Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוך כדי נסיעה בתא בשעות הערב, באיזור מרכז-צפון, אני נוסע בכביש דו נתיבי לכיוון, בחרתי את הנתיב השמאלי, ראיתי את העבודות משמאל לנתיב אך לא היה שום קונוסים או חסימה של הנתיב, 

לפתע פתאום נפל על הרכב שלי רמזור קטן יחסית (לא הגבוהים, אלא העמודים הרגילים).

לי לא קרה כלום, לגבי הרכב גם לא ראיתי נזק באותו רגע.

רציתי לשאול מה אני כן יכול לעשות מבחינה משפטית מול העיריה ?

מדובר פה על תקלה בטיחותית סופר רצינית , וחוסר מקצועיות של הצוות שעבד בשטח.

פורסם

הוא רוצה שמישהו יחטוף על הראש, שזה מובן, אבל לא מציאותי לאור זה שאף אחד לא נפגע.

תחקורי ״כמעט ונפגע״ הם מנת חלקו של הצבא. 

אפשר לדווח ולקוות שמישהו לפחות ינזף, וגם אז לעולם לא נדע.

פורסם

משרד העבודה או איך שהוא נקרא היום. אם זה באתר עבודה זה כמו בלוק שנופל (והייתי עד לאיזה מסכן שחנה חצי שעה ליד אתר בניה ומצא את המכונית שלו עם דנט בגג ושמשה קדמית מנופצת בגלל בלוק מהקומה העשירית). 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה היה בלילה עם תאורה מינימלית, והייתי קצת לחוץ ולא בדקתי במיוחד

חוץ מזה שהרכב היה ממש מלוכלך באבק אז לא ממש רואים

גם לי זה נשמע ממש מוזר

פורסם

אולי הרמזור נפל על יד הרכב? עדיין מסוכן ומצריך בירור.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני הייתי שם את הרמזור בבגאז’ ולוקח הביתה

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

לפעם הבאה:

בהכללה גסה, מערכות העונשין/פיצוי בחוק בנויות על הוכחת נזק. אם פספסת את נקודת ההתחלה הזאת, כל השאר עף ברוח וטוב רק לדיונים בפורום.

נפל משהו על האוטו?

עצירה מיידית/תיעוד/דיווח.

נפל עליך משהו?

עצירה מיידית/בית חולים (על משבצת התיעוד עם גושפנקה רשמית)/דיווח.

כל הרעיון של "לגרום למישהו לשלם על זה" בלי שטרחת לשמור איזה תיעוד זה פשוט בזבוז זמן של כולם.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לקחתי את המספר של הבנאדם האחראי שם

צילמתי את המקום.

אני לא מדמיין היה בום חזק והרגשתי את הרטט של הפגיעה בגוף דרך האוטו

בבדיקה עכשיו אני לא מצליח לפתוח את המכסה מנוע חושב אולי זה קשור

פורסם

אתה כן מדמיין.

אתה מדמיין שייצא לך משהו מהסיפור הזה אפילו שאתה לא רואה כלום. די נו. תתעורר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 2 דקות, ALÞћÃ כתב:

אבק מסתיר נפלא פגיעות פח, בייחוד בגג. שטוף את הרכב, גלה את מימדי הזוועה וחזור לשרשור עם צילומים.

תיקנתי לך.

אפשר לחוש זעזועים גם אם הנפילה היתה על הכביש, בסמוך לרכב.

פורסם
לפני 40 דקות, ALÞћÃ כתב:

אבק מסתיר נפלא פגיעות פח, בייחוד בגג. שטוף את הרכב, גלה את מימדי הזוועה וחזור לשרשור עם רשמים.

ואל תשכח אבטיח לקנ״מ.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...