אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,368 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי אני מנסה למצוא כסא נדנדה למרפסת בסגנון כזה: רק שלא יהיה מעץ כיוון שהמרפסת חשופה לגשם. ושיהיה במחיר נורמאלי סביר. שכן כל מה שראיתי מאלמוניום או משהו כזה זה מחירים של 1000 וצפונה. מישהו מכיר משהו אחר? אפשר בכל זאת לשים מעץ ולמרוח עם איזה לכה או משהו כדי שהגשם לא יהרוס אותו.. הרי למשל דק לא נהרס בגשם? אשמח להצעות. תודה
הודעה אחרונה מאת swiv, -
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
אני לא ידעתי את זה , שווה לנסות - זה לוקח שעה וחצי בערך את השלב הזה דווקא הכרתי:
הודעה אחרונה מאת _-?, -
My fiends, we've come FULL FU#$ING CIRCLE. בשיטוטיי באמאזון נתקלתי כרגע באחד הדברים ההזויים שראיתי בחיי הבוגרים (לא מה שאתם חושבים סוטים). לאן הגענו?? מה ההבדל בין תקופת האפרטייד האמריקאית המסריחה לזה? סימון עסק כ Black-Owned Business כאות למה? פרוגרסיביות? אהדה? כאילו, צריך ממש להסביר למישהו שם שזה לא ממש משרת את מה שהם חושבים שזה משרת אלא שוב מכליל אוכלוסיה והופך אותה יוצאת דופן? מה לעזאזל עובר על העולם הזה.. לאן עוד יגיעו עם התרבות הצבועה ההזויה הזו? אולי גם לסמן חנויות מסויימות כ Jew-Owned Business? רגע רגע, אני מכיר מישהו שחבר בקהילת ה-שמנים-טראנס-לא אוכלים ספגטי עם טונה- למה להם אין כזה סימון??
הודעה אחרונה מאת אליה, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
מחשב נייד דל ווסטרו 5568 מודל 2017. לאחרונה התחילה תופעה שהמחשב מגיע ל54% טעינה, ונעצר שם. אין לי מטען אחר לנסות כרגע, אבל אם המטען המקורי מביא את הסוללה ל54%, אז הוא תקין, לא? התופעה התחילה לפני כמה ימים, כשהתקנתי משחק snowrunner (אבל מה הקשר?). מחיפושים בגוגל, הבנתי שסיכוי טוב שזה סוללה/מטען, אבל לפני שאני רץ לקנות סוללה ומטען חדשים, יכול להיות שזאת בעיה תוכנתית כלשהי? לא מצאתי הגדרה בביוס שאומרת עד איזה אחוז להטעין את הסוללה, האם יש הגדרה כזאת בwindows? לאחרונה התקנתי 11, אבל התופעה הייתה גם ב10. בבדיקת סוללה בביוס רשום Battery Strength: Fair המחשב על הסוללה השניה שלו, שהחלפתי לפני שנה ומשהו. יש…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
וגם - מחפש פורום ייעודי לנושא הרכיבה (על אופניים) פעיל ורציני (עם מסלולים וכו').
הודעה אחרונה מאת BRAVO_SX, -
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלומות. דלת הכניסה שלי ישנה ובמצב לא להיט, אוקי. NO BIGGIE. לאחרונה גיליתי שהיא נראית כאילו שניסו לפרוץ אותה בכוח בשלב כלשהו (סדקים ורווחים במשקוף וכדומה). כמה יעלה להחליף את כל העסק לחדש קומפלט? והאם ניתן להזמין דלת עם מספר הבית ועינית דיגיטלית מראש? אני מאיזור חיפה אם זה משנה. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת YNV, -
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
נניח ויש דירה ישנה שצריכה שיפוץ קטן שכולל החלפת כל דלתות הפנים והנחת פרקטים על כל שטח הדירה. מה הסדר הנכון לעשות את זה? עוקרים את הדלתות הקיימות, מניחים פרקטים ואז חוזרים לשים דלתות? מי אחראי על איזה שלב? איך גורמים לחברת הדלתות לא לריב עם חברת הפרקטים של מי האחריות על מה ומה הסדר הנכון? טיפים כללים בנושא עבודה שכזו?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם!. אתמול ראיתי שהאינטרפוץ במקלחת מטפטף. הלכתי ורכשתי חדש. לפי מה שנראה המוכר אמר לי שיש לי 3 דרך. באתי לבית כדי לפרק את הישן, אממה הידית תפוסה עם בורג מינוס שנשחק מאוד ולא נפתח. את המנגנון החדש קיבלתי קומפלט עם חיבורים לצינורות שאפילו יש בקיר. השאלות- האם כל המנגנונים של 3 דרך תואמים? האם ניתן לפרק ולהחליף רק את המנגנון והידית בלי החיבורים שיש בקיר? (זה מצריך חציבה בקרמיקה ואין לי עוד קרמיקה). אם זה תואם האם כדאי לי לשבור את הידית של המנגנון הישן ולפרק אותו ולהחליף בחדש?
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
-
אהלן חברים, לפני כשבוע נפלה בידינו הזדמנות פז ורכשנו בית קיט על יד האגם, הבית עצמנו מאוד מוזנח ובמצב לא להיט בלשון המעטה, לא התגוררו בו שנים והוא היווה בעיקרון כמחסן של הבעלים. הבית עצמו לא גדול, יש 2 חדרים קטנים, סלון/מטבח, חדר שמש, שרותים מקלחת וצריף וחצי, גם השטח לא ענק אבל סביר בהחלט, ובעיקר באזור מאוד שקט. למזלנו מבחינת הדברים העיקריים, כמו גג ויסודות הכל תקין יציב ויבש למזלנו. רוב העבודה תבוצע על ידינו ועם עזרה גדולה מהמשפחה וחברים, בתקווה שעוד כמה חודשים נגיע למשהו שראוי לשהיה. ככה הבית נראה לפני שהתחלנו: תמונות מבפנים: …
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, מייבש השיער שבק החיים, אמא שלי מחפשת לרכוש אחד חדש. מישהו יכול להמליץ על מייבש אמין, חזק ואיכותי? תודה.
הודעה אחרונה מאת yorng, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
לפני שיגיע החורף, אנחנו רוצים להיערך ללחות שמופיעה בבית יחד איתו (דירה שכורה, תיקון של הבידוד לא אפשרי). אילו לוכדי לחות מומלץ לקנות לחדר של 1.5X1.5 ולחדר של 4X3?
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
-
- אחראי פורום
- 32 עוקבים
- 158 תגובות
- 22.3 אלף צפיות
נמאס לי סופית מהמשקל הרב ותחושת הכבגות... מה האופציה הכי מהירה לרדת במשקל? BMI 36
הודעה אחרונה מאת yuval1111, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לי אינטרנט ביתי תשתית הוט וספק הוט-נט. אני מנסה לראות סרטים אונליין באתר rezka.ag אבל לא מצליח. ניסיתי במחשבים נוספים שמחוברים קווית לראוטר. ניסיתי דפדפנים שונים (כרום, אדג', פיירפוקס). ניסיתי גם במחשב נייד שמחובר בWIFI וגם בטלפון דרך הWIFI, אבל לא מצליח. מצליח רק לראות את סרטוני הפרסומות אבל אחריהם לא מתנגן שום דבר. מדי פעם מופיע הודעה באתר שאומרת שיש לי תקלה בניגון והסיבה יכולה להיות אינטרנט לא יציב. בדקתי והאינטרנט נראה לי יציב והמהירות 500 מגה. אני כן מצליח לראות את הסרטים בטלפון סלולרי כשה WIFI מנותק ומשתמש בגלישה הסלולרית. מצליח גם לראות במחשב נייד כשהוא מחובר דרך הWIFI הביתי לרשת של מקום העבדה. האתר לא חסום למשתמשי ישראל ויש לי חבר מישראל שצו…
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי חברים רוצה להוסיף כרטיס מסך למחשב קיים, זה לילד מתבגר עם דרישות לא הכי מטורפות שיש, יותר חשוב VFM מאשר עוד FPS פה ושם. זה הרכיבים שיש כיום - i5 9500 קירור סטוק Gigabyte B365M DS3H ספק ZUMAX PRO 550Watt (נראה לי ממש מעפן ואני לא בטוח באיזה תקן ניצלות הוא). תקציב בין 1,000 ל - 2,000 אין משהו מוגדר. חשבתי על זה - https://tms.co.il/computer-hardware-components/video-cards/nvidia-cards?product_id=105695 מה דעתכם? תודה
הודעה אחרונה מאת Boltik, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלומות, יש לי מצבר "אזעקות" שנמצא בסביבה לא יציבה וחשוף לזעזועים (לא משמש למע' אזעקה, אלא יושב על אופנוע אספנות). על החוט שמתחבר לקטבים המחוררים שלו הרכבתי סופיות עם לשונית נעילה. אני תמיד מנתק את חוט הפלוס מהמצבר לאחר כל נסיעה, למניעת זליגה (מותקנת מע' טעינה + הצתה מודרנית שתמיד צורכת מעט, גם כאשר המנוע מודמם, והכלי לא נוסע לעיתים תכופות). הדבר הזה מחזיק כשנה, מעולם לא היה יציב יותר מדי ועם הזמן מקבל בלאי וכבר לא יושב צמוד; הסופית לא אוחזת היטב בקוטב ואני חושש ממעבר זרם לא רציף. בינתיים אני מכווצ'ץ' את הסופית עם צבת, אבל זה לא מחזיק לאורך זמן. האם קיימת בעולמנו המופלא שיטה לחבר בין הקוטב של המצבר לבין חוט כלשהו? הכוונה לשיטת חיבור הניתנת לניתוק פה ושם…
הודעה אחרונה מאת Boltik, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 43 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם. מנסה לקנות לילדים שלי כרטיסים למופע הנ"ל אבל בכל מקום שבדקתי (במחירים מוזלים) המלאי אזל. מישהו יכול להושיע (אני כמובן משלם מכרטיס אשראי שלי) עם כרטיסים דרך אחד מהמועדונים המוזלים? אני צריך 3 כרטיסים. תודה.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
שלום לכולם, אשמח לחוכמת ההמונים בנוגע לרכישת מחשב נייד ללימודים בסכום של עד 2,500 ש''ח. הפרמטרים החשובים הם אורך חיי סוללה, משקל ומסך איכותי ככל הניתן במסגרת התקציב. אין בעיה שיגיע ללא מערכת הפעלה. יכול לרכוש בארץ או לחלופין להזמין מאמאזון. השימושים יהיו בעיקר דפדפן \ אופיס - בשביל שימושים אחרים יש לי מחשב אחר בבית.
הודעה אחרונה מאת falou, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, גלשתי בקארספורום וקפץ לי מודעת גוגל כמו שקופץ בגלישה רגילה באינטרנט, הפרסום היה על מבחני IQ, דתגתי על המודעה, וכרגע אני מחפש אותה בנרות כבר יומיים ולא מוצא.. מישהו מכיר דרך לראות את המודעות שצפיתי בהם? או אם יש כאן מישהו שגם לו קפץ המודעה הזאת ויכול לשלוח לי קישור זה יעזור לי מאוד. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלומות, אני רוצה להתקין עינית דיגיטלית שמקליטה כשהיא רואה תנועה. האידאל? שולחת הודעה לנייד כשמשהו זז (וניתן להתחבר מהנייד בכל רגע נתון), או אחת שמחוברת למחשב הביתי דרך WIFI, או שניהם יחד. על אילו סוללות המצלמות האלו עובדות? רגילות שצריך להחליף כל יומיים או ליתיום-יון נטענות? אודה לעצה והמלצה.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בהמשך לדיון הקודם הכניסה לדירה החדשה ממשיכה בהרפתקאות, אנחנו חודש ראשון בדירה וכבר הוחלפה צנרת + תיקוני חשמל (בגלל קצר שעשו הדיירים הקודמים) + תיקונים בשתי מזגנים + תיקון של נזילות בשירותים שפכטל + צבע בקירות ועוד מסתבר שחצי מהמרצפות בסלון רוקדות וצריך להביא שיפוצניק שיתקן אותן. ועכשיו הופיעה תקלה חדשה בדירה, עד שלשום היו מים חמים רותחים בכל שעות היום, שלשום המים החמים נעלמו בפתאומיות ואין מים חמים בכלל אלא אם אנחנו מדליקים את דוד החשמל. הייתי שמח לדעת אם למישהו יש מושג ממה יכולה לנבוע התקלה הזאת.
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
וינדוס 11 אמורה להשתחרר היום ה 5.10.21. האם מישהו כבר הצליח להתקין את זה בארץ? https://en.m.wikipedia.org/wiki/Windows_11
הודעה אחרונה מאת yor2, -
- 10 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלומות מרובות, בחג התגלגלה שיחה בנושא תכשיטים ומתנות לחג (בעלי קנה לי...). בין היתר עלה ויכוח על תועלת קניית תכשיטי זהב לעומת כסף/מצופה ושות'. אחד הטיעונים בעד הזהב שחזר על עצמו הרבה היה 'כן, אבל הזהב עצמו שווה כסף ונוכל למכור אותו בעתיד'. השאלה שלי הייתה פשוטה: האם מישהו יכול לומר לי כמה שווה הזהב בתכשיטים שהוא קנה עכשיו? התשובה הייתה כמובן שלילית. רצינו לשקול את התכשיטים ולבדוק, אבל הם לא היו 'נקיים', אלא עם אבנים, פנינים וכדו'. מחיר תכשיטים ישנים יותר לא באמת עוזר, כי מחיר הזהב השתנה מאז ואין לנו מושג כמה זה היה בזמנו. יש למישהו מושג או איזשהו כלל אצבע לגבי זה? אם קניתי היום זוג עגילי זהב ב- 2000 ש"ח ואני רוצה למכור את הזהב היום,…
הודעה אחרונה מאת natco, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות לגבי דגם/מותג/הספק. הכוונה פה לחבר רכיבים קריטיים כמו מקרר לכמה ימים. הרושם שקיבלתי הוא שרוב המותגים הנמכרים בארץ הם באיכות נמוכה למעט היפנים שעולים הרבה מאוד. מה שבינתיים למדתי שצריך דגם מושתק עם מייצב מתח. רצוי סטרטר חשמלי אבל לא חובה. תודה
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
חובב גדול של Châteauneuf-du-Pape אז הביאו לי לפני כחודשיים בקבוק יין שנקנה מחול במתנה והיום אני בודק ולא מצליח למצוא שנת יצור. כולל לא מוטבע על הבקבוק (ולא…הוא לא יוצר ב1952) יש למישהו תובנות?
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
-
ניקוי ספת בד
מאת ירחמיאל- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלומות וחג שמח, במשפחה יש ספת בד די חדשה שאחד החתולים הקיא עליה... הם לא מעונינים כרגע לשלוח אותה לניקוי מקצועי. האינטרנט מלא בעצות ושיטות; האם כדאי לרכוש חומר ייעודי ואם כן - איזה? או פשוט ללכת עם הרעיון של אבקת כביסה ומים?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
עברה איזה שנה - שנתיים מהשרשור האחרון לא? בכל מקרה, היום יושב על Cougar Armor. לחיוב: משענת גבוהה שמאפשר להשעין את הראש, עוד יותר לחיוב - רקליינר ומשענות יד מתכווננות ב6 כיוונים. לשלילה: דמוי עור - Never Again, רק בד. מנגנון נדנוד מעפן שעם השנים הפך למשוחרר מדי, גם במצב הנעול הכסא זז לא מעט. חריקות שאסי לא מספיק חזק (ריתכתי את הכסא פעמיים בבסיס ועוד פעם אחת במסגרת - ב3 שנים) ואני סה"כ 85-90 ק"ג בתקופה הזאת. בקיצור - מה אני מחפש ואשמח לעזרתכם בזה? גב גבוה (עם תמיכה לראש\צוואר), רקליינר טוב למצב עבודה ולמצב 'הימרחות', בד נושם ככל האפשר, איכות הרכבה בניה גבוהה, משענות יד מתכווננות (לפחות בגובה). תקציב - 1200 ש"ח נשמע לי מספיק, לא …
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
יש יותר מדי זמן פנוי בתקופת החגים לחשוב על כל מיני רעיונות מפגרים, אז הנה אני כאן... האם יש דרך לקבל רישיון חשמלאי מוסמך למישהו שזה לא עיסוק העיקרי שלו והמטרה היא רק ללמוד משהו חדש + יכולת לעשות עבודות לקרובים שלא למטרת רווח? יש לי את הידע הבסיסי בחשמל - תואר ראשון בחשמל ואלקטרוניקה, אבל לא במערכות הספק. למיטב הבנתי זה לא תורם יותר מדי. האם יש דרך להשלים את ההתמחות אם סיימתי את התואר לפני יותר מ-10 שנים? או שצריך להתחיל את המסלול לימודים לחשמלאי מאפס?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
ערב טוב, מבקש המלצה\דעה מבעלי ניסיון שנתקלו בסיטואציה. נכון להיום יש ברשותי מכונת כביסה פוג'יקום 8 ק"ג WM 8010 שנרכשה לפני 3 וחצי שנים. האמת שהיא תוחזקה טוב, אחת לחצי שנה ניקיון פילטר תחתון, שטיפה פנימית עם קפסולות והאמת שחיצונית היא כמו חדשה. אבל אחרי 3 וחצי שנים ללא תקלות התחילו 2 בעיות קריטיות שלא שווה לתקן לדעתי: 1. בסחיטה התוף דופק ברמה ששומעים בכל הבניין. 2. היא מטפטפת כנראה מהחריץ של הדלת או המגירה, ובסיום התוכנית יש צורך להעביר סמרטוט קטן למטה. סה"כ היא עלתה 1,000 שח, שבתקציב הזה זה לא ביג דיל, לא התקלקלה אף פעם ויחסית סיפקה את הסחורה. מחפש לה מחליפה ראוייה. אנחנו זוג + 2 ילדים. מכונת כביסה 8-9 ק"ג (לא פחות…
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, לא יודע אם זה התחיל לאחרונה לאחר עדכון כלשהו, או שבמקרה הראוטר שלי החליט להעביר את הרשת לדר גבוה בשל צפיפות בתדרים הנמוכים, אבל מכשירי ה apple שלי לא סורקים בכלל את הרשתות האלחוטיות בתדרים האלה. מדובר ב- macbook air m1 ו- ipad pro m1. ערוץ 149 לא עובד, וגם ערוץ 100 לא עובד. בערוצים הנמוכים 36-48 עובד מצויין, אבל צפוף בהם. שאר המכשירים בבית מתחברים בלי בעיה. יש למישהו מושג? תודה
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, לפני שאני טורח ומנסה - אולי מישהו יודע. ניתן להתקין על Apple TV פרופילים של משתמשים שונים מארצות שונות? למשל, פרופיל ראשי מוגדר לארה״ב, פרופיל נוסף מוגדר לישראל. הפרופיל הראשי שלי מוגדר לארה״ב מסיבות היסטוריות (כולל רכישות), ואילו האפליקציה של דיסני שונה בין האיזורים של ארה״ב וישראל, צריך להתקין את האפליקציה הישראלית. תודה
הודעה אחרונה מאת Nemesis,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,570 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- Boris
- sperial
- fatboy1340
- itzik123
- ba323f
- garicho
- Matanb1998
- משה משה משה
- Albetx
- גולדן191
- FROGIE