Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לטלויזיה חכמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להסבר להדיוט- בשביל מה צריך טלויזיה חכמה? מה זה נותן בדיוק? 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

כמו שלטלפון חכם יש אפליקציות לצפיה בשידורים כמו YOUTUBE NETFLIX וכו' - ככה יש גם בטלויזיה חכמה וכמעט לכל חברה (הוט, יס, פרטנר, סלקום...) יש אפליקציה במקום מכשיר חיצוני כמו ממיר. זה נוח והכל פועל משלט אחד

עריכה אחרונה על ידי Michazzz
  • אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 8 שעות, ברווז כתב:

זאת פעם ראשונה שאני קונה טלויזיה חכמה, השוק כ"כ מוצף בכאלה(לפחות בטווח מחיר\גודל שאני חיפשתי) שיותר קל וזול לקנות חכמה גם אם אתה לא משתמש בזה

עיקר השימוש שלי זה חיבור למחשב\נטפליקס\יוטיוב\אינטרנט (בלי כבלים של יס\הוט כבר שנים)

פורסם

אפשר לנסח זאת אחרת - תנסה לקנות טלוויזיה שהיא לא "חכמה" היום... קשה מאוד, חוץ מהדגמים הזולים והמיושנים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 10 שעות, ברווז כתב:

יוטיוב/נטפליקס/אמזון/עוד דברים בלי צורך לחבר מכשיר חיצוני

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 17.9.2022 בשעה 23:06, Sparrow420 כתב:

מאיזה בחינה "תפור עלי"?

אני לא משתמש בטלגרם ושות' - יש לי וואטסטפ וזהו

מאוד מרוצה, רואים מעולה

שמתי איזה סרט טבע תת ימי בנטפליקס שרשום עליו 4K וHDR (הטלויזיה רשום עליה HDR10 או משהו, לא זוכר, אמור לתמוך בHDR ברמה כזאת או אחרת)

אלמוגים, מדוזות וכל מיני יצורים עם צבעים פסיכודלים. פשוט מדהים.

הדפדפן קצת עילג והשליטה עם השלט בסמן לא הכי כיפית(רק עם החצים ממה שהצלחתי להבין, אני מכיר כאלה שאפשר להצביע עם השלט על הטלויזיה - זה חלק מהטלויזיה או שזה איזה משהו שמתלבש עליה?), אני צריך גם לבדוק אם אפשר לחבר לזה מקלדת ועכבר אלחוטיים.

יש שיקוף מסך מהטלפון (Android auto couch? 😜) שמתחבר מאוד בקלות ויש כל מיני אופציות, לא יצא לי לשחק בזה יותר מידי אבל נראה טוב.

לא ממש יצא לי לשחק עם ההגדרות תמונה שלה, מקווה שיהיה לי זמן בסופ"ש הבא

תמיד אשמח לטיפים כאלה ואחרים

דבר ראשון תבטל את כול ההגדרות של חסכון באנרגיה.

תבחר מצב סרט, בהירות בסביבות 40, מרחב צבעים רגיל.

תבטל את כול משפרי התמונה הדיגיטאלים.

• תוכן חדש...