסעדה מסוימת כשנה ו7 חודשים. ממה שאנחנו רואים בתלוש, מעולם לא שולם לה פנסיה, רציתי לדעת מה אפשר לעשות? בלי קשר, מתייחסים אליה לא יפה במקום העבודה והיא רוצה לעזוב. היא אמורה לקבל פיצויים מעבר לימי חופש שצברה? מצרף תלוש שכר.
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מעוניין לצבוע מספר נקודות חסר במעקה של מדרגות בתוך הבית. בניסיונות צביעה קודמים התקבלה צביעה לא חלקה, והצבע לא החזיק מעמד. הצבע שיש לי, שעורבב לצורך התאמה לגוון המקורי (לפי לוח גוונים RAL) הוא אוניאור של נירלט. האם יש כאן מי שיוכל לייעץ לי איך לקבל תוצאה יותר טובה ולטווח ארוך?
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, רכשנו שולחן כתיבה פשוט דרך אתר גרופון וקיבלנו מוצר אחר עם מעט פגמים. פניתי לספק וביקשתי לבטל את העסקה. הם תיאמו לי איסוף להיום (נראה אם באמת יקרה) ואמרו לי לפנות לגרופון לטובת ביטול העסקה. פניתי לגרופון הרגע, עכשיו אני ממתין שיצרו עימי קשר מהחברה וגם שיאספו את המוצר. מה אומרים, יילך חלק?
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הזוי! באמת שהזוי. אני צריך לקנות פילטר למים של אוורפיור everpure h104 ראיתי לפני שבועיים+- ב220 שקל ,ככה גם אני קונה אותו כל שנה. פתאום נהיה 280 פתאום 350 עכשיו 400 ויש גם מיסים. מה? עכשיו הוא בכלל מראה שגיאה
הודעה אחרונה מאת nev, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברים, הקומפרסור שלי פולט שמן דרך הפקק של מילוי השמן. לפי דעצי חודר אוויר דרך הצילינדרים לאגן שמן בקומפרסור, ואז הוא זורק שמן. אבל אני לא מבין בזה בכלל אז אני פונה אליכם. מה יכולה להיות הבעיה? קומפרסור של בנימינוביץ ובנו מצורפת תמונה.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אתמול חיברתי דיסק SSD חיצוני לראוטר של בזק, מיד בכול הטלוויזיות הופיעה איקון Bezeqint DLNA Server ודרכו ניתן לגשת לדיסק ולנגן סרטים. הבעיה היא שהיום הוספתי סרט חדש לדיסק ואותו הטלוויזיות לא רואות... איך אפשר לרענן את התיקיה בטלוויזיה כדי שגם התוכן החדש יופיע? תודה
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, גם המדיח הקודם שהיה לנו התקלף והחלק החיצוני של הדלת הוחלף במסגרת האחריות. לפני כמה חודשים קנינו מדיח חדש מהסדרה היותר יקרה וגם הוא מתחיל להתקלף אחרי חודשיים. הדלת החיצונית מצופה ביריעת פלסטיק דקה ומתחתיה פח. מופיעות בועות ומתחתיהן חלודה... מה גורם לזה? גם לכם זה קורה?
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
האם חוקי לחייב בסכום גבוה מהסכום שסוכם בטענה (בדיעבד) כי תוספת העלות נובעת מתשלום באשראי? 1 2
מאת m1011409-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מעשה שהיה כך היה: לאחר שהבחנתי כי המצבר שלי שבק חיים, עשיתי סקר שוק ובמסגרתו חייגתי ל'*** מצברים' (מצנזר זמנית את השם, לאור התגובה כי יתכן והפעולה חוקית) שם ענה לי בחור שהציע לי מצבר של חברת בוש בעלות של 530 ש"ח, הסכמנו על המחיר וכעבור שעה הגיע מתקין אשר התקין את המצבר, ווידאנו את המחיר - 530 ש"ח - מסרתי לו את כרטיס האשראי, קיבלתי חשבונית וחזרתי למקום עבודתי ואף המלצתי לעמיתי על השירות הטוב. היום אני נכנס לתומי לחשבון ומבחין כי חייבו אותי בסכום של 545 ש"ח ולא 530 כפי שסוכם. חייגתי לאותו בית עסק, ענה לי אותו נציג (בעל העסק?) שאמר שזאת תוספת עבור התשלום באשראי וזה רשום בתקנון באתר (בין אם רשום ובין אם לא, המצבר הנ"ל כלל לא מ…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה לגבי מיכל גז 12 ק"ג למנגל. המיכל שייך לחברת גז מסויימת וצבוע בצבע שלהם, כמובן הם גם קיבלו עליו בזמנו "דמי פיקדון". מה המצב החוקי? אין עוברים להחלפה בחברה אחרת? במקביל אם עוברים בכלל דירה לכתובת אחרת, האם ניתן לקחת את המיכל הלאה? כל הרשת מפוצצת בחוקים של העברת ספק למקרה של בית משותף וצובר גז, אבל לא מצאתי הנחיות לבית פרטי עם מיכלים
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, השאלה בכותרת, אשמח להמלצות גם בארץ גם בחול אלי אקספרס וכו
הודעה אחרונה מאת omricn, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
כל שנה אני קונה זוג בחנות קטנה באור יהודה והפעם אין לו מלאי. המטרה: מחיר נמוך מ-450 ש"ח אזור השפלה / מרכז / ירושלים / צפון אשמח לעצותיכם.
הודעה אחרונה מאת garicho, -
-
החנות הזאת, שאני ממש ממליץ עליה, טוענת שיש להם רק את זה. תפתח את המנוע ותתחיל לחפש אם לא זה לא זה. https://bikesonline.co.il/products/גיר-קומפלט-250?gclid=Cj0KCQjw9ZGYBhCEARIsAEUXITUug9n4cNMVimbbfZkSvgymX6LTqK-zxj0Em5iooYFQxaA3Agk1KZ0aAgQiEALw_wcB כמה סוגים יש? איך זה נקרא באנגלית? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב אז הגיע הרגע במסעי המוטורי שבו מה שאני רוצה וצריך זה קלנועית: כרגע נראה שרוב הדגמים בארץ הם שעתוקים אחד של השני (אני מניח שהכל מגיע מסין), אז כרגע הדגם המוביל הוא ה GO GO 4 שבתמונה שהוצע לי סביב 9-10K. ליד שרה יש דגם מאוד דומה עם מפרט כמעט זהה (לא בטוח לגבי בולמי הזעזועים) - במחיר של 3.5K. מטרת הקלנועית היא לנסיעות קצרות בתוך השכונה ובקניון, רק על מדרכות. להתנסות ראשונה בקלנועית ועם סימני שאלה לגבי אחסון, טעינה פירוק וכו' אני חושב שעדיף ללכת על זו של יד שרה כנראה (לצערי עוד לא יצא לי להתנסות בה פיזית), אבל אודה מאוד לדעתכם באופן כללי. בנוסף, יש לי כבר מלא…
מה אומר החוק לגבי זה? 1 2 3 4 7
מאת Liquidator-
- אחראי פורום
- 20 עוקבים
- 98 תגובות
- 12.7 אלף צפיות
אני חולה לא מרגיש טוב, נתתי למנהל עבודה אישור מחלה הוא לא מוכן לקבל את האישור, חושב שעושים לו בכוונה, מתקשר ללא סוף טלפונים, אני נתתי אישור מחלה אמרתי לו שאני לא מרגיש טוב אבל לא מוכן להרפות. מי כאן שמבין בדיני עבודה יודע מה החוק אומר לגבי זה?
-
מי מחובר 27 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,690 אורחים (הצג רשימה מלאה)