Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רחפן ומפעיל סקרן בשכונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, guya72 כתב:

בעידן בו המשטרה לא שולחת ניידת למקרה בו אין סכנת חיים/ העבריין אינו בזירה, אז זאת ההתייחסות היחידה שיקבל

תסביר, בבקשה, למה לשלוח ניידת בסיטואציה כזאת?

פורסם

כי השוטר יכול לעשות טוק טוק טוק בדלת של המפעיל באופן מיידי אחרי המעשה וכך המפעיל ידע שמה שהוא עשה לא סבבה ויש השלכות. לעומת מה שקורה עכשיו

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

והמפעיל עונה לשוטר שאין לא מושג על מה השוטר מדבר.  next?
מה שעובד עם ילדים בני 3 (אם לא.....אז יבוא שוטר) לא עובד עם בוגרים.

פורסם

הטירגוט של גוגל לפרסומות עולה מדרגה.

Screenshot 2022-09-19 152737.png

• מצחיק 13

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לפני כשעה, Mech Morphix כתב:

כי השוטר יכול לעשות טוק טוק טוק בדלת של המפעיל באופן מיידי אחרי המעשה וכך המפעיל ידע שמה שהוא עשה לא סבבה ויש השלכות. לעומת מה שקורה עכשיו

כשיש במקרה שוטר קהילתי שנמצא בדיוק עכשיו במשמרת ובמקום - יש סיכוי לקבל את ה"נו נו נו". אבל חוץ מ"נו נו נו" לא יהיה כלום באחריות.

אצלי היה איזה מקרה חד פעמי הזוי של שכן שהתחיל לחתוך סכך עם משור שרשרת ב-02:00 בבוקר - בשכונה יש פטרול קבוע כך ששוטר הגיע מיידית ברגע שצלצלתי 100. חוץ מזה לא קרה כלום. "נו נו נו" ו"הסברתי לו שזה לא בסדר" ובזה נסגר העניין

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הגיוני לחלוטין.

ממש הגיוני.

כשהייתי צעיר הסתובבה בדיחה:

"איזה שכן נודניק יש לי, דפק לי בדלת ב- 2 בבוקר"

"באמת? אוי, אז מה עשית?"

"כלום, המשכתי לתופף..."

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 4 שעות, Mech Morphix כתב:

כי השוטר יכול לעשות טוק טוק טוק בדלת של המפעיל באופן מיידי

רק שלשוטר הזה יש עוד כמה קריאות ממתינות, אחת של צעקות מדירה, אחת של אדם חשוד שמסתובב בשכונה, אחרת של ילדים מטפסים על גדר של חצר בית ספר, ועוד אחת של מוכר שתפס ילד גונב מהחנות, ויחד עם הרחפן יש עוד 10 תלונות על מטרדי רעש וסכסוכי שכנים.

• אהבתי 1
פורסם

לשוטר יש קריאה על עוגה מאיסטנגרם.

May be an image of text that says 'BELUGA 000090 BELUGA VODKA VODKA NOBLE RUSSIAN'

• מצחיק 1
  • מבאס 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתם מצפים משוטרים שיהיו אחלה בחלה ויבואו לעשות "נו נו נו" על F רחפן כשהם אפילו לא יודעים לנהל שיח פשוט עם עבריינים ומתנהגים כמו עבריינים?

שוטרים שלא יודעים די-אסקלציה?

לפנות לשוטר זה רולטה רוסית בימינו, אי אפשר לדעת מה הם יעשו. לצערי מהיכרות אישית (כאלה שעבדו במשטרה) ומהמפגשים עם שוטרים שיצא לי לחוות, זה hit or miss לפעמים.

דוגמה להתנהגות של שוטרת.

אני כמובן לא יוצא נגד השוטרת שבסרטון אלא מדבר על התופעה בכללות, אני לא מכיר את כל פרטי המקרה המדובר ולכן אני לא רוצה שיחשבו פה שמדובר בהאשמה של השוטרת או השוטר או השוטרים או עובדי המשטרה שנמצאים ועובדים בסרטון המדובר

וכמובן שנחכה שמשטרת ישראל תעשה את הדבר הנכון ותשחרר את כל הסרטון מהמעצר המדובר ולכל פרטי החקירה על מנת לבחון את הנושא המדובר ברצינות

סרטון מהמעצר - מצלמת הגוף של כלל השוטרים מכל הזוויות

• מבאס 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא הבנתי את הפואנטה.

מי שדוחפ/ת שוטר/ת - יקבל טיפול כזה (או חמור יותר) בכל מדינה מתוקנת, ובצדק.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לקבל צעקות משוטר זה בסדר? אני באמת שואל כי אין לי מושג בעניין. 

וואלה לא יודע זה חלק מנוהל טיפול של סייר באירוע

ציטוט

על שוטר סיור המטפל באירוע, להעניק לציבור שירות מקצועי ויעיל תוך גילוי רגישות ואחריות על מנת להגביר את תחושת הביטחון בקרבו.

https://www.police.gov.il/menifa/90.220.002.01_2_P.pdf

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא יודע מה היה שם לפני אבל לפי מה שנראה השוטרת היא זו שהסלימה את המצב, דחפה את עצמה בכוח על הבחורה והיא דחפה אותה כדי להרחיק את השוטרת ממנה. גם אם האזרחית לא שה תמים התנהגות השוטרת לא מעידה על מקצועיות יתרה.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

יאללה יאללה תמיד נוח להפיץ סרטון שחתוך בדיוק בנקודה מסוימת. לא מראים לך מה היה לפני, ומהניסיון שלי בחיים האמיתיים מחוץ לדימיונות של האינטרנט, אם התאספו במקום 6-8 שוטרים אז כנראה שיש סיפור רקע שלם ש"שכחו" לספר לך.

חוץ מזה שאם שוטר יצעק עליי מאיזו שהיא סיבה בעולם, לא יודע, נניח שחייזרים שידרו לו למוח שזה מה שהוא צריך לעשות באותו רגע, אני בתור בנאדם עם קצת שכל ישר בראשו מדי פעם לא דוחף אותו בכל הכוח... מעשה אווילי.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 5

פורסם
לפני 9 שעות, hans כתב:

חוץ מזה שאם שוטר יצעק עליי מאיזו שהיא סיבה בעולם, לא יודע, נניח שחייזרים שידרו לו למוח שזה מה שהוא צריך לעשות באותו רגע

הלכת רחוק מאד. 

הוא יצעק עליך, כי הוא שם. וגם אתה שם. אם לא היית שם, הוא היה צועק על מישהו אחר. אל תערב את החייזרים בבקשה. הם לא עשו לך כלום ולא צריך להזמין עליהם שוטרים. טוב?

• מצחיק 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, יש מצב שאתה מאלה שבטוחים ש"כל השוטרים מנאייק" ו"עבריינים במדים"?
אם הגיעו מספר שוטרים לנקודה, יש אירוע. אם אתה נכנס לשוטרים בפנים באמצע האירוע, קח בחשבון שיש סיכוי שאחד מהם יתפרץ עלייך.
זה נכון ששוטר צריך להיות מאופק וכל זה, אבל גם הוא בן אדם, וכמו שאתה יכול להתפוצץ על מישהו טיפש בעבודה שלך, גם הוא יכול.
ישראלים מתים להתערב בכל העניינים סביבם ואז לצעוק "איה כואב לי".

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...