Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נהג לילה, אני הייתי אמור לעלות על הטעות הזו? איך בדיוק?מה אני מבין בתוכניות פריסה.. לא רואה מצב בעולם שזה איכשהו עליי.

אני זוכר שכשרק עשינו איתה את החוזה, הוספתי לא מעט אלפים בשביל פיקוח על כל השינויים.. אז מה זה שווה אם היא פספסה את הטעות הזו פעמיים, הראשונה אצלה בתוכנית והשנייה בסיור בשטח?

אגב זה, היא טוענת שבעת הסיורים לא היו דלתות כך שלא יכלה לראות, וזה בםירוש לא נכון כי בפרוטוקל המקדים הערתי שחסרה דלת פנים בממד כשבשאר החדרים יש.

אגב2, ישבנו אינסוף עם האדריכל של שינויי דיירים, והוא נתן אינסוף הערות מצידו שהמעצבת תיקנה.

זה פוספס גם על ידו.

עריכה אחרונה על ידי vxlan
  • תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 20 דקות, rev-Match כתב:

הכל טוב ויפה אבל למסור ככה דירה זה לא לעניין,  זה פשוט לא עושה שם טוב לקבלן

ממש מעניין אותו השם שלו. גם אם זו היתה אשמתו המוכחת הוא לא היה מתרגש ממשפט. להפך, זה חלק מדרישות הכניסה למקצוע.

פורסם

אז שילמת לבעל מקצוע שיפקח. עכשיו שיפעיל את ביטוח הרשלנות המקצועית שלו ויתקן את הטעות.

• משעמם 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רק תזכרו שאת הדלתות והמשקופים שמים אחרי הריצוף. ולפועל שמרצף אין מושג איזה דלת מתוכננת שם.

וגם אתם מדברים כאילו הוא התקין את הניאגרה בסלון. כולה שם את הריצוף של השירותים עד אמצע הרווח המיועד למשקוף. אפילו לא עד הקצה הגובל במסדרון.

אחרי שיש משקוף ויש דלת קולטים את הפאדיחה.

המעצבת (אני מקווה לפחות) ביקרה במקום לעקוב אחר התקדמות העבודה ובטוח ראתה את הנחה את הריצוף. והיא לא ראתה שם משהו לא בסדר.

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, vxlan כתב:

אגב2, ישבנו אינסוף עם האדריכל של שינויי דיירים, והוא נתן אינסוף הערות מצידו שהמעצבת תיקנה.

לא נעים לי לומר זאת, כי חכמת הבדיעבד וזה, אבל זה ללא ספק היה רמז מטרים.

מעצבת מקצוענית לא זקוקה לשיעורי תכן מאדריכל שינויי הדיירים של הפרויקט

עריכה אחרונה על ידי natco
  • רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

נותנת הרגשה של חאפרית חסרת בושה.

עשית טעות קורה לכולם, אבל איפה הלקיחת אחריות המינימלית? אין לך טיפת אחריות אישית?

לא יכול לסבול אנשים כאלה. עשית טעות/טעות חלקית/אחריות תורמת וואטאבר. לקוח שילם לך, סמך עליך שילם אקסטרה על פיקוח.

המינימום זה להגיד ״מצטערת פאק שלי״.

מכאן ממשיכים.

ממש לא לעניין ההתנהלות.

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

נתקו, ההערות היו בעיקר לדברים שביקשנו והוא אישר או לא..

דווקא לא זוכר שהיו לה המון טעויות, פשוט חלק מהדברים הוא לא אישר.

תראו למעט הטעות הנל, אנחנו מרןצים ממנה.. להתרשמותנו ההדיוטית היא מאוד מקצועית ומקפידה, ןהעיצוב שלה מעולה בעינינו.

לכן גם בתחילת השרשור העמדה שלי היתה שהקבלן בוודאי טועה כי היא אומרת כך.

לא יודע מה יהיה בסוף, כי אני בוודאות ארצה לעבוד איתה בעתיד בפרוייקטים נוספים.

ןהיא לא מתנערת מאחריות.

אני חושב שאם היא תגיע למסקנה שהטעות אצלה, היא תקח עליה את התיקון.

פורסם

כ30k שח לליווי מלא של דירת חמישה חדרים מקבלן - משינויים בדירה בכדי להתאים אותה בול לצרכינו, כולל תוכניות וכל מה שצריך, ועד הלבשת בית מלאה כולל חפצי נוי וכו' בכדי שהדירה תהפוך לבית.

זה מחיר של לפני שנתיים, כנראה שהיום היא תיקח יותר.

בדקנו בזמנו עשרות אנשי עיצוב, היא היתה היקרה ביותר ובהפרש משמעותי, לא חיפשנו לחסוך ואליה הכי התחברנו מבחינת העיצובים.

פורסם

נשמע דווקא מחיר סביר ביחס לכמות העבודה (וזו לא מעט עבודה).

אפשר לשאול באיזה איזור בארץ?

אני בדיוק בתחילת חיפשוים אחרי מעצבת אחרי שזו שעבדתי איתה פרשה מהמקצוע.

פורסם (נערך)

ואתה שוקל לקחת אותה? לא תרצה לדעת איך העניין פה מסתיים לפני?

בכל מקרה, קבל ה"פ.

פורסם (נערך)

אני יודע לעשות את הבקרה הטכנית הנדסית אז פחות מודאג מהדברים האלה או מהנושא הפרקטי.

זקוק לידע והראייה העיצובית ולמיקוד מול בעלי המקצוע. את הפיקוח והבקרה לתכניות אני אעשה.

עריכה: אין דבר כזה בעל מקצוע שעובד עם אפס פאשלות. לכולנו זה קרה, קורה ועוד יקרה. אם היא לוקחת אחריות על זה ולא מתחמקת אין עם זה בעיה.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)

על הטעויות שעשו מי שעשו כבר אמרתי ואמרו אחרים,

נקודה נוספת שאני רוצה לחדד בתור אחד שעובר את התהליך הזה לא מעט מול קבלני בניין-  מול מחלקת שינויים אני תמיד סוגר תכנון מפורט של יישום האריחים הרצפה ובקירות (מה שמכונה "פריסה" ), הפרוט ברמה גבוהה ואם יש משהו לא ברור ביני לבין נציג/ת שינויי הדיירים אנחנו סוגרים על זה לפני שאני נותן את אישורי ללקוח לחתום על תוכניות לביצוע, לפני זה לא מתקדמים לביצוע,  שאלתי היא איך בוצעו חיפויי קירות האמבטיה הרי לא לפי התוכנית הריצוף הזאת אני מניח?  בפרוט של חיפוי הקירות אין פרוט נוסף לקו קצה ריצפה?

דבר שני אני בכלל לא אתפלא אם מדובר על פרויקט של מחיר למשתכן ודומיו, שהקבלנים עובדים שם על רמת רווח נמוכה ומפצים על זה במסה של יחידות דיור לתשומת הלב לגמר בהתאם (לא שהתוצאה בסדר משום כיוון והיה צריך להתעקש לסגור פינות כמו שצריך).

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 1

פורסם

לפי ההערות בתכנית הריצוף ב-1:50, ניכר שלא שורטטה פרישה ב-1:25. 

זה מקור הכשל, כמו שכבר כתבתי קודם.

(ואני פוחד לשאול אם ההנמכה של 1 ס"מ לפרקט היא בתיאום עם מתקין הפרקט,  או ניחוש של המעצבת מפרויקטים קודמים)

עוד משהו חשוב שהעלית פה- יש מצב שהמעצבת אכן בעלת נסיון רב בשיפוצים וכו', אבל היא כנראה לא מנוסה מספיק מול פרויקטים ומערכת שינויי דיירים/מנהלי עבודה וכו'.

עצם זה שפות"ש כתב שהיא התקשתה מול אדריכל השינויים (אפילו אם זה על דברים שהוא אישר או לא אישר) מראה שהיא לא יודעת שיש הרבה דברים שלא יעברו בסוג הזה של קונפקציה, ובבית פרטי אתה עושה אותם אפילו בלי לחשוב.

ואני גם עדיין חושב שהקבלן יוצא כאן דאבל נקניק. גם שכזה דבר בכלל התחלק לו, וגם שהוא לא מוכן לתקן.

כל היזמים שאני עובד איתם, היו שולחים צוות תיקון גם לפרויקט שנמסר ונגמר. בטח כשעוד יש להם צוותים באתר.

כמובן שהיו מבהירים מעבר לכל ספק, שזו מחווה של רצון טוב, והטעות לא עליהם.

לסיום רוצה לנטפק ברשותך, כי אני כידוע, טרחן זקן:

פרישה, כמו שפורשים מפה/מפרש, ולא פריסה כמו שפורסים לחם.

אנחנו פורשים את כל הקירות ע"ג הגליון ולא פורסים כלום לפרוסות.

(כך הקפיד איתי איזה טרחן זקן בבית הספר, כשהייתי צעיר ופוחז)

זהו פרקתי.  :-P 

• אהבתי 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

@natcoאת הפרישה אפשר לכתוב גם פריסה, אך לא להפך.  כלומר אתה יכול לפרוש מפה וגם לפרוס מפה, אבל את העוגה עליך לפרוס, אלא אם אתה משטח אותה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...