Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיר דקורטיבי שקרס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, natco כתב:

אם אתה מתכוון להוציא את נזקיך בבית המשפט, אתה חייב להתחמש בעד מומחה מטעמך, כי אחרת השופט, שאינו בעל מקצוע בענף הבניה, ישתכנע מדברי המומחה שלהם.

אני לא בטוח. כפי שנכתב קודם, אחריותם לעשות עבודה מקצועית, ואם לא אפשרי, אז לא עושים. לדעתי, הדו"ח שלהם רלוונטי רק מול תביעת צד ג' שלהם מול הקבלן. אחריות הלקוח היא רק לשלם.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
בתאריך 24.8.2022 בשעה 11:45, avizaz כתב:

השאלה היא כזו, מי אשם ואת מי אני צריך לתבוע.

לדעתי (אני לא עו"ד), כדי שלא לשלם הוצאות של הצד שימצא לא אשם, ולאחר שאמרת למתקין הקיר שאתה לא מוכן לפשרה, ושהסיפור יכול לעלות להם יותר,  אתה יכול לפנות לקבלן אם הדו"ח, לומר "הם אומרים שאתם אשמים, מצ"ב הדו"ח, אתם מוזמנים לביתי לבדוק את הנושא אם אתם רוצים, שלמו לי את הנזק". הקבלן לא מסכים? אתה תובע את שניהם, ומבקש מהשופט לא לחייב אותך את הוצאות הצד שלא ימצא אשם מכיוון שהצד השני לא רצה לקחת אחריות מלאה, וגרם לך לתבוע את העסק ה"חף מפשע".

פורסם

השאלה הרלוונטית כאן היא כבר בנושא אחר. 

האם במקרה כזה שופט יפסוק לנתבע לשלם את מלוא הוצאות המשפט.

כי אם לא זה סתם יעלה לך יותר זמן כסף ועצבים....

קיצור תתיעץ עם עו"ד על הנקודה הזו.

(לצערי נחמד להיות עבריין/לא בסדר ולהתנער. הכרתי מעביד שמראש בחר לעבור על חוקי השכר. בידיעה ברורה שהוא יתבע על כך. ההסבר שלו היה שמתוך 300 עובדים אולי חצי יתבעו אותו וגם שם הרוב יסתיים בפשרה -בכל מקרה הוא מרויח ואגב זה באמת מה שהיה קורה)

• תוכן חדש...