Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחד הבנים שלי התקין ביטא כבר לפני מספר שבועות (מעבד דור 10, אאל"ט) ומרוצה מאד. המחשב משמש בעיקר למשחקים.

אני עם מעבד דור 7, אז כנראה אשאר עם 10 עד שהמחשב יסיים את חייו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אפשר להתקין כבר מלפני כחודש בילד שהוא מספיק יציב. מאז שוחררו עוד 3 ואם אני לא טועה, הבילד הנסיוני האחרון (22471) לפני ה 5.10 למעשה מהווה את הגירסה הרשמית.

העדכון נעשה בשלבים ובמחשבים עם חומרה תומכת (מודול TPM 2.0 פעיל ברמת הביוס או כרכיב עצמאי ו Secure Boot מאופשר בביוס) ועתיד להמשך עד לאמצע 2022 ; יש כמובן דרכים לעקוף את הדרישות האלו ולהתקין את מערכת ההפעלה גם על גבי מחשבים ללא המודול הנ"ל.

השינויים הם בעיקר ברמת הממשק (קוסמטיים), שעכשיו נראה כמו הכלאה של iOS עם Ubuntu.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

איזה קטע, יש לי NUC8 ולפי עמוד המוצר באינטל אין לי TMP, אבל עכשו ראיתי שהוא כן מופיע לי בDEVICE MANAGER 

image.png.5710028cd767411ccf99b8b1506da165.png

אני לא רואה לינק הורדה באתר של מקרוסופוט- זה אמור לצאת היום?

עריכה: מצאתי ומוריד כעת :-)

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows11

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

image.thumb.png.e83af803cd4127e089c9ab94ae2df7a1.png
בחרתי באופציה הזו, למרות שגם עם דיסק התקנה אמור ליהיות אפשרות של "שמור קבצים" לדעתי

image.thumb.png.135009aaa212e6bf8d189f5a380fd9b6.png

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

התקנת מ"ה זה אירוע של פעם בכמה שנים (או פעם בכמה NVME שמחליט לפתע להכחד, לא תרחיש כזה נדיר), שווה ללכת על התקנה נקיה (לדעתי), או לפחות לשתול image של אחת שבוצעה בעבר.

האקטיבציה מחדש גם ככה מתבצעת אוטומטית אם ה "cd key" מחלונות 10 היה מקושר ל Microsoft Account איתו ביצעת לוגין ב 11, אלא אם בוצעו שינויים חומרתיים וגם אז זה עניין של כמה קליקים או הסדרה טלפונית.

• מעניין 1
פורסם (נערך)

הותקן לפני שבועיים בערך. גירסה 22000.194

חוץ מבעיית ריצודים שבאה והולכת ושלא הופיעה בחלונות 10 הכל סבבה.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם (נערך)

בינתיים אנסה שידרוג בשביל להרגיש איך המערכת, אם אוהב אעשה התקנה נקייה (בכל מקרה ההתקנה דיי נקיה כי לא מזמן קניתי את המיני מחשב).

אותי מעניין איך הSCALING למסכים של 4K ומעלה, זה מה שהכי מפריע לי בווינדוס.

פורסם

עדכון: הותקן בהצלחה, לא הייתי צריך לעשות כלום אחרי שהרצתי את הWindows 11 Installation Assistant, עשה ריסטארט אחרי שסיים וכעבור כמה דקות של עידכון נכנס רגיל.

מגניב שהסרגל כלים באמצע עכשיו, מקווה שיעבוד בלי באגים.
image.thumb.png.887a1a32167237d3223b57b47ec32bc2.png

• רעיון טוב! 1

פורסם

דבר אחד קיוויתי שהם יתקנו אבל כמובן שלא.. עדיין לא ניתן להגדיר רזולוציה שתישמר לאחר אתחול המחשב, תמיד חוזר לאותו יחס הדרעק של 4K DCI:
איך כיף היה פעם שהוינדוס עשה מה שביקשת מימנו...

image.thumb.png.23d3f40eec4b8d0be90a0bc2411bab92.png

פורסם

CRU פעל על מחשבים עם כרטיס NV/AMD, אבל לא עובד על המחשב הזה עם כ.מסך של אינטל :-(.

• תוכן חדש...