Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צינור השקייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בצינור השקייה לגינת מרפסת חשופה לשמש. מחפש צינור השקייה 1/2 גמיש ונוח לקיפול , עמיד בתנאי חשיפה לשמש מרבית שעות היום. ראיתי את הצינור "המזדקף מקצת למקס" , לא חושב שיתאים למשימה ואולי כן, בכל מקרה דעתכם וההמלצות שלכם חשובות מאוד.

פורסם

אתה מתכוון לצינור מתקפל/נגלל או לצינור שפרוש באופן קבוע?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגינות שלי יש תופי גלילה מהסוג שעולה 100 ש"ח ומטה בהום סנטר. מחזיקים מעמד הרבה שנים לך לכל חנות כלי בית\עבודה וקנה צינור ירוק בכמה שקלים למ' וחסל. מכסימום בעוד 10 שנים תחליף אותו תמורת כמה עשרות שקלים. 

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יש כרגע צינור שמהיום שנקנה, בפרישה "אהב" ליצר פלונטרים ותוך כשנה כבר היו נזילות שרק התגברו . הייתי בהום סנטר ויש כמה סוגים בצבעים שונים וכנראה גם באיכויות שונות. הכוונה בהודעה היתה לקבל המלצה לצינור לפי צבע/יצרן או כל נתון אחר לצינור גמיש ועמיד בחשיפה לשמש.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

מוצר גנרי לגמרי. מדובר במוצר שעולה פרוטות, גם להחליף פעם בשנה זו לא הוצאה בעייתית. אבל מעולם לא סבלתי מהתופעות האלה, בין עם צינור שהיה זרוק בגינה ובין עם צינור מלופף על תוף. האפשרות השניה עדיפה כי הצינור יהיה מסודר ולא יסתבך  עם עצמו, וגם לא בין הרגליים (שזו כבר בעיית בטיחות). 

אם תרצה להיות  ממש מסודר קדח שני חורים בקיר וקבע את התוף עם ברגים קטנים.

מה שמהווה בעיה יותר גדולה אלה המתזים, יש גנריים ויש ממותגים, עדיף להשקיע עוד כמה לירות בממותגים. אם הינור מגיע עם מתז מחובר אל תפרק אותו, כי קשה מאוד לחבר מתז בלי שהוא ישתחרר ממקומו לעתים קרובות.

פורסם

גלגלת אוטומטית של gardena ואתה מסודר.

רק תשב טוב לפני שתגגל את המחיר, כן?

בגדול לא מצאתי שום הבדל בין צינורות ההשקייה בארץ, כולם גמישים ועמידים היטב לקרינת שמש, אבל הפיתרון של gardena מוצלח בהקשר של גלילה. הגלגלות הזולות הנפוצות באייס וכו' נוטות להיתקע והרדיוס שלהן קטן מדי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי גלגלות גנריות שנים, ואינן נתקעות. מה שכן - צריך קצת להוביל את הצינור. במחיר של 60-100 ש"ח אין לי בעיה עם זה, מוסיף לשקיה עוד 10 שניות.

פורסם

יש לטרפלקס פל ים. צינור השקיה בצבע צהוב. מחזיק בשמש ולא עושה בעיות. יש לי שניים כאלה. מחזיקים שנים.

לפעמים הם מגיעים במותגים של הום סנטר וכברב.  

1988441921_.thumb.jpg.4324d43f80dc92ee8a5b1a9191f2bfa6.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

תודה  לשניכם על ההתיחסות   sperial  ו    hans  .

לפני 16 דקות, yor2 כתב:

יש לטרפלקס פל ים. צינור השקיה בצבע צהוב. מחזיק בשמש ולא עושה בעיות. יש לי שניים כאלה. מחזיקים שנים.

לפעמים הם מגיעים במותגים של הום סנטר וכברב.  

1988441921_.thumb.jpg.4324d43f80dc92ee8a5b1a9191f2bfa6.jpg

החלטנו בהמשך לעצות ובדיקת האפשרויות השונות, שנקנה ערכה הכוללת גלגלת וצינור , כמובן מותנה שנמצא פתרון לבעיתיות ההתקנה אצלנו .

לפי מה שראיתי באתרים שונים, עסקת חבילה של גלגלת + צינור כדאית יותר.

תודה על המידע

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • תוכן חדש...