Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול לכל אורך חיי שתיתי מי ברז בעיר הולדתי ומעולם לא הייתה בעיה. לאחרונה עברתי לבניין בן יותר מ60 בעיר במרכז הארץ, כבר בפעם הראשונה ששתיתי את המים מהברז היה להם טעם מוזר. כעת אני שם לב שאחרי מספר מועט של הרתחות מים מהברז בקומקום נוצרת שכבה שקופה\לבנה מוזרה על דופן הקומקום, ועל פני המים יש כמו שכבה עדינה ממש של חומר כל שהוא. צירפתי תמונות. אציין שאני משתמש רק במים קרים (לא מהדוד אלא ישר מהצנרת העירונית).

בגדול הייתי רוצה להמנע מקנייה של מים מינרלים\תשלום על תמי4\ בריטה\ סננים למיניהם, אלא פשוט לשתות מים מהברז וזהו זה. אבל אני רוצה לוודא שאני לא שותה רעל. כמו כן ראיתי שבדיקת מים מתאגיד המים העירוני עולה יותר מ500 ש"ח, סכום שלא ממש בא לי להוציא על התענוג המפוקפק.

מישהו כאן מבין בתחום? האם המים ראויים לשתיה? אני צריך לעשות משהו בנושא?

תודה

20220823_084858.thumb.jpg.3b9fd114c29dae903d93676ca3f3ab56.jpg

2085908389_WhatsAppImage2022-08-26at11_26_45AM.thumb.jpeg.46f62d44c8c4a9dc897b0e4b4a55eb50.jpeg

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מה קורה אצל השכנים?

מה אתה יודע על צנרת המים העירונית בסביבה ועל הצנרת בבניין ובדירה בה אתה גר?.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סביר להניח שאין שום דבר מזיק לבריאות במים אבל בשביל לטפל בטעם תצטרך פילטר כלשהו - בריטה, סנן תת-כיורי, וכו'.

השכבה הלבנה היא כנראה אבנית, כלומר המים קשים יחסית. מניסיוני פילטר בריטה מטפל מצוין גם בנושא זה. לחילופין תרתיח מדי פעם קומקום עם מלח לימון להסרת האבנית ממנו.

פורסם

כמי שגר כל חייו בעיר עם מים קשים מאד (חיפה), אני מבצע ניקוי קומקום עם מלח לימון פעם בשבוע: מרתיח מים מלא הקומקום, מוסיף 2 כפות מלח לימון, כעבור 10 דקות שופך את המם, שוטף את הקומקןם, מרתיח קומקום מלא נוסף, שופך את המים ומחזיר את הקומקום לשירות רגיל.

עם זאת, צה שצד את עיני הוא גיל הבניין, מה שמעלה תהיות לגבי התשתיות בבניין ובשכונה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פילטר ב 70-100 שקל פעם בחצי שנה או שנה, לא יהרוג אותך.

זה אולי לא יפתור לך את בעיית האבנית, אבל לפחות תוכל לשתות "מים מהברז".

יש לך השקעה חד פעמית של ברז כיורי כלשהוא עם מפצל T לברז ניל ואולי עוד כמה חיבורים.
באופן אישי משתמש ב Omnipure SCL-10 בתמי4 שבבית וגם שאני בעבודה (עבדתי לאחרונה בכמה מקומות שהמים מהברז מגעילים ברמות, ונמאס לקנות ולסחוב שישיות מים). השקעה חד פעמית ואין בעיה למלא בקבוקים למקרר או ישירות לקומקום ולהרתיח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דווקא הפילטר שציינת כן יפתור לו את בעיית האבנית מכיוון שמכיל פוליפוספט. מנגד יש ויכוח האם המגע שלו עצמו במים מזיק לבריאות או לא.

פורסם
לפני 8 דקות, A_lex כתב:

דווקא הפילטר שציינת כן יפתור לו את בעיית האבנית מכיוון שמכיל פוליפוספט. מנגד יש ויכוח האם המגע שלו עצמו במים מזיק לבריאות או לא.

יש וויכוח, אין מחקר שמעיד שהוא מזיק.

מקביל לאומני יש בארץ גם k2010 קוריאני, לא פחות טוב, אולי יותר זול.

Miata ND2

פורסם
לפני 10 שעות, Charge כתב:

בגדול לכל אורך חיי שתיתי מי ברז בעיר הולדתי ומעולם לא הייתה בעיה. לאחרונה עברתי לבניין בן יותר מ60 בעיר במרכז הארץ, כבר בפעם הראשונה ששתיתי את המים מהברז היה להם טעם מוזר. כעת אני שם לב שאחרי מספר מועט של הרתחות מים מהברז בקומקום נוצרת שכבה שקופה\לבנה מוזרה על דופן הקומקום, ועל פני המים יש כמו שכבה עדינה ממש של חומר כל שהוא. צירפתי תמונות. אציין שאני משתמש רק במים קרים (לא מהדוד אלא ישר מהצנרת העירונית).

בגדול הייתי רוצה להמנע מקנייה של מים מינרלים\תשלום על תמי4\ בריטה\ סננים למיניהם, אלא פשוט לשתות מים מהברז וזהו זה. אבל אני רוצה לוודא שאני לא שותה רעל. כמו כן ראיתי שבדיקת מים מתאגיד המים העירוני עולה יותר מ500 ש"ח, סכום שלא ממש בא לי להוציא על התענוג המפוקפק.

מישהו כאן מבין בתחום? האם המים ראויים לשתיה? אני צריך לעשות משהו בנושא?

תודה

20220823_084858.thumb.jpg.3b9fd114c29dae903d93676ca3f3ab56.jpg

2085908389_WhatsAppImage2022-08-26at11_26_45AM.thumb.jpeg.46f62d44c8c4a9dc897b0e4b4a55eb50.jpeg

זה סהכ אבנית. סינון לא משפיע על זה כל כך.

איפה גרת עד עכשיו?

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, Transporter כתב:

למה לשתות מים מברז כששישיה של מי עדן עולה כמה שקלים? מה ההגיון?

שמע אתה חתיכת טרול הזוי שלא ברור איך לא נמאס לו להספים את הפורום הזה.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 3
  • מצחיק 7
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 8 שעות, Transporter כתב:

למה לסחוב שידיה כשיש לידך ברז?

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 13 שעות, Transporter כתב:

נשמח לשמוע מה אתה יודע על מי ברז.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 43 דקות, Night Driver כתב:

נשמח לשמוע מה אתה יודע על מי ברז.

רק ביטוח לאומי משתמשים במי ברז!

• מצחיק 1

יום טוב גם לך

פורסם

דווקא לא.

מי ברז בארץ מצויינים מבחינה בריאתית. יש לי תמי 4 גם בבית וגם בעבודה ולרוב אני שותה מהברז.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 43 דקות, Night Driver כתב:

מי ברז בארץ מצויינים מבחינה בריאתית

בביקור הבא שלך במערב גרמניה או בהולנד, קפוץ אלי תשתה מים מהברז אצלי... גם טעים, גם אין אבנית. מוכן לעלות צילום של הקומקום שלי שעובד בצורה יומית שאחרי 3-4 שנים הוא די נקי.

הזכרתי לעצמי את זה:

ספוילר

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...