Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אומר שאין הבדל, פשוט לא נראה לי שליצרנים יש הגיון כלכלי בלפתח דגמי ביניים שלא יימכרו מי יודע מה.

לפני 3 דקות, Transporter כתב:

דווקא את זה יחסית כן אפשר להבטיח..

לפני 10 שנים בערך קניתי טלוויזית שארפ  שהספקתי למסור אותה למישהו שנהנה ממנה ואפילו העביר אותה לבן שלו שעדיין נהנה ממנה

זה לא במקרה לדעתי

שארפ היום זה לא באמת שארפ (שוב, הייסנס), אז אי אפשר לדעת.

אולי לפני 10 שנים זה היה שונה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סורי,
אין מסך ב-2000 ש"ח שאני יכול להמליץ עליו לאנשים,

אני לא אומר שכל אחד חייב OLED בחייו (אם כי זה יהיה נפלא),

אני כן אומר, רובינו נמצאים לא מעט מול המסך, אז לפחות שיהיה מסך סבבה,

פות"ש רצה להוציא 3800 ש"ח - יש אחלה מסך במחיר הזה - ועוד של חברה טובה  - שיתחדש,

למה לעזאזל שנמליץ על מסך מדבקה סיני?

עם כל הכבוד, לא הייסנס ולא שיומי הן מאריות המסכים בעולם,

מילא, סוני, LG או סמסונג (לחובבי הז'אנר) 

אז כן, אם חוסכים, ורוצים מסך חדש - לא משנה מה, שיומי והייסנס זו אולי אופציה,

וגם אז, במבצע, אחרת המחיר יהיה מעל 2K.

אצל ההורים שלי היתה LCD של סמסונג בת 15 שנתנה אחלה תמונה עד שמתה,

לא רואה בעיה עם להוציא כסף על מותג טוב וסדרה סבירה שלו כדי למקסם ROI,

אבל ללכת ולקנות מסך פח רק כדי לומר ש"יש לי 55" בסלון"? פחות - אבל, זו דעתי ודעתי בלבד.

• רעיון טוב! 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני כשעה, Super_T כתב:

פות"ש רצה להוציא 3800 ש"ח - יש אחלה מסך במחיר הזה - ועוד של חברה טובה  - שיתחדש,

שאל איפה נעלמו טלוויזיות בדרג ביניים, אז עניתי.

מעבר לזה, כל אחד חופשי לקנות איזה טלוויזיה שבא לו, באיזה מחיר שבא לו. It's a free country.

לפני כשעה, Super_T כתב:

אני כן אומר, רובינו נמצאים לא מעט מול המסך, אז לפחות שיהיה מסך סבבה

טלוויזיה זה לא המקרה שבו אתה נמצא לא מעט מול המסך.

ואם אתה כן מסיבה כלשהי - אז כן, מסך סיני ב1500-2000 כנראה לא יתאים, ואם אתה יושב מספיק קרוב, אז כנראה שגם לא כזה ב3800.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני קניתי לפני שנה טלויזיה של היסנס 55 ב-1900 שח (בלי לראות בחנות). היא שימשה להליכון/חדר עבודה - והיא הייתה ממש זוועה מבחינת תמונה, צבעים גרועים, קונטרסט על הפנים, ממש משהו שהייתי מתבאס שיהיה בסלון. שלא נדבר על מערכת הפעלה אנדרואיד איטית ומעצבנת. קרה מה שקרה ובטעות היא נשברה לי בפינה - כמה שזה היה מעצבן בעצם שמחתי בלב. קניתי במקומה סוני ב-3300 וההבדל עצום פשוט. אז לא ממליץ על הזולות בגדול.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, vadim6385 כתב:

טלוויזיה זה לא המקרה שבו אתה נמצא לא מעט מול המסך.

רשמתי "מסך" , זה אומר גם נטפליקס ב-4K וכו',
מסך ב3800 עבור 55" יעשה עבודה מצויינת בישיבה של 2.5-3 מטר ממנו בערך

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, Super_T כתב:

בישיבה של 2.5-3 מטר ממנו בערך

במרחק כזה מינימום 65 וגם זה קטן.
בימנו תוציאו מרחק צפיה מהלקסיקון. כשקונים טלויזיה טובה מרחק צפיה כבר לא ממש מעניין... זה לא כמו פעם שהיית יושב קרוב ורואה פיקסלים.

היום ל-2.5-3 מטר אני קונה 75 בלי להתלבט בכלל אם התקציב מאפשר, גם 85 זו לא מילה גסה אם התקציב מאפשר.
אם לא מאפשר 65.
אם לא מאפשר 65, אז 65 בתשלומים.

55? חבל על הכסף.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

במרחק כזה מינימום 65 וגם זה קטן.

בסלון אני יושב כ-2 מטר מהמסך, ולי מספיק 43".

אצל ההורים שלי יש 50" סמסונג לא זוכר דגם, הם יושבים 3 מטר מהמסך, וגם אצלם אין בעיה.

פורסם
בתאריך 17.9.2022 בשעה 06:58, Asaf-R כתב:

בהמשך לשרשור הזה - לאיפה נעלמו כל הטלוויזיות בטווחי הבניים?

אני מסתכל על אתרים כמו KSP וכו - 2 טלוויזיות מתחת ל3000  שח, והטלוויזיה הבאה ברשימה היא כבר 4300.

איפה כל טווחי הבניים של ~3500?

פתוח מחדש להצעות לאחר שהטלוויזיות עליהן כבר ננעלתי לא במלאי בשום מקום.

תקציב של עד 3800. עדיף 55' אבל גם 65' באה בחשבון.

אתה מחפש במקום הלא נכון. 

יש מלא מסכים מתחת ל 3800 של  בגודל 65 אינץ השאלה מה אתה מחפש. 

https://www.superelectric.co.il/product/lg-65up7550pvg?gclid=CjwKCAjw4JWZBhApEiwAtJUN0CW0kg9ileLsoTutbzxtXuEdcpAOl-bSH0xn56WFzIZAydDX0ux3IBoC7XEQAvD_BwE

https://www.payngo.co.il/271445.html?gclid=CjwKCAjw4JWZBhApEiwAtJUN0JtiiuHUVzCvkSgAscMHkDTyz-6-bfODzDVtIMoa9vS9B0vwO6DejRoCbRcQAvD_BwE

https://ksp.co.il/mob/item/113746&appkey=1006?gclid=CjwKCAjw4JWZBhApEiwAtJUN0ESibGbn_7fKBzljho2CG2pCG_fSU5eHhgjeZ-XUdK6cVOD1YW7eWhoCwl0QAvD_BwE

https://www.shufersal.co.il/online/he/קטגוריות/הקניון-הכל-לבית/אלקטרוניקה-וסלולר/טלוויזיות%2C-אוזניות-ואודיו/מסכי-טלוויזיה/מסך-NANO-65-SMART-4K/p/P_8806091046680

https://www.shufersal.co.il/online/he/קטגוריות/הקניון-הכל-לבית/אלקטרוניקה-וסלולר/טלוויזיות%2C-אוזניות-ואודיו/מסכי-טלוויזיה/מסך-XIAOMI-65"-ANDROID/p/P_6971408150939

https://www.shufersal.co.il/online/he/קטגוריות/הקניון-הכל-לבית/אלקטרוניקה-וסלולר/טלוויזיות%2C-אוזניות-ואודיו/מסכי-טלוויזיה/QLED-65-SMART-QE70A/p/P_8806092022317

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש לי טלוויזיה 65 של שיומי שעלתה 2000 ומשהו בשופרסל וזה נראה סבבה לגמרי, הכל מצויין.. רואה איתה הרבה סדרות. בניגוד לסמסונג וlg יש מערכת הפעלה נורמלית אנדרואיד ולא איזה הזיה שלהם. 

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לפני 11 דקות, liorwohl כתב:

בניגוד לסמסונג וlg יש מערכת הפעלה נורמלית אנדרואיד ולא איזה הזיה שלהם

נתקלתי בזה אצל חברים.

לא סבלו את המערכת הפעלה של סמסונג, ובסוף חיברו דונגל אנדרואיד TV של שיומי.

פורסם
לפני 18 שעות, Super_T כתב:

סורי,
אין מסך ב-2000 ש"ח שאני יכול להמליץ עליו לאנשים,

אני לא אומר שכל אחד חייב OLED בחייו (אם כי זה יהיה נפלא),

אני כן אומר, רובינו נמצאים לא מעט מול המסך, אז לפחות שיהיה מסך סבבה,

עם כל הכבוד, לא הייסנס ולא שיומי הן מאריות המסכים בעולם,

מילא, סוני, LG או סמסונג (לחובבי הז'אנר) 

אז כן, אם חוסכים, ורוצים מסך חדש - לא משנה מה, שיומי והייסנס זו אולי אופציה,

וגם אז, במבצע, אחרת המחיר יהיה מעל 2K.

אצל ההורים שלי היתה LCD של סמסונג בת 15 שנתנה אחלה תמונה עד שמתה,

לא רואה בעיה עם להוציא כסף על מותג טוב וסדרה סבירה שלו כדי למקסם ROI,

אבל ללכת ולקנות מסך פח רק כדי לומר ש"יש לי 55" בסלון"? פחות - אבל, זו דעתי ודעתי בלבד.

אני חושב שזה מאוד תלוי למה אתה רגיל וכמה אתה "אנין טעם" 

לי עד לפני שנה בערך הייתה טלוויזיה 40 אינץ LG מלפני 15 שנה עם רזולוצית HD READY. וקיבלתי במתנה טלוויזיה TCL שהמקבילה אליה בגודל 55 אינץ זאת TCL 55P615 שעולה 1700 ב-KSP. 

להגיד לך שאני מוצא איזה סיבה להגיד שהיא לא סבבה? וואלה לא. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

מסך היום, גם הזבלה, יכול לתת תמונה הרבה יותר טובה משל מסך לפני 5 שנים, אבל מי שקונה טלויזיה לא צריך להשוות אותה למסך לפני 5 שנים אלה למסכים חדשים אחרים.
אם קיבלת מסך מתנה זה דבר אחד, אבל אם אתה הולך להשקיע 3-4K בטלויזיה שכנראה תשמש אותך עד שהיא תמות או תעבור לחדר של הילדים שווה כבר לקנות משהו טוב בסטנדרטים של היום, זה עדיין יהיה הרבה יותר זול מהמחיר שאנשים שילמו על טלויזיה נורמלית לפני 5 שנים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אז זהו, שזה פשוט תפיסה שונה. 

אמא שלי לא מבינה כלום בסלולר. רזולציה, אמולד, מגה פיקסלים, הכול בשבילה קללות. 

עד לא מזמן השתמשה בשיאומי רדמי 4A, מכשיר שעוד ב-2016 היה עגלה. 

הוא כבר שבק חיים ופשוט הבאתי לה אייפון 7 עם סוללה חדשה שהיה זרוק אצלי בתור מכשיר ספייר. 

ומה אני אגיד לך, מרוצה חבל על הזמן. 

זה משנה לה שאייפון 12,13,14 מכשירים הרבה יותר טובים מאותו אייפון 7? 

• תוכן חדש...