Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רחפן ומפעיל סקרן בשכונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 33 דקות, יובל .מ. כתב:

ברווז, יש מצב שאתה מאלה שבטוחים ש"כל השוטרים מנאייק" ו"עבריינים במדים"?

לא. נתקלתי בכמה סבירים, כמו גם בכמה חלאות. האמת היא איפה שהוא באמצע כמו בכל דבר. 

אציין שגם התנדבתי במשמר האזרחי בעברי הרחוק. 

אם הגיעו מספר שוטרים לנקודה, יש אירוע. אם אתה נכנס לשוטרים בפנים באמצע האירוע, קח בחשבון שיש סיכוי שאחד מהם יתפרץ עלייך.
זה נכון ששוטר צריך להיות מאופק וכל זה, אבל גם הוא בן אדם, וכמו שאתה יכול להתפוצץ על מישהו טיפש בעבודה שלך, גם הוא יכול.

כן, אני מניח שאני יכול. אני תוהה מדוע זה מעולם לא קרה לי🤔 למה, לך זה קרה?

אומרים שלהיות מטומטם זה כמו להיות מת. בשני המקרים אתה לא יודע את זה וזה כואב רק לסביבה שלך.

ישראלים מתים להתערב בכל העניינים סביבם ואז לצעוק "איה כואב לי".

ואתה גר ב? מדינת תל אביב, אני מנחש ?

ספציפית לגבי הסרטון: שמתי אותו על השתק. לא יודע מה בדיוק קרה שם. נראה שהחינוך הטוב שהיהודים הצעירים מקבלים, איפשר לבחורה להיות קרובה במובן של כל ישראל אחים מספיק בשביל לדבר אל השוטרת כמו לאח'שלה\אחות'שלה\הםמשפחה'שלה (לא יודע מה הפרונאונס המועדפים עליה). אבל השוטרת היא לא אף אחת מאלה.

הטונים עולים, והופ! יש לנו פה:

That Escalated Quickly Meaning & Origin | Dictionary.com

מצד שני. לדבר בהיגיון עם שוטרים רק מכעיס אותם עוד יותר לרוב מניסיוני. הם נהיים מתוסכלים כי לא ציידו את רובם בתחמושת המתאימה לזה, שוב, מניסיוני, והם לא יודעים איך להגיב.

אגב. 

ביום שבו דיברו בתקשורת על המעטה בכמות הניידות שיאושרו לצאת לאירועי גניבה, עלה הסטורי עם המעצר של המזמין ויוצרת העוגה שתמונתה הועלתה לפני כמה תגובות. 

סדר עדיפויות, אני מניח. 

אולי השוטרים חשבו שיהיה כיבוד קל 🤔, קטונתי מלנסות להבין.

שורה תחתונה: לקרוא למשטרה על רחחחחפן (סליחה נתקעה לי האות במקלדת), לא אמור להניב תוצאות בארצינו. אלא!!! אם כן, תוכל להוכיח שהרחפן טס במהירות מופרזת, ואז ישלחו ניידת מתנ"א עם ממל"ז כדי לקנוס את הנהג שלו.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 30 דקות, ברווז כתב:

אם כן, תוכל להוכיח שהרחפן טס במהירות מופרזת

עד 10000 רגל מהירות מוגבלת ל-250 קשר :) 

פורסם
לפני 13 שעות, DareDevil כתב:

וכמובן שנחכה שמשטרת ישראל תעשה את הדבר הנכון ותשחרר את כל הסרטון מהמעצר המדובר ולכל פרטי החקירה על מנת לבחון את הנושא המדובר ברצינות

לפי הכתבה, מדובר בזוג ישראלים תמימים שבסה״כ עמדו על זכותם הטבעית לקנות אוכל במסעדה, גם אם זו שעת לילה מאוחרת והמסעדה כבר סגורה.

https://www.mako.co.il/men-men_news/Article-71e4e90f1065381027.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=626519832

• אהבתי 1
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

ואתה גר ב? מדינת תל אביב, אני מנחש ?

קרוב, ירושלים.

לפני שעתיים, ברווז כתב:

ספציפית לגבי הסרטון: שמתי אותו על השתק. לא יודע מה בדיוק קרה שם. נראה שהחינוך הטוב שהיהודים הצעירים מקבלים, איפשר לבחורה להיות קרובה במובן של כל ישראל אחים מספיק בשביל לדבר אל השוטרת כמו לאח'שלה\אחות'שלה\הםמשפחה'שלה (לא יודע מה הפרונאונס המועדפים עליה). אבל השוטרת היא לא אף אחת מאלה.

הטונים עולים, והופ! יש לנו פה:

אחרי התגובה של פינדר עם הלינק לאירוע, שוב, מדובר בטיפשים שעושים בלאגן סתם.
לא אזרח נורמטיבי שעמד במעבר חציה.

לפני שעתיים, ברווז כתב:

שורה תחתונה: לקרוא למשטרה על רחחחחפן (סליחה נתקעה לי האות במקלדת), לא אמור להניב תוצאות בארצינו. אלא!!! אם כן, תוכל להוכיח שהרחפן טס במהירות מופרזת, ואז ישלחו ניידת מתנ"א עם ממל"ז כדי לקנוס את הנהג שלו.

למשטרה אין מספיק כוח אדם להגיע לכל אירוע, ההתפטרויות שוברות שיאים. בנוסף כאשר כבר מגיעים למשפט, שופט ביזיוני משחרר או נותן עונש בדיחה, והפושעים חוזרים לרחוב מהר.
משטרת התנועה סתם עושה לעצמה חיים קלים בזה אני מסכים איתך.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

אחרי התגובה של פינדר עם הלינק לאירוע, שוב, מדובר בטיפשים שעושים בלאגן סתם.
לא אזרח נורמטיבי שעמד במעבר חציה.

שמח שאנחנו מסכימים בנושא.

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

למשטרה אין מספיק כוח אדם להגיע לכל אירוע, ההתפטרויות שוברות שיאים. בנוסף כאשר כבר מגיעים למשפט, שופט ביזיוני משחרר או נותן עונש בדיחה, והפושעים חוזרים לרחוב מהר.

נכון. מסכים. 

אבל! למה התירוצים האלו הם הבעייה של "הלקוח"?

ולמה זה קורה בכלל? ואיך פותרים דאקינג משבר!!! וכן זה משבר בתחום ההגנה האזרחית שאין מספיק שוטרים, או ליתר דיוק למה לא מנסים לפתור את זה?

לא חשוב. נסתדר גם בלי זה, כנראה. לא שעם זה היה יותר טוב.

פורסם
לפני 6 דקות, ברווז כתב:

למה זה קורה בכלל? ואיך פותרים דאקינג משבר!!!

בדיוק כמו משבר בתחומי רפואה וסיעוד - לא פותרים. יש מספיק משוגעים שלא רואים את עצמם עובדים בתחום אחר.

לפני 9 דקות, ברווז כתב:

אתה פשוט לא יודע מה זה "בלי" ולכן כל כך בטוח שתסתדר. כל אותם אנשים שיוצאים בהכרזות שלא צריך משטרה לא ישרדו יום אחד בלי משטרה ויהיו ראשונים שיאכלו אותם בלי מלח.

פורסם
לפני 20 דקות, ברווז כתב:

נכון. מסכים. 

ולמה זה קורה בכלל? ואיך פותרים דאקינג משבר!!! וכן זה משבר בתחום ההגנה האזרחית שאין מספיק שוטרים, או ליתר דיוק למה לא מנסים לפתור את זה?

כי כששוטרים אומרים שלא משלמים מספיק באים להם בטענה של "יאללה לא מפטרים גם ככה אז תהנו עם השכר הנמוך ומדי פעם הטבה של חופשה באילת".
כמו שעושים למורות, גננות, אחיות ועוד הרבה מקצועות שהם לא סקסיים כמו ההייטקס.

המדינה במשבר עצום שאין אף אחד עם ביצים לפתור אותו. 

לפני 9 דקות, Boltik כתב:

אתה פשוט לא יודע מה זה "בלי" ולכן כל כך בטוח שתסתדר. כל אותם אנשים שיוצאים בהכרזות שלא צריך משטרה לא ישרדו יום אחד בלי משטרה ויהיו ראשונים שיאכלו אותם בלי מלח.

בול.
ואפשר לראות את זה בארצות הברית עם הקריאות לפרק את המשטרה וההקלה על עונשים על גניבות, מספיק לראות את הקניות שאנשים עושים בחינם בחנויות של אפל, פשוט נכנסים ולוקחים 2-3 מקבוקים הביתה.

פורסם
לפני 19 שעות, hans כתב:

כשיש במקרה שוטר קהילתי שנמצא בדיוק עכשיו במשמרת ובמקום - יש סיכוי לקבל את ה"נו נו נו". אבל חוץ מ"נו נו נו" לא יהיה כלום באחריות.

אצלי היה איזה מקרה חד פעמי הזוי של שכן שהתחיל לחתוך סכך עם משור שרשרת ב-02:00 בבוקר - בשכונה יש פטרול קבוע כך ששוטר הגיע מיידית ברגע שצלצלתי 100. חוץ מזה לא קרה כלום. "נו נו נו" ו"הסברתי לו שזה לא בסדר" ובזה נסגר העניין

והוא הפסיק? 

רוב האנשים הנורמטיבים (גם אם חסרי התחשבות וערסים) יש להם כבוד בסיסי לשוטר אז הם יפסיקו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

לפי הכתבה, מדובר בזוג ישראלים תמימים שבסה״כ עמדו על זכותם הטבעית לקנות אוכל במסעדה, גם אם זו שעת לילה מאוחרת והמסעדה כבר סגורה.

https://www.mako.co.il/men-men_news/Article-71e4e90f1065381027.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=626519832

מלח הארץ ממש

לפני שעתיים, ברווז כתב:

לא. נתקלתי בכמה סבירים, כמו גם בכמה חלאות. האמת היא איפה שהוא באמצע כמו בכל דבר. 

אציין שגם התנדבתי במשמר האזרחי בעברי הרחוק

אני מבין שאף פעם לא גרת במדינה שהמשטרה בה באמת לא מתפקדת. איפה ששוטרים מקבלים משכורת רעב, אם לא מעכבים להם את השכר כמה חודשים, רוב השוטרים עוזבים למגזר הפרטי (בין היתר כדי להצטרף לאירגוני פשע), ואלה שנשארים, או שמשתכרים כל היום, או שהופכים לעבריינים במדים שרק לוקחים שוחד ופרוטקשן, או עובדים בשירות אירגוני פשע.

ואני עוד לא מדבר על מקרים שבהם ילד עשיר דורס מישהו או אונס מישהי, והכסף של אבא מסובב את המשפט ככה שהקורבן נזרק לכלא בעצמו על בולשיט כלשהו.

מאחל לך אף פעם לא לחיות במקום כזה.

• רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, עדי-אל כתב:

רוב האנשים הנורמטיבים (גם אם חסרי התחשבות וערסים) יש להם כבוד בסיסי לשוטר אז הם יפסיקו.

תופתע, אבל לעבריינים יש יותר כבוד לשוטרים מאשר שיש לבן אדם נורמטיבי. אני מדבר על עבריינים אמיתיים, לא ילדים ערסים, כאלו שמתפרנסים מזה והיו פעם או פעמיים בפנים.
קודם כל הם יודעים היטב מה שוטר שווה ולא מזלזלים בזה. בנוסף, אין להם בעיות עם הערכה עצמית ולא צריכים חיזוקים על חשבון השוטרים, וגם אין להם זמן ורצון להתעסק עם שוטרים, כי זה רע לעסקים.

עריכה אחרונה על ידי Boltik
פורסם
לפני 21 שעות, guya72 כתב:

הדבר היחיד שהם חייבם לעשות, זה לתת התייחסות מסויימת

מיד לאחר קבלת התלונה, הקצין חותם על סגירת תלונה "מחוסר עניין לציבור".

בעידן בו המשטרה לא שולחת ניידת למקרה בו אין סכנת חיים/ העבריין אינו בזירה, אז זאת ההתייחסות היחידה שיקבל

או שיזמנו את זה שהתלונה הוגשה נגדו לתחנה לבירור.

אבל ברור שעדיף לא לעשות כלום ולא לדווח על כלום, כי אז בטוח לא יעשו כלום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 39 דקות, ברווז כתב:

ולמה זה קורה בכלל? ואיך פותרים דאקינג משבר!!!

זה קורה כי מי שיושב על הברז של הכסף (פוליטיקאים) רוצה משטרה חלשה. אני ממש לא מבין מדוע

למה זאת הבעיה של הלקוח הסופי ? כי הוא בוחר באנשים שיושבים על הברז של הכסף.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, Boltik כתב:

קודם כל הם יודעים היטב מה שוטר שווה ולא מזלזלים בזה. בנוסף, אין להם בעיות עם הערכה עצמית ולא צריכים חיזוקים על חשבון השוטרים, וגם אין להם זמן ורצון להתעסק עם שוטרים, כי זה רע לעסקים

בדיוק. ועדיף שזה יישאר המצב, מאשר שעבריינים באמת יתנהגו כמו קרטלים במקסיקו (או במגזר הערבי בארץ), ובאמת יעשו מה בז' שלהם.

למען הסר ספק, אין לי טיפת כבוד לעבריינים ואירגוני פשע. אלה חיות אדם שצריך לטפל בהם בשיטות של ק.ג.ב. על מה שהם עושים.

לפני 6 דקות, guya72 כתב:

זה קורה כי מי שיושב על הברז של הכסף (פוליטיקאים) רוצה משטרה חלשה. אני ממש לא מבין מדוע

למה זאת הבעיה של הלקוח הסופי ? כי הוא בוחר באנשים שיושבים על הברז של הכסף.

מעולה.

צא להצביע ב1 לנובמבר.

לא יודע למי תצביע, אבל חשוב שתעשה את זה. וכמה שיותר אנשים יוותרו על 15 דק מתוך יום החופש שלהם, יותר טוב.

ואל תגיד לי "אין אמון בפוליטיקאים". תבחר את מי שאתה שונא הכי פחות, ותצביע לו.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם
לפני 39 דקות, Boltik כתב:

כשהייתי צריך שוטרים, כאן ועכשיו, הם הגיעו אחרי 45 דקות פלוס. לציין מה קרה אחרי זה? (רמז: כלום. 0. NULL. נאדה. זיפ. שום דבר. )

לפני 4 דקות, vadim6385 כתב:

ואל תגיד לי "אין אמון בפוליטיקאים". תבחר את מי שאתה שונא הכי פחות, ותצביע לו.

הבחירות השנה הן בסימן של "אין כסף לאוכל" או "אין כסף לאוכל ועליי ללבוש בורקה\כיסוי ראש\שמלה".

מה עדיף?

פורסם
לפני 7 דקות, ברווז כתב:

הבחירות השנה הן בסימן של "אין כסף לאוכל" או "אין כסף לאוכל ועליי ללבוש בורקה\כיסוי ראש\שמלה".

מה עדיף?

הראשון.

אתה ענית לעצמך על השאלה. צא ותצביע. מקסימום הפסדת רבע שעה מהחיים.

• תוכן חדש...