אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,367 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
רק מבקש לעדכן, שלאחר 3 שבועות חיפוש, הבנתי באיחור אלגנטי שיש מחסור אצל היבואנים בתחום המקררים בעלי 2 דלתות, מקפיא עליון, עד 400 ליטר (אולי גם בדגמים אחרים?), מחירים עד 2500 ש"ח ולא כולל תוצרת טורקית. 4 הזמנות ביטלו לי לאחר שכבר בצעתי רכש דרך אתרי זאפ למיניהם. בחיפוש ברשת הבנתי שגם ענף זה נפגע קשות ממשבר השבבים העולמי. התוצרת שנמצאת אצלי על הכוונת היא סינית... יש למישהו מידע לגבי מתי זה ייגמר, הברדעק הזה? כי על זה לא מצאתי תשובות ברשת.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 55 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
ב מחסני חשמל יש מבצע של 90 ימי ניסיון לכל מני מכשירים אלקטרוניים רוצה לקנות משם טלפון https://www.payngo.co.il/280001.html מעוניין לשמוע אם מישהו ניסה להחזיר מוצר וקיבל את הכסף בחזרה, או שיש אותיות קטנות שציך לדעת?
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
כרגע אני בתהליכי מכירת דירה, כאשר יש ממש מיעוט פונים. בדירה יש חנייה בטאבו ויש מעלית. אין ממ"ד ואין מרפסת. הדירה במרכז הארץ, יש חדר מדרגות פנימי ומוקף קירות בטון ו/או דלתות פלדה, לדעתי פותר את הבעייה של אין ממ"ד הדירה נמצאת במיקום בסדר היא לא במקום מפואר של העיר אבל גם לא במקום גרוע. הדירה במצב טוב, לא הכל חדש, אבל אין שום דבר שבור שבאמת מחייב החלפה. הדירה מוצעת במחיר שהוא דיי בתחום הנמוך של דירות כפי שבדקתי ביד 2. וכאמור, אני תוהה למה מיעוט הפניות, האם בגלל שאין מרפסת? חלקית הבנתי שאנשים מתלהבים ממרפסת, למרות שאישית אני חושב שהדבר הכי שימושי במרפסת זה רק לתלות כביסה. בבניין יש רצון להוסיף מרפסות, עלות של 90,000₪, בפועל …
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש חיה כזו? השאיפה היא לוח שנה אשר בו כל בני המשפחה יוכלו לרשום איפה הם יהיו ומתי, או אירועים מיוחדים וכו'. האם ניתן לעשות זאת? אם כן - אשמח להסבר כי אני די בור בנושאים הללו. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת David32, -
שבת בבוקר, יושב בנחת במרפסת ושומע ורואה רחפן מעלי. מדובר על שכונת מגורים ולא איזה מושב. המפעיל עבר על כל השכונה, בית בית, מרפסות וגגות, לא פספס כלום. לא נעים, מטריד, אני מניח שבמקרה של תקלה גם מסוכן, ולמיטב ידעתי גם לא חוקי. זהיתי את המפעיל, ישב במרפסת שלו בבניין לא רחוק עם בנותיו והראה להם את השכונה. דבר אחד היה לי ברור, שהסבלנות שלי יותר גדולה מהסוללות של הרחפן שלו, אז מעבר לצילומים, גם צילמתי בוידאו כיצד הרחפן חוזר ונוחת לו במרפסת. תוך כדי מתקשרים למשטרה, הם טוענים שצרכים לראות אותו בלייב 😳, מסביר למוקדן שהכל קורה בלייב וגם מצולם בוידאו, אז בתגובה אמר שאם רוצים אפשר לגשת לתחנה ולהגיש תלונה. בקיצור, אל תפריע לנו. שמעתי על מקרים הרבה יותר חמ…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ראיתי את האנטנה שבתמונה על גג של תחנת דלק בכניסה לניר אליהו. ניראית כמו אנטנת טלוויזיה משנות ה90. אבל לא ראיתי טלוויזיה בפנים. אולי יש בחדר מנוחה של העובדים, לא יודע. אבל עד כמה שידוע לי, טלוויזיות היום לא חייבות אנטנה כדי לקלוט עידן+, או שאני טועה? יכול להיות שהאנטנה משמשת למשהו אחר? תקשורת כלשהי? רדיו CB? שידורי 5G ישירות לתת מודע? פוטין? חוצנים? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת nev, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
-עזרה לחבר- בית מושכר בקטמון הישנה בירושלים, בתים בני 40+. חם! חם מאוד! הקירות לוהטים. מישהו יודע להגיד\להמליץ על צבע שמובדד את הקיר? נתקלתי בזה: https://denber-paints.co.il/he/article/בידוד-תרמי-טרמוסיל-200-חיסכון-באנרגיה-בב/ חרטא?
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
כן, אני, ברווז בן עופרע אשת בבון, מבקש המלצה על סכין. לא האמנתי שהיום הזה יגיע. עד היום המצב היה הפוך לחלוטין. אבל להגנתי ייאמר שבסכיני מטבח מעולם לא הבנתי... אני אודה להמלצה על אחת סבירה. לא סופר-דופר, לא אחת מהאגדות (חושלה בפסגת הר האבדון, עברה חיסום בתוך מעיין מהרוק של איתמר בן גביר, חודדה ע"י מאסטר סיני ממרוקו עיוור חירש צולע עם נגיעות של כלבת על פסגת הר בשוויץ לפני 537 שנה, לפי מתכון סודי שהשתמר מהשומרים ושימש לעקידת האכדים. או משהו כזה), אחת טובה בתקציב סביר והגיוני. נניח 250 ש"ח, בעדיפות לאמאזון. דרישות: לא ענקית (6-8" ולא יותר). נוחה לשימוש-יושבת טוב ביד גדולה. פלדה איכותית (לחלוטין לא השטויות שמוכרים לכל דיכפין בתכניות בישול למיניה…
בת הזוג שלי היא אדם מיוחד. היא לא אוהבת כלבים בכלל נדע... כלום... הם גורמים לה רק חוסר נוחות בגלל "לכלוך ורעש". יש לנו כלב קטן ומקסים בבית כבר 5 שנים שהיה אצלי מאז שהכרנו, הכלב הזה שובה לבבות וחביב המשרד שבו אני עובד והאדם היחיד שלא נשבע בקסמו הוא בת הזוג שלי. אני רוצה להביא עוד כלב הביתה, שיהיה גם לכלב הראשון חברה וגם בעצמי אני רוצה עוד כלב וכל פעם כשאני רואה פוסטים לאימוץ בפייסבוק נשבר לי הלב. אבל חברה שלי שמה לי ברקס וסוג של אולטימטום על הדבר הזה. עוד שבועיים אנחנו עוברים לגור בדירה גדולה ונוחה והייתי רוצה להיכנס לדירה הזאת עם כלב נוסף, הייתי שמח לשמוע המלצות לאיך לשכנע אדם נוסף באימוץ כלב.
הודעה אחרונה מאת roiei, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מחפש לרכוש שתי סוללות ליתיום (LiPo) נטענות עבור מצלמת אקסטרים. סוללה אחת היא 1500mAH בגודל 40X32X10 מילימטר, 3 חוטים. משהו בסגנון הזה הסוללה השניה היא 500mAH, שני חוטים, מידות ניתן להוציא. האם מוכרים בארץ סוללות כאלו? אם כן היכן? ניתן למצוא סוללות מהסוג הזה בשפע באליאקספרס, אבל אני צריך את זה השבוע..
הודעה אחרונה מאת Igalz, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
החזרתי איזה מוצר וקבלתי החזר בצורת "כרטיס מתנה" בהתאם לשווי המוצר, הבעיה היא שאני לא יכול לעשות שימוש בהחזר הזה שכן הקוד מופיע כ- xxxx-xxxxxx-YYYY. כתבתי לתמיכה אך לא זכתי לתשובה (מוזר עבור אמזון), מה עלי לעשות בכדי לממש את הכרטיס?
הודעה אחרונה מאת guya72, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם וערב טוב, מאז המעבר למודל ההיברידי בעבודה מנסה לחפש מקלדת שתתאים לעמדה בבית. מכל מיני אילוצי מקום יצא שמשטח המקלדת+עכבר ברוחב כולל של 45 ס"מ. כמובן שעכבר רגיל לא יכול לזוז שם אז את זה פתרנו עם trackball. מה שהשאיר מקום פנוי למקלדת ברוחב של עד 35 ס"מ. מה צריך שיהיה בה: א. לא סינית, מעדיף להתרחק מ key loggers למינהם וגם ה IT לעולם לא יאשר. ב. בעלת numpad. ג. חיבור אלחוטי 2.4GHZ (קישוריות בלוטוט' מושבתת בנייד של העבודה מטעמי אבטחת מידע למינהם). מצאתי רק אחת שעונה על רוב הדרישות למעט היותה סינית (כנראה). Redragon K628 PRO 75% 3-Mode Wireless RGB Gaming Keyboard, 78 Keys Hot-Swappable Compact Mechanical Keyboard w/Hot-Swap F…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלומות לכולם. מחפש עזרה אם מישהו מבין איך לסדר משהו בהתקנה של בית חכם. יש לי מפסק מחווט Sonoff TX T0 2C. כזה: המפסק מחווט באחד המפסקים שלו למנורה. הכל עובד נהדר. המפסק השני ללא שימוש כרגע. הייתי רוצה להשמיש אותו כך שהמפסק השני יכבה וידליק שקע קיר חכם SonOff S26, כזה: גם המפסק וגם השקע מחוברים לאפליקציה של eWeLink. האם למישהו יש המלצה האם ואיך ניתן לעשות את זה?
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
תוך כדי נסיעה בתא בשעות הערב, באיזור מרכז-צפון, אני נוסע בכביש דו נתיבי לכיוון, בחרתי את הנתיב השמאלי, ראיתי את העבודות משמאל לנתיב אך לא היה שום קונוסים או חסימה של הנתיב, לפתע פתאום נפל על הרכב שלי רמזור קטן יחסית (לא הגבוהים, אלא העמודים הרגילים). לי לא קרה כלום, לגבי הרכב גם לא ראיתי נזק באותו רגע. רציתי לשאול מה אני כן יכול לעשות מבחינה משפטית מול העיריה ? מדובר פה על תקלה בטיחותית סופר רצינית , וחוסר מקצועיות של הצוות שעבד בשטח.
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
התחלה בפולנית: אז מה כבר רציתי? קצת שווקי כריסמס וקור אירופאי. גם זה כבר אי אפשר בבית הזה. פעם ראשונה נוחתים ב/ממריאים מברנדנבורג. אבל הבנתי שהוא ממש קרוב לשונפלד. לעניין מס' 1: ריינאייר הנ#@$%% דחו לי את הטיסה ביום. יום שלם. כזה עם לילה באמצע. המלון לחופשה שוריין במקור במחיר חלומי. עד כדי כך חלומי, שתוספת של לילה נוסף עולה כמו חצי מהחופשה. אמרנו, לפחות נעשה לימונצ'לו. נצא מהמלון בעיר מאוחר ביום שלפני, וניסע לשדה"ת, ניקח שם חדר רק לכמה שעות, שנהיה קרובים לבורדינג. ממילא בגלל שהאירים האנטישמים ממריאים ב-6 בבוקר , ואצל הגרמנים ימ"ש צריך לבוא איזה 3.5 שעות לפני בגלל הבידוק הכפול, לילה טוב כבר לא יהיה שם. אבל אני לא מוצא משהו ס…
הודעה אחרונה מאת shake, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רוצה להזמין טיסה למזרח לחודש אפריל, מבדיקה בSkyscanner אין כל כך היצע של טיסות כרגע, אני מנסה להבין האם זה בגלל שאין טיסות או בגלל שחברות התעופה עוד מציעות כרטיסים לחודש אפריל?
הודעה אחרונה מאת garicho, -
המלצה לטלויזיה חכמה 1 2 3
מאת Sparrow420- 6 עוקבים
- 36 תגובות
- 8 אלף צפיות
שבוע טוב חברים, מתחדש לכבוד מעבר דירה. מחפש טלויזיה חכמה 50 אינץ' 1080p(לא צריך 4k) תקציב באזור ה2000 שקל, עדיף פחות, יכול קצת יותר אם שווה את זה. טלויזיה לסלון, כמעט ורק סדרות/סרטים, לפעמים שימוש במחשב נייד מחובר עם כבל HDMI המלצות לטובה/רעה?
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 921 צפיות
שלום לכולם, הופיעו אצלנו שני גורי חתולים, האחת נקבה אפורה בת כ-4 חודשים, מאד מאד ידידותית עם אופי מקסים, תימסר מעוקרת (ביום רביעי בבוקר תעבור עיקור). השני גור לבן בן כחודש וחצי+-, לא ברור לי אם מדובר בזכר או נקבה, הוא טיפה חששן שכן רק הגיע והחתולים האחרים עושים לו חיים קשים.. הוא מעט מלוכלך וצריך קצת טיפוח אבל הוא בריא ומלא חיים ויגדל להיות חתול לבן מפואר... אנחנו מטפלים בעשרות חתולים בחוץ, בבית אין אפשרות לצרף עוד חתול ואני ממש אשמח (עבורם) אם כל אחד ימצא לו בית, הם אינם אחים ומי שיאמץ אחד, לא אמור לאמץ את השני אלא אם כן הוא רוצה ומסוגל לכך. שניהם מתאימים להיות חתולי בית או לאקלם בחצר מסודרת ומוגנת. מי שמעוניין,…
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
משתעשע ברעיון של להוריד צבע מכלי עבודה כדי שאוכל לנסות ולסדר אותו יותר טוב. הקצת שהצלחתי להוריד, בתהליך סיזיפי ולא הכי יעיל בעולם, עזר. מנחש שאם אוכל להוריד את רובו או כולו מהאיזור הקריטי, הכלי יתחיל לעבוד הרבה יותר טוב. מוכן לשלם עבור התענוג (והעלות של המדיה כמובן). מקווה שזה יהיה סכום סמלי... 😆 ואני צריך את הכלי. אין מה לעשות. אין לי תקציב כרגע לקנות אחד טוב ולהעיף את הדרעק לפח, אז מתקנים אם ניתן. תודה לעוזרים.
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 28 תגובות
- 5 אלף צפיות
קצת היסטוריה, אני לא מרבה להאזין לפודקאסטים אך בזמן האחרון גם הפקקים וגם השילוב של חוסר הזמן שלי ויחד עם החיבה לקריאת מדע פופולארי דוחפים אותי להאזין שוב, בתכלס, אין לי ברירה אחרת. ניסיתי להתחיל להאזין דרך ספוטפיי אך זה מאוד לא נוח וקשה לי לנהל רשימת שמיעה. הממשק של הספוטפיי הוא אחד הממשקים הגרועים ביותר בו נתקלתי בזמן האחרון, הוא פשוט לא מאפשר הצגה "צפופה" של נתונים חשובים בטקסט אלא מתרכז בתצוגת תמונות (הלו? זה נגן מוזיקה!) וטקסט רץ בפונטים שונים. לא הצלחתי להבין איך (אם בכלל אפשר) לשים סימניות וכל פעם שאני פותח קובצת הרצאות (נאמר "קיצור תולדות האנושות") שהכותרים שלה ממוספרים בסדר עוקב הסדר בתצוגה כל פעם משתנה... מה שהייתי רוצה הוא כלי שמאפשר ניגון אוטו…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- 10 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אשתי היקרה חוגגת החורף יום הולדת 50. חשבתי לקחת אותה לנופש אירופאי בדצמבר, סביב הכריסמס. הבעיה שעקב מלחמת רוסיה אוקראינה ומשבר האנרגיה, צופים שיהיה חורף קר יותר מתמיד. אם אני מבין נכון אמורות להיות מגבלות על חימום ותאורה, בבתי מלון ובמבני ציבור: https://www.schengenvisainfo.com/news/energy-crisis-what-visitors-travelling-to-germany-should-expect-this-fall/ מישהו יודע להעריך כמה זה אמור להשפיע על אוירת החג ועל ההנאה מהטיול? חשבתי על תוכנית אלטרנטיבית, נסיעה ליעד חם: סיישל. מישהו היה ויכול להמליץ לחיוב או שלילה? אשמח גם לשמוע עוד רעיונות לחו״ל בדצמבר ינואר.
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי חברים, בתחילת נובמבר אני מגיע לברלין ולוקח משם רכב (BMW סדרה 4), התכנון כרגע זה לסוע מערב וללון שם כמה ימים, משם להגיע לבלגיה \ הולנד, משם אני אגיע ליער השחור וגם שם לינה כמה ימים עד החזרה הביתה דרך באדן-באדן. התכנון כרגע מתבצע עם גוגל מפס, אבל אני מחפש איזה אתר או המלצות לדרכים מהנאים לנהיגה \ מקומות שווה לעבור בהם בין מקום למקום, כדי לנצל כמה שיותר את המסע ולא להגיע בצורה הכי יעילה\מהירה. אשמח לכל המלצה או הפניה לאתר (מנסיון אישי) 😀
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הי, אחרי ששנים לא התעניינתי בקופות השונות שפתחו לי במקומות העבודה שלי לאורך השנים קבלתי החלטה להבין מה הולך בתחום הלא ברור הזה. לא מזמן מקום העבודה שלי הצטרף למועדון "הייטקזון" ואחד השירותים שמציעים שם (בחינם יש לציין) הוא בחינה של תיקי ההשקעות ע"י חברת "צ'ק אפ פיננסי". השארתי פרטים והנציג שחזר אלי שאל אותי כמה שאלות ובסוף ייעץ לי להעביר את קופת הגמל שלי ממסלול "רגיל" למסלול "מנייתי", הוא טוען שהמסלול הזה יהיה לי יותר ריווחי בעיקר בגלל שאני מתכנן להחזיק את קרן ההשתלמות הזאת לאורך זמן רב. על פניו הקרן שהוא מציע לי נראית מעולה - התשואה בקרן החדשה היא פי 2 מהישנה בהשוואה ל5 השנים האחרונות, חיסרון: דמי הניהול טיפה יותר גבוהים (0.4 מול 0.8), אבל לאור התשואה…
הודעה אחרונה מאת avic78, -
בהמשך לשרשור הזה - לאיפה נעלמו כל הטלוויזיות בטווחי הבניים? אני מסתכל על אתרים כמו KSP וכו - 2 טלוויזיות מתחת ל3000 שח, והטלוויזיה הבאה ברשימה היא כבר 4300. איפה כל טווחי הבניים של ~3500? פתוח מחדש להצעות לאחר שהטלוויזיות עליהן כבר ננעלתי לא במלאי בשום מקום. תקציב של עד 3800. עדיף 55' אבל גם 65' באה בחשבון.
הודעה אחרונה מאת aviaviavi, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מחפש לקנות מכונת קפה על קפסולות ומקציפה. מכונה לא יקרה. יש את המכונה של נספרסו, דגם f531: https://www.nespresso.com/il/he/orders/machines/original/gran-lattissima-white יש למישהו ניסיון/ חוות דעת עליה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
כמו תמיד, בפורום הזה מבינים הכי טוב בהכל, אז מגיע לפה לחפש המלצה על מסך מחשב 😁 אני מתחיל ללמוד השנה, ומחפש מסך מחשב לתואר בהנדסת חשמל (כרגע ישמש בעיקר לשטויות כמו לראות הרצאות ביוטיוב, בהמשך ישמש גם לתכנות ועוד דברים שעושים כשלומדים הנדסה ואין לי מושג עדיין). מחפש מסך 27", עדיפות שיהיה לו רמקולים (אין משמעות לאיכות, רק לשמוע הרצאות) וחיבור type c ככה שישמש כסוג של תחנת עגינה (הטענה, חיבור לדונגל של עכבר + מקלדת וכו). והדרישה המגבילה האחרונה - רכישה דרך הייטקזון או באג, כדי לנצל מתנה יחסית גדולה מהעבודה של אחד ההורים. כרגע האופציות שראיתי הן, וגם פחות או יותר גבולות התקציב של כ1000-1700 ש"ח. 1. Dell P2720DC ב1690 ש"ח - יתרונות: QHD…
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
-
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אני יודע שהנושא הזה נטחן כאן עד אפר אבל אני כל הזמן נופל על מכונות לא מוצלחות. קניתי מכונה של שיאומי, אחרי חצי שנה הפסיקה לעבוד. קניתי מכונה סינית הפלסטיקים של הדירוג פשוט נשברו מהר מאוד. קניתי עכשיו מכונה לתספורת זקן לש BABYLIS, היא פשוט לא מוצלחת. זה המכונה האחרונה שהייתה לי והייתה מוצלחת באמת. השאלה אם יש משהו יותר מוצלח-משתלם היום https://www.amazon.com/Stainless-Trimmers-Rechargeable-Professionals-9818/dp/B0058SY1XQ/ref=sr_1_37?keywords=wahl+hair+clippers+for+men&qid=1663090838&sprefix=WAHL+%2Caps%2C284&sr=8-37&ufe=app_do%3Aamzn1.fos.006c50ae-5d4c-4777-9bc0-4513d670b6bc
הודעה אחרונה מאת method, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מישהו פה מכר RSU אחרי שהוא עזב את החברה? מה התהליך אח"כ בנוגע למיסים ? איך מדווחים למס הכנסה? או שמדובר בכאב ראש אחד גדול ושווה למכור רגע לפני העזיבה למרות המיסוי הכבד ?
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, אז המיקרו נדפק וזאת הזדמנות להחליף. חשבתי להחליף למיקרו משולב גריל בשביל שתהיה אפשרות לחמם מהר אוכל קר / קפוא (לא לצלייה, לא לבישול - יש תנור רגיל..) ראיתי את ההשוואה הזו אבל היא כבר בת 4 שנים ובטח יש דברים אחרים וטובים יותר: https://www.wisebuy.co.il/compreview.aspx?nid=482 מה שחשוב לי בעיקר זה: 1. נוחות שימוש (מיקרו הפשרה / מיקרו חימום / גריל עם כמה רמות חימום, בלי יותר מדי פונקציות ובלאגן. כמה שפחות כפתורים והפעלה פשוטה יותר - יותר טוב). 2. פונקציית גריל אמיתית איכותית ולא בכאילו, שיידע לחמם. אין לי תקציב כי לא יודע כמה מכשיר טוב כזה בד"כ עולה, אבל משהו שפוי (לא אלפי שקלים) - סה"כ מיקרוגל יש למישה…
הודעה אחרונה מאת yohai71,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,431 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- Tal7
- ELI001
- BoazB11
- סולל הדרך
- RK
- avnerak
- mcshmupi
- עדי-אל
- Eli vahaba
- tan tan
- viper83