Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור הזה - לאיפה נעלמו כל הטלוויזיות בטווחי הבניים?

אני מסתכל על אתרים כמו KSP וכו - 2 טלוויזיות מתחת ל3000  שח, והטלוויזיה הבאה ברשימה היא כבר 4300.

איפה כל טווחי הבניים של ~3500?

פתוח מחדש להצעות לאחר שהטלוויזיות עליהן כבר ננעלתי לא במלאי בשום מקום.

תקציב של עד 3800. עדיף 55' אבל גם 65' באה בחשבון.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

ניחוש מושכל - מצד אחד טלוויזיות בפחות מ2000 נותנות לך את כל מה שאתה צריך כולל איכות תמונה סבירה++ , מצד שני אם אתה רוצה משהו באמת פנסי, תשלם.

לכן טלוויזיות במחירי ביניים או שירדו במחיר או השתכללו ועלו לסגמנט גבוה יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה לא קשור לפנסי, אני מניח שמחירי הפאנלים הבינוניים ירד וזה הוריד את מחירי הטלויזיה בסגמנט הזה.

דווקא בטלויזיות אין קטע של פנסי, אתה משלם על איכות. יש לך מגוון של רמות - תבחר מה שמתאים לך.

ולא הייתי לוקח אתר אחד ומסיק לגבי השוק, ייתכן שפשוט אין להם מלאי. מרפרוף בזאפ יש עשרות טלויזיות בטווח בין 3-4 בגדלים 55-65

פורסם
לפני 36 דקות, aviaviavi כתב:

דווקא בטלויזיות אין קטע של פנסי, אתה משלם על איכות. יש לך מגוון של רמות - תבחר מה שמתאים לך

אתה רואה את זה ככה, את רוב הרוכשים זה לא מעניין, הם פשוט רוצים איכות תמונה סבבה כדי לראות מה שהם רואים, ואם טלוויזיה ב1500 ש"ח מספקת להם את זה, אין סיבה לשלם יותר.

מצד שני יש את מיעוט אניני טעם שפשוט חייבים שהתמונה תיראה נכון, ורק SamSonShiba FUQOLED95748 יכולה לספק להם את האיכות שהם דורשים ומוכנים לשלם עליה.

לא הקהל הזה ולא הקהל הזה לא יקנה טלוויזיות בדרג ביניים, אז זאת הסיבה שהן לכאורה נעלמו מהשוק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא צריך טלויזיה - יש לי את השכנה ממול 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

מצד אחד טלוויזיות בפחות מ2000 נותנות לך את כל מה שאתה צריך כולל איכות תמונה סבירה++

מת לדעת מאיפה ההנחה הזו, מסך ב2000 ש"ח הוא ככל הנראה מסך גרוע, עם תמונה שהיא הרבה פחות מסבירה.

מעבר לזה שהמחיר הוא תלוי גודל 🤷‍♂️

פות"ש רוצה מסך בגודל 55" - 65"  - איך זה מתאים למחיר שרשמת?

במסך מדבקה סיני שקונים בשופרסל תשלם (ככל הנראה) יותר מ-2000 ש"ח על גודל כזה..

אתה יכול לקנות מסך לא רע בכלל במחיר 3,800 ש"ח - הנה דוגמה (אני לא קשור לאתר ואין לי אינטרס שתקנה אצלם, זו דוגמה נטו).

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

טלוויזיות היום מתפצלות לטכנולוגיית, כל מסכי ה lcd של פעם שהיו מתומחרים במגוון מחירים בתלות הבדלים שוליים נעלמו וכולם היום מתומחרים סביב ה 2000 שח ואותם מחליפים לאט לאט ה oled, nano cell וכל..

הטכנולוגיות החדשות מתומחרות במחירי פרימיום ולאט לאט זולגות לטווח מחירי הבניים.

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Super_T כתב:

מת לדעת מאיפה ההנחה הזו, מסך ב2000 ש"ח הוא ככל הנראה מסך גרוע, עם תמונה שהיא הרבה פחות מסבירה.

מעבר לזה שהמחיר הוא תלוי גודל 🤷‍♂️

דווקא לא מסכים עם זה

שקניתי מסכים ללובי קניתי מותג סיני של 1500-2000 שח, 55-65"

התמונה בסדר גמור

זה לא מסך גיימינג או מסך למשרד שאני הולך להראות עליו את העבודות שלי באיכות שיא,

אבל אף פעם לא עברתי בלובי והסתכלתי על המסך ואמרתי "וואו איזה זוועה איך קניתי דבר כזה". ממש לא

ההבדל היחיד לדעתי, שאולי המסכים הסינים יתקלקלו הרבה לפני ה LG שלי

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 4 דקות, Transporter כתב:

זה לא מסך גיימינג או מסך למשרד שאני הולך להראות עליו את העבודות שלי באיכות שיא,

אבל אף פעם לא עברתי בלובי והסתכלתי על המסך ואמרתי "וואו איזה זוועה איך קניתי דבר כזה"

היית רוצה לראות עליו סרט?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, David32 כתב:

לא יודע

אבל בלילה השומר רואה שם חדשות או דברים שלו

לא קרה שישבתי שם ואמרתי איזה זוועה זה 

אולי יהיה בסדר לראות עליו סרט

לצרכים יותר אישיים כולנו קונים מותגים כי זה נותן ראש שקט. 

קרה לי שהלכו לי בלובי טלוויזיות סיניות ביום בהיר אחד. פשוט התפחלצו

אבל זה קורה אחרי שנתיים שלוש. ועדיין הן עלו 1500-2000 ולא 18,000

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אין בעיה עם מסך כזה אם הוא לצרכים משרדיים (מציג מצגת שרצה כל היום ברקע או הודעות שונות וכד')
האיש רצה מסך שישמש ככל הנראה לצרכים אישיים שזה כנראה סרטים ושאר שימושים (לא ציין אחרת), לחלוטין לא משהו סתמי שיציג משהו שעובדים לידו.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני 5 דקות, Super_T כתב:

האיש רצה מסך שישמש ככל הנראה לצרכים אישיים שזה כנראה סרטים ושאר שימושים (לא ציין אחרת), לחלוטין לא משהו סתמי שיציג משהו שעובדים לידו.

אני לא יודע אם מסך ב 2000 שח לא יספיק לו

אולי כן.

לגיימינג וכו', או למי שחולה סרטים והשקיע בסאונד טוב בסלון וכו' אולי לא

אבל  למי שרואה חדשות ופעם בשבועיים שלוש רואה סרט, לדעתי יכול להיות סבבה

פורסם
לפני 3 שעות, vadim6385 כתב:

מצד שני יש את מיעוט אניני טעם שפשוט חייבים שהתמונה תיראה נכון, ורק SamSonShiba FUQOLED95748

לא מוצא את הדגם באמזון.

• מצחיק 4
פורסם
לפני שעתיים, Super_T כתב:

מת לדעת מאיפה ההנחה הזו, מסך ב2000 ש"ח הוא ככל הנראה מסך גרוע, עם תמונה שהיא הרבה פחות מסבירה

מהעובדה שיש לי שתי טלוויזיות זולות בבית, אחת 43" של הייסנס מלפני 4 שנים השניה 32" של שיומי.

בשתיהן לא הסתכלתי ואמרתי "איכס איכס איכס". אבל אני לא אנין טעם.

התמונה ברורה ולא מרוחה, הצבעים ברורים ולא מרוחים, אין תקיעות, הסאונד בסדר.

אם אראה את אותם דברים בטלוויזיה איכותית יותר כן אשים לב להבדל, אבל האם זה דיל ברייקר מבחינתי - ממש לא. אני לא מוכן להוציא על טלוויזיה יותר מ2000 שקל, לא משנה עד כמה איכותית היא תהיה.

אנחנו כבר לא בתקופה שהיו קפיצות דרך משמעותיות, והיית רואה טלוויזיה ב15 אש"ח אומר וואו. היום מבחינתי ומבחינת רוב האנשים ההבדל בין טלוויזיה זולה למקרה לא שווה את המחיר. ובין טלוויזיה של 2000 ו3000 כנראה שלא ישימו לב להבדל.

בשביל לראות יוטיוב/נטפליקס/סרט פעם ב אני לא צריך יותר מזה. ככה גם רוב האנשים, שלא מעניין אותם אם ההגה בקורולה לא מתקשר ולא מעניין אותם אחידות איכות הפלסטיקה ביונדאי.

תן להם לראות סרט/משחק אחרי העבודה, מבחינתם זה מספיק.

לפני כשעה, David32 כתב:

כן, מה הבעיה?

אם אתה גיימר או מהמשקיענים, אז תהיה לך בעיה, אולי גם טלוויזיה ב3000 לא תתאים לך.

לאדם רגיל שסך הכל רוצה לראות סרט - אין שום בעיה בטלוויזיות זולות. הן מספיק איכותיות היום.

הבעיה היחידה אולי תהיה אורך חיים שלהן, אבל זה אף אחד לא מבטיח לך גם בדגמים הבכירים של מותגי פרימיום.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, vadim6385 כתב:

אבל זה אף אחד לא מבטיח לך גם בדגמים הבכירים של מותגי פרימיום.

דווקא את זה יחסית כן אפשר להבטיח..

לפני 12-14 שנים בערך קניתי טלוויזית שארפ  שהספקתי למסור אותה למישהו שנהנה ממנה ואפילו העביר אותה לבן שלו שעדיין נהנה ממנה

זה לא במקרה לדעתי

• תוכן חדש...