Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למסך מחשב 27" לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצוין אבל א י ט י אפילו בארה״ב.

(בדיוק החליפו לי מסך שהתחיל לרצד אחרי שנתיים - אבל לא לפני שחפרו לי במשך שבועיים עם מיילים הלוך חזור. אחרי שהתרצו אבל - שלחו לי מייד overnight אחד חדש.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בארץ הם טובים.

מסך טוב ילווה אותך הרבה שנים קדימה -- שווה להשקיע .

אם התקציב קשיח תוותר על רמקולים (כל רמקול בשקל עשרים יהיה יותר טוב) ועל  USB-C לא כל מה שאתה חושב שעובד כמו דוק אכן עובד כך, אפילו לא בסדרות יותר יקרות מהתקציב שלך (U של דל).

לא לוותר על פנל IPS או VA, במיוחד כאשר לא מדובר על גיימינג. מעבר לזה המסכים של דל HP מגיעים מכוונים מספיק לשימושים שלך.

לא לוותר על ארגונומיה ואפשרויות כיוון המסך.

אפשר לבחור מסך ממודל ישן. טכנולוגית המסכים מתקדמת לאט מאד.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מחזק לגבי hp אגב

יש לי דגם 27״ שלהם שקיבלתי מהעבודה - והוא פשוט מעולה!

אני יכול לבדוק את הדגם אח״כ - אבל ארגונומיה וצבעים שפיר ? אוכלים את הדל.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 10 שעות, lm007 כתב:

סתם עוד נקודה למחשבה, לדל יש שירות לקוחות מצוין. הייתי מחפש משהו שלהם רק בגלל זה.

מתי צריך שירות למסך? 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מצטרף להמלצה על Dell.

נזקקתי פעם לשירות שלהם. מסך בבית עשה בעיות כשנתיים אחרי הרכישה. הרמתי טלפון, קבעו לי החלפה למחרת. הגיע בחור, לקח את הישן ושם חדש במקומו. שאלתי אותו אם הוא לא צריך לבדוק את הישן, הוא אמר שלא, מחליף והולך.

אני גם מאוד מרוצה מהארגונומיה שלהם. עולה, יורד, מסתובב, הטיה למעלה ולמטה, הכל.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...