Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לטלויזיה חכמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחי קנה בסופ"ש את השיומי 50" ב~1800 שיש עכשיו בKSP , הוא מאוד אהב אחרי שהרכיב אותה להורים של אישתו (בבית יש לו QLED של סמסונג).

מה גם שזה חוסך את הMIBOX בטלויזיות הזולות כמו בתקציב הזה.

עריכה: גם הTCL 50C725 QLED ניראה מעניין, מגיע עם 3 שנות אחריות.

לגבי טושיבה- האם זה באמת טושיבה או מדבקה סינית?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

אז עדיין לא יצא לקנות, עוברים 2 דירות במשפחה ויש מלא סידורים, טלויזיה חדשה לא דחוף.

יוצא לי לנסוע לדרום בקרוב, חשבתי כבר לקפוץ לאילת לחסוך את המע"מ ולהביא 2 טלויזיות, אחת 50\55 אינץ' כמו שרציתי ועוד אחת 70 אינץ'.

מהסתכלות קצרה ברשת אני דיי נוטה לכיוון הסמסונג סדרה 7100, אומנם לא הכי-הכי, אבל זה בגדול מכסה את כל מה שאני צריך ועוד קצת ממה שאני מבין.

מישהו רוצה להזהיר אותי\להכווין לחברה\דגם יותר טוב משתלם בתקציב הזה? (מקווה שיכול לצאת עם 2 טלויזיות טובות 50\70 באזור ה5 אלף בלי מע"מ באילת, אני הוזה?)

המלצה לחנויות חשמל גדולות\זולות באילת?

עריכה: רק מה שברשימה הזאת אפשר לקנות בלי מע"מ?

עריכה 2: אני רואה עכשיו שטלויזיה אי אפשר לקנות בלי מע"מ, זה נכון?

עריכה אחרונה על ידי Sparrow420
פורסם

לא בטוח שאפשר לקנות מוצר גדול בלי מע"מ באילת. קנה מזאפ, תוודא שיש במלאי ותבדוק איזה אחריות אתה מקבל. יבואן רשמי עדיף -אבל תמיד יקר יותר.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לי יש סמסונג UE55TU7100 

אין לך מה לדאוג

מסך סמסונג "4K SMART UE55NU7100 55 

נקנתה ב  10/2018 ועדיין עובדת מעולה וקשה מאוד

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מעדכן שקניתי את הסמסונג AU7100 בגודל 55, התעסקתי איתה קצת פחות משעה, אבל נראת מעולה (המסך הקודם שלי lg 43 בן 10 ;))

קניתי ממחסני חשמל ב2200 וקצת (30 או 40), מחיפוש באינטרנט רוב החנויות (האמיתיות*) מוכרות את זה ב2300+, חוץ ממחסני חשמל ksp מוכרים ב2240 ואייבורי מוכרים ב2000

אבל אצל מחסני חשמל אפשר לבוא לקחת וגם היה לי תווי מתנה אז שילמתי רק 1800

*חנות לא אמיתית = כל החנויות אינטרנט האלה שמוכרות מוצרים באזור ה15% מתחת למחיר ומהם זה או שאתה מקבל מוצר פגום או שאתה לא מקבל מוצר ולך תריב איתם עכשיו

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא מדויק, כל ה"חנויות הלא אמיתיות" = הזמנה מאתר אינטרנט ששולח לך מוצר ישירות מהמחסן של היבואן ובגלל שהוא לא צריך להחזיק מלאים אז הוא זול יותר.

טסלה 3 2022

פורסם

כל פעם שיצא לי להזמין מוצר כזה הוא או לא הגיע או הגיע פגום

אני בדיוק עכשיו על סיפור כזה עם ספה שאמא הזמינה

5 ימי אספקה, מחכים כבר שבועיים ואף אחד לא יודע להגיד לנו מה קורה

החנות שהזמנו ממנה לא מצליחה לדבר עם הספק שלהם(שההזמנה יוצאת ישירות דרכו), כל פעם מבטיחים שיחזרו אלי ולא חוזרים

כבר יותר מ10 שיחות, אזור ה8 שעות וגם עצבים

בסה"כ כבר עלה יותר.

יצא לי להזמין טלויזיה והגיע עם בעיה בצבע, רוצה לשמוע איזה סיפור כיף היה להחליף אותה ולקבל אחת אחרת עם פיקסל מת? כבר נשארתי עם הפיקסל המת.

פורסם

מהחוויה שלי קניתי את כל הבית מטלוויזיות, מקררים, מכונות כביסה, כיריים , מזגנים הכל.. מהאתרים היותר גדולים ומעולם לא ניתקלתי בבעיות שצינתה. כן חסכתי המון כסף.

טסלה 3 2022

פורסם

אני גם לא הולך למקומות לא מוכרים, העניין עם הספה שהזכרתי זה משופרסל אונליין..

שלא תבין אותי לא נכון, אם יש עסקה ממש שווה והמוצר לא "דחוף" אני כן מזמין, אבל מהניסיון שלי בחצי מהפעמים לפחות יש בעיה כזאת או אחרת

בכל מקרה, מבחינתי האיסוף עצמי במקום וזה שיש סניף שאפשר לשרוף ללכת אליו במקרה ויש בעיה שווה לי את ההפרש (מה גם שבמקרה הזה היה קופונים אז יצא יותר זול)

פורסם (נערך)
בתאריך 11.9.2022 בשעה 09:21, hwgeek כתב:

לגבי טושיבה- האם זה באמת טושיבה או מדבקה סינית?

לפי מה שאני יודע, אין היום טושיבה שהיא באמת טושיבה. זה לא טושיבה בומבה מודל 99 שתחזיק 20 שנה ויותר.

המותג עצמו נמכר לhisense.

היתרון - אם תקנה היום הייסנס, הוא כנראה יהיה לא פחות טוב מטושיבה, אבל תשלם פחות על המותג.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 16.9.2022 בשעה 03:38, Sparrow420 כתב:

מעדכן שקניתי את הסמסונג AU7100 בגודל 55, התעסקתי איתה קצת פחות משעה, אבל נראת מעולה (המסך הקודם שלי lg 43 בן 10 ;))

קניתי ממחסני חשמל ב2200 וקצת (30 או 40), מחיפוש באינטרנט רוב החנויות (האמיתיות*) מוכרות את זה ב2300+, חוץ ממחסני חשמל ksp מוכרים ב2240 ואייבורי מוכרים ב2000

אבל אצל מחסני חשמל אפשר לבוא לקחת וגם היה לי תווי מתנה אז שילמתי רק 1800

*חנות לא אמיתית = כל החנויות אינטרנט האלה שמוכרות מוצרים באזור ה15% מתחת למחיר ומהם זה או שאתה מקבל מוצר פגום או שאתה לא מקבל מוצר ולך תריב איתם עכשיו

כמו שכתבתי, אני קניתי au8000, היא די דומה לשלך.

מאוד מרוצה מהקניה, למרות שלקח לי די הרבה זמן לכייל אותה.

הגדרות התמונה דינמי, רגיל וטבעי נראות די גרוע.

התבססתי על ההגדרות של אתר rthings אם קצת שינויים.

עכשיו רואים מצויין!

אם תרצה אכתוב מפורט מה עשיתי.

פורסם
בתאריך 16.9.2022 בשעה 12:31, motizkn כתב:

נשמע ש ksp תפור אליך, ממליץ לך להצתרף לטלגרם שלהם. יש להם מבצעים מעולים.

מאיזה בחינה "תפור עלי"?

אני לא משתמש בטלגרם ושות' - יש לי וואטסטפ וזהו

בתאריך 16.9.2022 בשעה 16:58, Michazzz כתב:

העיקר לסיום הפוסט, אתה מרוצה? איך רואים?

מאוד מרוצה, רואים מעולה

שמתי איזה סרט טבע תת ימי בנטפליקס שרשום עליו 4K וHDR (הטלויזיה רשום עליה HDR10 או משהו, לא זוכר, אמור לתמוך בHDR ברמה כזאת או אחרת)

אלמוגים, מדוזות וכל מיני יצורים עם צבעים פסיכודלים. פשוט מדהים.

הדפדפן קצת עילג והשליטה עם השלט בסמן לא הכי כיפית(רק עם החצים ממה שהצלחתי להבין, אני מכיר כאלה שאפשר להצביע עם השלט על הטלויזיה - זה חלק מהטלויזיה או שזה איזה משהו שמתלבש עליה?), אני צריך גם לבדוק אם אפשר לחבר לזה מקלדת ועכבר אלחוטיים.

יש שיקוף מסך מהטלפון (Android auto couch? 😜) שמתחבר מאוד בקלות ויש כל מיני אופציות, לא יצא לי לשחק בזה יותר מידי אבל נראה טוב.

לפני 3 שעות, דניאל1983 כתב:

כמו שכתבתי, אני קניתי au8000, היא די דומה לשלך.

מאוד מרוצה מהקניה, למרות שלקח לי די הרבה זמן לכייל אותה.

הגדרות התמונה דינמי, רגיל וטבעי נראות די גרוע.

התבססתי על ההגדרות של אתר rthings אם קצת שינויים.

עכשיו רואים מצויין!

אם תרצה אכתוב מפורט מה עשיתי.

לא ממש יצא לי לשחק עם ההגדרות תמונה שלה, מקווה שיהיה לי זמן בסופ"ש הבא

תמיד אשמח לטיפים כאלה ואחרים

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...