Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלת ממ"ד לא עמידה לגזים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניין יחסית חדש. הכל על פניו תקין, הגומיות של הדלת שלמות, הסף של הדלת ישר, הדלת ישרה,הכל סגור כולל פתח המיזוג והחלון ועם זאת מריחים בישולים מהמטבח במהירות.

כמה שלא הסתכלתי אני לא מוצא בעיה.

אם הייתי יכול להשתמש במכונת עשן לראות מאיפה הדליפה הייתי עושה זאת.

מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? האם יש חומר איטום שאפשר להוסיף הסף הדלת?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

יחסית חדש, כבר לא באחריות.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

שאלת תם -  האם ממ"ד אמור בכלל להיות עמיד לגזים ?

למיטב ידיעתי (והיא מעטה מאוד), אמור להיות עמיד בפני הדף או פגיעה ישירה. לא אמור להיות אטום לגזים (אחרת יש צורך גם במערכת איוורור עם מסננים)

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

לפחות בהגדרה המקורית אמור להיות אטום לגזים, עם מחשבה על כך שהאויר בתוכו אמור להספיק למספר שעות גם בלי מערכת סינון. דווקא לא אמור להיות עמיד בפי פגיעה ישירה, שמצריכה בניה הרבה יותר מאסיבית מזו של ממ"ד. ראית פעם איך נראה מוצב צה"לי שנועד לעמוד בפני הפגזות אוייב?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דלת ממד לא חשופה לפגיעה ישירה כי היא בדרך כלל פונה לקיר הדף.

עם כל הכבוד לאטימות שלה, אטם גומי בן 20 עם שאריות צבע עליו לא יהיה אטום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בממ"דים מודרניים בהחלט יש מערכת דיחוס עם מסננים (לצורך העניין אצלי בניין בן עשר עם כזו). לרוב, המערכות יכולות להיות מופעלות חשמל או ידנית (פימפום או סיבוב ידית). אף אחד לא באמת מצפה שממ"ד יהיה אטום לחלוטין אלא שהמערכת תדחס את החדר (באוויר מסונן כמובן) והדליפות יהיו קטנות מספיק על מנת שהמערכת תוכל לעמוד בקצב. מותקן בממ"דים כאלו אפילו פתח קטן שפונה לתוך הדירה עם שבשבת בתוכו (אולי דווקא דרכו חודר הריח אצל פות"ש?), שתפקידה להראות שאכן אוויר יוצא מהחדר החוצה (כלומר החדר מדוחס).

דוגמא למערכת דיחוס\סינון כזו:

פורסם
לפני 20 שעות, Coro כתב:

הכל סגור כולל פתח המיזוג

יש פתח במטבח/סלון? יש פתח בממ"ד? משם מגיע הניחוח

ה"סגירה" שאתה מתאר שזה בעצם הסטה של הגריל ממש לא מהווה אטימה בפני ריחות או גזים

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

עוד שאלה:

מה מבשלים? גפילטע פיש או חריימה?

😁 

ברצינות: הקונספט של פקע"ר היום הוא אכן מערכות הדיחוס, כמו שאמר אלכס.

זו התשובה הטובה ביותר לחל"כ.

האיטום הפאסיבי חשוב, אבל לא קריטי כמו בעבר.

חלון ההדף החדש (האלומיניום) כבר הרבה פחות מוקפד באיטום מה"גזית" קיפ של לפני עשור,  ונפתח כנף-על-כנף.

זו עוד הוכחה לשינוי בתפיסה.

כמו שאמרו- גם האיום השתנה.

ההקפדה על עצירת רסיסים הרבה יותר ישובה מאיטום נגד חומרים שכנראה כבר פחות נפוצים אצל השכנים.

קציני הרישוי של פקע"ר ממש מוציאים לנו לאחרונה את הנשמה עם הגנה על הדלתות (קירות הדף).

*צינור האוורור עם השבשבת הוא גם שסתום חד-כיווני, אז הוא לא אמור להחזיר ריחות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...