Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהכי מפריע לי בWIN11 זה השילוב של חלונות מאותה תוכנה, שונא לבזבז זמן עד שכל הPREVIEW של החלונות מופיעה ואני צריך לנחש איזה אני צריך, בWIN10 היה אפשר לישלוט בזה שזה ב11 צריך תוכנות חיצוניות שלא בא לי להתקין :-(

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קניתי מחשב חדש אם חלונות 11. לא מרוצה ממערכת ההפעלה.

היום התקין את חבילת השרות. עבר בהצלחה. לא חקרתי במיוחד. אבל הוסיפו משהו להתראות.

ביטלתי את זה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

עבורי השינוי הקוסמטי המתבקש העיקרי של H2 הוא שספריות עם תמונות סוף סוף יציגו THUMBNAIL של אחת מהתמונות בתוכן בכדי שאבין/אזכר לכל הרוחות מה יש בהן, פיצ'ר שהיה קיים ב 10 ללא כל קושי מיוחד.

פורסם

אתמול עדכנתי את העדכון האחרון ל- Windows11 גרסאת (22H2), והתוכנת ניהול (Ai suite 3) של לוח האם של אסוס פשוט הפסיקה לעלות וגם לא ניתן להתקין אותה מחדש.

עכשיו המאווררים עובדים בשיא המהירות (התוכנה ניהלה את מהירות המאווררים).

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 10 שעות, ANUTKK כתב:

למה אתה לא מרוצה?

יש כל מיני בגים. למשל לא מנגן שירים במידיה פלייר. התוכנה עפה.

שילב לי תמעודפים של הכרום אם הדפדפון של מיקרוסופט. בלי לשאול.

יכלו לשפר אבטחה בחלונות 10 ולהשאר איתה. חלונות 11 סתם מיותרת.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

מאז העדכון. אחרי שחוזרים משומר מסך. מקבלים מסך שחור לפעמים. בבוקר הייתה תמונה.

20220930_215053.jpg

תודה🙂

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז רוצה לעדכן. ששחררו שתי עדכונים ל 2H22. שפוטרים תחלון השחור. 

המדיה פלייר כבר מנגן. ולא עף. רק העברית הפוכה או מחורבשת  שם השיר למשל.

העדכונים לא מותקנים אוטומטי. אתם צריכים להוריד אותם דרך העדכון.

תודה🙂

פורסם

זאת לא באמת מערכת הפעלה חדשה, רק מיתוג לעדכון גדול לווינדוס 10, אז במקום לקרוא לזה סרוויס פק, קראו לזה וינדוס 11.

פורסם
לפני 3 שעות, save כתב:

אז עדיין לא שנמכת ל 10 ? למה אתה מחכה ?

אין לי ידע בלהתקין. דבר שני זה מחשב חדש אם אחריות. 

תודה🙂

• תוכן חדש...