Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשראיתי את הכותרת, חשבתי שזה יהיה מינימום סיפור על חקירה במרתפי שטאזי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

כן. וכפיר לוי בספרד.

כבר סיפרתי כאן כמה פעמים על החקירה שלי במשטרת פ"ת.

סליחה לא הייתי מודע לעברך כפורע חוק

• מצחיק 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

לא רציתי להלאות אתכם. בקיצור - דיווח שגוי של מספר רישוי של מכונית גרמו למשטרת ישראל להזמין אותי לחקירה בפתח תקווה. למזלי החשוד תואר כדבוה ובלונדיני, ואני ואשתי לא תואמים לתאור, והשוטר הבין את הטעות מיד.

@vadim6385מישהו ביקר פעם במוזיאון הריגול בטאמפרה? יש שם בובות האמורות לייצג חיילות מודיעין ישראליות. כולן בלונדיניות, כחולות עיניים ובעלות אף סולד. כנראה שהתאור הזה מתאים לשטאזי הנורווגי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 34 דקות, sperial כתב:

לא רציתי להלאות אתכם. בקיצור - דיווח שגוי של מספר רישוי של מכונית גרמו למשטרת ישראל להזמין אותי לחקירה בפתח תקווה. למזלי החשוד תואר כדבוה ובלונדיני, ואני ואשתי לא תואמים לתאור, והשוטר הבין את הטעות מיד.

זה כמו הסיפור שהיה לי חברים נורווגים ששבביקור בקהיר גנבו להם דרכון מהחדר במלון.

אחרי חקירה של המשטרה המקומית, החשוד צומצם לבחור בשם אחמד שלובש גלביה לבנה

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

יאריס 2005

פורסם
בתאריך 26.8.2022 בשעה 16:52, לירון .ה. כתב:

חייב לציין שהוא היה סופר נחמד, קרא לי מר H, ולא בשמי הפרטי.

בשום זמן לא נתן לי הרגשה שמנסים לגרום לי לומר משהוא, תוך השיחה ממש נרגעתי, ודיברנו רגיל, וכל הזמן הייתי צריך להגיד לו שיפסיק לקרוא לי מיסטר חחח

רק לציין, הרבה פעמים נחמדות היא גם חלק מחקירה. לא תמיד חקירות הן כאפות לפנים ופיפי על המצח כמו שרואים בסרטים. 

כמובן שיכול להיות שהוא הבין את הסיפור ולא נחקרת כחשוד אלא כעד או משהו ולכן מראש לא באמת חשדו בך, ועדיין, לא ליפול בפח הנחמדות. מה גם שאם אתה לא מנוסה בסיטואציות כאלו, אתה לא תרגיש כשינסו לגרום לך להגיד משהו שאתה לא רוצה. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני כשעה, ניקו פ. כתב:

רק לציין, הרבה פעמים נחמדות היא גם חלק מחקירה. לא תמיד חקירות הן כאפות לפנים ופיפי על המצח כמו שרואים בסרטים. 

כמובן שיכול להיות שהוא הבין את הסיפור ולא נחקרת כחשוד אלא כעד או משהו ולכן מראש לא באמת חשדו בך, ועדיין, לא ליפול בפח הנחמדות. מה גם שאם אתה לא מנוסה בסיטואציות כאלו, אתה לא תרגיש כשינסו לגרום לך להגיד משהו שאתה לא רוצה. 

לא חסר מקרים שנחמדות מצד החוקרים גרמו לעצירים להודות במעשים שהם לא עשו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 8 שעות, לירון .ה. כתב:

זה כמו הסיפור שהיה לי חברים נורווגים ששבביקור בקהיר גנבו להם דרכון מהחדר במלון.

אחרי חקירה של המשטרה המקומית, החשוד צומצם לבחור בשם אחמד שלובש גלביה לבנה

אני מבין שמשם זה עבר להמשך טיפול של המשטרה השוודית במאלמו?

פורסם

הייתי במלמו כמה פעמיים, מבין את הכיוון שאתה חותר אליו.

דווקא היה לי מפגש הרבה פחות נחמד עם משטרת הגבולות השוודית.

אפרופו כמו שכתבו פה שלהיות נחמד זו טקטיקה מקובלת אצל המשטרה.

כל הגישה הנורווגית לגבי פשיעה זה דבר שונה לגמרי ממה שאנחנו מכירים ותופסים

יאריס 2005

• תוכן חדש...