Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ROADTRIP בגרמניה - תכנון מסלול נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

בתחילת נובמבר אני מגיע לברלין ולוקח משם רכב (BMW סדרה 4), התכנון כרגע זה לסוע מערב וללון שם כמה ימים, משם להגיע לבלגיה \ הולנד,

משם אני אגיע ליער השחור וגם שם לינה כמה ימים עד החזרה הביתה דרך באדן-באדן.

התכנון כרגע מתבצע עם גוגל מפס, אבל אני מחפש איזה אתר או המלצות לדרכים מהנאים לנהיגה \ מקומות שווה לעבור בהם בין מקום למקום, כדי לנצל כמה שיותר את המסע ולא להגיע בצורה הכי יעילה\מהירה.

אשמח לכל המלצה או הפניה לאתר (מנסיון אישי) 😀

פורסם

שים לב למחירי הדלק, רכב ספורטיבי שותה לא מעט - אולי עדיף דיזל. זה תלוי מזג אוויר, גוגל יתן לך את כל הדרכים, הכיף הוא טיולי כוכב מסביב למלון בו תשהה, בלי ציוד ברכב ולחץ להגיע בשעה מוקדמת לצ'ק אין. חפש מלונות עם חניה חינם כי זה עולה לפעמים 25€ ללילה. בחורף הרבה הולכים לישון ב 21:00 אז מומלץ לפעמים חצי פנסיון. הנהיגה ללא הגבלה היא בשעות היום בד"כ וזה נחמד לכמה דקות ודורש ריכוז שיא מעל 200 קמ"ש - לא קל למי שלא רגיל

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לא ציינת דבר לגבי לוח הזמנים, מקומות שאתה מתעתד לבקר, תקציב, מסגרת (כמה אנשים והרכב).

מבחינת מפות גוגל - שים לה שהם מציגים לו"ז אופטימי בלי לחשב הפסקות לדלק, קפה ושירותים, בלי להביא בחשבון עבודות בדרך ופקקים (גגל את המונח stau), טעויות ניווט וביקור באתרים. ללו"ז ריאלי הוסף על הזמנים 25-30%, לא כולל ביקור באתרים, שמצריך חישוב זמן פרטני לכל מקום.

האם יש לך ניסיון בנהיגה באירופה בכלל ובגרמניה בפרט? עליך להביא בחשבון שלא מדובר במגרש משחקים אלא בכבישים מנוטרים היטב ובמשטרה לא סובלנית במיוחד. אבל זה כלום לעומת ההולנדית, שם חריגה בקמ"ש בודדים, לעתים שניים, עלול להבביא למשלוח ד"ש עם דו"ח לביתך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@Michazzz - כן מודע למחירי הדלק, זה גם למה דחיתי את הטיול בחצי שנה בדיוק שהתחיל המלחמה, אבל עדיין זה פחות מישראל אז נסתדר,

יצא לי לסוע באוטובאן כמה ימיים לפני הקורונה וזה היה עם גולף, מאמין שעם BMW יהיה יותר קל 😶

@Sperial - אני מודע לדיוק של גוגל מפות משתמש בזה שנים באירופה, מה שאני מחפש זה איזה אתר\מפה של דברים שאפשר לראות\לעצור בדרך בין לבין,

כרגע הנסיעות הארוכות היו בין ברלין לאאכן (כרגע זה התכנון), ומשם אחרי כמה ימים לאזור באדן-באדן ביער השחור.

מודע לאכיפה הקשה באירופה, כל נסיעה אפילו של מאה מטר נוסע כאילו אני בטסט.

• תוכן חדש...