Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפוך גוטה. כל זמן שלא שילמת לה הכל יש לך מנוף. אחרי... דבר ללמפה

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרוש ממנה טיפול ופיתרון. 

היא זו שעובדת מול הקבלן והיא זו שצריכה לפקח. 

בין אם טעתה ובין אם לא פיקחה האחריות היא שלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הקבלן היה צריך להעיר לאדריכלית שיש טעות בתוכנית. לא עובדים כמו תוכי.

זה ברור שצריך לרצף עד קו 0 הפנימי של המשקוף,

מי ירצה שהריצוף יבלוט החוצה.

כל דבר שהוא לא בגדר הסביר צריך להדליק נורה לקבלן מקצועי, ושואלים את המתכנן אם משהו לא ברור.

בחוק היבש הקבלן יוצא נקי, אם כי די מסריח.

האדריכלית בגדול צריכה לשאת בהוצאות התיקון נראה לי.

אין שום בעיה לעשות תיקון. למה שיפגע באיטום?

האיטום הוא השכבה האחרונה , לא מגיעים לשם.

עושים חיתוך מדוייק עם דיסק יהלום בקו המשקוף ומשלימים עם ריצוף מתאים.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, natco כתב:

מצד שני, קח בחשבון שפירוק אריחים בצד האמבטיה (כמו שאיציק מציע) מצריך מישהו ממש מיומן (כמו איציק)

אני רק אצטט גדולים וחכמים ממני...

אישית אחרי שמשכיבים כמה מליונים  טובים על דירה, לחסוך כמה אלפים ולחיות עם משהו כל כך מכוער נשמע לי כמו בחירה פחות מוצלחת. נכון שעם הזמן מתרגלים להכל, אבל מנסיוני מה שלא עושים ב Day 1 כבר מתעצלים לעשות מאוחר יותר כי זה בלאגן לא קטן בבית שחיים בו.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם
לפני 5 שעות, natco כתב:

חיתוך בדיסק באיזור הזה, כמו שהציעו כאן  ( ושוב -אוי, המשקופים!!!)

לדעתי סיכוי אפסי שהמשקופים יישארו ללא פגע,

הם לא יעמדו בחיתוך דיסק ולא בפירוק אריחים ישנים והרכבה של חדשים

(בתמונות שהעלה פות"ש נראה שהאריחי ריצפה הם מתחת לחיפוי המשקופים).

• רעיון טוב! 1

-

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא חושב שיש דרך נורמלית להסתיר כזה דבר חוץ מתיקון של הריצוף, או לעשות פרקט על הריצוף הקיים עד לחדרים הרטובים שיגמר במקום הנכון, שזה די מוזר במצב שלך. גם את תשים על זה פרופיל זה יראה מוזר. פחות צורם לעין אבל עדיין מורגש.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 57 דקות, BEEKER כתב:

לדעתי סיכוי אפסי שהמשקופים יישארו ללא פגע,

הם לא יעמדו בחיתוך דיסק ולא בפירוק אריחים ישנים והרכבה של חדשים

(בתמונות שהעלה פות"ש נראה שהאריחי ריצפה הם מתחת לחיפוי המשקופים).

אם אין אפשרות אז מפרקים את המשקוף והדלת.

ע"י בעל מקצוע.

פורסם (נערך)

הקבלן פשוט פוץ!

לעשות דבר כזה בלי להרים טלפון למתכננת זה להיות פוץ ברמות הכי גבוהות!

העובדים שלו לא עושים טעויות? הוא בעצמו כבן אדם לא עושה טעויות?

הרי זה היה ברור מהרגע הראשון שהדבר ידרוש תיקון אז למה לבצע את זה?!

מרגיש כמו סגירת חשבון עם אדריכלית "מציקה" / "חכמה מדי" בעיני הקבלן.

בעל הדירה, תזמין בדק בית ותדרוש מהקבלן לתקן כל סעיף כי זה התקן בדיוק כמו שהוא נצמד לשרטוט של המתכננת ולא להגיון הבריא.

אחרי שהוא יראה את רשימת הליקויים בבדק הוא ישמח לתקן לך את הריצוף תמורת ויתור על כמה סעיפים מהרשימה.

עריכה אחרונה על ידי rev-Match
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

פורסם

אם יש סיקה על המשקופים, צריך להזהר נורא כשמסירים. הסיקה מאוד חזקה והיא יכולה לקלף את הציפוי מהמשקוף (ככה קרה אצלנו).

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

במקרה הכי גרוע דלת חדשה זה עוד 2000 שקל.

אנחנו מדברים על בית שהולכים לחיות בו ולהתעצבן כל פעם כשעוברים ליד הדבר הזה. גם אם זה עוד עשירייה לא הייתי משאיר את זה ומתקן כמו שצריך.

פורסם

הקבלן החזיר תשובה סופית שלא יתקן.

אנחנו הגענו למסקנה שנעשתה פה טעות, והיא תתוקן בצורה הטובה ביותר, ואני לא אהיה זה שאשלם על זה.

אמרתי את זה גם למעצבת, היא אמרה שאין לה בעיה לקחת אחריות כשהיא מפשלת (ומיד נתנה שלוש דוג' בהן היא פישלה ושילמה מכספה..)  כך שהיא לא מתנערת מאיתנו, אבל פה לדבריה  זה לא המקרה, והיא תקח את זה מול הקבלן.

מבחינתי היא הכתובת ואחכה לראות מה מתפתח מזה.

לשמחתי בינתיים זה לא תוקע שום עבודה בבית, כך שלא נוצר עיכוב אמיתי בעקבות זה, ולהערכתי גם אם יתקנו אחרי שנעבור זה לא ביג דיל.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כל הכבוד למעצבת שלוקחת אחריות לנהל את הקרב הזה. 

זה עניין מקצועי נטו,  ילד/ה בן 10 ידע להגיד למה התכוונה המעצבת אז בטח מישהו מקצועי שעושה עשרות משקופים בשבוע. 

מקווה שאם זה יגיע לשופט,  הוא יוריד כאפת שטות לקבלן שיציג לו את השרטוט כי בחיים כמו בכל דבר נדרש להפעיל שיקול דעת בנוסף לחוקים הכתובים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, rev-Match כתב:

מקווה שאם זה יגיע לשופט,  הוא יוריד כאפת שטות לקבלן שיציג לו את השרטוט כי בחיים כמו בכל דבר נדרש להפעיל שיקול דעת בנוסף לחוקים הכתובים. 

לא הייתי בונה על צדק במשפט, שכנה הלכה למשפט בתביעות קטנות עם נזקים של נזילה מהשכן למעלה, הראתה תמונות שברור מהן שהנזילה היא למעלה במקום ספציפי, השופט אמר שלא הוכח שזה הגיע מהשכן בזה זה נסגר.

פורסם
לפני 3 שעות, rev-Match כתב:

תפקיד הקבלן לבצע לפי התכנית גם אם היא דבילית.

המקרים היחידים שהוא צריך לעצור אלה מקרים שהחוק והרגולציה אוסרים על הביצוע כפי שהוא בתכנית.

• תוכן חדש...