Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רחפן ומפעיל סקרן בשכונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אין ספק שכולנו נרגיש בטוחים יותר אם הרחובות והכבישים ימלאו בנושאי נשק, עם רמת בטחון עצמי של לוחם ימ״מ ותחושת שליחות של צ׳ארלס ברונסון.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 דקות, SurfHigh כתב:

כולם מסכימים שהמשטרה לא מתפקדת כמצופה.

הפיתרון שלך @יובל .מ. כל אזרח יגן על עצמו ועל משפחתו.  זאת שיטה שיש בה לא מעט חסרונות. במדינות המתקדמות,  כאלו שנעים לחיות בהן,  יש גוף חמוש שהוא האוטוריטה של הפעלת הכוח - דהיינו משטרה.

למה לא לתקן את המשטרה?

למה לקחת צעד אחורה במקום קדימה?

המשטרה צריכה רפורמה עמוקה מאוד.
זה מתחיל בהעלאת משכורת מאוד משמעותית, שתוכל לייצר גיוס מסיבי מספיק של כוח אדם איכותי (ולא כל מי שעם דופק), מה שיוביל להעלאת רמת המקצועיות ולפריסת השוטרים ברחובות.
כמובן שזה צריך לבוא עם רפורמה במערכת המשפט, שתדאג שפושעים ישלמו על המעשים שלהם, וייתן למשטרה את המוטיבציה לבצע את המעצרים.
אף אחד לא מוכן לעשות את זה, אז נסתפק בלהגן כל אחד על משפחתו.

פורסם
לפני 13 דקות, SurfHigh כתב:

במדינות המתקדמות,  כאלו שנעים לחיות בהן,  יש גוף חמוש שהוא האוטוריטה של הפעלת הכוח - דהיינו משטרה.

באותן מדינות שנעים לחיות בהן, כמות האלימות נמוכה בהרבה מאשר בארץ כך שגם המשטרה בסופו של דבר רגועה יותר...

Just now, יובל .מ. כתב:

המשטרה צריכה רפורמה עמוקה מאוד.

כמובן שזה צריך לבוא עם רפורמה במערכת המשפט

ושכחת שצריך גם רפורמה לאזרחים עצמם, החינוך מהבית :(.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 11 דקות, ברווז כתב:

באותן מדינות שנעים לחיות בהן, כמות האלימות נמוכה בהרבה מאשר בארץ כך שגם המשטרה בסופו של דבר רגועה יותר...

ביצה ותרנגולת.

בגלל שיש אכיפה, אז יש פחות אלימות. יש פחות אלימות כי אתה יודע שתקבל על הראש על זה.

לפני 14 דקות, ברווז כתב:
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

ושכחת שצריך גם רפורמה לאזרחים עצמם, החינוך מהבית :(.

זה בטוח צריך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 33 דקות, vadim6385 כתב:

ביצה ותרנגולת.

המדע ענה על השאלה הזו: הביצה הגיעה קודם. 

כי מה שהטיל אותה לא היה 100% תרנגולת, אלא רק 99.99%.

ואני לא מסכים אתך בקטע הזה ידידי- במדינות שבהן החינוך הוא חזק וטוב (יפן למשל), האוכלוסייה רגועה ולא אלימה. זה בתורו תורם לשיטור רגוע יותר.

אתה מוזמן לגגל את נתוני הפשיעה עם נשק חם ביפן.

ויפן היא לא המדינה היחידה שבה המצב רגוע.

פורסם
לפני 2 דקות, ברווז כתב:

אתה מוזמן לגגל את נתוני הפשיעה עם נשק חם ביפן

ביפן יש איסור גורף על אזרחים להחזיק נשק להגנה עצמית. רק רובי ציד תחת הגבלות חמורות, או נשק אספנות מושבת.

אפילו כדי להחזיק חרב צריך רישיון.

https://www8.cao.go.jp/kisei-kaikaku/oto/otodb/english/houseido/hou/lh_05050.html

אין נשק - אין פשיעה עם נשק. אפילו השוטרים שם לא מסתובבים עם נשק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש עוד מדינות שבהן ישנו איסור דומה על החזקת נשק, ועדיין לאוכלוסיית הפושעים יש די והותר נשקים. 

שם אגב פחות נח לחיות.

כך שגם אם אין נשק, בהחלט תיתכן פשיעה עם נשק. 

כי אין נשק רק לנורמטיבים. 

מה שמחזיר אותנו לארץ :LOL:

פורסם (נערך)

בסדר, גם ביפן יש את יאקוזה שמחזיקים נשק לא חוקי, וגם משתמשים בו.

עדיין - יותר נשק = יותר פשיעה עם נשק.

וגם - יותר תאונות עם נשק, יותר פליטות כדור, יותר שימוש בנשק "ליישב" ויכוחים, ויותר התאבדויות.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

לא הבנתי את השאלה. 

בדיוק באותה הצורה שבה המקרה הזה "טופל"- מר בחור הוציא את העצבים, חזר לרכב. כנראה נסע משם. לא היה צורך לעשות כלום בשלב זה. 

• תוכן חדש...