Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, Transporter כתב:

זה נכון לגבי המרחק

יש לי במשרד 65

יושב מטר ממנה

וכל פעם חושב לעצמי שיש עוד מקום על הקיר וצריך להגדיל אותה

יש מצב שאתה צריך משקפיים. 

• מצחיק 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא

העין מתרגלת

ואתה רוצה יותר גדולה בשביל חווית צפיה יותר מהנה

זה כמו מערכת

זה שאתה רוצה יותר ווליום זה לא בגלל שנהיית חירש, אלא בגלל שהאוזן מתרגלת

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, Transporter כתב:

זה שאתה רוצה יותר ווליום זה לא בגלל שנהיית חירש, אלא בגלל שהאוזן מתרגלת

אז זהו, שכן. האוזן מתרגלת זה אומר שמתפתחת לקות בשמיעה. לעתים זה זמני וחולף (לאחר שהרעש מפסיק) ולעתים זה עלול להפוך לליקוי קבוע.

אפשר לעשות מערכון מהתגובות שלך.

image.jpeg.2a3572788423ac9ea0904f50e223bae3.jpeg

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אני קניתי לפני שנתיים טלויזיה ב- 4.5 של סמסונג qled וכו. באותו זמן חבר קנה שיאומי באותו גודל. להגיד לך ששמים לב להבדל? אני והחברים שלי לא שמים לב וכמות שיות הצפייה שעברתי מול המסך שלו היא לא קטנה בכלל. ובנוסף הסמארט של שיאומי הרבה יותר טוב מסמסונג ואלגי כי זה פשוט אנדרואיד בלי התחכמויות.

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1072531

בכל מקרה ממליץ לך לקחת את המסך הכי גדול שנכנס בסלון. אין דבר כזה מסך גדול מידי זה שקר של השמאל.

• אהבתי 1

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)

ממה שאני מכיר, מערכת ההפעלה של LG מצויינת ועובדת ללא תקלות,

אני עם OLED בת 4+ והכל תקין ועובד מהר מאוד,

את המערכת החדשה והמעודכנת מלפני שנה אני פחות מכיר אם כי נתקלתי בה כמה פעמים ולא היו בעיות..

לגבי מי שרשם שאין הרבה הבדל בין מסכים, 

שבו מול מסך NANO CELL מכוייל היטב (או המקביל שלו של סמסונג או סוני) ואז מול מסך של שיומי או המצאה אחרת,

תקרינו תכנים שדורשים כוח עיבוד (סרט בדולבי וויז'ן או HDR \ SDR) או לחילופין תוכן שדורש "העלאת" איכות (כמו מה שהממיר משדר בחלק מהערוצים),

תקרינו תכנים עם תנועה מרובה ומעברים בין או לחושך ותחזרו לדיון הזה (ורבים שכמותו שהיו בפורום)

וזה לפני שניכנס לעולם ה-OLED ומתחריו - פשוט כי זה לא בסקופ של פות"ש מבחינה כלכלית.

אחרי שמכיילים מסך באופן נכון פתאום דברים נראים אחרת,

הגוונים של הצבע, התנועה, שחור / אור, אפקט Ghost ושאר עניינים, 

אני יודע שלחלק מהקוראים זה יישמע מוזר, 

אבל טלויזיה היא לא Plug & Play - יש כיוונים שצריך לבצע שקשורים להמון דברים כולל התאורה בחדר והמיקום של המסך ושאר ירקות.

אז כן, יש את המוזרים שיקנו מסך משובח ויכיילו אותו ויעשו מה שצריך, ויש כאלה שיבטלו Store\Presentation Mode וינגנו מה שבא להם בלי להיכנס לתפריט אחד.

לגבי גודל מסך - בעיני המתבונן, מבחינתי עד 3 מטר - גג 65, לא מעבר, אבל זה סופר אינדיבידואלי.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מחזק את מה שכתבו מעליי וoled במיוחד, מכיוון שהוא אורגני יש אפילו המלצה להרצה של כך וכך שעות כדי להביא את החומרה למצב אופטימלי, כמו שהיה בזמנו בפלסמות.

ישבתי הרבה זמן לכייל מעבר להמלצה של rtings , כדי להגיע לתמונה מושלמת מבחינתי.

יש טלויזיות שמהקופסה מכויילות בצורה טובה לחדר סטנדרטי, אבל מניסיון רובן לא.

• תוכן חדש...