Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, Derish כתב:

כלל אצבע: כשזה תנור משולב עם מיקרוגל - סבבה. כשזה מיקרוגל משולב עם תנור - חבל על הכסף.

אני עם מיקרו משולב כבר הרבה שנים ולא מוותר עליו. כל דבר שנכנס מבחינת נפח נעשה בו ולא בתנור.

לפני 8 שעות, ניקו פ. כתב:

תמיד היו לי גם וגם ולא זוכר מתי פעם אחרונה הפעלתי מיקרו ותנור במקביל. אולי פעם בחצי שנה כשאני אופה משהו ומתעצל להמיס את השוקולד מעל מים רותחים. 

לגבי מיקרו, אצלי בגובה חזה ראש וזה הרבה יותר נוח לי מאשר מותן. 

לזוג או אפילו לזוג עם 2 ילדים נדיר שתפעיל את שניהם אבל באירוח לארוחה תשתמש בשניהם לא מעט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 33 דקות, Night Driver כתב:

אני עם מיקרו משולב כבר הרבה שנים ולא מוותר עליו. כל דבר שנכנס מבחינת נפח נעשה בו ולא בתנור.

לפני כעשרים שנה היה לנו בבית ניסיון חיובי דומה. לצערי כל המכשירים המשולבים שעברו אצלנו או אצל חברים מ-2010 בערך הראו ביצועים מאכזבים והובילוני למסקנה הנ"ל, זה הרגיש כאילו יום אחד היצרנים פשוט הפסיקו לקחת את הנושא ברצינות. שמח לשמוע שזה עדיין עובד בשבילך. 

פורסם

שארפ.

אחרי 2 סינים העדפתי לדלם פעם וחצי על מכשיר טוב והוא משרת אותנו כבר 6 שנים.

• רעיון טוב! 1

פורסם

@Night Driver מיקרו משולב בתנור או בטוסטר - אובן?

אצלנו המצב ברור מאוד - כשאשתי נכנסת לטראנס של אפיה וצליה - וזה קורה לפחות פעמיים בשבוע - התנור פועל לפחות 3-4 שעות ברצף. אם צריך לחמם משהו (אפילו, למשל, להמיס שוקולד או מרגרינה לצורך האפיה) המיקרו מגוייס. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אולי פספסתי את זה, אבל כמה אתם/אתה בשלנים בתכלס? ומה אופי הבישול? כמה אתם משתמשים במיקרו ובתנור כיום?

יש לי חברים שלא משתמשים בתנור בכלל (למרות שהתעקשו על אחד טוב), אני אישית לא השתמשתי במיקרו איזה 3-4 שנים לפני שעברתי לגור עם חברה שלי, ויש לי קולגות שהתנורים שלהן עובדים בגדול מצאת החמה עד צאת הנשמה.

איפה אתם נמצאים על הסקאלה - משתמשים כל יום בתנור או פעם בחג? התשובה לשאלה הזו היא כנראה מה שיכתיב מה באמת מתאים לכם.

אני אישית לא אוהב מכשירים משולבים גם כי יותר מדי פעמים הם ברווז (שוחה, עף, הולך - ולא עושה אף אחד מהם כמו שצריך), וגם כי כשאחד מת - שני שימושים מושבתים. עכשיו תחשוב שערב שישי או שאתם מארחים - ומרפי מתדפק על דלתכם.

בכל מקרה, בלי להכיר אתכם, את הדירה או את הצרכים שלכם כלל - לדעתי המקום שנחסך בוויתור על תנור, הוא שולי יחסית לתסכול שתחוו אם אתם משתמשים בתנור לעתים תכופות.

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
פורסם (נערך)

פות"ש - בתוכנית שלך חסר לי הכלי הכי בסיסי במטבח: הכיריים. היכן הם נמצאים?

לדעתי המטבח הזה בעייתי מאד מבחינת שטח עבודה. אני לא יודע מה יש באי שמאחור, אבל משטחים ברוחב 45 ס"מ משני צידי הכיור ממש לא מספיקים ליותר מחיתוך סלט. אם אתה רוצה לאפות עוגה - היכן תעמיד את המיקסר? האם יש לך שקעי חשמל מתאימים?

עוד שאלה שרק פות"ש יוכל לענות עליה, מבחינת המידות: האם מקרר אינטגרלי יהיה הפתרון הטוב ביותר, מבחינת ניצול השטח המוגבל?

פות"ש - האם אתם כבר מחוייבים סופית על תכנון המטבח? האם יש אופציה ללכת עם המידות לעוד מעצבות ולקבל רעיונות לניצול יותר יעיל של השטח, ולחשוב היטב על היחס בין שטח העבודה לנפח האחסון.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 44 דקות, sperial כתב:

@Night Driver מיקרו משולב בתנור או בטוסטר - אובן?

אצלנו המצב ברור מאוד - כשאשתי נכנסת לטראנס של אפיה וצליה - וזה קורה לפחות פעמיים בשבוע - התנור פועל לפחות 3-4 שעות ברצף. אם צריך לחמם משהו (אפילו, למשל, להמיס שוקולד או מרגרינה לצורך האפיה) המיקרו מגוייס. 

משולב באפייה וגריל. אפילו עוגות אני אופה בו.

לפני 41 דקות, daniel.asu כתב:

יותר מדי פעמים הם ברווז (שוחה, עף, הולך - ולא עושה אף אחד מהם כמו שצריך),

למה ככה?

@ברווזשלנו בחור טוב.

• מצחיק 4

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, sperial כתב:

פות"ש - בתוכנית שלך חסר לי הכלי הכי בסיסי במטבח: הכיריים. היכן הם נמצאים?

לדעתי המטבח הזה בעייתי מאד מבחינת שטח עבודה. אני לא יודע מה יש באי שמאחור, אבל משטחים ברוחב 45 ס"מ משני צידי הכיור ממש לא מספיקים ליותר מחיתוך סלט. אם אתה רוצה לאפות עוגה - היכן תעמיד את המיקסר? האם יש לך שקעי חשמל מתאימים?

עוד שאלה שרק פות"ש יוכל לענות עליה, מבחינת המידות: האם מקרר אינטגרלי יהיה הפתרון הטוב ביותר, מבחינת ניצול השטח המוגבל?

פות"ש - האם אתם כבר מחוייבים סופית על תכנון המטבח? האם יש אופציה ללכת עם המידות לעוד מעצבות ולקבל רעיונות לניצול יותר יעיל של השטח, ולחשוב היטב על היחס בין שטח העבודה לנפח האחסון.

הכיריים נמצאות על האי ממול ורוב שטח העבודה הוא על האי באמת

מקרר אינטגרלי ברוחב 60 להבנתי זה המקרר ה"נורמלי" הכי קטן שיש, אני לא מעוניין לשים מקרר מיני

לא מחוייבים סופית על תכנון המטבח, המעצבת היא אנחנו ואשת חברת המטבחים

מיכוון שהמטבח קטן, אנחנו רוצים כמה שיותר מכשירים אינטגרליים (מקרר, מדיח) בכדי שהמטבח יהיה יותר אסטתי מבחינת מראה

עריכה אחרונה על ידי adi89
פורסם

כיוון שהמטבח קטן אתם צריכים לחשוב קודם כל פונקציונאלית, האסתטיקה במקום השני. זה לא שיש לכם וילה עם מטבח לתצוגה ומטבח לעבודה - יש לכם מטבח אחד, וקטן.

לפני כעשור עמדתי לפני שיפוץ של דירה, כולל מטבח לא גדול. מה שעשינו היה שעברנו עם המידות באיזה 8-10 חברות מטבחים, וקיבלנו הצעות לעיצוב. כיוון שהעיצובים האלה לא נמסרים בכתב, ביציאה מכל משרד רשמנו סקיצה של ההצעה. עם כל הרעיונות שקיבלנו ישבנו עם המעצבת ותכננו את המטבח, שאותו בנה נגר פרטי במחיר בערך שליש ממה שדרשו החברות הגדולות.

אני חוזר על שכתבתי קודם: אתם זקוקים למשטח עבודה שעליו יהיה מקום לעבוד, וגם להניח מכשירים. לגבי חלקם, למשל המיקסר, יש פתרונות שמאפשרים לאחסן אותם ולשלוף אותם בקלות בעת הצורך. אבל בלי לעבור בכמה חברות, ולהכיר את הפתרונות המוצעים על ידי כמה מעצבות, אתם עלולים לפספס ידע חשוב.

• רעיון טוב! 1

פורסם

המכשירים המשולבים של סימנס, בוש ודומיהם (תכין 5000 שח ומעלה) הם ברמה סופר-גבוהה. זה ממש לא מיקרו משולב כמו שאתה מכיר מ"פעם".

בדירה שלי אמא שלי יש סט של סימנס מ 2013, תנור BI רגיל ומעליו מה שנוהג לומר "מיקרו" משולב תנור אבל זה באמת להפך, תנור משולב מיקרו. מבפנים הוא רחב בדיוק כמו תנור BI סטנדרטי.

לא היה לנו לפני אף פעם מכשיר משולב - והמכשיר הזה הוא הפתעה שאם היינו יודעים עליה קודם לכן, התנור לא היה נקנה.
הוא פשוט עושה הכל - ולא סתם עושה הכל, עושה הכל *מצויין* !

תשקיע, תרוויח. אל תתקמצן.

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

יפה שזה ניסיונך, בשנים האחרונות אני מאוכזב מאוד ממוצרי BSH. כמה מוצרים שקנית י ב-5-7 השנים האחרונות ואינם מתפקדים כראוי - שואב אבק שפשוט היה מפסיק לפעול אחרי כמה דקות, ולא עזר שום ניקוי, תנור אפיה ששבק אחרי 5-6 שנים, מייבש שבכל הפעלה משאיר כמה כבסים רטובים ומדיח כלים שתא הסבון שלו נוזל ואני צריך לעשות  תרגילים כדי להשתמש בנוזל ניקוי, ששוחק את הכלים פחות מטבליות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

לפני הרבה שנים היה לי מיקרו משולב עם גריל של דלונגי
הוא לא היה מוצר זול לזמנו
עשה עבודה מצוינת עד כדי אפיית עוגות קטנות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...