Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות. 

בחדר השינה שלי יש נקודה בתקרה שסירבה לקבל צבע כמו שצריך כשצבעתי אותה, ולאחרונה אני רואה שהטיח מתחיל להתקלף שם. 

מה עושים מכאן? 

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה קומה אחרונה? הקיר קרוב לקיר של חדר אמבטיה\מטבח\שירותים?

יכול להיות סתם צביעה לא נכונה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

אתה רואה כתם רטיבות? אם כן - האם הוא מתפשט?

@shellcase העדר קרבה לחדר רטוב (של השכן שמעל) או לגג לא בהכרח מעידה על כך שלא הוא מקור הרטיבות, כי המים זורמים לאיטם לאורך האיטום עד שהם מוצאים את הפרצה באיטום לעבור בה. יכול להיות בצד השני של הדירה. חוץ מזה, בהרבה מקרים הצנרת עוברת במקומות שלא ציפית לה. לי, אישית, היו לפחות 2 מקרים של רטיבות שמקורה בצנרת של שכן 2-4 קומות מעל, ורטיבות שאיתור מקורה מורכב זה עניין של שגרה. יש בעלי מקצו שמתפרנסים מהתופעות האלה היטב.

אאל"ט הברווז גר בבית ישן מאוד, אז שאלת טיב הצנרת בהחלט רלוונטית.

@ברווז - האם אצלכם בבניין הצנרת עוברת בקרות או בפירים? אם בפירים רד לקומה התחתונה והסתכל למעלה. יתכן שתמצא את האשם משפריץ על הקיר שלך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 24.8.2022 בשעה 00:47, shellcase כתב:

אתה קומה אחרונה? הקיר קרוב לקיר של חדר אמבטיה\מטבח\שירותים?

יכול להיות סתם צביעה לא נכונה.

קומה 3 מתוך 18... קיר חיצוני של חדר השינה, פינתי- הקיר ליד גם הוא חיצוני למיטב הבנתי. קירות בטון עבים מאד. לפי מיטב הבנתי, אין חדר רטוב בסמיכות גם בקומות מעליי.

אצלם ואעלה בהזדמנות קרובה. 

בתאריך 24.8.2022 בשעה 07:05, sperial כתב:

אתה רואה כתם רטיבות? אם כן - האם הוא מתפשט?

אני חושב שאני רואה כזה, אבל לא יודע לענות לגבי התפשטות. 

בתאריך 24.8.2022 בשעה 07:05, sperial כתב:

אאל"ט הברווז גר בבית ישן מאוד, אז שאלת טיב הצנרת בהחלט רלוונטית.

@ברווז - האם אצלכם בבניין הצנרת עוברת בקרות או בפירים? אם בפירים רד לקומה התחתונה והסתכל למעלה. יתכן שתמצא את האשם משפריץ על הקיר שלך.

"פירים" הכוונה לצינור שעובר בתוך אחד מהחדרים בבית? יש לי כזה צינור בחדר השירות. 

או שלא הבנתי את כוונתך, כמו גם איך להביט מלמטה יכול לעזור לי לאתר את הבעייה.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לגבי התפשטות - סמן את הגבולות בעפרון ותשווה בעוד שבועיים.

"פיר" הכוונה היא לצינור שלא עובר בקיר - אלא בתעלה ייעודית שיכולה להיות חיצונית או פניתית. אי שם בעבר גרתי ברכבות באבא הלל סילבר, וכשהיתה לי רטיבות ירדתי לקומת העמודים, הבטתי למעלה ובין הקירות ראיתי ממטרה שמתיזה על הקיר שלי, עקבתי אחר הצינור וראיתימשהוא מזין דירה בקומה 6. יש בניינים עם סידור דומה אך פנימי. ואתה רואה את הצנרת בדלתות בכל רומה, בדרך כלל הרצפה היא רשת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...