Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אומר החוק לגבי זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את המלחמה עושים אחרי שעוזבים. אתה יכול לתבוע 7 שנים אחורה.

אתה גם לא צריך להתעסק עם זה. אתה הולך להסתדרות או למועצת הפועלים, משלם כמה גרושים דמי חבר והם עושים את כל ההתכתבות מול המעביד ואם צריך גם מטפלים בתביעה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 36 דקות, aviaviavi כתב:

צד אחד יש חוקים ותקנות והכל טוב ויפה. אבל מצד שני הרבה עובדים לא יכולים לעשות דבר כי מבחינתם להילחם במעביד זה מלחמה שגדולה עליהם

כמו ששי אמר, אפשר לתבוע שנים אחורה. 

אני מכיר בזה שיש אנשים שללכת לבית משפט זה גדול עליהם, אבל יש סיוע, אם לא מההסתדרות (שלעיתים משתפית של חברות כ״א) אז יש עמותות, כמו קו לעובד.

עדיין, בית הדין לעבודה נוטה לטובת העובדים, לא לטובת המעסיקים, ואני מכיר עובדים שהוציאו את צדקתם שם יפה מאוד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

פות"ש, בלי קשר לארוע עצמו, המקרה הזה צריך לשלוח את עצמך לבדוק את עצמך. כמה זמן אתה עובד במקום? האם יש לך היסטוריה שעלולה לגרום למנהל להיות חשדן? 

ארוע שהיה לי רק לפני שבועיים: בשעה 7:30 התקשרתי למזכירת המחלקה להודיע שאני לא חש בטוב ושלא אגיע. בשעה 8 התקשר האחראי עלי, שאל לשלומי, וביקש שלא אגיע גם למחרת, ושאעדכן אותו לגבי ההמשך. אלא מה - אחרי הרבה שנות עבודה משותפת הוא יודע שאם אני מודיע על מחלה יש דברים בגו, ואין שום חשדנות. וזו האווירה הכללית במחלקה - נותנים אמון באנשים, ומקבלים מוסר עבודה גבוה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

זו האווירה הכללית במחלקה - נותנים אמון באנשים, ומקבלים מוסר עבודה גבוה.

זה הרבה מעבר לזה.

אם אני לא מאמין לעובד שלי שלא יגרום נזק בכוונה איך אני בכלל יכול להעסיק אותו?

פורסם

אני מדבר על דברים קטנים. למשל, שאם התור הראשון הוא בשעה 8 אז בשעה 8 החדר והציוד יהין מוכנים והמחשב יופעל עם כל האפליקציות הדרושות. כשזה הכלל אז סולחים למי שקרתה לו תקלה.  מי שמאחר קבוע מקומם את האחקאים ובסופו של דבר אפילו הוועד לא יגן עליו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני עכשיו בחופשת מחלה (לא קלה בכלל, פעם ראשונה שאני במצב כזה) ואתמול הhrית באה אלי עם סיר מרק עוף שהכינה במיוחד 🤣

אבל זו גם הסיבה שאני 10 שנים במקום הזה בלי להחליף, שזה די הרבה בשביל הייטקס.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 11.7.2022 בשעה 12:54, Night Driver כתב:

זה הרבה מעבר לזה.

אם אני לא מאמין לעובד שלי שלא יגרום נזק בכוונה איך אני בכלל יכול להעסיק אותו?

אם אני אפנה להסתדרות עובדים והתייעץ על הרעת תנאים עם עורך דין שלהם יהיה לי בעיות בעבודה כי המעביד יכול לדעת ?

פורסם

קודם כל לגיטימי שעובד יבדוק את הזכויות שלו. כשאני מגיע עם עובד לנקודה שלא ברור מה מגיע לו אני בעצמי שולח אותו להסתדרות להתייעץ.

אתה יכול לבקש מהם שלא יפנו למעסיק.

• תוכן חדש...